Duben

Chyby ve filmech uživatele miklus

miklus

miklus zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet chyb k filmům: 105
ostatní
Roxana při používání kouzelné lahvičky plýtvá s vodou hodně, několikrát ji využije skoro celou, a všimněte si, že v lahvičce jí tekutiny nikdy neubývá a vždy ji má hned plnou.
Bobule
Přidáno: 13.11.2015
logická
Chyba je ve scéně, kdy hrdinům praskne burčák. Oba kluci pak u jezu myjí auto, a všechno je celé špinavé. Jen jejich oblečení je jako zázrakem úplně čisté.
Bota jménem Melichar
Přidáno: 13.7.2015
logická
Všimněte si děje, kdy jedna učitelka požádá, aby někdo z žáků šel opravit nefungující odpad v kuchyni. Učitelka řekne, že je školník mimo školu. Když pak Radim ten odpad spravuje, školníkův hlas je slyšet v rozhlase, když varuje žáky, aby si nesedali na botníky.
Bota jménem Melichar
Přidáno: 13.7.2015
logická
Ve scéně, kdy se učitelka žáků první třídy zeptá, kdo má službu, nechá jednu z žákyň zapsat každého, kdo zlobil. Školáci však ještě neuměli psát.
Bratři (Datalore)
Přidáno: 9.8.2014
posloupnost
Datův zlý bratr Lore nasype svému dvojčeti do pití prášek. Když si pak s Datem připijí, Dat po napití padá v bezvědomí k zemi. Všimněte si, že padá směrem na záda, ale hned v následujícím záběru dopadne na břicho.
logická
Ve scéně, kdy Iva Janžurová volá na policii, je v místnosti vidět i kalendář. Je na něm uveden měsíc červenec. Několik věcí ve filmu ale napovídá, že se děj odehrává v průběhu školního roku. Například když Iva Janžurová vodí děti do školy.
Černí baroni
Přidáno: 1.10.2015
historická
V závěrečné scéně se objevila jedna nepřesnost. Jde o scénu, kdy vojáci vystupují z vlaku. V záběru se na chvíli mihne nápis stanice "Praha-Hlavní nádraží." Za minulého režimu se ale stanice jmenovala Praha-Střed.
Dallas
Přidáno: 4.10.2013
logická
Barbara Bell Geddes, která představuje matku J.R., je ročník 1922, Larry Hagman je ročník 1931. Věkově přesně tedy J.R. nemůže být jejím synem.
Dallas
Přidáno: 9.5.2015
logická
V jedné z epizod šesté série říká Lucy někomu při hovoru do telefonu tÿto slova: "On je poradcem mého synovce (za synovce myslí Johna Rosse)." Ve skutečnosti je John Ross ve vzájemném vztahu k Lucy jejím bratrancem.
Dallas
Přidáno: 15.12.2015
animace/efekty
Chyba ve střihu se objevila v epizodě s názvem "Dove Hunt". Zde si Jock Ewing vyrazí se svými syny na lov a potkají nějaké dávné nepřátele. Ve scéně, kdy Tom O'wens poprvé praští Jocka, následuje rychlý střih. Jock náhle stojí za Owensem a hned mu vrátí jeho ránu.
Dívka na koštěti
Přidáno: 6.1.2019
ostatní
Když kluci přejíždějí v automobilu přes přejezd, v levé dolní části obrazovky se objeví stín mikrofonu. Po dialogu policistů zase zmizí.
Dívka na koštěti
Přidáno: 6.1.2019
posloupnost
V restauraci, kdy kluci pokládají lexikon na lavici vedle sebe, kniha leží nalevo. Poté, když Saxana lexikon bere, nachází se na pravé straně lavice.
Dívka na koštěti
Přidáno: 7.1.2019
posloupnost
Když se kluci perou v Honzově bytě, Honza tahá za ruku Mikyho Rouska. V dalším záběru už ale tahá za ruku Bujnocha.
Dívka na koštěti
Přidáno: 7.1.2019
posloupnost
Ve scéně, kdy kluci slibují Saxaně, že jí najdou babské ucho, je obraz za nimi nakřivo. Za pár okamžiků visí rovně.
Dívka na koštěti
Přidáno: 8.1.2019
posloupnost
Když se učitelka ve třídě poprvé setká se Saxanou, má stůl umístěný rovnoměrně s řadou u okna. Když pak ale zkouší žáka z opakování, je její katedra posunutá doprava.
Dívka na koštěti
Přidáno: 8.1.2019
animace/efekty
Poté, co přinesou mladou čarodějnici v pytli do bytu, jsou vidět stíny. Nemůžou jít od okna, protože by měly stejný směr.
logická
​Jedna drobnost scénáristům unikla například v epizodě s názvem Identifikační kresba. Tento díl se odehrává se v roce 1932 a vozidla v ní jezdí po asfaltu. V té době se však jezdilo jen po dlažebních kostkách.
posloupnost
Děj epizody s názvem Krev se odehrává roku 1902. Policejní prezident zde jezdí ve voze značky Laurin a Klement. Ty se však začaly vyrábět až v roce 1905.
historická
V epizodě s názvem Jed obhájce zpochybňuje metodu užitou ke zjištění arseniku v těle oběti. Několikrát zopakuje, že jde o metodu z roku 1806, tedy starou 44 let. Jenže epizoda se odehrává v roce 1840, takže je to 34 let.
historická
V epizodě s názvem Jed obhájce zpochybňuje metodu užitou ke zjištění arseniku v těle oběti. Několikrát zopakuje, že jde o metodu z roku 1806, tedy starou 44 let. Jenže epizoda se odehrává v roce 1840, takže je to 34 let.
Dobrý voják Švejk
Přidáno: 21.2.2016
logická
Když Švejka vede eskorta k feldkurátovi Katzovi, jdou i po Karlově mostě. Na mostě je přitom vidět cement. Ten se ale na tomto místě používal až nějakou dobu po období, v němž se snímek odehrává.
Duch (Ghost)
Přidáno: 11.11.2014
posloupnost
Když jde Ode Mae navštívít Molly poprvé, tak věštkyně má na sobě jeden pár bot. Když cestou zahne za roh, je vidět, že už má na sobě boty zcela jiné barvy.


.
Duch (Ghost)
Přidáno: 11.11.2014
logická
Když Sama zastřelí a Molly ho drží, je vidět na jejich rukávech krev. Později, když je Molly na policejní stanici, tak už má rukávy zase čisté.
Duch (Ghost)
Přidáno: 13.11.2014
logická
Ve scéně, kdy Sam následuje Willieho do jeho bytu, Willie otvírá dveře a poté, co Sam projde skrz dveře, ty se hned automaticky zavřou. Ale když pak Willa navštíví Carl, dveře zůstanou otevřené.
El Dorado
Přidáno: 29.9.2014
logická
Snímek je zasazen do období několika let po Občanské válce v Americe. Některé postavy, včetně Thorntona a Harrah, nosí typ riflí značky Winchester. Tento typ se ale začal prodávat až po roce 1892.
El Dorado
Přidáno: 27.10.2014
logická
Všimněte si scény, když se "Mississippi" potápí pod koňmi. Je zřetelně vidět, že herec hýbe rty, ale přitom není jeho replika slyšet.
Honba za diamantem (Romancing The Stone)
Přidáno: 21.7.2014
logická
Během automobilové honičky jsou na trávníků vidět ještě i starší stopy po pneumatikách. Tyto stopy tam totiž ještě zůstaly otisknuty, když se natáčely předchozí zkušební verze této scény.
Honba za diamantem (Romancing The Stone)
Přidáno: 22.7.2014
posloupnost
Když Jack Colton sjede dolů z kopce spolu s Joan, dopadne na zem tváří mezi jejíma nohama. Během natáčení pádu neměl Jack úmyslně na zádech pušku, aby s ní svou kolegyni po pádu nezranil. Hned v dalším záběru již má opět zbraň u sebe.
Honba za diamantem (Romancing The Stone)
Přidáno: 25.7.2014
posloupnost
Všimněte si scény, kdy se auto s oběma hlavními hrdiny zřítí dolů z vodopádu. Padá totiž hned dvakrát. Poprvé předtím než z něj Jack a Joan vylezou ven, a podruhé už když jsou oba venku.
Honba za diamantem (Romancing The Stone)
Přidáno: 5.8.2014
posloupnost
Když Jack a Joan přecházejí vodopády, je patrné že Jack cestou ztratí váček s diamantem. Hned v dalším záběru je ale Jack vidět, jak šplhá po skále již s diamantem v ruce.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697752
Fotografií: 763813
Plakátů: 376397
Obsahů a biografií: 178214
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Jízda králů (1989) [TV inscenace...

Jízda králů
Jako rodáka z jižní Moravy   mě tady pár věcí   potěšilo, ale obecně vzato   si myslím, že tenhle   televizní kousek potěší   asi víc milovníky více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

In Nacht und Eis (1912)

In Nacht und Eis
První filmové   převyprávění   katastrofální události   Titaniku, na kterém se prý   začalo pracovat pouhé dva   měsíce poté, tedy v době, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10