Duben

Chyby ve filmech uživatele Natalia_Budz

Natalia_Budz

Natalia_Budz zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet chyb k filmům: 29
logická
V 1. epizodě 5. řady se po večeři loučí Karen (Natascha McElhone) s Hankem (David Duchovny) slovy "dobrou noc", ovšem v následující scéně si lze na Hankovém mobilu všimnout času a.m., tedy ráno či dopoledne.
animace/efekty
V 9. epizodě 5. řady ve scéně, kdy visí Hank (David Duchovny) poté, co jej chce shodit samuraj, z balkonu, jsou hned ve třech záběrech dobře patrná lana, která herce drží.
logická
Ve 12. epizodě 7. série v čase 21:51 Hank (David Duchovny) sedí ve svém Porsche a v ruce drží dopis, který o pár minut později bude číst Karen (Natascha McElhone). V záběru na dopis v Hankově autě si ale lze všimnout, že text v dopise se neshoduje s textem, který později předčítá. Například souvětí "So I cruised along, doing my thing, acting the fool, not really understanding how being a parent changes you. And I don't remember the exact moment everything changed. I just know it did" je v dopise patrné, ale později již nezazní. Odstavec byl nicméně použit v dopise pro Beccu (Madeleine Martin) v závěru 2. epizody 4. série.
Gran Torino
Přidáno: 11.12.2020
logická
Sue (Ahney Her) vysvětluje Waltovi (Clint Eastwood), že Hmongové nesahají na hlavu ani dítěti. Ale při scéně, kdy je přijímáno dítě do rodiny, tak mu několikrát na hlavu sáhnou.
Human Traffic
Přidáno: 5.3.2021
logická
Když Jip (John Simm) telefonuje v kanceláři manažera klubu, je vidět v záběru na stole zavěšený telefon.
Kill Bill
Přidáno: 11.12.2020
logická
V animované scéně otec O-Ren Ishii bojuje s mužem v modrém obleku, kde mu chytí ruku v páce a zlomí mu ji. Avšak tlačí špatným směrem a ve skutečnosti by se mu tedy ruka pouze ohnula v lokti.
Kill Bill
Přidáno: 11.12.2020
posloupnost
Když „barman“ položí nůž na držátko, směřuje nahoru, v dalším záběru však směřuje doprava.
Kill Bill
Přidáno: 11.12.2020
posloupnost
(Opět animovaná scéna)
O- Ren Ishii střílí z budovy na limuzínu. V záběru, kdy zvedá pušku, má nenalakované nehty. Avšak když mačká spoušť, má na nehtech červený lak.
Million Dollar Baby
Přidáno: 11.12.2020
logická
Spoiler: Na konci filmu, kdy boxerka Maggie (Hilary Swank) leží v nemocnici a přijde za ní rodina, navštíví ji i matka, které se každým záběrem mění barva čepice – jednou je tmavá a podruhé zase červená.
Mrtvá nevěsta Tima Burtona (Corpse Bride)
Přidáno: 11.12.2020
logická
U klavírní čtyřručky Mrtvé nevěsty s Viktorem hraje nevěsta v sólové části jen jednou rukou. Ve skladbě jsou však slyšet dvojhmaty, které vůbec nehraje.
Než si pro nás přijde (The Bucket List)
Přidáno: 11.12.2020
posloupnost
Ve scéně, kdy se Edward (Jack Nicholson) a Carter (Morgan Freeman) pohádají před domem Emily (Jennifer Defrancisco), Edward roztrhá seznam. V dalších scénách z něj však dále vyškrtávají položky.
Než si pro nás přijde (The Bucket List)
Přidáno: 11.12.2020
logická
Když Edward (Jack Nicholson) sleduje baseball v televizi, komentátor říká, že hrají Lakers. Hrají ale LA Dodgers.
Pelíšky
Přidáno: 20.12.2020
logická
Když Saša (Jaroslav Dušek) přinese na návštěvu k Evě (Eva Holubová) hru s elektrickým proudem, tak ji jako první odzkouší Evy syn Péťa (Marek Morvai-Javorský). Ten při spuštění elektrického proudy okamžitě odhodí dráty. Je to nelogické, jelikož při opravdovém zapnutí by proud ruku stiskl a dráty by nešly pustit. Dokazuje to další scéna, kdy Saša vezme do ruky dráty a Péťa přístroj spustí. Nemůže je odhodit, protože do něj jde proud. Jediná možnost, jak dráty pustit, je vypnutí přístroje.
Project X
Přidáno: 10.1.2021
logická
Na konci filmu přijede Thomas (Thomas Mann) do školy zdemolovaným minivanem které má ale v pořádku čelní sklo. I napříč tomu, že ho na začátku filmu rozbil rukou T- Rick (Rick Shapiro
Sedm (Seven)
Přidáno: 16.1.2021
logická
Na začátku filmu, když Mills (Brad Pitt) vstává z postele, je matrace kostkovaná, ale v dalším záběru je jednobarevná.
Sedm (Seven)
Přidáno: 16.1.2021
logická
Scéna, ve které John Doe (Kevin Spacey) střílí na detektiva Millse (Brad Pitt), si můžeme všimnout holubů na střeše. Když střelba skončí, holuby stále sedí na místě. V reálné situaci by uletěli kvůli strachu z oné střelby.
Sinister
Přidáno: 16.1.2021
logická
Skoro na začátku filmu vidíme Ashley (Clare Foley), jak maluje na zeď holčičku červenou barvou. V dalším záběru již však můžeme spatřit bílou barvu tam, kde předtím byla červená
Sinister
Přidáno: 16.1.2021
logická
Spoiler: V domácím videu „family hanging“ a na fotografiích z vyšetřování lze vidět, že měli zemřít dvě malé děti a rodiče. Ovšem ve scéně, kdy oběti stojí pod stromem s provazem na krku, stojí vedle sebe 4 skoro stejně velké dospělé osoby.
Teror na síti (Cyberbully)
Přidáno: 11.12.2020
logická
Tweet, který Casey (Maisie Williams) napsala, má více než 140 znaků, tudíž by v podobě, jak je napsán, nemohl být na twitter poslán.
Teror na síti (Cyberbully)
Přidáno: 11.12.2020
posloupnost
V prvních dvouch záběrech na tweet Nathana Legga má tweet 3 lajky a 8 retweetů. Ve třetím ale nemá žádný lajk ani retweet.
To (It)
Přidáno: 11.12.2020
logická
Spoiler: Při scéně na hřbitově má Stan na hrobě křest'anský kříž, ačkoliv je žid.
Transamerika (Transamerica)
Přidáno: 11.12.2020
logická
Sydney (Carrie Preston), napůl židovka, používá ve filmu jidišskou frázi "kin-ahora", s níž reaguje na zprávu o sebevraždě Tobyho matky. Fráze znamená ve volném překladu: "Nechť je vše zlé odvráceno." Sydney ji však použila ve špatné situaci, jelikož ji židé užívají jako reakci na něco dobrého (pro Čechy např. "Musím to zaklepat.") a ne na tragickou zprávu.
Transamerika (Transamerica)
Přidáno: 11.12.2020
logická
Po podstoupení závěrečné operace má Bree (Felicity Huffman) stále nalakované nehty. Lak na nehty se však před operacemi, u kterých je na to čas, odstraňuje, aby si zdravotníci mohli všimnout změn v jejich barvě. Při nedostatku kyslíku pod nimi totiž kůže modrá.
logická
Když při útěku Andy (Tim Robbins) prorazí kamenem stěnu odpadního potrubí, vzniklým otvorem pod tlakem vystříknou splašky. Tato scéna natočená kvůli efektu postrádá logiku. Odpad potrubím neodtéká pod tlakem, nýbrž gravitačním spádem. A pokud by v potrubí skutečně byl tlak vody, tak by do něj Andy nemohl vlézt
posloupnost
Když ředitel Norton (Bob Gunton) hodí kámen po plakátu v cele, tak slyšíme, jak padá a naráží do trubek, jakoby byl výstup z cely hned za plakátem. Tam byl ale tunel, takže kámen nemohl začít hned padat.
logická
Spoiler: Hlavní hrdina (Tim Robbins) je odsouzen na základě otisků prstů nalezených na místě činu. V roce, ve kterém mělo ke zločinu dojít, to ale kvůli absenci příslušné databáze nebylo možné.
logická
Spoiler: Ve scéně, kdy se chce na konci filmu ředitel (Bob Gunton) zabít, vytáhne revolver 38, nabije ho, prostřelí si hlavu a náboj má ještě takovou sílu, že rozbije okno. Osmacřicítka by však ve skutečnosti neprostřelila ani hlavu.
historická
Ve scéně, kdy Red (Morgan Freeman) krátce po svém propuštění v roce 1967 pracuje ve Food-way, je možné na poličce vidět kartony cigaret More a Newport. More se však začaly vyrábět až v roce 1975.
historická
Když jde Tommy (Gil Bellows) na dvůr mluvit s ředitelem Nortonem (Bob Gunton), nabídne mu cigarety Marlboro, přesněji Marlboro Miles. Ty se ale začaly vyrábět až v 90. letech.

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

11:30 - 12:00

1 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Rozluštěné poklady (2012) [TV ...

11:05 - 11:55

26 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Rizzoli & Isles: Vraždy na pit...

10:55 - 11:45

36 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

1 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190541
Osobností: 697819
Fotografií: 763956
Plakátů: 376533
Obsahů a biografií: 178268
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Studené štěstí (1992)

Studené štěstí
Nečekejte žádný filmový   skvost, ale když na tenhle   titul narazíte, uvidíte   docela zajímavý film,   natočený podle velmi   solidní více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Dračí princ (2015)

70%? To jako vážně? :-D

Dračí princ
Po dlouhé době bude mé   hodnocení úplně jinde, než   u zbytku uživatelů. Cca 70%,   tedy nadprůměr, je opravdu   velký přestřel. Ruská   verze více >

Autor: Karius | Hodnocení: 2 / 10