X-Men (1992) [TV seriál]

X-Men
60.8 %
 
 
    Žánr: animovaný / akční / sci-fi / drama
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 22 min.
„Kultovní akční sci-fi o mutantech s nadpřirozenými schopnostmi.“
Mutanti s neuvěřitelnými schopnostmi přicházejí! Nože vystřelující přímo z ruky, ničivý laserový pohled, umění přesunovat předměty nebo ovládat počasí. To vše jsou schopnosti mutantů!

Pro obyčejné lidi jsou ale tato stvoření hrozbou. Proto se pod vedením profesora Charlese učí, jak s lidmi vyjít a neublížit jim. Ne všichni mutanti jsou ale ochotni spolupracovat, neboť nevěří, že by mohli s lidmi žít v míru.

Šéf zlých mutantů, podlý Magneto, má s budoucností planety Země velice zákeřné úmysly! Čas velké bitvy mutantů přichází!

režie:
Larry Houston, Richard Bowman
 
 
scénář:
Stan Lee (hlavní tvůrce seriálu), Bill Mantlo
 
 
hudba:
Shuki Levy
 
 
výtvarník:
Del Barras
 
 
mluví:
Cedric Smith (Profesor X), George Buza (Beast), Norm Spencer (Cyclops), Chris Potter (Gambit), Catherine Disher (Jean Grey), Alyson Court (Jubilee), Lenore Zann (Rogue), Alison Sealy-Smith (Storm), Lawrence Bayne (Cable), Philip Akin (Bishop), David Hemblen (Magneto), Brett Halsey (Bolivar Trask), Don Francks (Sabretooth / Victor Creed / Dr. Michael Twoyoungmen), John Colicos (Apocalypse / En Sabah Nur), Melissa Sue Anderson (ptáček), Camilla Scott (Lilandra), Judy Marshak
 
 
animace:
Richard Bowman, Mark Lewis, Andrew Gentle
 
 
výkonný producent:
Winston Richard
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.