Duben

Chyby ve filmech uživatele enejčel

enejčel

enejčel zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet chyb k filmům: 25
Amazing Spider-Man (The Amazing Spider-Man)
Přidáno: 2.12.2012
logická
Ke konci filmu, drží Conners Spider-mana za ruku, aby z mrakodrapu nespadl. Ale proč ho drží? Vždyť Spider-man může šplhat po zdech, ne?
logická
Vinny ve filmu řekne, že až jistá ponorka dopadne na dno, bomby v ní vybouchnou, ale když tu samou ponorku najdou o nějakou dobu později, bude úplně v pořádku nevybouchlá a ještě Vinny prohlásí: "Potopená ponorka, je plná torpédy, odpálíme je najednou,"
Casino
Přidáno: 18.1.2014
posloupnost
V čase 2:03:50 při rozhovoru mezi Samem a Ginger je záběr na kouřící Ginger, jak rozuzleně kouká na Sama. V dalším střihu je záběr na Sama a můžete si nalevo všimnout jak Ginger nehledí na Sama, ale na stůl.
Dračí srdce (Dragonheart)
Přidáno: 6.10.2012
logická
Přiblížně v čase 1:01:05 budou jistí místní obyvatelé vykřikovat slovo "maso", čimž dokazují, že mají hlad a jako svou kořist si vyberou hlavní hrdiny filmu. Po chvilce je však pár záběrů na mrtvé ryby pověšené na háčcích, tak proč nesnědí je?
Hněv Titánů (Wrath of the Titans)
Přidáno: 23.7.2012
historická
Ve filmu má Perseus černého Pegase, v Řecké mitologii je však bílý.
Hněv Titánů (Wrath of the Titans)
Přidáno: 23.7.2012
historická
Bylo řečeno, že Řecko má královnu, to je ale chyba, poněvadž Řecko nikdy nemělo krále, natož královnu.
Hvězdná pěchota (Starship Troopers)
Přidáno: 11.4.2012
posloupnost
Když jednotka "Drsňáci" přijdou na tu vyvražděnou základnu, spatří tam zmasakrovaná lidská těla. Později to vezmou brouci útokem a žádné mrtvoly se tam již nenachází.
Chobotnice (Deep Rising)
Přidáno: 24.9.2012
logická
Ve filmu bylo řečeno, že chobotnice vysaje člověka až do kosti. Zhruba v půlce filmu můžeme vidět scénu, kde jedna oběť vypadne chobotnici z žaludku, což je tím pádem nesmysl.
Identita (Identity)
Přidáno: 4.4.2012
logická
Ve scéně, kdy vězeň Rhodes zapíchne nůž do zad řidiči, si obleče jeho hadry. Main se ho zeptá co si má obléct on atd. Pak byl záběr na ty mrtvoly v kufru a jedné trčela noha z kufru ven. Rhodes pak ke kufru jde a mimo záběr kufr normálně zavře, ikdyž tam trčela noha.
Kongo (Congo)
Přidáno: 6.10.2011
posloupnost
Ve scéně, když je noc a tým lidí ve městě Zinč připravují obranné samozaměřovací zbraně, Eliot si povídá s doktorkou Rosovou. Když on řekne:
"Vy opravdu víte, co si s sebou vzít, doktorko..." Podívá se na něj a usměje se.
Jenže pak nastane záběr, kdy jedna ze zbraní vystřelý a můžete si všimnout doktorky, že ještě před výstřelem nekoukala a neusmívala se na Eliota, ale hleděla doprava.
posloupnost
EPIZODA 6

Když Oliver sedí se svými kolegy v cizím bytě, jí tam něco ze sklenice (či co to je). Na vidličce má napíchnuté sousto, ale při dalším záběru to sousto záhadně zmizí.
Million Dollar Baby
Přidáno: 16.10.2012
logická
Hned na začátku filmu, jak ke zmlácenému Willimu přijde Frankie, vezme špejle s bílou vatou a pokládá je na Williho zraněnou tvář. Hned v dalším záběru jsou špejle od krve, jenže pak nastane záběr, jak k nim jde nějaký chlap a vatičky jsou najednou čisté.
Mumie (The Mummy)
Přidáno: 14.10.2012
logická
Ve filmu bylo řečeno, že malí černí brouci svou oběť jedí velice pomalu, ale v jedné scéně, kdy jeden z Egypťanů před nimi prchá upadne a bude brouky dostižen, kteří ho následně během několika vteřin snědí. Což je ale nesmysl.
Odstřelovač (Shooter)
Přidáno: 16.4.2013
posloupnost
Když ti chlapi dávají napít Nickovi, aby mu "propláchli žaludek" je logicky voda z lahve ubývá, ale když je střih na další záběr, lahev je plná vody.
Pátek třináctého (Friday the 13th)
Přidáno: 14.4.2011
posloupnost
Když Jason zabije toho chlapa co řídil ten člun, srazí přídí tu holku a ta pak bude krvácet a jakmile spatří Jasona, volá o pomoct, poté Jason vytasí svůj meč (nebo co to je) a bude ho držet čepelí nahoru. Jenomže v dalším záběru meč drží směrem dolů.
logická
V čase 13:20 má muž s brýlemi čepici. Pochybuju, že se čepice v 19. století vyráběly.
Tah jezdcem (Knight Moves)
Přidáno: 13.11.2012
logická
Zhruba v čase 1: 45: 00 se hlavní padouch schová za schody, před kterýma sedí svázaná ta malá holčička. Za nedlouho po těch schodech budou půjde hlavní Kathy s Frankem a malá holčička řve o pomoc. Proč ale našim hrdinům neřekla, že se ten padouch schovává za těmi schody?
logická
Arnold má za úkol poslouchat Catherine. Ale v jistých scénách se John Arnolda vyptává a on mu odpovídá, ikdyž to nemá za úkol.
Tři králové (Three Kings)
Přidáno: 24.6.2014
logická
Když Iráčani zajatého Troye stčili do nějaké místnosti, našel tam telefon a začal telefonovat. To ty Iráčany nenapadlo mu ten telefon vzít?
logická
Když Oliver sedí se svými kolegy v cizím bytě, jí tam něco ze sklenice (či co to je). Na vidličce má napíchnuté sousto, ale při dalším záběru to sousto záhadně zmizí.
Utopenec na útěku (Wrongfully Accused)
Přidáno: 16.6.2014
posloupnost
V čase 1:05:40 má míří Cass pistolí na Ryana, v dalším záběru však na něj teprve zamíří a vystřelí.
Válečný kůň (War Horse)
Přidáno: 26.1.2015
historická
CHYBA V DABINGU

Ve filmu několikrát zazní slovo "nácek", čímž se naráží na německou armádu, což je ale blbost, protože za 1. sv. války v Německu ještě nevládl nacismus.
logická
Film se odehrává 20 let ve vězení. Po těchto letech však žádná postava nezestárne.
Zachraňte vojína Ryana (Saving Private Ryan)
Přidáno: 3.2.2012
posloupnost
Ve scéně, jak se kapitán Miller baví se seržantem Horváthem u mostu, je nejprve záběr na Horváthovo levé rameno a svou pravo rukou Millerovi naznačuje gesta své mluvy. Další záběr je na Horváthovu přední část těla a najednou má svou ruku pravou ruku na břiše.
Zachraňte vojína Ryana (Saving Private Ryan)
Přidáno: 13.2.2012
ostatní
Ve filmu je vylodění na pláži Omaha udělané tak, že američtí vojáci ví, že němci na ně budou pálit z kulometů, nebo že budou muset vyskočit ve dvoumetrové hloubce. Ve zkutečnosti vojáci měli za to, že vylodění proběhne hladce. Letectvo mělo pláž srovnat se zemí, tudíž si mysleli, že to jen vyčistí od přeživších nepřátelských vojáků.

TV Program

ČT1 - Buchty po ránu (2023) [TV pořa...

14:00 - 14:30

6 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Středomoří - soužití člověka a...

13:25 - 14:20

41 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

13:35 - 14:35

31 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:25 - 14:30

41 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178285
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani