Duben
ohodnotit

Zoufalé manželky [TV seriál]

Desperate Housewives

Další název:
Zúfalé manželky
Žánr:
Rok:
2004
Délka:
45 minut, 180 dílů

Komentáře k filmu Zoufalé manželky

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 33
PROCESOR
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.3.2018
PROCESOR!
Tak to už je lepší kafe   než Sex ve městě. Mnohem   zábavnější. I když z   logiky věci ženský nechápu   a ani nemůžu, tak tohle   kafé je řízly rumem a to   můžu.
AvxP
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.4.2013
Dnes jsem viděla poslední   díl..Nechce se mi tomu   věřit.
Tento seriál   se mi dostal pod kůži,jako   skoro každému,kdo ho   sleduje. Bree,Susan,Lynette a   Gabrielle. Zažily toho spolu   opravdu hodně...   Nespočítala bych,kolik slz   mi spadlo za všechny díly.   Opravdu doporučuji
kissie1188
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.3.2013
K
Skvělí seriál :) dívám se   na něj už po druhé od   začátku :) škoda že už   skončil :( nejvíc mě ale   dostal Majkův pohřeb :(
261972
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.7.2012
Tento seriál se velmi povedl.   Očekávejte velmi povedený a   zajímavý děj. Také dobré   herce. Sice jsem nevodla   nejnovější řadu ale ta   první je stejně lepší
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.12.2011
Desperate Housewives
Seriál Desperate Housewives   sleduji od jeho první série,   ještě se mi nestalo, že   bych se u seriálu někdy   nudila. Vždy se pobavím a   tenhle seriál mi bude moc   chybět. Každá z hlavních   hrdinek má něco do sebe a je   na každém z nás, která   Vám přiroste k srdci   nejvíce, pro mne je to   Lynett. Mám ráda její smysl   pro humor a celkově celou   její osobu. Parádní   seriál, který musí zaujmout   snad každého.
marfussa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.8.2011
Zoufalé manželky
Zajímavě pojatý seriál o   ženách v domáctnosti či   samoživitelkách, myslím,   že se tam jistě někde najde   každá z nás, protože   seriál má spoustu vzratů a   divák se opravdu nenudí.   Filmem provází zemřelá   zoufalá manželka, matka,   přítelkyně...
bušt
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2010
Názory se mohou   rozcházet,ale já Zoufalky   prostě zbožňuju.V keždé   série se děje něco   překvapujícího a   nečekaného.Nehledě   nespočet hlášek a   zábavných scén.Prostě 10   :)
Honza_Hlavka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.8.2010
Dialog s mým spolubydlícím
On: Už zase čučíš na   Zoufalé manželky? Já: Jo.   ON:Vždyť to je pro   zdegenerovaný ženský v   domácnosti. Já: Jo, skvěle   se při tom strouhá mrkev.   On: Ty si to i nahráváš?   Já: Kdybys nebyl ignorant,   koukneš se aspoň na 2 díly   a zjistíš, že to má   většinou velice   propracovaný, rafinovaný a   vtipný scénář.
On:   Aspoň, že bude mrkvový   salát.
mss
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.3.2010
veselý seriál na zahnání   nudy a pro pobavení..v   každém díle se najde něco   překvapujícího..líbí se   mi, jak filmem provádí   zemřelá hrdinka..
Pavka89
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.2.2010
Já ty zoufalky prostě   miluju! Ani se nedokážu   vyjádřit, kterou z nich mám   nejraději... už se zase   těším na nové díly..
Steawi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.12.2009
Ulice,drby,nenávist i láska   - vše se zde dá najít a to   v tom nejlepším hereckém   obsazení.Opravdu hodně   dobrý seriál a z každou   narůstající sérií lepší   a lepší.
Nannar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.9.2009
Tak tenhle serial je paráda,   u každeho dílu se dobře   pobavím a každy žeru od   první minuty až do poslední   =) ale Nejoblibenejší   zoufalku bych si asi nevybral,   ale jako nejhezčí par mi   přišel Susan s Mikem =)
LiLunKa
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.7.2009
taky je to spis pro dospele   ale to je jedno.Je to supr   serial ale skoda ze ho davaj   az v 11 vecer..a vsem se asi   nejvic libi gabriel le ja mam   radsi susan..
Lorelai
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.4.2009
Zoufalky
Velice dobrý   seriál,nejlepší dvojce Gaby   a Carlos jejich hádky a   hlášky mě dostávají.Ale i   jiné dvojice jsou super   každá z hrdinek má nějaké   to tajemství,nechybí   vraždy.No prostě super
karlosphonic
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.4.2009
Nezoufalý seriál
Seriál,u kterého se vždy   pobavím.Nejvíce se mi líbí   duo Carlos-Gabrielle.Každá z   kamarádek má svoje kladné i   záporné povahové   vlastnosti,takže chvílemi je   mi nesympatická jedna hrdinka   a vzápětí zase jiná.A tak   to má být,stejně jako v   životě,nikdo není   dokonalý.Pro větší   sledovanost bych určitě   zvolil některou méně   atraktivní herečku,kvůli   větší uvěřitelnosti   postav.Na tomto seriálu mi   vadí některá rádoby   dramata,která jsou opravdu   až komická.Např.zabijácká   bába,která shodí ze schodů   mladého kluka.To je opravdu   moc.Naopak skrytá pedofilie   byla opravdu skvěle   natočena.Ale který seriál   nemá žádnou vadu?Celkově   se u "Zoufalek"   skvěle bavím.
janette
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.10.2008
Pro ženy určitě   přitažlivý seriál. Pro   některé muže také... Je   fajn sledovat příběhy jako   ze života s trochou záhad   kolem. Navíc hlavní   představitelky ukazují, že   žena může vypadat dobře po   třicítce, ba i po   čtyřicítce. A někteří   můži jsou zkrátka k   nakousnutí :D
Mikyska
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.9.2008
Pro Čechy je tenhle seriál,   jako z jiného světa. Ulice   plná záhad, zábavy a   hlavně plná adrenalinu. Je   to něco zcela nového! V   tomhle seriálu si najde   každý své - drama - akce -   komedie - romantika, ale   docela i někdy horor. Po 4.   sérii, která skončila   poodskočením o 5 let jsem na   pátou opravdu zvědavá a   mydlím si, že tenhle seriál   mohu vřele doporučit,   protože v Zoufalých   manželkách se stále něco   děje a hlavně se děje   stále něco nového a   napínavého!
Marissa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.9.2008
Desperate Housewives
Opravdu moc povedený seriál   a já už se nemůžu dočkat   páté série. Všechny   postavy jsou dobře vybrané a   na svou roli perfektně sedí.   A jak už jsem párkrát   zmiňovala, tohle nemá s   latinskoamerickou telenovelou   nic společného. V člověku   to totiž vyvolává různé   emoce, což se u telenovel   neděje.
Rocky4
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.8.2008
Seriál hlavně pro diváky   něžnějšího pohlaví.   Neříkám že to není i pro   chlapi, ale mně tento seriál   zase tolik nedal. Musím   pochválit herecké obsazení,   hlavních hrdinek. Dávám   lehce nadprůměrnou 6.
davidek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.8.2008
Občas velmi vtipný seriál   se zajímavými zápletkami.   Příjemné pokoukání na   sobotní večer když se   nechcou namáhat mozkové   závity.
mikee
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.7.2008
Výborný seriál ze života   neobyčejných amerických   manželek a žen v domácnosti   , plný svěžího , často   také krásně černého a   sarkastického humoru , velmi   dobrých hereckých výkonů a   důležité je , že netrpí   nevyrovnaností jednotlivých   dílů , jak je tomu často u   podobných seriálových   počinů zvykem. Po   scénáristické stránce je   seriál také na vysoké   úrovni a vše doplňuje   podmanivá hudba , která   dodává filmu spolu se   slušnou atmosférou tu   akurátní porci mysteriózna   a dramatična , které je   zapotřebí. 90%
Petra.Barbie
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.5.2008
Telenovely lidé nenávidí, ale proti tomuto škváru
...jsouzlaté. Prý jsou o   boháčích, luxusních   hadrech, bourácích a   pohodlném životě v   blahobytu. Že je v nich   často zobrazen i reálný   život chudé vrstvy v   latinsko - amerických zemích   a řešení každodenních   mezilidských vztahů   /rodinné problémy,   alkoholismus, kriminalita,   nechtěná těhotenství,   generační problémy,   nezaměstnanost atd./, to už   slyšet nechtějí. Ale   vynášet do nebes absolutní   příšernost v podobě tohoto   seriálu je prostě   "in". A o čem je? O   pár líných rozmazlených   paničkách, které žijou v   tom v telenovelách pohrdaném   světě prachů a luxusu,   střídají milence, kupují   spoustu hadrů a roupama   nevědí coby...Kde je děj,   kde je nějaká pointa? Nikde.   Viděla jsem asi 3 díly   první série a jsem   přesycena. Když bych ještě   překousla ostatní postavy,   afektovaná a dokonalá Bree   mě odrovnala na nejvyšší   míru. Děkuji, již nikdy   více.
Leeslie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.5.2008
Rok 2004 byl pro televizní   obrazovky   přelomovým.Televize ABC se   rozhodla riskovat a spustila   vlnu natáčení   netradičních   seriálů-Chirurgové,Ztraceni   ...a v neposlední řadě   Zoufalé manželky.Spojením   typické soap-opery,komedie a   krimi dokázali něco   nevýdaného.Vytvořili   neotřelou mysteriozní   linku,která se pomalu   rozplétá a nenechá diváka   vydechnout až do konce   série.Pak příjde velké   Season Finnale,kde všechny   otázky jsou zodpovězeny a   nakonec,v poslední minutě   příjde další záhada pro   příští rok.Hlavní záhadu   doplňují vedlejší   děje,které zobrazují   životy čtyř hlavních   protagonistek.Susan-typická   "americká"   žena,které se neštěstí   lepí na paty a hledá   lásku,stejně jako Ally   McBelaová,či Bridget   Jonesová.Gabrielle-mladá,kr?   ?sná,zbohatlá žena,která   má v životě všechno co   potřebuje.Bohatého   manžela,krásný a velký   dům,milence zahradníka,ale   přesto ji něco   chybí...Bree-dokonalá   "Stepfordská   panička",která se   tváří být dokonalou   manželkou,matkou,hospodyňkou   ,ale pravdou je,že to   všechno se jí rozpadá pod   rukama a slovo dokonalost je v   jejím případě pouze   naoko.Lynnet-strhaná   matka,která nezvládá   výchovu svým   malých,hyperaktivních dítek   a tajně doufá v to,že   jednoho dne vymění svoji   roli matky opět za stále   roztoucí pracovní   kariéru.
A   samozřejmě,že 1.série je   nejlepší.2.série se   zamotává v hlavní dějové   linii.3.série je ze začátku   geniální,ale po odchodu Bree   to začíná mírně   upadat.4.série má jednu z   nejlepších záhad v   seriálu.5.série je na tom   bohužél poměrně   špatně,kvůli primitivní   záhadě a všechny postavy   uvíznou na mrtvém bodu,ale i   tak to nic nemění na   faktu,že Zoufalky jsou   prostě něco víc,než pouze   seriál.Je to již rozhodně   KULTOVNÍ seriál...

1.série:100%
2.série:75%
3.série:90%
4.série:85%
5.série:50%
6.série:80%
Podobné seriály:Melrose   Place,Sex ve   městě,Městečko Twin Peaks
Lienocka22
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.3.2008
Naozaj podareny serial. Zufale   manzelky získali 3 Zlate   globusy a inych 31 cien a 91   nominacii... :)
veverka-zrzka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.3.2008
Nikdy není tak špatně, aby   nemohlo být ještě hůř!   Tím se zřejmě řídí tyto   zoufalé manželky! Mno co   dodat, ty se ještě   postarají o to, aby byl v   ulici pěkný rozruch!
lynn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.2.2008
Celkem povedený seriál. Nic   nepřikrášluje a podává   odraz dění, jako by   existovala právě taková   Wisterialane ulice. Všechno,   co se odehrává v seriálu,   se může stát i vám. I   když takových Solisových   asi bude míň než   Mayerových.
Zaplman
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.1.2008
Z námětu sice může někdo   říct že je to seriál pro   ženy. Já to ale jsem jen tak   seriál nevyškutrnul a   kouknul jsem se.Musím říct   že je to docela paráda.   Kvalitní herci,zajímavé   příběhy a dokonce akční   scény.
TomRiddle
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.1.2008
Obsahuje náznakovité   spoilery. Dokonalý mix   všeho, co mě baví, a   úžasné hlavní hrdinky k   tomu, všech pět jsem si   zamiloval. Susan, Lynette,   Bree, Edie a Gabrielle jsou   prostě báječné. Některé   zápletky jsou už viděné,   některé originální, ale   všechny strhující. Tvůrci   je sypou s odzbrojující   kadencí i kalibrem, a já se   milých Zoufalek pořád   nemůžu nabažit. I přesto   mi ale začíná něco vadit.   Co to je? Mrtvoly. Objeví se   zápletka, zdánlivě   neřešitelá? Vyřešme to   smrtí. Ano, hrdinové z   milých Zoufalek umírají   jako na běžícím páse, a   já se bojím, aby tam za pár   let vůbec někdo zůstal.   Jinak za 99%.
Mlapiska
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 26.7.2007
Nic zvláštního
Prvních pět dílů jsem   sledovala s nadšením,   další dva to ze mě   opadávalo a jeden díl jsem   přemýšlela, proč se na to   vlastně dívám. Nadšení se   vytratilo velmi rychle. Zcela   chápu to pozdvižení kolem   toho. Mně to ale nepřipadá   nic moc, slabý průměr,   znám mnohem lepší seriály.
Faye
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.6.2007
... „Krásné trávníky,   prostorné domy, šťastné   rodiny ... to jsou typické   znaky předměstí, ale když   se podíváte pod povrch toho   nánosu honosných lží   uvidíte zuřící bitvu.   Bitvu o kontrolu. Bojovníky   vidíte všude, zapojené do   svých každodenních   šarvátek. Divoce bojující   aby získali kontrolu nad   světem okolo sebe, i když   všichni ví ... že tuhle   bitvu musí prohrát.“ A   pod povrchem se opravdu dějí   věci: nevěry, žárlivosti,   rodinné konflikty, dětičky   vzpouzející se výchově,   přetahovaná o volného   chlapa, kostlivci ve   skříních ( kdyby jen ve   skříních). Díky kterým   nedočkavě vyhlížím   každý další díl z ulice,   kde by se vyplatilo vlastnit   pohřební ústav : ))). ….   „Ano, na té cestě jsou   neočekávané odbočky a   děsivá překvapení, která   nevidíme přicházet, ale to   je jejich smyslem. “ Tak   snad už jen mé soukromé   přání. Už aby mi konečně   začala IV. Série .
havLord
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.5.2007
s čistým svědomím mohu   říct, že neznám lepší   hraný seriál, než jsou   desperate housewives. u   žádného jiného seriálu   nenajdete tak perfektně   vyváženou komediální a   krimi rovinu, tak skvěle   vykreslené postavy, jako je   lynette, která, ač vše   myslí dobře, vždy to   totálně po*ere, bree, která   se zprvu jeví jako chladná   stepfordská panička, ale   časem zjistíte, že uvnitř   není tak nepřístupná, jak   se jeví navenek, anebo susan,   kterou si přesto, že vše   nemyslí tak docela dobře,   oblíbíte, protože je u toho   tak sympaticky nešikovná a   infantilní:) dočkáme se zde   spousty zvratů, které jaksi   samy z příběhu vyplývají   a jsou vcelku uvěřitelné   (ne tak jako u prison break,   kde občas kroutím hlavou nad   tím, jestli to páni   scénaristi myslí vážně) a   hlavně skvělých hereckých   výkonů, kde musím zmínit   především -hlavní   představitelky vynechávám-   shawna pyfroma (andrew, breein   ´vyvedený´ syn, zákeřná   svině), codyho kasche   (duševně pomatený zach),   stevena culpa (rex, breein   manžel), douga savanta (tom,   lynettin muž) a harriet   sansom harrisovou (felicia,   podlá svině)....vřele   doporučuji, je to skvělá   zábava! 100% P.S.:v průběhu   seriálu pravděpodobně   radikálně změníte názor   na určité postavy....
TSZ
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.4.2007
Eva Longoria je opravdu k   sežrání,musím se přiznat   že zpočátku jsem seriál   sledoval zejména kvůli   ní,postupem času se z tohoto   dílka vyprofiloval zamotaný   mix soap opery a detektivního   seriálu,v němž není nouze   o   vraždy,vydírání,odhalován   í dávných tajemství apod.I   když má seriál pověst   díla spíše pro   ženy,rozhodně to není   pravda.V současné době   sleduji již třetí sezonu a   mam pocit stálého   zvyšování kvality,o čemž   se u jiných seriálů   rozhodně nedá mluvit.
nash
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.3.2007
Seriál s celkem originálním   námětem umí dojmout,napnout   i rozesmát.Někdy trošku   hloupé,ale vždy zábavné.A   jako bonus Eva Longoria.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih87726minih87726Cestování červí dírou s Morganem Freemanem (2010) [TV seriál] 
Through the Wormhole n
minih156825minih156825Věčně tvá nevěrná (2018) 
Věčně tvá nevěrná n
minih35806minih358068. Míle (2002) 
8 Mile n
minih165442minih165442Profesor a šílenec (2019) 
The Professor and the Madman n
minih152420minih152420Přicházejí v noci (2017) 
It Comes at Night n
minih109823minih109823Kolonie (2013) 
The Colony n
minih158130minih158130Skryté zlo (2018) 
Bad Samaritan n
minih60036minih60036Neznámý (2011) 
Unknown n
minih183975minih183975Poslední žoldák (2021) 
Le dernier mercenaire n
minih185726minih185726Strašidelné příběhy na dobrou noc (2021) 
Nightbooks n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Komisař Moulin (1976) [TV seri...

23:10 - 00:40

73 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Zapomenuté příběhy 2. světové ...

23:35 - 00:30

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

23:40 - 00:40

43 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

23:55 - 01:00

28 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190495
Osobností: 697739
Fotografií: 763724
Plakátů: 376313
Obsahů a biografií: 178190

Poslední komentáře

Jít za svým snem! (2015) [TV cyk...

Jít za svým snem!
Hana Pinkavová podle mého   názoru patří mezi naše   nejlepší dokumentaristy a   tenhle cyklus o našich   mimořádných talentech z   různých více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Velký Jake (1971)

Velký Jake
Johna Wayne já jaksi   nemusím, ale jako Big Jake,   zřejmě díky dobrému   scénáři, jsem visel očima   na obrazovce. Ve filmu hrál i   jeho syn Patrick, spolu   natočili 11 filmů...

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Andělské oči (1994)

Andělské oči
Tenhle film je dokladem toho,   že 90.léta byla z hlediska   naší kinematografie hodně   podivnou dekádou.Kvalitní   Hrabalova literární   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Těžká Barbora (1960) [TV divadel...

Potěšení

Těžká Barbora
Herecké výkony a hudební   doprovod Orchestr Karla Vlacha   vdechují tomuto kousku   neopomenutelný život.

Autor: Rostislav-Bartosz

Ohnivý máj (1974) [TV inscenace]

Ohnivý máj
Jedna ze série hodně   povedených televizních   inscenací z naší dávné   historie, které vznikly v   roce 1974. Tentokrát   církevní koncil v více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10