Duben
ohodnotit

Walker, Texas Ranger [TV seriál]

Další název:
Walker; Walker, texaský ranger (SK)
Žánr:
Rok:
1993
Délka:
45 minut, 203 epizod
„Když jim je v patách ostřílený bojovník za spravedlnost Cordell Walker, zločinci nemají šanci...“

Komentáře k filmu Walker, Texas Ranger

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 39
SvoKar
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.11.2012
To mě možná bralo v době,   kdy jsem přišel na chuť   bojovým filmům. Dnes mi to   přijde skoro směšné.   Občas aby bylo "o   čem" točit, je třeba   zraněný a ostatní   vzpomínají apod. Co mi ale   přijde absolutně směšné,   jsou ty řežby (nejen) na   koncích, kdy po kopech do   hlavy nikomu neteče krev.   Nicméně jako bojovník je   Chuck dobrej.
jarda53
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 12.7.2011
Ne že by se na seriál nedalo   koukat, ale autoři si ani   velké nároky nekladli a   seriál omíláním v televizi   ztrácí i to málo kouzla,   pro který jsem si jej malinko   vážil. Herečka Sheree   Wilson opustila parník   Dallas, který se již ke   konci potápěl, nechala se   zastřelit v Paříži a hned   na to vstoupila na   "Titanic", co byste   na to řekli. Norris po   suspendování z Rangera se   dal na Tv reklamu a nabízí   mobilní telefóny...
green-tea
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 29.10.2009
Tenhle typ pořadů,kde se   chlapi na potkání kopou do   zubů zrovna nemusím...   Hlavně,když Chuck Norris je   natolik pohledný   sympaťák,který snad nemá   zapotřebí se prezentovat   zrovna takhle. Anebo   má...???
Jinak svého   času oblíbený seriál mých   synků. (naštěstí už z   toho taky vyrostli)
veverka-zrzka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.12.2008
Chuck Noris v podání   Cordella Walkera. Některé   scénky byly moc   přikrášlené, některé   stály za houby, jindy jste se   smáli od ucha k uchu, jindy   zase ronili slzičky. Prostě   seriál, kde se míchá vše   do jednoho.
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.9.2009
Ve své době to byl jeden ze   seriálů, který jsem velmi   rád sledoval a jistě jsem   nebyl sám. Proč to   nepřiznat - bylo to pro nás   zas něco nového.
Navíc jsem Ch.Norrise   znal už z dřívějška z   akčních filmů a působil na   mně jako sympaťák a velký   hrdina.
Tak proč se   nedívat na jeho seriál :-).
Agostino
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.1.2010
Chuck Norris nepatrí zrovna   medzi mojich obľúbených   hercov, ale účinkovaním v   tomto seriáli má tak trocha   aj sklamal. Na mňa sledovanie   tohto seriálu zapôsobilo   skôr únavným a nudným   dojmom. Niektoré epizódy   boli dejovo úplne   zveličené.
Duri86
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.7.2012
Dá se říct naprosto   příšerný seriál, Chuckova   nejznámější role ale byl v   tom prkenný jako Pinochio ,a   ty jeho rozumy co tam plácá.   některé díly šli ale jinak   odpad
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.7.2009
Podle mně velice slušní   seriál tento seriál je podle   mně
hodně dobrý i   přes svůj věk je Norris   pořád dobrý
Mackaku
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 11.8.2014
Chuck Norris už by měl zasáhnout
Nejsem příznivec bojových   filmů, protože detailní   filmové záběry   nejrůznějších kopů a   jiných praktik by byly v   reálném životě smrtelné a   to má lidi bavit. Stejně   mimo realitu jsou tito   nesmrtelní hrdinové   vytvářející iluzi, že   jeden takový člověk zastane   celou rotu. Vždy si říkám,   proč když USA naháněli   třeba Usámu neposlali   Chucka, Silvestra nebo Arnolda   a nemusela jim při zásahu na   neozbrojenou rodinu havarovat   helikoptéra a dotyčného   mohli v poutech přivést   před řádný soud.
jirry
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.12.2007
Bermudský trojůhelník byl   původně Bermudský čtverec,   to bylo předtím, než mu   Chuck Norris ukopl jeden   roh. Chuck Norris umí dělit   nulou. Chuck Norris umí   mluvit Braillovým písmem.   Chuck Norris dokáže   předběhnout svůj vlastní   stín. A úplně stejně je o   i s Walkerem.... hrůůza   tenhle seriál to je vážne   škvár
hejtman
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.4.2007
Tak těžce naivní scénář   a odfláknuté efekty se jen   tak nevidí,ale jinak když je   dlouhá chvíle nemám   problém a rád se   podívám,jen se tak nechám   unášet celkem pěknými   exteriéry i pohodovou   atmosférou,vypiju své kafe a   obdivuji výchovné lekce   mistra Norrise i občasné   náznaky jeho bojového   umění,ale nesmí se u toho   přemýšlet.Jakmile začnu je   to v háji.Po delší době   serál znovu opakují v TV a   někdy je to tak mimo   realitu,až si někdy říkám   zlátá Kobra 11 a jdu se   radši proletět autem.
Charlie35
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.4.2009
Mnohadílný seriál s velmi   kolísavou kvalitou   jednotlivých dílů,   některé jsou přímo   vynikající, mnoho jich je   průměrných a některé   přímo drtivě infaltilní.   Zajímavé je, že nejlepší   díly jsou ty, které   režíroval bratr Chucka   Norrise Aaron.
davidek
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.9.2008
Neohrožený, neporazitelný,   prostě dokonalý Chuck   Norris. Možná existuje film   kde nebojuje, lae pro mě to   není herec. Je to bojovník.
Ondrej_pribehar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.9.2008
Tento rodinný podnik   Norrisových nabízí velmi   dobré příběhy, až mi   připadá, že by se pan autor   mohl věnovat něčemu   většímu, protože v   takovémto seriálu se   samozřejmě všechno   přizpůsobuje tomu, aby   jednotlivé díly na sebe   navazovaly jen volně a   hlavně - aby se Chuck Norris   v každé epizodě pořádně   popral.
Jedním z   hlavních přínosů Norrisova   seriálu je působení na   primitivy, tedy jeho hlavní   cílovou skupinu; pracuje s   technikou ,,ukaž jim, co   chtěj vidět a k tomu přidej   myšlenku", což funguje   na podvědomí typů, jež by   se nikdy na inteligentní věc   nepodívaly.
Výjimečný je ovšem   jeden dvojdíl, a to 3-4 z   řady V (Lucas). Ten je z   celého seriálu suveréně   nejlepší, s velkou hloubkou,   a i když také v něm se   najde místo pro drobnou   šarvátku Chucka Norrise,   není tato nijak zvlášť   výrazná. Klíčovou postavu   této epizody navíc   brilantně ztvárnil Haley   Joel Osment. Ať tedy máte na   tento seriál jakýkoliv   názor, díly V/3-4 vám   vřele doporučuji   zhlédnout.

,,Když jde Bubák spát,   každý večer se podívá pod   postel, jestli tam není Chuck   Norris."
Rocky4
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.6.2008
No jo, znám ty vtipy o   Chuckovi. Bum, bum, prásk a   prásk. Otočka a 5 borců je   vyřízeno hlavním hrdinou.   Ale na některé díly se i   dá dívat, jinak je to velká   blbost. Někdy až směšné   zápletky, ale tady asi jde   hlavně o akci, akci Chucka   Norrise.
bobo336
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.2.2015
Walker, Texas Ranger
Keď som bol menší videl som   každú jednu časť a musím   podotknúť,že ma to   bavilo...ale dnes je to len   nudná prehnaná a navyše zle   natočená zlátanina.
netopir55
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.6.2009
Chuck Norris jako Walker,Texas   Ranger a jeho černy přítel   Trivette.Není to špatný   seriál,no nekteré díly   mohli být lepší.Jiné sou   zase skvelé,kterých je   mnohem víc.
Out-Of-Way
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 22.1.2010
Je moc dobře, že Chuck   Norris pořád kope jako mula,   ale tento seriál je tak blbý   až je směšný (srandovní).   Opičák bez charisma   předvádí opět své   herecké neumění a celý   seriál je jen trapný   americký kýč, který má   vyplnit čas mezi reklamou.
Ivett
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.12.2007
Chuck je prostě fenomén. A k   tomu aby jím byl vůbec   nepotřebuje slušně hrát.   Celá parta rangerů s Chuckem   v čele je příšerná.   takový dřeva se jen tak   snadno do jednoho seriálu   nacpat nedají...ale chuck je   chuck
Warrior7
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.1.2010
Co to vidím? Walker a 49.7 %?   Lidi vám asi nedochází, že   tam hraje CHUCK NORRIS :D :D   ne ale teď vážně ;)   většina komentářů, které   tu jsou mají pravdu...tento   seriál je opravdu jenom o   kopaní a mlácení a sekání   atd...žádný hlubší smysl   ani význam nemá...ale   nižší hodnocení než 6 si   myslím nezaslouží ;)   některé epizody měly něco   do sebe i jisté akční bitky   stály za podívání...ani   herecké výkony podle mého   názoru nebyly zas tak   špatné ;) Já osobně bych   tento seriál zařadil do   lepšího průměru ;)
100000052556420
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.10.2019
Walker
Docela pekny serial.Chuck   Norris za nej ziskal i   oceneni.Hraje zde Cordela   Walkera,ktery je strazce   poradku.Ma zde partaka Triveta   a krasnou kolegyni.
Pauzik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.11.2010
Walker
Tenhle seriál není špatnej   až na některé scény ty   byly opravdu přehnané,ale na   druhou stranu většina z   těch scén byly dobrý takže   8 bodů je akorát
martas_v
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.1.2010
Vypněte mozek, Walker   přichází. Čekejte 50min   kopanců, úderů a jiných   frajeřin. Pokud čekáte   něco víc, koukejtena bílou   zeď, vyjde to na stejno.
Amthauer
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.9.2008
Viděl jsem pár dobrých   dílů, výtečný byl   například ten, kde si Trivet   myslel, že postřelil malého   kluka, jenže pak se to celé   zvrhlo, seriál zesenilněl a   Chuck, i když nosil   hvězdičku, tak vůbec   nedělal rangerskou práci,   místo toho blábolil, mluvil   lidem do duše, řešil   rodinné problémy a já   nevím, co ještě, načež   hodil jeden kop s otočkou,   aby se neřeklo. Tak to tedy   ne...
simca.talpi
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.3.2008
Tak tehle seriál mi naprosto   nic neříká. Bílý šerif,   který umí kugfu se zamiluje   do Alex, své spolupracovnice,   do toho to nemehlo Travis a   pak se vždycky sejdou v   hospodě u jednoho chlapíka.   Vždycky, když vidím Chucka   Norrise, tak si vybavím jen   to, jak cvičí na TotalGymu a   všechny ta hlášky o něm   jako: Chuck Norris nebojí   tmy, tma se bojí Chucka   Norrise.
Nicméně za   sanhu pomáhat lidem si u mě   vysloužil 3 body.
Daniela91
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.1.2008
Chuch Norris
Ještě dále. Jen dvě věci   dokážou prorazit titanový   pancíř -pravá a levá ruka   Chucka Norrise. Chuck Norris   práská otočnými dveřmi,   umí dělat bubliny z   hovězích steaků. Jo a   ještě dokáže vykopat díru   ve vodě.
Ale seriál   byl jinak výborný a Chuck   Norris taky není zase tak   špatný. Dávám devět.
FDbJakub
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.11.2008
Jo, jo to je ten parádní   seriál, ve kterém hraje   věčný Chuck Norris.....   Děkujeme Chucku, byl jsi   skvělý, budeš nám chybět.   :D
miláček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.1.2010
Nejsem vyznavačkou   násilí,ale tento seriálek   se mě líbí moc.Je   vidět,že Chuck Norris   ještě pořád má na to,aby   na výbornou zvládl i karate.
Spikeee
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.8.2013
Chuck Norris
je prostě legenda bez nej by   to byl serial tak za 2-3* dela   z lacinyho serialu aspon   vtipnej seriál. proto 5z10*
blondataXena
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.11.2010
Umění
Vždy jsem obdivovala Chucka   Norrise jako "chlapa,   který se umí prát"   (řečeno laicky), jinak jsem   četla, že to opravdu umí a   proto má můj obdiv...
mates05
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.3.2016
Vždicky jsem to sledoval   walker a trivet jak nakopávaj   zločincům zadek a sami jsou   nesmrtelní.
Mělo to   něco do sebe hlavně 1 až 4   serie potom už to bylo samá   akce většinou o ničem,a   9serie nejhorší,pořád je   to lepší než ty kriminálky   miami,atd.
Vašulda
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.6.2007
Chuck Norris nenosí   hodinky,on prostě určí   kolik je hodin.Když Chuck   Norris spadne do vody tak   není mokrý,ale voda je Chuck   Norris.Když jde strašidlo v   noci spát tak se díve pod   postel jestli tam není Chuck   Norris....
rudyzzr
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 17.1.2010
tak jak jsem si kdysi Chucka   hodne vazil a libily se mi   jeho filmy,touto saskarnou si   to u me hodne nahnul.Totalni   capiny,a kdyz uz scenarista   nemel vize tak to zkusil ve   snech,tak se z texaskeho   rangera stava cawboy apod.A   jak konci veskere dily?mohutna   hudebni scena,vsichni se   objimaji a smeji a   tleskaji.Jak originalni u   emeryckych filmu
lineak
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.10.2012
Walker Texas Rangers
Podle mě je to furt dobrej   serial.Na tenhle serial se da   koukat furt.Walker se vždy   postará o spravedlnost,a   zničí zločince.
jozko69
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 12.6.2007
Němcová
Tento seriál je určite   zaujímavý, ale trpí na   typickú americkú prehnanosť   a glorifikáciu jednotlivca   ako neohrozeného akčného   hrdinu. Niekedy mi pripomína   rozprávky Boženy Němcovej,   kde dobro vždy zvíťazí nad   zlom. Hlavný hrdina to však   "umí" a ostaní len   "čumí".
riso.svec
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.8.2010
chuk norris kto to je. clapik   co sa vie le bit a strielat   NECHAPEM KTO TO POZERA prezit   vybuch avto v ktorom sedel wtf   nemozne ale samozrejme CHUK   NORRIS"JE BOH"   HAHAHAHAHAHAH
KouleHranata
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.8.2011
Důchodce v nejlepším věku??
Mám rád Chucka Norrise ve   všech jeho rolích a třeba i   v reklamě.Nikdy nevystupoval   jako namyšlený herec.A teď   když už má své   roky,zázraky dělat   nebude...K vlastnímu   dílku.Jde o seriál,ne o film   a i když se na něj dívám   jako člověk,který seriály   nemá v oblibě občas se rád   podívám jak je v moderní   Americe chápána spravedlnost   "po   indiánsku".Proti   záplavě českých   seriálů,kde hlavním dějem   často je,že spí každý s   každým, není Walker úplně   špatný.
pitbullonline
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.6.2013
Pre mň
Pre mňa je Walker, Texaský   Ranger úplne najlepší   seriál v histórii ♥   Zamilovala som si ho už pred   2 rokmi. Všetko čo je s   Chuckom, je AMAZING!
fan_Kevin_Durand
Hodnocení:
Přidáno: 18.7.2009
nejlepší díl v seriálu je   jak Chuck Norris v jeho věku   málem přepral mistra ve   střední váze dnes již   legendárního Franka   Shamrocka. no to byl fakt   nejlepší díl..líbil se mi   :-D
no podívejte se na   něj myslim že se jmenuje ten   díl Hammerův Svět je to jak   se pořádaj fighty ve   věznici a umírají tam   vězni při   zápasech..pochopitelně Chuck   se objetuje s tim parťákem   Cagem nebo jak a vyřeší   to..jo málem bych zapoměl na   Triveta ten tam taky je..jako   falešnej dozorce :-D
mě se teda ten díl   líbil z celýho seriálu   nejvíc protože ostatní   díly jsou přehnaný a   všechny se dá říct   "nesmyslný"

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih41117minih41117Červený kamínek (1997) [TV inscenace] 
Červený kamínek n
minih4633minih4633Breakhertský průsmyk (1975) 
Breakheart Pass n
minih52243minih52243Zvláštní případ (1981) 
Une étrange affaire n
minih72592minih72592Vlk (2009) 
Loup n
minih37498minih37498Masakr na střední škole (2002) 
Detention n
minih28496minih28496Můj soused zabiják (2000) 
The Whole Nine Yards n
minih50429minih50429Sandokanův návrat (1996) [TV seriál] 
Il Ritorno di Sandokan n
minih46856minih46856Pojízdná kantýna (1984) 
Kuai can che n
minih38836minih38836Anakonda: Honba za krvavou orchidejí (2004) 
Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid n
minih33391minih33391Snowboarďáci (2004) 
Snowboarďáci n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

05:30 - 05:59

7 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Království divočiny (2008) [TV...

05:30 - 05:59

7 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

52 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Jak se staví sen (2007) [TV po...

04:35 - 05:55

62 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10