Hodnocení uživatele Zimmy871

Zimmy871

Zimmy871 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Ondřej Zeman

Uživatel
Hodnocení
Hodnoceno
...a bude hůř
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.3.2011
101 dalmatinů (101 Dalmatians)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
6.3.2013
12 opic (12 Monkeys)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.3.2013
13 duchů (13 Ghost)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.3.2013
1917
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.3.2020
1922
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.6.2019
1944
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.5.2015
1984 (Nineteen Eighty-Four)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.3.2013
2012
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.11.2009
21 gramů (21 Grams)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.9.2015
22 výstřelů (L'immortel)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.3.2013
22. míle (Mile 22)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.8.2019
23 (The Number 23)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.4.2019
25. hodina (The 25th Hour)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.6.2018
28 dní poté (28 Days Later...)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.3.2013
28 týdnů poté (28 Weeks Later)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.12.2009
3 from Hell
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.12.2019
3:15 zemřeš (The Amityville Horror)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.3.2013

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:15 - 04:45

43 minut již uběhlo
107 minut zbývá do konce

ČT2 - Co zbylo z Gutha-Jarkovského

02:35 - 03:00

23 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Smrtonosná zbraň (2016) [TV se...

01:15 - 04:45

103 minut již uběhlo
107 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

02:50 - 04:59

8 minut již uběhlo
121 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 163585
Osobností: 658243
Fotografií: 629343
Plakátů: 302590
Obsahů a biografií: 149798
foto

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Philadelphia (1993)

Philadelphia
Skvělé psychologické drama.   Když Jonathan Demme natočil   "Mlčení jehňátek" říkal   jsem si že to je jeho   životní dílo které sotva   kdy více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 10 / 10

Poupata (2011)

Poupata
Nádherné sociální drama,   které snad mělo být   natočeno černobíle, aby   ještě víc vystihlo   totální beznaděj všech   zúčastněných - filmové více >

Autor: MambaX | Hodnocení: 7 / 10

Collision Course: Part II (2019)...

Collision Course: Part II
Nakonec to do sebe všechno   pěkně zapadlo jako   puzzlíky.
Všichni si   dají jedno, dva a je zase   klid. Na chvíli...

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Vesmírní kovbojové (2000)

Vesmírní kovbojové
Hodně povedená komedie je   taková klasická   "Eastwoodovština"!!! Clint za   kamerou i v jedné z hlavních   rolí je moc dobrý a nijak si   s více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Tajemství mumie (2010)

Tajemství mumie
I Luc Besson se nakonec nechal   zlákat komiksovou   popularitou. A tak sáhl po   komiksu ryze evropském,   samozřejmě francouzském,   svým více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.015/0.006
Partneři:
Hyperreality.cz | Hyperslevy.cz | Hyperinzerce.cz | Bleskove.cz | IQport.cz