Duben

Komentáře uživatele S8

S8

S8 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 6
Autosalon
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.2.2015
Když zvítězí forma nad obsahem
Autosalon dobře vyplní pauzy   mezi reklamou. Vždy když   potřebuji rychle utratit pár   milionů, nebo vědět na   které motorce se nejlíp   jezdí po předním kole, tak   koukám. Komentáře   redaktorů skvěle doplňuje   protivná hudba, takže   nehrozí že usnu. Někteří   redaktoři občas touží   působit vtipně, ale pocit   že před jízdou požili mám   málokdy. Výborné hodnocení   zde dostanou všechna auta,   hlavně ta koncernová takže   vše končí happyendem. Ale   abych jen nechválil... :-)
Comedy Club
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.5.2016
Chyba
Nedokážu si to vysvětlit   jinak, než že je chybně   uvedeno že jde o zábavný   pořad. Zábavnější je   pozorovat slimáky jak žerou   salát.
Doktor Martin
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.9.2015
Téma protivného doktora   příchozího z města do vsi,   říznuté nevěrou, psem,   panoptikem místních a   problémy s autem a la   Vesnička středisková mě   příliš neoslovilo. Herecké   výkony také neoslnily. Na   STV dávají s předstihem,   tak ještě snad pár dílů   mrknu jestli jsem se nespletl   :-)
Kulový blesk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.2.2016
Tady se mi to bude věšet
Než přijede na druhou kolej   osobní vlak z Vizovic, tak si   dáme dobrou brazilskou kávu,   potom se ztřískáme jako   vědec a snad nedostaneme v   osm přes držku. Naštěstí   ale máme rychlou spojku a to   je směroplatný :-)   Nesmrtelný film s lidsky   střelenou zápletkou,   skvělými herci a hudbou,   plný zlidovělých hlášek,   na který vždy rád kouknu.
Parfém: Příběh vraha (Das Parfum - Die Geschichte eines Mörders)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 17.9.2015
Divný
Jako biografie jednoho   francouzského psychopata se   to povedlo, jako cokoli   jiného už ne. Hlav.hrdina   krajně nesympatický ale to   byl zřejmě účel. Přesto   musím pochválit výpravu a   zpracování.
Růžový panter (The Pink Panther)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.12.2015
Velmi pomalý rozjezd..
... jinak bezkonkurenční   panteří série, kterou   netřeba komentovat. Tento   díl beru spíše jako úvod   do zápletky celé série, ale   i tak by rychlejší sled   událostí neškodil. Jen mi   vrtá hlavou, jak mohl trouba   jakým je filmový Clouseau   přijít k ženě jakou   ztvárnila Capucine :-)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376379
Obsahů a biografií: 178209
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10