Duben

Komentáře uživatele Puppet-Master

Puppet-Master

Puppet-Master zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 8
Boj o Moskvu (Bitva za Moskvu - Agressija, Tajfun)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.12.2020
Jeden z nejlepší   válečných filmů, bez PC,   klonování, a další   stávajících vychytávek   fantastické ztvárnění,   faktografické skutečnosti.   Oproti americkým filmům,   není potřeba miliony litrů   krve, vyhřezlé mozky,   různá bojová umění a   další. Dílo přináší   zcela jiné hodnoty.   Samozřejmě nemohlo se   dostatečně promítnout,   vztahy v hlavním velení,   generálním štábu, kde to   nebyla žádná procházka.   Hudebně výborně podbarveno   (skladatelka i symfonický   děl, není u nás vůbec   známá).
Gobseck
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.3.2021
Skvělé dílo, z nadčasovým   tématem, které bude platit   napořád, perfektní výkon   p. Kemra, a také dalších,   vynikající hudební   podbarvení, lze doporučit i   pro vzdělání. Výborná   režie.
Hellraiser
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.7.2018
Známe autora
Všichni, kteří známe   autora, předpokládáme   varianty, první první díl,   velmi skvělý, nebyli pc   možnosti k dispozici z   jakýchkoliv důvodů.
Jan Hus
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.7.2019
Jan Hus, protože zrovna   běží v TV, vyburcoval mne   ke komentáři. Žádný herec   nemá charisma do žádné   role, dobová rétorika   přenesená do dnešního   stylu komunikace, ještě, že   společně se nedohodli, že   si za rohem dají jointa,   nevhodná hudba, náhledy na   jednotlivé historické   osobnosti připomíná   stávající americké rádoby   historické filmy, kdy se nic   nedozvím v podstatě o nikom.   Jediný význam, že další   generace si možná všimne   jména a třeba se podívá o   koho jde a o co go.   Porovnání s původním   originálem s p. Štěpánkem   a dalšími skvělými   hereckými osobnostmi by byla   jen urážka. Tento plagiát   určitě neuvedu do své malé   soukromé sbírky.
Legenda jménem T-34 (T-34)
 
Přidáno: 5.6.2021
Virtuální produkce
Jako virtuální hra je to k   zhlédnutí, ze skutečností   to nemá nic společného, v   podstatě modifikace americké   kinematografie, už tam chybí   jen postavy z Matrix, a   možná i někdo z Blade. Jen   technika trochu zaujala, a   místy hudební podbarvení.   Patří to spíše do škatule   bojových her.
Poltergeist
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.1.2016
Opravdu kultovní film   vlastně z celé trilogie   všech tří Poltergeistů,   bez akční brutality, a k   skutečnému prožitku. Škoda   jen další pokusů   předabování, včetně   Tanginy alias pí Aťky   Janouškové, což je   totální tragedie. Původní   mám ještě na VHS.
Smrtihlav (HHhH)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 27.3.2021
Těšil jsem se na kvalitní   film, a zklamání bylo   vysoké. Velké nepřesnosti,   velmi zkrácený životopis,   nadbytečné postelové   scény, nejasné scény s   střílením do lidí, kde jim   z druhé strany pomalu vše   vylítlo, prostě typický   film USA, pro případné   méně znalé období II.   světové války naprosto   nesrozumitelné z hlediska   historie, osob, událostí.   Vydržel jsem u filmu z   důvodu jiné práce na PC.
Spalovač mrtvol
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.3.2021
Nadčasový film, vynikající   kvality, od hudby po herecké   výkony, také režiséra,   kostýmy a další, aby se na   nezapomnělo. Psychologický   průřez o morálce. Film by   se měl povinně dávat k   studijním účelům -   studentům.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376381
Obsahů a biografií: 178212
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10