Hodnocení uživatele curil

curil

curil zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

Online   

Celkem: 23645 | Zobrazuji: 1 - 50 výsledků.
Řadit podle:

 
< Předchozí    Další >
 
Uživatel
Hodnocení
Hodnoceno
...a bude hůř
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.2.2015
...a loď pluje (E la nave va)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.5.2009
...a zase ta Lucie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.12.2008
"Defektiv" BOONE (Where's Marlowe?)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.8.2012
"Mrtvý" boss (Mad Dog Time)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.1.2009
"Spitfire" Grill (Care of The Spitfire Grill)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.5.2010
(Bez názvu) ((Untitled))
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.7.2012
(K)Lamač srdcí (L'arnacoeur)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.2.2012
01:54 (1:54)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.2.2018
10 % nádeje
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.8.2013
10 000 dnů (10,000 Days)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.3.2016
10 000 př.n.l. (10,000 B.C.)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.11.2009

< Předchozí    Další >
 
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155688
Osobností: 643296
Fotografií: 595697
Plakátů: 284724
Obsahů a biografií: 142782
foto

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Klec (2019) [TV film]

Klec
úžasný výsledek se povedl   všem tvůrcům v případě   filmu klec. Jiřímu strachovi   lze možná vyčíst, že   strachu v závěru mohlo být   víc a více >

Autor: řepešínský | Hodnocení: 9 / 10

Krev zvířat (1949)

Krev zvířat
Tento dokument se nedá   hodnotit. Na celém procesu   zabíjení lze kladně   hodnotit pouze "   profesionalitu " chlapů   pracujících více >

Autor: ponorka.bary

Parta z penzionu (2019) [TV pořa...

HRUZA

Parta z penzionu
Particka byla lepsi. menili se   hry nechali to poradne rozjed.   tady se co chvile ozve STOP a   meni neco co se jeste   nerozjelo. po ani ne více >

Autor: PavelV | Hodnocení: 2 / 10

A.I. Rising (2018)

A.I. Rising
Intimní vztah mezi člověkem   a androidem coby test hranice   lidské přirozenosti je téma   srbského sci-fi snímku po   divácké stránce   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

I corpi presentano tracce di vio...

I corpi presentano tracce di violenza carnale
Maskovaný vrah a rozhýrelé   študentky v osamelej vilke je   tradičná slasherová   kombinácia, ktorá končí   takmer vždy rovnako. Toto nie   je více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.447/0.413
Partneři:
MODEMI.cz - vyhledávač módy | hotel pro psy