Hodnocení uživatele thornhill

thornhill

thornhill zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Uživatel
Hodnocení
Hodnoceno
10 000 př.n.l. (10,000 B.C.)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.8.2017
12 hrdinů (12 Strong)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.4.2018
12 opic (12 Monkeys)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.5.2017
120 BPM (120 battements par minute)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.7.2018
127 hodin (127 Hours)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.6.2017
1917
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.2.2020
1941
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.4.2017
1945
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.7.2018
2012
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.8.2017
21 Bridges
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.3.2020
21 gramů (21 Grams)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.5.2017
22. července (22 July)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.10.2018
25. hodina (The 25th Hour)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.9.2016
28 dní poté (28 Days Later...)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.6.2017
39 stupňů (The 39 Steps)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.5.2017
48 hodin (48 hrs)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.5.2017
60 sekund (Gone In 60 Seconds)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.11.2019
7 životů (Seven Sisters)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.11.2017

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:15 - 04:45

21 minut již uběhlo
129 minut zbývá do konce

ČT2 - Co zbylo z Gutha-Jarkovského

02:35 - 03:00

1 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Smrtonosná zbraň (2016) [TV se...

01:15 - 04:45

81 minut již uběhlo
129 minut zbývá do konce

Prima - Walker, Texas Ranger (1993) [T...

01:50 - 02:50

46 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 163585
Osobností: 658243
Fotografií: 629343
Plakátů: 302590
Obsahů a biografií: 149798
foto

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Philadelphia (1993)

Philadelphia
Skvělé psychologické drama.   Když Jonathan Demme natočil   "Mlčení jehňátek" říkal   jsem si že to je jeho   životní dílo které sotva   kdy více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 10 / 10

Poupata (2011)

Poupata
Nádherné sociální drama,   které snad mělo být   natočeno černobíle, aby   ještě víc vystihlo   totální beznaděj všech   zúčastněných - filmové více >

Autor: MambaX | Hodnocení: 7 / 10

Collision Course: Part II (2019)...

Collision Course: Part II
Nakonec to do sebe všechno   pěkně zapadlo jako   puzzlíky.
Všichni si   dají jedno, dva a je zase   klid. Na chvíli...

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Vesmírní kovbojové (2000)

Vesmírní kovbojové
Hodně povedená komedie je   taková klasická   "Eastwoodovština"!!! Clint za   kamerou i v jedné z hlavních   rolí je moc dobrý a nijak si   s více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Tajemství mumie (2010)

Tajemství mumie
I Luc Besson se nakonec nechal   zlákat komiksovou   popularitou. A tak sáhl po   komiksu ryze evropském,   samozřejmě francouzském,   svým více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.026/0.013
Partneři:
Hyperreality.cz | Hyperslevy.cz | Hyperinzerce.cz | Bleskove.cz | IQport.cz