Duben

TV Program - Středa 21. listopadu

      
Vyberte datum:
Filtr:  
Zobrazit vybrané
TV Paprika TV Paprika
Spektrum Home Spektrum Home
TV Noe TV Noe
Doma Doma
06:00
Piknik (4)
Když je venku hezky, přijde ke slovu kavárenská zahrádka, pláž, lesy a louky -- je to vlastně jedno,...

Když je venku hezky, přijde ke slovu kavárenská zahrádka, pláž, lesy a louky -- je to vlastně jedno, hlavně aby byl člověk volný a ve volné přírodě! Odedávna je známo, že něco dobrého k zakousnutí a na svlažení jazyka nám zlepší náladu i v té nejlepší společnosti. A tak je načase vytáhnout piknikový košík a naplnit jej dobrotami, abychom mohli jíst a pít pod širým nebem! Ale co to bude? Na tuto otázku nám odpoví gastronomický “průvodce” stanice TV Paprika nazvaný Piknik. Z jeho dvanáctiminutových relací si bezpečně osvojíme přípravu takových jídel a nápojů, které potom už jen velice snadno a rychle sbalíme do piknikového koše -- a hurá do přírody! V 16 dílech tohoto seriálu jsou prezentovány převážně recepty mistra kuchaře Viktora Segala z jeho stejnojmenné kuchařské knihy. Do tajů jejich přípravy nás zasvětí mladý pár: Odett Polgár, zpěvačka, která nepohrdne žádným dobrým soustem a je známá také jako food stylist amatér, a Tamás Dános, pyšnící se přídomkem “profesionální kuchařský koníčkář”.

06:15
Královské recepty (4)
Michael Buerk navštíví někdejší královský palác v Audley Endu, kde se k němu připojí mistrovská kuch...

Michael Buerk navštíví někdejší královský palác v Audley Endu, kde se k němu připojí mistrovská kuchařská dvojice, Paul Ainsworth a Anna Haugh. Společně pak připravují královské pokrmy typické pro staré časy i pro dnešek. Michael mimo jiné nahlíží do zápisků Mildred Nicholls, jedné ze zaměstnankyň královské kuchyně, která bya ve službách panovnického rodu před více než sto lety. Mildred si zaznamenala recepty, podle nichž se vařilo královskému páru, a kuchařské postupy. Královský archív tyto zápisky, které velice poutavým způsobem popisují vznešené pokrmy z konce devatenáctého a počátku dvacátého století, před nedávnem zpřístupnil. Nejšikovnější mistři kulinářského oboru ve Velké Británii se nechávají inspirovat zmíněnou knihou zápisků, jakož i poznatky týkajícími se ještě starších epoch, a vaří dnešní i dřívější oblíbené pochoutky královské dynastie. Navíc Michael pořad koření vzrušujícím vyprávěním o různých historických zajímavostech.

07:00
Teleshop
06:00
Programové tipy
07:00
Teleshop
06:05
Zpravodajské Noeviny
Dobré zprávy pro všechny
06:25
Noční univerzita
Alexander Tomský – EU - ideál, který se zkazil
07:35
Výpravy do divočiny
Pod hladinou moří
05:40
seriál
minih111929minih111929
Chlapi neplačú

Další díl/opakování:
23.11.2020 v 14:25 (Doma)


Rodinný seriál SR (2014)
 
TV program: Chlapi neplačú
06:30
seriál
minih145281minih145281
Velvet II (1, 2)
Romantický seriál Šp. (2014-2015).
 
TV program: Velvet
TV Paprika
09:00
Jamie dělá ještě rychlejší minutky (29)
Povzbuzen úspěchem svého předchozího podobného seriálu dělá Jamie minutky nyní ještě rychleji: průmě...

Povzbuzen úspěchem svého předchozího podobného seriálu dělá Jamie minutky nyní ještě rychleji: průměrná doba přípravy je pouhých 15 minut. Vaření rychlých jídel pro všední den tak postoupilo na úroveň o stupínek vyšší. S takovou rychlostí se do jednoho půlhodinového vysílání snadno vejdou dvě jídla – na přípravu každého z nich připadne od á až do zet pouhá čtvrthodina. Jamie se přidržuje svého obvyklého „přízemního“ stylu a ukazuje divákům, že vaří v reálném čase a jaké triky a pomůcky používá, aby se vešel do předepsaného časového limitu. Jeho rady dobře využije každý, kdo v pracovní dny nechce zbytečně ztrácet čas zdlouhavým vařením. Jamie nás v tomto seriálu pohostí britskou klasikou a domácí středomořskou kuchyní, ale kromě toho se náš svérázný mladý kuchař tentokrát nechal inspirovat i asijskými kulinářskými nápady, zejména thajského, indického a čínského původu. Tak může být i vaše rychlé domácí menu obohaceno o exotičtější barvy a chutě. To je inovace, která potěší každého člena rodiny.

09:25
Hughovy tři dobré věci (17)
Hugh Fearnley-Whittingstall aplikuje dávno osvědčenou filozofii, podle které „do třetice všeho dobré...

Hugh Fearnley-Whittingstall aplikuje dávno osvědčenou filozofii, podle které „do třetice všeho dobrého“ – ať už to jsou tři klobásy, fazolová pyré nebo rebarborové pudinky s drobením. V tomto seriálu je formulován jednoduchý vzkaz: nedejte se odradit složitými recepty, neboť k tomu, abyste připravili dokonalý pokrm, nepotřebujete nic jiného než tři ingredience, které se ovšem navzájem dokonale doplňují. V každé epizodě se k Hughovi a jednomu z členů jeho protřelého týmu z chalupy v River Cottage připojí jako host některý ze zkušených mistrů kuchařů a ve trojici reagují na každodenní výzvu: uvařit rychlou a snadnou večeři s pomocí jedné „prominentní“ ingredience, kterou doplňují dalšími dvěma chutěmi. Výsledkem této snahy musí být jídlo, které si zasluhuje nejvyšší gastronomické ocenění. Po hrdinsky zvládnutém vaření jak Hugh, tak jeho dva kuchařští rivalové předloží plody své práce odborné porotě, aby se ukázalo, která kreace si vysloužila titul „nejlepší pokrm dne”.

09:50
Jamieho rychlá a snadná kuchyně (15)
Jamie Oliver zjednodušil domácí přípravu rozličných pochoutek na nejúnosnější možnou míru. Každý z n...

Jamie Oliver zjednodušil domácí přípravu rozličných pochoutek na nejúnosnější možnou míru. Každý z nás to může mít jednoduché doslova denně a vztahuje se to i na ty, kteří zápasí s nedostatkem času, protože jsou od rána do večera zaměstnaní. Jamie k přípravě každého receptu používá všehovšudy pět ingrediencí, čímž dokazuje, že jeho fantastická jídla nevděčí za svou chuť nekonečnému množství použitých surovin. Poznáme zbrusu novou sérii jídel a v každé epizodě uvidíme směs mas, ryb, zeleniny a sladkostí. Tyto jednoduché, ale přesto neobyčejně chutné pokrmy nevyžadují nic jiného než několik opravdu kvalitních ingrediencí kombinovaných s Jamieho originální nápaditostí.

10:20
Indické pikantní chutě (10)
Obsahem tohoto seriálu je výlet milovnice dobrého jídla, Anjum Anand, který si tato „významná postav...

Obsahem tohoto seriálu je výlet milovnice dobrého jídla, Anjum Anand, který si tato „významná postava moderní indické kuchyně” sama ochutí špetkou indického koření. Anjum odhaluje divy moderního indického kulinářství – od základních ingrediencí až po lahůdky určitých lokalit, pojící se obvykle k nádherným krajinám –, přičemž nám předvede, nakolik mohou být indické chutě zdravé, čerstvé a lehké. Pro Anjum je jídlo tradičně ústředním tématem i na dovolené. Objevuje například krásné australské přírodní scenérie a ochutnává vynikající produkty lokální gastronomie, ale přitom vůbec není vyloučeno, že za chvíli svým hostitelům na oplátku předvede nějakou zajímavost typickou pro moderní vaření na indický způsob.

10:45
Hodný kuchař, zlý kuchař V (34)
Kuchařský mistr Adrian Richardson a Zoe Bingley-Pullin, poradkyně ve věcech správného stravování, př...

Kuchařský mistr Adrian Richardson a Zoe Bingley-Pullin, poradkyně ve věcech správného stravování, představují dva zcela různé přístupy k vaření, v důsledku čehož se jejich přítomnost v televizním studiu rázem přemění v pravý a nefalšovaný gastronomický souboj. Adrianovy lukulské hody, které se pranic nestarají o strávníkovu štíhlost, a jeho fanatická láska k masu se střetávají s vášní pro co nejzdravější ingredience a perfektní znalostí potravin s léčebnými účinky, které do pořadu vnáší Zoe. Pro diváky, když se jim před očima objeví výsledek úsilí obou moderátorů, je opravdu nelehké rozhodnout, který typ jídel mají mít raději. Tento seriál upozorňuje veřejnost na takové neodolatelné ingredience, recepty, kuchyně a jiná gastronomická témata, z nichž lze načerpat inspiraci pro domácí vaření, a navíc vede diváky nenásilně k tomu, aby při sestavování svého jídelníčku dbali na zdravou vyváženost, lehkost a střídmost.

11:10
Moderní Snack Bar (6)
Adrian Richardson, známý šéf z Melbourne, otvírá svůj nový bar, aby v něm předvedl svůj moderní jíde...

Adrian Richardson, známý šéf z Melbourne, otvírá svůj nový bar, aby v něm předvedl svůj moderní jídelní lístek obsahující nové a nezvyklé drobné pochutiny a nápoje. Richo přistupuje ke světu označovanému jako finger food neotřelým způsobem a nabídne divákům nápady, jak zpestřit nabídku malých a lehkých soustíček. Má pro ně například olivy, jejichž náplň tvoří prosciutto opečené na oleji a parmezán, a neméně lákavý je minisendvič s krevetami a česnekem. V každé epizodě svého seriálu nás seznámí s chytře vymyšlenými sousty, která není těžké připravit ani doma, v obyčejné kuchyni... A ještě nám k nim doporučí vhodný módní nápoj.

11:35
James Martin: Vánoce v kuchyni (4)
Chuť vánoční minulosti
Spektrum Home
09:00
Na chalupě – Austrálie III (6)
Hugh Fearnley-Whittingstall je hvězdný anglický mistr kuchař, televizní osobnost, slavný publicista ...

Hugh Fearnley-Whittingstall je hvězdný anglický mistr kuchař, televizní osobnost, slavný publicista specializovaný na gastronomii, ale i mluvčí hájící každou dobrou věc týkající se kuchyně nebo ekologie. Před mnoha a mnoha lety začal s experimentováním pod dvojheslem udržitelný vývoj a sebezásobování. Odstěhoval se na chalupu v Dorsetu a pustil se do pěstitelské a chovatelské činnosti, aby, poté co se patřičně sžije se svými sousedy, mohl v místě svého bydliště rozdávat nejen poznatky, ale i plody svého samozásobitelského hospodaření. Hugh nyní tento experiment a vzkaz přesvědčeného samozásobitele veze na malý jižní kontinent. Předává štafetu svému australskému kolegovi, tasmánskému kuchaři Paulu Westovi, který tak musí zápolit s novými výzvami. Přitom zkouší v malebné historické vesnici C

09:50
Velkolepé plány XI (6)
V doprovodu velmistra britského designu, Kevina McClouda, se můžeme seznámit s nejodvážnějšími a nej...

V doprovodu velmistra britského designu, Kevina McClouda, se můžeme seznámit s nejodvážnějšími a nejoriginálnějšími architektonickými projekty britské ostrovní říše – a samozřejmě i s příběhy těch, kterým se vylíhly v hlavě. Uvidíme, jak se zrodil daný nápad, jak probíhal proces realizace stavby a jak byl doveden do zdárného konce. Kevin svými profesními znalostmi a radami napomáhá zrodu mnoha extravagantních budov, které nemají obdoby – abychom na konci epizody s očima vyvalenýma úžasem mohli obdivovat výtvory mozků kreativních nadšenců, kteří rádi poznávají a používají mimo jiné i ty nejmodernější technologie; ať už je to hacienda v severním Londýně, připomínající miniaturní Hollywood, nebo kino evokující atmosféru 20. let, které se podařilo vzkřísit v jižní části Yorkshiru.

10:40
Daleko od mlžného Albionu (10)
Co může dělat Angličan, pakliže se chce jednou provždy zbavit útrap vyvolaných mlhami a vlhkým počas...

Co může dělat Angličan, pakliže se chce jednou provždy zbavit útrap vyvolaných mlhami a vlhkým počasím? V seriálu se ukáže, že za cenu, kterou dostane za svůj dům v Anglii, si může pohodlně vybrat z nejrůznějších nemovitostí situovaných v doslova nejkrásnějších koutech Evopy. Od Francie po Chorvatsko, od Německa po Itálii, respektive až po Španělsko, uvidíme celou plejádu krásných domů, usedlostí, ba dokonce i zámků, a zároveň prožijeme s anglickými dobrodruhy toužícími po slunečních paprscích vzrušující chvíle vyplněné hledáním vhodného obydlí.

11:45
Hledači pokladů
Dvě družstva - jeden bohémsky založený expert jako pomocník - a bleší trh - cílem je: dosáhnout co n...

Dvě družstva - jeden bohémsky založený expert jako pomocník - a bleší trh - cílem je: dosáhnout co největšího profitu prostřednictvím dražby získaných pokladů. Soutěž je vzrušující a humorná, ale kromě toho se budeme moci seznámit i s dějinami umění Velké Británie, protože před kamerami se otevřou brány obrovských a unikátních sbírek.

TV Noe
08:40
Víra do kapsy
O různých tématech z pohledu víry a o tom, jak je prožíváme
09:00
Živě s Noe
Ranní moderované vysílání televize Noe!
09:20
Ars Vaticana
Historické a umělecké zajímavosti z nejmenšího státu na světě. V dalším díle budou reportáže s názve...

Historické a umělecké zajímavosti z nejmenšího státu na světě. V dalším díle budou reportáže s názvem "Po stopách minulosti" a "Ve službě poznání"

09:30
Přímý přenos generální audience papeže
Přímý přenos promluvy Sv. otce z Náměstí sv. Petra
10:45
Speciál k Mezinárodnímu festivalu outdoo... (2)
Ochutnávka z 16. ročníku putovního filmového festivalu
11:30
Živě s Noe
Dopolední moderované vysílání televize Noe!
Doma
08:25
seriál
minih90271minih90271
Kým nás smrť nerozdelí

Další díl/opakování:
06.09.2021 v 03:00 (Doma)


Komediálny seriál USA (2006-2007).
 
TV program: V dobrém i zlém (Til Death)
10:10
seriál
minih156513minih156513
Neželaná nevesta

Další díl/opakování:
04.01.2022 v 00:25 (Doma)
05.01.2022 v 00:20 (Doma)
06.01.2022 v 00:20 (Doma)
07.01.2022 v 00:20 (Doma)
11.01.2022 v 00:30 (Doma)
12.01.2022 v 00:35 (Doma)
13.01.2022 v 00:30 (Doma)
14.01.2022 v 00:30 (Doma)

(115, 116)
Romantický seriál Tur. (2017-2018).
 
TV program: İstanbullu Gelin


TV Paprika
12:30
Nech ťa šéf sprevádza (4)
Co dělá kuchař ve volném čase? Pochopitelně vaří, cestuje krajem a světem, přičemž hledá nové chutě,...

Co dělá kuchař ve volném čase? Pochopitelně vaří, cestuje krajem a světem, přičemž hledá nové chutě, které by ho mohly inspirovat. Ani Laci Hornáček nelení: uzavírá nová přátelství a objevuje nová místa, jejichž aroma může se směsí tamějších zážitků obohatit jeho kulinářské umění. Nyní se k němu přidružil výrobní štáb TV Paprika; nahlédneme do jeho života, prožijeme s ním všelijaké horké chvilky, ba díky vševidoucí kameře můžeme odhalit i spoustu malých, jemných kuchyňských tajemství, jež dokáží kterýkoli náš oběd vytrhnout z šedivé masy všednosti a udělat z něho mimořádnou událost. Bude se vařit s pivem, vínem i sýrem, budou se podávat ryby, drůbež i vepřové. Je libo rýži, nebo fazole? Ať si vybereme cokoli, neprohloupíme, protože výsledkem bude pochoutka, jakou jsme ještě nikdy nejedli. Zárukou toho všeho je jediné jméno: Laci Hornáček. Šéf tě provázej!

12:55
Labužníkem každý den IV (24)
Ať už půjde o ty nejjednodušší pokrmy, nebo o sofistikovanější recepty a techniky, Justin chce divák...

Ať už půjde o ty nejjednodušší pokrmy, nebo o sofistikovanější recepty a techniky, Justin chce diváky celou svou činností přesvědčit, že stojí za to, aby ze svých kuchyňských možností doma vytěžili maximum. Oblíbená soutěžící první řady australské kuchařské soutěže, Justine Schofield, nám ve své samostatné televizní show nabízí snadno uskutečnitelné nápady, tipy, triky a užitečné rady, abychom získali patřičné kuchařské sebevědomí a otáčeli se v kuchyni s profesionální zdatností. Justine razí zásadu, že když jde o vaření, každá dávka samozřejmosti a sebejistoty má ohromný význam, a proto - kromě prezentace receptů a samotného vaření - věnuje většinu času tomu, aby posílila naše sebevědomí a ukázala nám, že do kuchyně není třeba vstupovat se strachem. O totéž se snaží její stálí i speciální hosté, mezi kterými najdeme mistry kuchaře, gastronomické experty i účastníky kuchařských soutěží!

13:20
Hughovy tři dobré věci: Nejlepší svačink... (16)
Hugh Fearnley-Whittingstall aplikuje dávno osvědčenou filozofii, podle které „do třetice všeho dobré...

Hugh Fearnley-Whittingstall aplikuje dávno osvědčenou filozofii, podle které „do třetice všeho dobrého“ – ať už to jsou tři klobásy, fazolová pyré nebo rebarborové pudinky s drobením. V tomto seriálu je formulován jednoduchý vzkaz: nedejte se odradit složitými recepty, neboť k tomu, abyste připravili dokonalý pokrm, nepotřebujete nic jiného než tři ingredience, které se ovšem navzájem dokonale doplňují.

13:35
Královna čokolády (5)
Kirsten Tibbals, kterou seriál MasterChef prohlásil za „královnu čokolády”, je v Austrálii jednou z ...

Kirsten Tibbals, kterou seriál MasterChef prohlásil za „královnu čokolády”, je v Austrálii jednou z nejpopulárnějších a v mezinárodním měřítku nejuznávanějších cukrářek a specialistek na čokoládové výrobky. Během let Kirsten vyvinula spoustu jednoduchých a snadno aplikovatelných metod a technik. Tyto inovace jí umožňují přípravu fantastických dezertů s pomocí pouze takového náčiní, které patří k základnímu vybavení každé kuchyně. S každým jejím receptem budete hotovi ani ne za dvacet minut. Zato výsledek předčí všechna vaše očekávání!

14:00
Hughovy tři dobré věci (18)
Hugh Fearnley-Whittingstall aplikuje dávno osvědčenou filozofii, podle které „do třetice všeho dobré...

Hugh Fearnley-Whittingstall aplikuje dávno osvědčenou filozofii, podle které „do třetice všeho dobrého“ – ať už to jsou tři klobásy, fazolová pyré nebo rebarborové pudinky s drobením. V tomto seriálu je formulován jednoduchý vzkaz: nedejte se odradit složitými recepty, neboť k tomu, abyste připravili dokonalý pokrm, nepotřebujete nic jiného než tři ingredience, které se ovšem navzájem dokonale doplňují. V každé epizodě se k Hughovi a jednomu z členů jeho protřelého týmu z chalupy v River Cottage připojí jako host některý ze zkušených mistrů kuchařů a ve trojici reagují na každodenní výzvu: uvařit rychlou a snadnou večeři s pomocí jedné „prominentní“ ingredience, kterou doplňují dalšími dvěma chutěmi. Výsledkem této snahy musí být jídlo, které si zasluhuje nejvyšší gastronomické ocenění. Po hrdinsky zvládnutém vaření jak Hugh, tak jeho dva kuchařští rivalové předloží plody své práce odborné porotě, aby se ukázalo, která kreace si vysloužila titul „nejlepší pokrm dne”.

14:25
Michaelova kuchyně (15)
Mistr kuchař jménem Michael připravuje jednoduché pokrmy, přičemž divákům předvádí neobvyklé triky a...

Mistr kuchař jménem Michael připravuje jednoduché pokrmy, přičemž divákům předvádí neobvyklé triky alternativního vaření. S jejich pomocí můžeme poznat nové chutě, nové metody a nové suroviny. Ústředním prvkem pořadu s instruktážním charakterem, který byl natočen v mistrově vlastní kuchyni, je Michaelovo profesní krédo, jehož se nikdy nepřestává držet: Jakmile jednou pochopíme základy přípravy určitého jídla, hned k nim musíme dodat něco ze své neopakovatelné osobnosti. Nebo raději všechno - to se to pak vaří!

14:50
Vaříme zdravě (2)
Existuje pořekadlo, že všechno, co je v životě dobré, je buď zakázané, nebo nezdravé, nebo se po tom...

Existuje pořekadlo, že všechno, co je v životě dobré, je buď zakázané, nebo nezdravé, nebo se po tom tloustne. My vás ale přesvědčíme, že to dnes už neplatí! V novém seriálu z vlastní produkční dílny TV Paprika vám předvedeme, jak může jídlo výborně chutnat -- a přitom být zdravé. „Světojedlík” András Jókuti najde a navštíví osm restaurací, každou v jiné části země, jejichž kuchyně je vyhlášená svou vysokou úrovní. Seznámí se s místními pěstiteli a chovateli, ochutná potraviny typické pro daný region a s jejich použitím ve spolupráci s šéfkuchařem dané restaurace sestaví zdravé denní menu.

15:15
Co je v ledničce? (6)
Každému z nás už se snad stalo, že musel vykouzlit rychlý oběd nebo večeři výhradně z ingrediencí, k...

Každému z nás už se snad stalo, že musel vykouzlit rychlý oběd nebo večeři výhradně z ingrediencí, které měl právě doma, tedy v chladničce nebo ve spižírně. Ale právě tak často nastává situace, že po větším nedělním obědě se chladnička zaplní množstvím jídel, která by nám bylo velice líto vyhodit. V našem seriálu, ve kterém se hledají právě takovéto pokrmy, očekávají nápadití moderátoři - Dóra Havas, Gerti Kapusi a Róbert Bede - diváky s takovými jednoduchými recepty, které nabízejí řešení v případě obou dvou situací. A kromě samotných receptů nám moderátoři poslouží i různými dalšími drobnými nápady a praktikami, s jejichž pomocí můžeme chladničku nebo spižírnu naplnit i vyprázdnit co nejchytřeji a nejhospodárněji.

15:40
Tak Anebo Jinak (13)
V tomto našem seriálu vaří Gerti a Robi nejprve nějaké dobře známé jídlo, které ale vzápětí s pomocí...

V tomto našem seriálu vaří Gerti a Robi nejprve nějaké dobře známé jídlo, které ale vzápětí s pomocí promyšlené finty dovedou k jinému rozuzlení, než na jaké jsme běžně zvyklí. Co začalo hladce, pokračuje obrace, z leča se stane lečový krém, z piškotu s marmeládou dort a ze dvou nápadů vzniknou v každé epizodě čtyři jídla.

Spektrum Home
12:30
Peter Andre: Proměna během hodiny
Zdá se vám to nemožné? A přesto můžete na vlastní oči vidět, že to jde. Máte-li na to šikovné lidi. ...

Zdá se vám to nemožné? A přesto můžete na vlastní oči vidět, že to jde. Máte-li na to šikovné lidi. Během pouhých šedesáti minut vytvoří Peter André, někdejší plakátový hrdina a hvězda populární hudby, se svými pomocníky zbrusu nový obytný prostor pro své aktuální "šťastné oběti"!

13:20
Miluj svoji zahradu III (5)
Tento příjemně pohodový a informativní seriál zásobí milovníky práce na zahradě cennými tipy a radam...

Tento příjemně pohodový a informativní seriál zásobí milovníky práce na zahradě cennými tipy a radami – ať už to jsou profesionálové, nebo amatéři. Sledujte i vy Alana a jeho tým, kteří křížem krážem procestují Velkou Británii, aby potají takříkajíc obrátili naruby zahrádky několika vybraných šťastlivců. Osobní příběhy, které v tomto seriálu uslyšíme a příjemní, sympatičtí lidé, s nimiž se setkáme, dojmou i ta nejzatvrzelejší srdce.

14:10
Domy na pobřeží od Charlieho Luxtona II (4)
Miliny lidí mohou jen snít o domově na pobřeží, odkud se jeho majitelům nabízí den co den překrásný ...

Miliny lidí mohou jen snít o domově na pobřeží, odkud se jeho majitelům nabízí den co den překrásný výhled na uklidňující nekonečnou vodní plochu. V tomo seriálu bude naším průvodcem Charlie Luxton, který nás zavede k nejkrásnějším, nejzvláštnějším a nejpozoruhodnějším domům stojícím na mořském břehu, ať už se skrývají v malebné, ale bohužel zastrčené rybářské vesničce, nebo se pyšně a okázale stavějí na odiv celému okolí v nějakém oblíbeném letovisku.

15:00
Velkolepé plány XI (6)
V doprovodu velmistra britského designu, Kevina McClouda, se můžeme seznámit s nejodvážnějšími a nej...

V doprovodu velmistra britského designu, Kevina McClouda, se můžeme seznámit s nejodvážnějšími a nejoriginálnějšími architektonickými projekty britské ostrovní říše – a samozřejmě i s příběhy těch, kterým se vylíhly v hlavě. Uvidíme, jak se zrodil daný nápad, jak probíhal proces realizace stavby a jak byl doveden do zdárného konce. Kevin svými profesními znalostmi a radami napomáhá zrodu mnoha extravagantních budov, které nemají obdoby – abychom na konci epizody s očima vyvalenýma úžasem mohli obdivovat výtvory mozků kreativních nadšenců, kteří rádi poznávají a používají mimo jiné i ty nejmodernější technologie; ať už je to hacienda v severním Londýně, připomínající miniaturní Hollywood, nebo kino evokující atmosféru 20. let, které se podařilo vzkřísit v jižní části Yorkshiru.

15:50
Dům snů
Jsou to dvojčata, velmi šaramantní a sympatická, se smyslem pro humor. Ale také vynikající profesion...

Jsou to dvojčata, velmi šaramantní a sympatická, se smyslem pro humor. Ale také vynikající profesionálové! Pokud hledáte dům snů, je s pomocí jejich znalostí úspěch zaručen, lhostejno, zdali jde o rekonstrukci nemovitosti, kterou už máme, nebo se právě rozhodujeme ke koupi nové.

TV Noe
12:00
Polední modlitba
Zveme vás k polední modlitbě
12:05
Mše svatá z kaple Telepace
Přenos mše svaté
12:50
V pohorách po horách (24)
Kunětická hora - Polabí
13:00
Stanley’s Dixie Street Band
Třebovický koláč 2018
14:00
Živě s Noe
Odpolední moderované vysílání televize Noe!
14:30
Pro vita mundi (122)
PhDr. Daniela E. Komárová
15:20
Česká hudba na zámcích Moravy a Slezska
Hradec nad Moravicí
Doma
12:40
seriál
minih143262minih143262
Indická nevesta

Další díl/opakování:
31.01.2019 v 05:30 (Doma)
01.02.2019 v 05:10 (Doma)
04.02.2019 v 05:30 (Doma)
05.02.2019 v 05:40 (Doma)
06.02.2019 v 05:30 (Doma)
07.02.2019 v 05:35 (Doma)
08.02.2019 v 05:35 (Doma)
11.02.2019 v 05:30 (Doma)

(279, 280, 281)
Romantický seriál India (2013).
 
TV program: Saraswatichandra
14:05
seriál
minih102009minih102009
Búrlivé víno

Další díl/opakování:
05.01.2022 v 05:15 (Doma)
06.01.2022 v 05:20 (Doma)
07.01.2022 v 05:15 (Doma)
10.01.2022 v 05:20 (Doma)
11.01.2022 v 05:25 (Doma)
12.01.2022 v 05:20 (Doma)
13.01.2022 v 05:20 (Doma)


Rodinný seriál SR (2015)
 
TV program: Bouřlivé víno (Búrlivé víno)
TV Paprika
16:05
Kuchařská tajemství Raymonda Blanca II (5)
Raymond Blanc je váženou a ctěnou gastronomickou legendou, jejíž celý život je prodchnutý vášnivou l...

Raymond Blanc je váženou a ctěnou gastronomickou legendou, jejíž celý život je prodchnutý vášnivou láskou k chutným jídlům. Zušenosti nashromážděné během několika desetiletí z něho učinily majitele obrovského fondu znalostí a díky svým schopnostem umí vařit fantastická jídla, která obstojí v jakékoli soutěži. Legendární šéfkuchař Raymond Blanc se nyní vrací na televizní obrazovky s pestrou nabídkou inspirujících a pro každého snadno realizovatelných receptů.

16:35
Recepty pro radost od našich babiček II (9)
Mistr kuchař stanice TV Paprika navštěvuje babičky a venkovské tetičky, které se proslavily výborným...

Mistr kuchař stanice TV Paprika navštěvuje babičky a venkovské tetičky, které se proslavily výbornými moučníky a cukrovím a které se s námi rády podělí i o své tajné recepty. Společné pečení vynikajícího domácího cukroví reprezentujícího nejkrásnější kraje tří zemí.

17:00minih159876
Silviina italská kuchyně

Další díl/opakování:
24.12.2018 v 09:55 (TV Paprika)
25.12.2018 v 09:55 (TV Paprika)
26.12.2018 v 09:55 (TV Paprika)
27.12.2018 v 09:55 (TV Paprika)
28.12.2018 v 09:55 (TV Paprika)
29.12.2018 v 09:55 (TV Paprika)
30.12.2018 v 09:55 (TV Paprika)
31.12.2018 v 09:55 (TV Paprika)

(2)
Moderátorka italského původu Silvia Colloca, která žije v Austrálii, zasvěcuje diváky do tajů italsk...

Moderátorka italského původu Silvia Colloca, která žije v Austrálii, zasvěcuje diváky do tajů italské kultury a přitom vaří a povídá si o všem možném se svými hosty.

17:30
Paleo kuchyně (5)
Pokud má být pravda, že paleojídelníček je módním šílením, je to nejstarší módní šílení v historii l...

Pokud má být pravda, že paleojídelníček je módním šílením, je to nejstarší módní šílení v historii lidstva -- vždyť máme co do činění s časovým horizontem tří milionů let. Hvězdný mistr kuchař Pete Evans nás zve na výlet za nevšedními, sytými a výbornými jídly. S jeho pomocí si budeme moci udělat velice přesnou představu o zdrojích stravy našich dávných předků: zvířata chovaná na přírodních pastvinách, čerstvé plody organického ovoce a zeleniny, nikde žádný zpracovaný komponent s nevyslovitelným názvem. Na těchto základech se kdysi vyvinula živitelská funkce našeho organismu. Pete se k těmto počátkům vrací dnes, v 21. století. Hovoří s odborníky pro otázky výživy, navštěvuje zajímavé farmy, které se pokoušejí o návrat k přirozenějším zemědělským metodám a přístupům, a nabízí nám spoustu vynikajících receptů, které si každý může sám doma vyzkoušet. Už Hippokrates přece řekl: „Nechť je tvé jídlo tvým lékem a tvůj lék nechť je tvým jídlem.”

17:55
Moderní Snack Bar (6)
Adrian Richardson, známý šéf z Melbourne, otvírá svůj nový bar, aby v něm předvedl svůj moderní jíde...

Adrian Richardson, známý šéf z Melbourne, otvírá svůj nový bar, aby v něm předvedl svůj moderní jídelní lístek obsahující nové a nezvyklé drobné pochutiny a nápoje. Richo přistupuje ke světu označovanému jako finger food neotřelým způsobem a nabídne divákům nápady, jak zpestřit nabídku malých a lehkých soustíček. Má pro ně například olivy, jejichž náplň tvoří prosciutto opečené na oleji a parmezán, a neméně lákavý je minisendvič s krevetami a česnekem. V každé epizodě svého seriálu nás seznámí s chytře vymyšlenými sousty, která není těžké připravit ani doma, v obyčejné kuchyni... A ještě nám k nim doporučí vhodný módní nápoj.

18:20
Královna čokolády (5)
Kirsten Tibbals, kterou seriál MasterChef prohlásil za „královnu čokolády”, je v Austrálii jednou z ...

Kirsten Tibbals, kterou seriál MasterChef prohlásil za „královnu čokolády”, je v Austrálii jednou z nejpopulárnějších a v mezinárodním měřítku nejuznávanějších cukrářek a specialistek na čokoládové výrobky. Během let Kirsten vyvinula spoustu jednoduchých a snadno aplikovatelných metod a technik. Tyto inovace jí umožňují přípravu fantastických dezertů s pomocí pouze takového náčiní, které patří k základnímu vybavení každé kuchyně. S každým jejím receptem budete hotovi ani ne za dvacet minut. Zato výsledek předčí všechna vaše očekávání!

18:45
Labužníkem každý den IV (25)
Ať už půjde o ty nejjednodušší pokrmy, nebo o sofistikovanější recepty a techniky, Justin chce divák...

Ať už půjde o ty nejjednodušší pokrmy, nebo o sofistikovanější recepty a techniky, Justin chce diváky celou svou činností přesvědčit, že stojí za to, aby ze svých kuchyňských možností doma vytěžili maximum. Oblíbená soutěžící první řady australské kuchařské soutěže, Justine Schofield, nám ve své samostatné televizní show nabízí snadno uskutečnitelné nápady, tipy, triky a užitečné rady, abychom získali patřičné kuchařské sebevědomí a otáčeli se v kuchyni s profesionální zdatností. Justine razí zásadu, že když jde o vaření, každá dávka samozřejmosti a sebejistoty má ohromný význam, a proto - kromě prezentace receptů a samotného vaření - věnuje většinu času tomu, aby posílila naše sebevědomí a ukázala nám, že do kuchyně není třeba vstupovat se strachem. O totéž se snaží její stálí i speciální hosté, mezi kterými najdeme mistry kuchaře, gastronomické experty i účastníky kuchařských soutěží!

19:10
Královské recepty (4)
Michael Buerk navštíví někdejší královský palác v Audley Endu, kde se k němu připojí mistrovská kuch...

Michael Buerk navštíví někdejší královský palác v Audley Endu, kde se k němu připojí mistrovská kuchařská dvojice, Paul Ainsworth a Anna Haugh. Společně pak připravují královské pokrmy typické pro staré časy i pro dnešek. Michael mimo jiné nahlíží do zápisků Mildred Nicholls, jedné ze zaměstnankyň královské kuchyně, která bya ve službách panovnického rodu před více než sto lety. Mildred si zaznamenala recepty, podle nichž se vařilo královskému páru, a kuchařské postupy. Královský archív tyto zápisky, které velice poutavým způsobem popisují vznešené pokrmy z konce devatenáctého a počátku dvacátého století, před nedávnem zpřístupnil. Nejšikovnější mistři kulinářského oboru ve Velké Británii se nechávají inspirovat zmíněnou knihou zápisků, jakož i poznatky týkajícími se ještě starších epoch, a vaří dnešní i dřívější oblíbené pochoutky královské dynastie. Navíc Michael pořad koření vzrušujícím vyprávěním o různých historických zajímavostech.

Spektrum Home
16:35
Na chalupě – Austrálie III (7)
Hugh Fearnley-Whittingstall je hvězdný anglický mistr kuchař, televizní osobnost, slavný publicista ...

Hugh Fearnley-Whittingstall je hvězdný anglický mistr kuchař, televizní osobnost, slavný publicista specializovaný na gastronomii, ale i mluvčí hájící každou dobrou věc týkající se kuchyně nebo ekologie. Před mnoha a mnoha lety začal s experimentováním pod dvojheslem udržitelný vývoj a sebezásobování. Odstěhoval se na chalupu v Dorsetu a pustil se do pěstitelské a chovatelské činnosti, aby, poté co se patřičně sžije se svými sousedy, mohl v místě svého bydliště rozdávat nejen poznatky, ale i plody svého samozásobitelského hospodaření. Hugh nyní tento experiment a vzkaz přesvědčeného samozásobitele veze na malý jižní kontinent. Předává štafetu svému australskému kolegovi, tasmánskému kuchaři Paulu Westovi, který tak musí zápolit s novými výzvami. Přitom zkouší v malebné historické vesnici C

17:25
Daleko od mlžného Albionu (11)
Co může dělat Angličan, pakliže se chce jednou provždy zbavit útrap vyvolaných mlhami a vlhkým počas...

Co může dělat Angličan, pakliže se chce jednou provždy zbavit útrap vyvolaných mlhami a vlhkým počasím? V seriálu se ukáže, že za cenu, kterou dostane za svůj dům v Anglii, si může pohodlně vybrat z nejrůznějších nemovitostí situovaných v doslova nejkrásnějších koutech Evopy. Od Francie po Chorvatsko, od Německa po Itálii, respektive až po Španělsko, uvidíme celou plejádu krásných domů, usedlostí, ba dokonce i zámků, a zároveň prožijeme s anglickými dobrodruhy toužícími po slunečních paprscích vzrušující chvíle vyplněné hledáním vhodného obydlí.

18:30
Hledači pokladů
Dvě družstva - jeden bohémsky založený expert jako pomocník - a bleší trh - cílem je: dosáhnout co n...

Dvě družstva - jeden bohémsky založený expert jako pomocník - a bleší trh - cílem je: dosáhnout co největšího profitu prostřednictvím dražby získaných pokladů. Soutěž je vzrušující a humorná, ale kromě toho se budeme moci seznámit i s dějinami umění Velké Británie, protože před kamerami se otevřou brány obrovských a unikátních sbírek.

19:15
Peter Andre: Proměna během hodiny
Zdá se vám to nemožné? A přesto můžete na vlastní oči vidět, že to jde. Máte-li na to šikovné lidi. ...

Zdá se vám to nemožné? A přesto můžete na vlastní oči vidět, že to jde. Máte-li na to šikovné lidi. Během pouhých šedesáti minut vytvoří Peter André, někdejší plakátový hrdina a hvězda populární hudby, se svými pomocníky zbrusu nový obytný prostor pro své aktuální "šťastné oběti"!

TV Noe
16:00
Zpravodajské Noeviny
Dobré zprávy pro všechny
16:20
Exit 316 MISE
Mé skryté já
16:40
Česká věda
Magazín Akademie věd České republiky
16:55
Adopce nablízko
Pořad se věnuje salesiánskému misijnímu dobrovolnictví, které budete moct zažít takříkajíc na vlastn...

Pořad se věnuje salesiánskému misijnímu dobrovolnictví, které budete moct zažít takříkajíc na vlastní kůži

18:00
Živě s Noe
Sestřih ranního a dopoledního moderovaného vysílání televize Noe!
18:25
Sedmihlásky (11)
Idě chlop do hory
18:30
O Mlsálkovi (9)
Mlsálek je protivný
18:45
Cvrlikání (64)
Mirek Kemel + Vladimír Javorský
Doma
16:40
seriál
minih145281minih145281
Velvet II (3, 4)
Romantický seriál Šp. (2014-2015).
 
TV program: Velvet
18:20
seriál
minih43183minih43183
Dr. House

Další díl/opakování:
12.01.2024 v 18:15 (Nova Gold)
13.01.2024 v 00:25 (NOVA)
13.01.2024 v 07:35 (Nova Cinema)
15.01.2024 v 13:35 (NOVA)
15.01.2024 v 18:10 (Nova Gold)
16.01.2024 v 00:10 (NOVA)
16.01.2024 v 07:10 (Nova Cinema)
16.01.2024 v 18:10 (Nova Gold)

II (13, 14/24)
Seriál USA (2005-2006).
 
TV program: Dr. House (House M.D.)
TV Paprika
20:00
Pečeme s Marthou Stewartovou VIII (8)
Martha Stewart divákům prozradí svoje nejšikovnější tipy a metody, přičemž je povzbuzuje, ať jen i o...

Martha Stewart divákům prozradí svoje nejšikovnější tipy a metody, přičemž je povzbuzuje, ať jen i oni pečou doma vynikající dezerty a jiné cukrářské výrobky. Martha kromě své oblíbené modernizované klasiky předvádí v tomto pořadu to nejlepší ze svých receptů na snídaně, pudinky a zákusky.

20:30
Indické pikantní chutě (11)
Obsahem tohoto seriálu je výlet milovnice dobrého jídla, Anjum Anand, který si tato „významná postav...

Obsahem tohoto seriálu je výlet milovnice dobrého jídla, Anjum Anand, který si tato „významná postava moderní indické kuchyně” sama ochutí špetkou indického koření. Anjum odhaluje divy moderního indického kulinářství – od základních ingrediencí až po lahůdky určitých lokalit, pojící se obvykle k nádherným krajinám –, přičemž nám předvede, nakolik mohou být indické chutě zdravé, čerstvé a lehké. Pro Anjum je jídlo tradičně ústředním tématem i na dovolené. Objevuje například krásné australské přírodní scenérie a ochutnává vynikající produkty lokální gastronomie, ale přitom vůbec není vyloučeno, že za chvíli svým hostitelům na oplátku předvede nějakou zajímavost typickou pro moderní vaření na indický způsob.

20:55
Hodný kuchař, zlý kuchař V (35)
Kuchařský mistr Adrian Richardson a Zoe Bingley-Pullin, poradkyně ve věcech správného stravování, př...

Kuchařský mistr Adrian Richardson a Zoe Bingley-Pullin, poradkyně ve věcech správného stravování, představují dva zcela různé přístupy k vaření, v důsledku čehož se jejich přítomnost v televizním studiu rázem přemění v pravý a nefalšovaný gastronomický souboj. Adrianovy lukulské hody, které se pranic nestarají o strávníkovu štíhlost, a jeho fanatická láska k masu se střetávají s vášní pro co nejzdravější ingredience a perfektní znalostí potravin s léčebnými účinky, které do pořadu vnáší Zoe. Pro diváky, když se jim před očima objeví výsledek úsilí obou moderátorů, je opravdu nelehké rozhodnout, který typ jídel mají mít raději. Tento seriál upozorňuje veřejnost na takové neodolatelné ingredience, recepty, kuchyně a jiná gastronomická témata, z nichž lze načerpat inspiraci pro domácí vaření, a navíc vede diváky nenásilně k tomu, aby při sestavování svého jídelníčku dbali na zdravou vyváženost, lehkost a střídmost.

21:20
Paleo kuchyně (5)
Pokud má být pravda, že paleojídelníček je módním šílením, je to nejstarší módní šílení v historii l...

Pokud má být pravda, že paleojídelníček je módním šílením, je to nejstarší módní šílení v historii lidstva -- vždyť máme co do činění s časovým horizontem tří milionů let. Hvězdný mistr kuchař Pete Evans nás zve na výlet za nevšedními, sytými a výbornými jídly. S jeho pomocí si budeme moci udělat velice přesnou představu o zdrojích stravy našich dávných předků: zvířata chovaná na přírodních pastvinách, čerstvé plody organického ovoce a zeleniny, nikde žádný zpracovaný komponent s nevyslovitelným názvem. Na těchto základech se kdysi vyvinula živitelská funkce našeho organismu. Pete se k těmto počátkům vrací dnes, v 21. století. Hovoří s odborníky pro otázky výživy, navštěvuje zajímavé farmy, které se pokoušejí o návrat k přirozenějším zemědělským metodám a přístupům, a nabízí nám spoustu vynikajících receptů, které si každý může sám doma vyzkoušet. Už Hippokrates přece řekl: „Nechť je tvé jídlo tvým lékem a tvůj lék nechť je tvým jídlem.”

21:45
Hladoví motorkáři na dovolené (2)
Si a Dave se vydávají na dobrodružnou gastronomickou pouť Evropou, jejíž celková délka činí osm tisí...

Si a Dave se vydávají na dobrodružnou gastronomickou pouť Evropou, jejíž celková délka činí osm tisíc kilometrů. Setkají se na ní s pekaři a cukráři, kteří při výkonu svého řemesla používají originální domácí postupy a kteří jim dají ochutnat nejlepší pečivo našeho kontinentu. Cestou se neplní radostí jen žaludek, ale i srdce našich dvou stoprocentních mužů, ať už je poučuje o receptu na úspěch pekař amatér, který pracuje doma, nebo cukrář oceněný Michelinovou hvězdou, případně hvězdami. Seznámí se i s přáteli a příbuznými svých hostitelů, aby zjistili, čím tito vynikající kulináři krmí svoji rodinu a sousedy. Občas naši nezkrotní motorkáři projíždějící Evropou někde zastaví, aby si uvařili po svém, i když inspiraci a suroviny získávají vždy v právě navštívené zemi.

22:35
Královna čokolády (6)
Kirsten Tibbals, kterou seriál MasterChef prohlásil za „královnu čokolády”, je v Austrálii jednou z ...

Kirsten Tibbals, kterou seriál MasterChef prohlásil za „královnu čokolády”, je v Austrálii jednou z nejpopulárnějších a v mezinárodním měřítku nejuznávanějších cukrářek a specialistek na čokoládové výrobky. Během let Kirsten vyvinula spoustu jednoduchých a snadno aplikovatelných metod a technik. Tyto inovace jí umožňují přípravu fantastických dezertů s pomocí pouze takového náčiní, které patří k základnímu vybavení každé kuchyně. S každým jejím receptem budete hotovi ani ne za dvacet minut. Zato výsledek předčí všechna vaše očekávání!

23:00
Moderní Snack Bar (7)
Adrian Richardson, známý šéf z Melbourne, otvírá svůj nový bar, aby v něm předvedl svůj moderní jíde...

Adrian Richardson, známý šéf z Melbourne, otvírá svůj nový bar, aby v něm předvedl svůj moderní jídelní lístek obsahující nové a nezvyklé drobné pochutiny a nápoje. Richo přistupuje ke světu označovanému jako finger food neotřelým způsobem a nabídne divákům nápady, jak zpestřit nabídku malých a lehkých soustíček. Má pro ně například olivy, jejichž náplň tvoří prosciutto opečené na oleji a parmezán, a neméně lákavý je minisendvič s krevetami a česnekem. V každé epizodě svého seriálu nás seznámí s chytře vymyšlenými sousty, která není těžké připravit ani doma, v obyčejné kuchyni... A ještě nám k nim doporučí vhodný módní nápoj.

23:25
Jamie dělá ještě rychlejší minutky (29)
Povzbuzen úspěchem svého předchozího podobného seriálu dělá Jamie minutky nyní ještě rychleji: průmě...

Povzbuzen úspěchem svého předchozího podobného seriálu dělá Jamie minutky nyní ještě rychleji: průměrná doba přípravy je pouhých 15 minut. Vaření rychlých jídel pro všední den tak postoupilo na úroveň o stupínek vyšší. S takovou rychlostí se do jednoho půlhodinového vysílání snadno vejdou dvě jídla – na přípravu každého z nich připadne od á až do zet pouhá čtvrthodina. Jamie se přidržuje svého obvyklého „přízemního“ stylu a ukazuje divákům, že vaří v reálném čase a jaké triky a pomůcky používá, aby se vešel do předepsaného časového limitu. Jeho rady dobře využije každý, kdo v pracovní dny nechce zbytečně ztrácet čas zdlouhavým vařením. Jamie nás v tomto seriálu pohostí britskou klasikou a domácí středomořskou kuchyní, ale kromě toho se náš svérázný mladý kuchař tentokrát nechal inspirovat i asijskými kulinářskými nápady, zejména thajského, indického a čínského původu. Tak může být i vaše rychlé domácí menu obohaceno o exotičtější barvy a chutě. To je inovace, která potěší každého člena rodiny.

23:50
Jamieho rychlá a snadná kuchyně (15)
Jamie Oliver zjednodušil domácí přípravu rozličných pochoutek na nejúnosnější možnou míru. Každý z n...

Jamie Oliver zjednodušil domácí přípravu rozličných pochoutek na nejúnosnější možnou míru. Každý z nás to může mít jednoduché doslova denně a vztahuje se to i na ty, kteří zápasí s nedostatkem času, protože jsou od rána do večera zaměstnaní. Jamie k přípravě každého receptu používá všehovšudy pět ingrediencí, čímž dokazuje, že jeho fantastická jídla nevděčí za svou chuť nekonečnému množství použitých surovin. Poznáme zbrusu novou sérii jídel a v každé epizodě uvidíme směs mas, ryb, zeleniny a sladkostí. Tyto jednoduché, ale přesto neobyčejně chutné pokrmy nevyžadují nic jiného než několik opravdu kvalitních ingrediencí kombinovaných s Jamieho originální nápaditostí.

Spektrum Home
20:05
Pekelné hotely Gordona Ramsayho III (1)
Gordon Ramsay se divákům představí opět snad v poněkud nové roli, ale každopádně v novém prostředí. ...

Gordon Ramsay se divákům představí opět snad v poněkud nové roli, ale každopádně v novém prostředí. Uznávaná kuchařská celebrita s dlouholetými zkušenostmi na poli vedení restaurací teď bere do rukou osud zanedbaných, krachujících hotelů a penzionů. Špinavé ložnice, koupelny s plesnivými stěnami, nemožný personál a příšerná obsluha... A to je jen několik příkladů, co bije v navštívených hotelích Gordona do očí a co se snaží dát do pořádku. Žádná situace nemůže být natolik zoufalá, aby se jí lekl. Gordon Ramsay, dobře známý svým nesmiřitelným maximalismem, si předsevzal, že při jeho odchodu bude každý hotel konkurenceschopný a bude mít šanci na přežití i v současné ekonomické situaci.

20:50
Miluj svoji zahradu III (6)
Tento příjemně pohodový a informativní seriál zásobí milovníky práce na zahradě cennými tipy a radam...

Tento příjemně pohodový a informativní seriál zásobí milovníky práce na zahradě cennými tipy a radami – ať už to jsou profesionálové, nebo amatéři. Sledujte i vy Alana a jeho tým, kteří křížem krážem procestují Velkou Británii, aby potají takříkajíc obrátili naruby zahrádky několika vybraných šťastlivců. Osobní příběhy, které v tomto seriálu uslyšíme a příjemní, sympatičtí lidé, s nimiž se setkáme, dojmou i ta nejzatvrzelejší srdce.

21:40
Domy na pobřeží od Charlieho Luxtona II (4)
Miliny lidí mohou jen snít o domově na pobřeží, odkud se jeho majitelům nabízí den co den překrásný ...

Miliny lidí mohou jen snít o domově na pobřeží, odkud se jeho majitelům nabízí den co den překrásný výhled na uklidňující nekonečnou vodní plochu. V tomo seriálu bude naším průvodcem Charlie Luxton, který nás zavede k nejkrásnějším, nejzvláštnějším a nejpozoruhodnějším domům stojícím na mořském břehu, ať už se skrývají v malebné, ale bohužel zastrčené rybářské vesničce, nebo se pyšně a okázale stavějí na odiv celému okolí v nějakém oblíbeném letovisku.

22:30
Velkolepé plány XI (7)
V doprovodu velmistra britského designu, Kevina McClouda, se můžeme seznámit s nejodvážnějšími a nej...

V doprovodu velmistra britského designu, Kevina McClouda, se můžeme seznámit s nejodvážnějšími a nejoriginálnějšími architektonickými projekty britské ostrovní říše – a samozřejmě i s příběhy těch, kterým se vylíhly v hlavě. Uvidíme, jak se zrodil daný nápad, jak probíhal proces realizace stavby a jak byl doveden do zdárného konce. Kevin svými profesními znalostmi a radami napomáhá zrodu mnoha extravagantních budov, které nemají obdoby – abychom na konci epizody s očima vyvalenýma úžasem mohli obdivovat výtvory mozků kreativních nadšenců, kteří rádi poznávají a používají mimo jiné i ty nejmodernější technologie; ať už je to hacienda v severním Londýně, připomínající miniaturní Hollywood, nebo kino evokující atmosféru 20. let, které se podařilo vzkřísit v jižní části Yorkshiru.

23:17
Dům snů
Jsou to dvojčata, velmi šaramantní a sympatická, se smyslem pro humor. Ale také vynikající profesion...

Jsou to dvojčata, velmi šaramantní a sympatická, se smyslem pro humor. Ale také vynikající profesionálové! Pokud hledáte dům snů, je s pomocí jejich znalostí úspěch zaručen, lhostejno, zdali jde o rekonstrukci nemovitosti, kterou už máme, nebo se právě rozhodujeme ke koupi nové.

TV Noe
20:00
Večer chval (74)
Schola Jablunkov
21:10
Terra Santa News
21:30
Živě s Noe
Sestřih toho nejzajímavějšího z proudového vysílání dnešního dne
22:05
Noční univerzita
Eduard Stehlík - Československé legie a vznik samostatné ČSR
23:25
Generální audience Svatého otce
Promluva Sv. otce Františka z Náměstí sv. Petra
Doma
20:30
seriál
minih156513minih156513
Neželaná nevesta

Další díl/opakování:
04.01.2022 v 00:25 (Doma)
05.01.2022 v 00:20 (Doma)
06.01.2022 v 00:20 (Doma)
07.01.2022 v 00:20 (Doma)
11.01.2022 v 00:30 (Doma)
12.01.2022 v 00:35 (Doma)
13.01.2022 v 00:30 (Doma)
14.01.2022 v 00:30 (Doma)

(117, 118)
Romantický seriál Tur. (2017-2018).
 
TV program: İstanbullu Gelin
22:20
seriál
minih137741minih137741
Dila

Další díl/opakování:
17.01.2019 v 22:25 (Doma)
22.01.2019 v 22:25 (Doma)
23.01.2019 v 22:25 (Doma)
24.01.2019 v 22:25 (Doma)
28.01.2019 v 22:25 (Doma)
29.01.2019 v 22:20 (Doma)
30.01.2019 v 22:20 (Doma)
31.01.2019 v 22:15 (Doma)

II (6/54)
Romantický seriál Tur. (2012-2014).
 
TV program: Pomsta nebo láska (Dila Hanim)
23:30
seriál
minih43183minih43183
Dr. House

Další díl/opakování:
12.01.2024 v 18:15 (Nova Gold)
13.01.2024 v 00:25 (NOVA)
13.01.2024 v 07:35 (Nova Cinema)
15.01.2024 v 13:35 (NOVA)
15.01.2024 v 18:10 (Nova Gold)
16.01.2024 v 00:10 (NOVA)
16.01.2024 v 07:10 (Nova Cinema)
16.01.2024 v 18:10 (Nova Gold)

II (13, 14/24)
Seriál USA (2005-2006).
 
TV program: Dr. House (House M.D.)
TV Paprika
00:15
Michaelova kuchyně (15)
Mistr kuchař jménem Michael připravuje jednoduché pokrmy, přičemž divákům předvádí neobvyklé triky a...

Mistr kuchař jménem Michael připravuje jednoduché pokrmy, přičemž divákům předvádí neobvyklé triky alternativního vaření. S jejich pomocí můžeme poznat nové chutě, nové metody a nové suroviny. Ústředním prvkem pořadu s instruktážním charakterem, který byl natočen v mistrově vlastní kuchyni, je Michaelovo profesní krédo, jehož se nikdy nepřestává držet: Jakmile jednou pochopíme základy přípravy určitého jídla, hned k nim musíme dodat něco ze své neopakovatelné osobnosti. Nebo raději všechno - to se to pak vaří!

00:40
Hladoví motorkáři na dovolené (3)
Si a Dave se vydávají na dobrodružnou gastronomickou pouť Evropou, jejíž celková délka činí osm tisí...

Si a Dave se vydávají na dobrodružnou gastronomickou pouť Evropou, jejíž celková délka činí osm tisíc kilometrů. Setkají se na ní s pekaři a cukráři, kteří při výkonu svého řemesla používají originální domácí postupy a kteří jim dají ochutnat nejlepší pečivo našeho kontinentu. Cestou se neplní radostí jen žaludek, ale i srdce našich dvou stoprocentních mužů, ať už je poučuje o receptu na úspěch pekař amatér, který pracuje doma, nebo cukrář oceněný Michelinovou hvězdou, případně hvězdami. Seznámí se i s přáteli a příbuznými svých hostitelů, aby zjistili, čím tito vynikající kulináři krmí svoji rodinu a sousedy. Občas naši nezkrotní motorkáři projíždějící Evropou někde zastaví, aby si uvařili po svém, i když inspiraci a suroviny získávají vždy v právě navštívené zemi.

01:30
Co je v ledničce? (6)
Každému z nás už se snad stalo, že musel vykouzlit rychlý oběd nebo večeři výhradně z ingrediencí, k...

Každému z nás už se snad stalo, že musel vykouzlit rychlý oběd nebo večeři výhradně z ingrediencí, které měl právě doma, tedy v chladničce nebo ve spižírně. Ale právě tak často nastává situace, že po větším nedělním obědě se chladnička zaplní množstvím jídel, která by nám bylo velice líto vyhodit. V našem seriálu, ve kterém se hledají právě takovéto pokrmy, očekávají nápadití moderátoři - Dóra Havas, Gerti Kapusi a Róbert Bede - diváky s takovými jednoduchými recepty, které nabízejí řešení v případě obou dvou situací. A kromě samotných receptů nám moderátoři poslouží i různými dalšími drobnými nápady a praktikami, s jejichž pomocí můžeme chladničku nebo spižírnu naplnit i vyprázdnit co nejchytřeji a nejhospodárněji.

02:00
Programové tipy
Spektrum Home
00:00
Pekelné hotely Gordona Ramsayho III (1)
Gordon Ramsay se divákům představí opět snad v poněkud nové roli, ale každopádně v novém prostředí. ...

Gordon Ramsay se divákům představí opět snad v poněkud nové roli, ale každopádně v novém prostředí. Uznávaná kuchařská celebrita s dlouholetými zkušenostmi na poli vedení restaurací teď bere do rukou osud zanedbaných, krachujících hotelů a penzionů. Špinavé ložnice, koupelny s plesnivými stěnami, nemožný personál a příšerná obsluha... A to je jen několik příkladů, co bije v navštívených hotelích Gordona do očí a co se snaží dát do pořádku. Žádná situace nemůže být natolik zoufalá, aby se jí lekl. Gordon Ramsay, dobře známý svým nesmiřitelným maximalismem, si předsevzal, že při jeho odchodu bude každý hotel konkurenceschopný a bude mít šanci na přežití i v současné ekonomické situaci.

00:45
Daleko od mlžného Albionu (11)
Co může dělat Angličan, pakliže se chce jednou provždy zbavit útrap vyvolaných mlhami a vlhkým počas...

Co může dělat Angličan, pakliže se chce jednou provždy zbavit útrap vyvolaných mlhami a vlhkým počasím? V seriálu se ukáže, že za cenu, kterou dostane za svůj dům v Anglii, si může pohodlně vybrat z nejrůznějších nemovitostí situovaných v doslova nejkrásnějších koutech Evopy. Od Francie po Chorvatsko, od Německa po Itálii, respektive až po Španělsko, uvidíme celou plejádu krásných domů, usedlostí, ba dokonce i zámků, a zároveň prožijeme s anglickými dobrodruhy toužícími po slunečních paprscích vzrušující chvíle vyplněné hledáním vhodného obydlí.

01:45
Dekorace dámské trojice (1)
02:00
Programové tipy
TV Noe
00:00
První křesťané
Pohoršení kříže
00:30
Jmenuji se David Bibby
Svědectví muže, kterého víra zachránila ze závislosti na alkoholu a drogách
01:00
Noční repríza dopoledních pořadů
Noční repríza dopoledních pořadů z minulého dne
Doma
01:15
zábava
minih91838minih91838
Smotánka

Další díl/opakování:
23.03.2024 v 18:20 (Markíza)


Nevšedný svet kľúčovou dierkou
 
TV program: Smotánka
03:10
zábava
minih86110minih86110
Adela show

Další díl/opakování:
05.01.2022 v 01:00 (Markíza International)
05.01.2022 v 04:35 (Doma)
06.01.2022 v 01:10 (Markíza International)
06.01.2022 v 04:40 (Doma)
07.01.2022 v 00:45 (Markíza International)
07.01.2022 v 04:35 (Doma)
08.01.2022 v 00:55 (Markíza International)
08.01.2022 v 05:10 (Doma)


Talkshow Adely Banášovej
 
TV program: Adela show
03:40
seriál
minih102009minih102009
Búrlivé víno

Další díl/opakování:
05.01.2022 v 05:15 (Doma)
06.01.2022 v 05:20 (Doma)
07.01.2022 v 05:15 (Doma)
10.01.2022 v 05:20 (Doma)
11.01.2022 v 05:25 (Doma)
12.01.2022 v 05:20 (Doma)
13.01.2022 v 05:20 (Doma)


Rodinný seriál SR (2015)
 
TV program: Bouřlivé víno (Búrlivé víno)