Duben

Komentáře uživatele casial

casial

casial zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 1
Pustina
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.10.2017
Nejlepší český seriál tohoto století
Pustina je úplně jiná liga,   než vše ostatní, co se tu   za posledních dvaceet let   natočilo.
Geniální   herecké obsazení, Dušek tu   hraje jako pánbůh, ale i   všechny ostaní role jsou   skvěle obsazené a výtečně   zahrané. Postavy jsou   uvěřitelné a jejich   motivace dovoditelná.
Režisérské duo   Zachariáš/Nellis to zvládlo   taky bezvadně, i když   osobně by mi vůbec nevadilo,   kdyby všechny díly   odrežíroval Zachariáš.

Atmosféra   seriálu je nádherně   depresivní a zcela mě   pohltila. Pokud vám   depresivně laděné seriály   severského typu nedělají   dobře, nebude vám dobře   dělat ani Pustina :)

Samotná krimi   story není nijak úžasně   originální, ale ani úplně   otřepaná. Byť se dlouho   nedá odhadnout, kdo je tady   vrahem, nakonec to rozuzlení   jakýs takýs smysl dává.   Ale na tenhle seriál se   člověk nedívá primárně   kvůli krimi zápletce (IMHO   libovolný Poirot nebo Columbo   ji má lepší...), ale kvůli   celkové atmosféře a   příběhu, který vtáhnout   opravdu umí, pokud se   necháte.

Produkce HBO tímhle   počinem velice příjemně   překvapila - a jestli hodlá   v nastaveném kurzu   pokračovat i do budoucna,   máme se rozhodně na co   těšit.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190568
Osobností: 697849
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178286
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10