Duben

Komentáře uživatele superkritik

superkritik

superkritik zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 3
Avatar
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.10.2012
Lidé jsou ti zlý
No efekty to má to je   pravda,skvělé efekty.Také   originální   prostředí,zajímavé stroje   a také naši domorodci.No tak   tohle to je zatraceně dobrá   kombinace na to aby vznikl   akční a ORIGINÁLNÍ   příběh.Akce no mohlo jí   být víc ale mě to celkem   stačilo protože když se už   něáká akce objevila stálo   to zato.Avšak příběh mi   příliš originální   nepřišel,přišel mi dokonce   i trochu nudný.Protože lidi   kteří jsou ti zlý se   snaží vytlačit domorodce   kteří jsou hodní aby mohli   těžit něákou cenost aby na   ní zbohatli to už tu bylo   myslím :).No ale pokud se   vám to líbilo tak vám to   neberu.
Noční můra v Elm Street (A Nightmare on Elm Street)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.10.2012
Noční můra?Noční pecka!
Tak dobrá začnu od   začátku.O tento film jsem se   zajímal už jako malý kluk   ale ovšem rodiče mi   zakázali na to koukat.Až v   10 jsem to skoukl a moje   pocity?Skvělý originální   příběh který je nejdřív   nepochopitelný jako např..   kdo je ten zlý muž o   kterému se zdá naším   hrdinům a nebo proč to co se   jim stane ve snu se jim stane   i skutečně ale jak se film   rozzuzlí je to naprosto   bombastycké a dodává to   temnou atmosféru filmu.Dále   pak skvělé splynutí hororu   a krimi,to má na svědomí   náš hodný zlý popálený   strýček Freddy a rodiče z   celého Springwoodu.Hlavní   hrdinové?Dobré,skutečně   nic hrozného to není jasně   v dnešní době je to k   smíchu ale v 80.letech to   bylo normální,no hlavní   hrdinové a hlavně hrdinka mi   byli simpatyčtí.A ted to   hlavní náš záporák   Freddy!Z něj jsem prostě   nemohl,docela mě děsil ale   také pobavil,jeho make-up byl   super,rozhodně nejlepší z   celé série.Vražedná   zbran?Originální.
Vážně už nemám co   bych dodal snad jen to že ve   filmu je málo mrtvých(ale   krve je tam požehnaně)a to   mi trochu kazí dojmy z filmu   ale jinak,legenda která nikdy   neumírá.
Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba (Star Wars: Episode I - The Phantom Menace)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.10.2012
Zajímavý příběh
Když se před rokem 1999   řeklo Star Wars vybavil se   vám Lord Vader a Imperátor a   Luke a Han Solo ale jak to   všechno začalo to už nikdo   nevěděl.A proto jsme dostali   Novou trilogii počínaje   epizodou I a výsledek podle   mého úsudku?
Rozhodně se jedná o   nejhorší díl Star Wars   který je ale stejně skvělí   ale ne tak jako jeho   předchůdci a nástupci.Tady   se našlo několik velmi   nudných scén a proto je asi   z celé série nujnudnější   ale také tu jsou skvělé   scény které ještě nikdo   nikdy neviděl.Nové i staré   postavy v mladších letech   :D.Efekty jsou na svou dobu   bombové a to dost.
Můj konečný názor je   že film nám odkryl kousek   tajemství a mynulost   hvězdných válek,jaký   názor máte vy?
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376379
Obsahů a biografií: 178209
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10