Duben

Komentáře uživatele janaetz

janaetz

janaetz zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 30
A co když je to pravda? (Just Like Heaven)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.4.2007
film a co když je to pravda   sice svým názven moc   nenadchle ale chyba lávky,   strhující děj, postupně   rozuzlen v romantickém filmu   má nejen hlavu a patu ale i   krásné zpracování a dobré   herecké obsazení. Dávám   tomuto filmu 1 a kdo má rád   romantické filmy a krásné   zahrady tak si určitě   příjde na své.
Con Air
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.6.2007
dost dobrej film. skvělé   herecké obsazení, skvělá   výprava, skvělý zvuk.   skvělá režie, skvělý   scénář a výborné herecké   výkony . Na tento film se dá   dívat několikrát a snad   nikdy se vám neomrzí a   pokaždé si tam najdete něco   nového. Jen a a jen všem   doporučuji.
Eragon
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.6.2007
eragon je film nejen pro   příznivce dobrodružných,   napínavých i válečných   filmů ale i pro nadšence   filmů romantických. Má v   sobě skvělý děj,   napínavé drama, zápletku i   tu trochy romantiky.Eragon   jako zpočátku nic nevědoný   kluk najednou získává   pomocí vajíčka obrovskou   možnost jak z obyčejného   kluka se stát hrdinou. Film   ke konci skývá možnost   dalšího dílu a tak doufám,   že se ho brzy dočkáme.
Fanaticky zamilován (Fever Pitch)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.6.2007
film fanaticky za milován v   hlavní roli s Drew Barrymore   je romanticka komedie o tom co   díky lásce dovedete snášet   a co obětovat. Jde o   maldičký pár kterým spolu   začne chodit, vše probíhá   bez problémů až do doby kdy   začne basetbalová sezóna to   pak mladý učitel nemá   kromě zápasů skoro vůbec   na nic čas opravdu další   povedená komedie stojí zato   ji shlédnout
Holka na roztrhání (Sweet Home Alabama)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.6.2007
tento film s Reese Witherspoon   je zárukou zábavy, její   herecké schopnosti se zde   opět ukazují jako v každém   z jejich filmů.Tentokrát zde   hraje mladičkou módní   návrhářku, která se   právě zasnoubila s ministrem   a zároveň i synem starostky   v jedné osobě. Akorát to   má jeden háček musí jet do   svého rodiště vše říci   rodičům a hlavně se nechat   rozvést. Jak vše dopadne   uvidíte v tomto báječném   filmu nejen na zasmání.
Holky v balíku (Material Girls)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.6.2007
Film Holky v balíkou je film   nejen pro mladistvé a   příznivce maldičké   herečky a zpěvačky Hilary   Duff ale také pro ty kdo   mají rádi oddychové filmy.   Tento film je o dvou sestrách   které díky pozůstalosti po   otci vedou jeho firmu, avšak   po skandálu jsou nuceni   vrátit se na začátek a   uvědomit si na čem opravdu   záleží.
Honey
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.6.2007
Film Honej je jeden z daších   v řadě povedených   tanečních filmů, Jde o   příběh mladičké dívenky   která dělá barmanku a poté   učí tanec ve studiu svých   rodičů až do té doby co   jina jedné diskotéce objeví   mladík a nabídne ji tančit   ve videoklipu. Honey se   vypracuje tak rychle v dobrou   choreogravku a dostane se tak   i do manipulací v šoubyznise   c o vše to obnáší uvidíte   po shlédnutí tohoto filmu.
Hříšný tanec 2 (Dirty Dancing: Havana Nights)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.6.2007
Opravdu skvělý film pro   nadšence romantiky a   tančení. V tomto filmu   najdete obojí ikdyž by se   dalo říci že s hřísným   tancem jak ho známe s   Patrikem to nemá skoro nic   společného kromě toho že   se tam oběví asi tak na pět   minut. Klidně by se tento fil   mohl jmenovat jinak ale   pravdou zůstává že   skvělá hudba tomu dává jen   tu tečku nakonci.
Chyť mě, když to dokážeš (Catch Me If You Can)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.6.2007
skvělý film režiséra   Stevena Spielberga spolu s   hvězdným hereckým   obsazením v této   kriminální komedii dává   jistou záruku pobavení a   příjemného pokoukání. Oba   herci jak Leonardo di Caprio   jako padělatek a podfukář   tak i kriminalista z fbi Tom   Hanks v tomto filmu opět   ukázaly svoje perfektní   herecké výkony.
Italské prázdniny (The Lizzie McGuire Movie)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.6.2007
Zcela teenagerský film , v   hlavní roli s Hillary Duf   jako malodou studentkou která   se vydává na prázdninové   poznávání po itálii, kde   se seznámí s mladíkem   který v ní vidí svoji   bývalou přítelkyni. Ta se   do něj zamilovává a je mu   nakloněna pomoci při   vystoupení, avšak... více   se dozvýte po shlédnutí   tohoto filmu.
Kletba bratří Grimmů (The Brothers Grimm)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.4.2007
hezky zpracovaná pohádka   plná zvratů, napětí a   nečekaných rozuzlení   celého příběhu bratří   grimů, tak jak je známe,   jako pohádkopisce.Fil má   smysluplný děj od začátku   do konce sice s troškou   nadsázky, ale jak už to v   "pohádkách"   bývá.Koukněte ale malinké   děti dejte raději spát.
Krásná pokojská (Maid in Manhattan)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.4.2007
Jako milovník romantických   filmů jsem se nemohla dočkat   tohoto filmu, zprvu dobrý   děj, se mi zdál tak trochu   fádně natočen, mohlo to   být vice   "romantické" ale i   přes to jsem se dokoukala až   do knce a po shlednutí   celého filmu, nebylo   shlednuti celého filmu   ztrátou času.
Kruh (The Ring)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.4.2007
ač nejsem milovníkem žánru   takových to filmů, musím   přiznat že tento film mě   dostal. Nečekané,   napínavé, až do konce filmu   nevíte jak co bude.Ten kdo   nemá rád hohory, tak se s   klidem může na tento fil   modívat, žádné hrozné   záběry a vše má hlavu a   patu do samého konce. Už   teď se těším na dvojku,   která doufám, mě nezklame.
Kruh 2 (The Ring Two)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.6.2007
pro tento fil platí že   dvojka není tak hrozná jak   se o dvojkách říká. Opět   skvělý děj, návaznost ale   i rozřešující události   kterým porozumíte až ke   konci filmu. Určitě stojí   zato se podívat po jedničce   i na tento druhý díl jinak   by jste přišly o skelý   konec celého filmu.
Lepší pozdě nežli později (Something's Gotta Give)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.6.2007
skvělé herecké obsazení v   romantické komedii vás uvede   do poněkud pro mladší   ročníky starší fáze   života zaobírající se   láskou v tomto věku. Pro   náctileté zřejmě nuda a   pro pokročilé skvělá   zábava. Doporučuji tento fil   skvěle se pobavíte a pokud   tato léta máte před sebou   tím se bavit možná budete   ještě více.
Líbánky (Just Married)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.6.2007
skvělý název u tohoto filmu   by mnohé mohl nalákat na   skvělý děj a romantiku.   Ač bohužel trochu rozervaný   děj filmu filmu moc   nepřidá. Jedná se o dva   zpočátku opravdu zamilované   lidi z jiných " světů   " kteří se do všeho   hrnou pohlavě a možná i   právě proto tento film   dopadne jak dopadne.
Lovci pokladů (National Treasure)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.6.2007
Opět jeden ze skvělých   filmů Nicolase Cage. Skvělý   děj s trochou romantiky,   zápletky ale velkým   množstvým dobrodružství ,   které vás nenechá zvednout   natož odejít od obrazovky   dokud film nezhlédnete až do   konce. Opravdu povedený film   a doporučuji ho všem.
Mezi námi děvčaty (Freaky Friday)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.6.2007
výborná komedie o   problémech matky s dcerou v   pubertě až do té doby kdy   navštíví čínskou   restauraci a sní koláčky   přání a je problém na   světě , vymění si těla a   to má matku čekat svatba a   dcedu první koncert její   skupiny opravdu vás pobaví   spousta momentu v této   bláznivé komedii
Miluj mě! ...prosím (Wicker Park)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.6.2007
fil už názvem láká na   romantiku . ač je v tomto   filmu romantiky opravdu   dostatek je bohužel i   skvělý námět trochu   zamotaný do přeskákaného   děje, ale jinak opravdu   skvělé podívání na   výborné herecké výkony a   obzvláště pro přiznívce   hlavní mužské postavy.
Náhle třicetiletá (13 Going on 30)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.6.2007
tenti fil jako by jste už   viděly a nebo si od začátku   budete předříkávat   scénář dopředu ale i přes   to se dá na tento film   podívat a nezblbnout je to   taková teenagerská   oddechová hodina a půl co   strávíte u tohoto filmu   doporučuji spíče   náctiletým ti se totiž   někdy ztotožní s přáním   hlavní hrdinky být náhle   třicetiletá
Něco nového (Something New)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.6.2007
film něco nového je   báječný film pro všechny   milovníky romantických   filmů, zahrad a odpůrců   rasismu. Ve filmu se neje že   shledáme s lskou, rasisme, s   předsudky ale i s nádhernou   prací zahradního architekta   který je najmut na zahradu   mladičké černošské velmi   zaměstanané dámy, která se   do něj posléze zakouká ale   problém je v tom, že je   bílý.
Nikdy to nevzdávej! (Raise Your Voice)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.6.2007
v tomto filmu najdete skoro   vše, romantiku, lasku, smutek   , štěstí, přátelství   zklamání i jak se zrodí   hvězda Hilary Duff, její   skvělý herecký výkon i co   se týká zpěvu daly tomuto   filmu šťávu. Opravdu   skvělá podívaná na to jak   se sen stane skutečností
Pan božský (The Perfect Man)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.6.2007
film pán božský je opravdu   moc vydařený film o   soužití matky a dvou dcer,   které jsou ale bohužel   událostmi pořád stěhovány   . Starší dceři se to už   přestává libit hledat si   stále nové přátelé a tak   si vymyslí pro matku   "pana božského"   aby se už nemusely stěhovat.
Princ a já (The Prince and Me)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.6.2007
Jak už by se z názvu dalo   říci budeto zajisté opavdu   pěkný film ale bohužel ,   tento film má jednoduchý   děj skoro až do konce kdy   přesně víte jak to bude   pokračovat až na ten konec,   ale dá se říci že tento   film je skvělý na   nenáročné podívání a   relax u televize.
Protivný sprostý holky (Mean Girls)
 
Přidáno: 14.6.2007
film pro náctileté zejména   dívky, kdy se dostanou do   světa intrik a v   přátelství. Ve filmu je   opravdu na co se dívat   skvěle udělaný film pro   tuto mladistvou generaci a   možná si i něco vemou z   tohoto filmu do života   doporučuji ikdyž jsou tam   momenty kdy radši zavřete   oči :-)
Rozchod! (The Break-Up)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.6.2007
Rozchod je film v kterém se   může každý najít, . Jde o   film kde se nejdříve mladá   dvojice seznámí v zápětí   spolu začne bydlet mají   společné přátelé ale pak   nastane rozchod. Nejeden z   nás to už zažil a i s   hvězdným hereckým   obsazením se můžete   podívat jak takový rozchod   vypadá ze strany   pozorovatele, Příjemné   podívání v super komedii-   ROZCHOD
Spider-Man
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.6.2007
skvělý film pro celou   rodinu. Příběh obyčejného   kluka , který díky náhodě   je infikován pavoukem a tak   získává jeho schopnosti.   rázem se z obyčejného kluka   stává hrdina zachraňující   lidi. Skvělé mladistvé   herecké obsazení dává   záruku dalších dílu a   skvělé podívané.
Svatba ve třech (Imagine Me & You)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.6.2007
skvělá romantická komedie v   den svatby se nevěsta   seznámí s dívkou co jim   chystala květiny, za nedlouho   se potkávají znovu a oět si   spolu báječně rozumí   zanedlouho se mezi němi   vytváří nejen přátelský   vztah a jak to vše skončí   se dozvíte po zhlédnutí   filmu který vás určitě   nudit nebude
Tančím, abych žil (Take The Lead)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.6.2007
jako milovník romantiky jsem   se těšila na tento fil se   skvělým obsazením, ale   bohužel snad kromě dvou   scén jsem zcela zklamaná   název láká více jak   samotný děj filmu, ale   určitě stojí za to ho   vidět už jen pro to aby jste   rozeznaly kvalitu filmu.   Nebylo by skvělých filmů   kdyby nebyli i ty horší.
Základ rodiny (The Family Stone)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.4.2007
po přečtení recenzí na ten   to film Základ rodiny, musím   přiznat, že sice dobrý   scénář mě svým   ztvárněním filmových   postav více jak do tři   čtvrtě filmu nenadchl. Je to   prostě fil na který, pokud   se rozhodnete dívat, musíte   shlédnout až do konce, jinak   vám ujde smysl celého foilmu   a nulový požitek.
1

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

11:30 - 12:00

23 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Svatá kněžna Ludmila

11:10 - 12:05

43 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Tescoma s chutí (2009) [TV poř...

11:45 - 12:00

8 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

23 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178285
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani