Duben
ohodnotit

Ulice [TV seriál]

Další název:
Ulica
Žánr:
Rok:
2005
Délka:
50 minut, 2640 dílů
„Možná je to Vaše ulice, možná jste to Vy.“

Komentáře k filmu Ulice

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 81
klasifikátor
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 15.2.2024
V roce 2005 konečně našel   na naše televizní obrazovky   cestu i jeden z   nejabsurdnějších   televizních   produktů-nekonečné   mýdlové opery se vším   špatným, co k tomuto žánru   patří. A jak je po téměř   dvaceti letech vidět, daří   se téhle ubohé náhražce   života i u nás více než   dobře!!
SvoKar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.9.2010
V současné době jediný   seriál, který sleduji.   Hlavně je to jediný seriál,   který se netají tím, že je   nekonečný, na rozdíl od   jiných...
Seriál po   svém reaguje na různá   společenská témata, např.   ekologie, znásilnění,   šikana, nevěra, xenofobie,   cizojazyčné mafie,   politické pletichy, stalking   a další. Nenabízí jejich   řešení, jen svým způsobem   ukazuje, co všechno se u nás   děje.
Škoda odchodu   některých postav i herců.   Nejlepší byl Jarda Hejl.   Teď aspoň Ota Puklický a   profesor Kalina.
Jak na   to netrpím, tady se mi to   stalo:   "zprotivění" herce   postavou. Simona je tak   vypatlaná, že mi znechutila   P. Tomicovou.
"Trapkou" v   jiném slova smyslu je Tereza   Jordánová. Krom rebelského   období, když měl otec   pletky, je dokonalá,   příkladná, vzor veškeré   mládeže. Chudák Patricie,   když to musí hrát...
argenson
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 20.2.2009
Jestliže Ulice něčemu   prospěla, tak hlavně   obrovskému nárůstu   popularity paní Hany   Maciuchové. Která si to   jistě zaslouží a sama byla   jistě překvapená, k čemu   účast v dlouhodobě   pochybném projektu může   vést. Přiznávám, cca   prvního půlroku jsem   příležitostně Ulici   viděl, ovšem to tam ještě   hráli herci. A vybavuju si   díl, kdy Tereza Brodská   chtěla péct krůtu na Den   díkůvzdání. Tenkrát jsem   se vážně bavil, jenže to   už je nějakých pět šest   let zpátky.
clara.bow
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.11.2008
Na to, že je Ulice u mnohých   diváků TV neoblíbená,   nemohu souhlasit s tím, že   by neměla dobré herecké   obsazení. Naopak, a jeden si   může být jist, že když na   ní koukne za týden či 14   dní, nic podstatného se   nestane...a tandem Maciuchová   a Hrušínský je nadmíru   roztomilý....takže jako   oddychovku beru, a nestydím   se za to, i když se na rtech   mnohého odborníka objeví   odsuzující úšklebek :o)
green-tea
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.12.2009
Ulice - no...jak to říct???   Velkým plusem tohoto divácky   extrémně nenáročného   seriálu určitě jsou   kvalitní výkony často i   velice populárních herců.   Ale i tak mi stačí   nakouknout cca 1-2x týdně a   pořád jsem v obraze. Občas   se sice vyskytne nějaká   zajímavější dějová   linka, kterou stojí za to   sledovat pozorněji, ale v   globálu je to všechno   příšerně zdlouhavé a tím   pádem dost nudné. Navíc   časem evidentně docházejí   scénáristům nápady a   situace se opakují.
veverka-zrzka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.1.2008
Z počátku ano, koukala jsem,   ale jak už padl   neuvěřitelný 200tý díl,   vzdala jsem to a už   nekoukám! Ze života to   možná je, ale už to dávaj   moc dlouho!
efCZa
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.4.2008
vysoké hodnocení je za to,   jak si umí filmaři poradit s   nít, že opravdu den co den   musí něco vysílat...takže   neexistuje asi nějaký   skluz...další pozitivum je   to, že opravdu dbají na to,   aby "sváteční"   díly vycházely na   svátky...a navíc se ve filmu   objevují i velmi kvalitní   herci...

ovšem   - čeho je moc, toho je   příliš...každý den se na   tohle toto dívat, by mě asi   zabilo....nudí mě to a to se   tam opravdu vždycky stane   alespoň něco malého...no,   nekonečný seriál...je   opravdu veliké sousto...ale   ne můj šálek kávy.
M.A.G.
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.9.2009
Klein se musel zblaznit,kdyz   do tohoto projektu sel.
jmenuji.se.libor
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.10.2018
Náhražka života
Na tenhle seriál se nedá   dívat, pár dílů či spíš   utržků jsem   "nuceně" shlédl u   známých, lidi se na to   dívají snad jen proto, aby   jim nahradil normální život   nebo se na to dívají, aby   zaplnili čas(takhle hloupě   ztratit hodinu života! ).   Kdyby ale na Ulici spadlo   letadlo, byl by pokoj a lidi   by v reálném životě žili   dál a možná by se místo   toho začli zajímat o knihy o   přírodu atd. Proto ať   spadne na Ulici letadlo!   Seriál nedoporučuju ke   shlédnutí.
Petra.Barbie
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.5.2008
Totální blábol...
...jinak v mých očích tento   seriál nepůsobí - trapné a   odříkávané herecké   výkony, neustálé   protěžování pubertální   nevychované Digi se stejně   otřesnou představitelkou   Mauerovou, o jejíchž   hereckých kvalitách nemůže   být ani řeč. Paní   Maciuchová sice patří k   hereckým špičkám, zde ale   naprosto ubíjí svůj talent   v "páňácovsky"   působící Miriam Hejlové, o   ostatních postavách   nemluvím...Milovníci   seriálu mě ukamenují, ale   nic pozitivního tomuto   "dílu" připsat   nemohu, líbí - li se však,   dívejte se, je to věc   svobodné volby každého z   nás:-))
petrusmev
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.5.2014
Vidět jeden díl nestačí.   Po delším sledování lze   objevit docela slušné   řemeslo - stavba děje,   herecké výkony, situace ze   skutečného života, a o to   seriálu jde - napodobit   život v reálném čase,   ukázat běžné rodinné   situace a možná působit i   výchovně, ukazovat důsledky   různých řešení.   Nevýhodou tohoto přístupu   je rozvleklost, naopak   výhodou je, že člověk   nemusí za každou cenu vidět   každý díl a týdenní nebo   klidně i měsíční pauza   nezpůsobí žádnou mezeru v   souvislosti děje.
Duri86
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 31.8.2012
Ulice je z dvojice   nekonečných seriálů TV   Nova(Ordinace a Ulice) , ten   lepší. ale sledoval jsem to   taky jen uplnou chvíli na   začátku, už je to   neskutečně natahované a   nejspíš uplně zbytečně ,   zrovna nedávno jsem viděl   že dávají už 2293 epizodu   což se mi zdá neskutečné a   hloupé
261972
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.8.2011
Někdy napínavé, někdy   nudné. Co víc dodat? Když   nemaj už co řešit, dají   tam nové postavy, aby to bylo   napínavé
PORTER
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.12.2016
Hrozný,někteří herci   absolutně   nesympatický,někteří   přehrávají,hodně scén   trapných a nudných,občas   ale skutečně jenom občas se   objeví vtipnější situace a   to díky Lumírovy celkově   ztráta času.
BinLADIN
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.10.2009
Ten to seriál občas si   pustím po pár dílech jsem   si myslel
že se nova   chystá na sebevraždu.Z   postupem doby se to rozjelo a   jde to.Podle mně je to trochu   roztahané,ale vcelku to jde.
thejduk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.10.2013
Nekonečný seriál, který si   opravdu nehraje na veledílo,   ale opravdu seriál, jak to   může být v jedné české   Ulici. Dá se na něj dívat   po x tisících dílů a   opravdu o nic asi nepřijdete.   To u některých seriálů   nevíte, co bylo v minulém   díle. A že denně usedáme k   televizi, abychom sledovali   opravdu uvěřitelné   příběhy obyčejných lidí,   dobře obsazené mladými i   staršími herci -   samozřejmě i dobře   honorované - nebo se raději   díváte na osmnáctou   reprízu Její pastorkyně? K   počítači taky usedáme   denně a nikomu to nevadí. On   počet diváků, kteří   každý večer sedí u   obrazovek o něčem svědčí.
superfilmar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.1.2012
Nejlepší český seriál, na   který se dá koukat i po dvou   tisícovkách dílů. Ulice   nabízí uvěřitelné   příběhy ze života, které   mi přijdou stále   zajímavější. Je to vtipný   i dramatický seriál s   výbornými herci.
U   mě má za 80%.
Krikri
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 20.11.2019
Jedná se o českou verzi   Mladých a neklidných nebo   Tak jde čas, i když ne o tak   zazobaných. První čtyři   roky se ještě daly sledovat.   Zajímavé byly rodiny   Králových a Boháčových,   zpočátku i Farští (Lída v   sektě, smrt Jeníčka a pak   ty nerváky s Kukačkou), u   Lišků zaujala fetující   Zuzana. Zajímavé zápletky   měla Ingrid (ať už na   počátku jako mrcha,   následně na vozíku a   nakonec s Vasilem). Dalo se   sledovat i kolotočářskou   rodinu Nekonečných. Nyklovi   byli zajímaví, dokud byl   Lumír grázl a mafiánský   poskok, co se paktoval se   starým Stránským, drogovým   dealerem Morávkem a Rudou   Kocmanem. Jakmile mu   scénáristé změnili   charakter to přestalo být   napínavé. Postupně byli   dobří herci staré gardy   odejiti popř. odešli sami,   když zjistili, že seriál   zabředává ke dnu nebo   zemřeli. Čím dál víc pak   v Ulici začali hrát   ochotníci a neherci,   především z řad mladé   generace, čímž to přestalo   být koukatelné. Nejhorší   bod zlomu nastal od 6. řady,   kdy se v Ulici objevila   famílie oidipáckého   doktora, z nichž nejvíc mě   iritovala jeho matka. To je   tak odporně sluníčkářská   a manipulátorská role, že   jsem si díky ní vypěstoval   docela silnou averzi vůči   Syslové. Další, která mi   děsně lezla na nervy byla   ukňučená Solaříková   alias Terísek. Za první   čtyři řady a rodiny i   samostatné postavy v nich se   objevující bych dal 4,   možná i 5 *, ovšem další   sezóny Ulici čím dál víc   srážely ke dnu a nyní už   je to jen dávno vyčpělá   sračka bez špetky nápadu a   originality, vše se tam už   jen opakuje. Kdyby to po   čtyřech, nejpozději pěti   letech skončili, jistě by i   hodnocení bylo o něco   vyšší. Takhle když to   hodnotím jako celek musím   udělit pouze 2 * a i to   ještě s bídou. 20%
collen
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.4.2017
V nejlepším se má přestat   a tento seriál už dávno   přeskočil dobu, kdy se v   Ulici aspoň něco   dělo.Trapné dialogy a   epizody o ničem z něj   dělají paskvil.
Yontalcar
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.4.2012
A zbyl jen úpadek a zklamání
I takhle by se ve zkratce dal   označit seriál Ulice, který   se v prvních třech letech   své existence zdál být   nadějným seriálovým   počinem. Herecké obsazení   bylo skvělé (Radoslav   Brzobohatý, Bronislav   Poloczek, Rudolf Hrušínský   a mnozí další), postavy se   jevily jako sympatické,   každý díl měl co   nabídnout. Jistě, nejednalo   se o žádné ohromující a   velkolepé příběhy, ale to   také nebyl účel. Seriálem   se nesl duch obyčejných   lidských osudů, přesně jak   bylo slíbeno. Jenže nastal   neblahý zlom a kvalita   začala nenápadně klesat   stále víc a víc.   Nezachránili to nakonec ani   nové postavy a zvraty (leckdy   akční jako z rádoby   Hollywoodské produkce - viz.   aféra s Kukačkou). Původní   kouzlo zcela vymizelo a zbyl   jen paskvil podobající se   Ordinaci a jiným tuctovým   slátaninám, což diváka,   který seriál dříve a rád   sledoval zamrzí. A ono není   se ani čemu divit. Všichni   schopní herci ze seriálu   odešli nebo zemřeli. Z   postav, které byli na samém   počátku, zbyla jenom hrstka.   Když tyto fakta dáme   dohromady, přikrade se k nám   otázka, která je nasnadě.   Skutečně si tvůrci myslí,   že Ulice bude nekonečný   seriál? Až odejdou další   herci, nahradí je jiní? A   pak další a další? Bude   tenhle cyklus pokračovat   dalších sedm let, dalších   dva tisíce dílů? Pokud ano,   tak své hodnocení snížím   ještě víc, poněvadž   každá věc v našem životě   musí mít nějaký konec.   Jinak by pak postrádala   veškerý smysl. A pro Ulici   to platí dvojnásob!
RwlBem
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.6.2016
Někdy před koncem
tisíciletí se dostal na   obrazovky slovutný seriál   Esmeralda. Po několika   dílech jsem tento pokleslý   salát odeslal do sféry   hlubokého nezájmu. A dnes tu   máme s velkou slávou   několikatisícidílnou   napodobeninu ovšem domácí   produkce, která již mnoho   let oblažuje a uvádí v   extázi diváky, obzvláště   ty s čelní lobotomií. Jak   výstižně zpívá Klus: Za   co, pane bože, za co -   dodávám - nás trestáš   takovýmto nekonečným   emesis?!
mikee007
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.6.2018
Bijte mě, tlučte mě...
...ale já musel. Nedal jsem   Ulici šest puntíků proto,   že mě včera pustili z   psychiatrické kliniky, nebo   proto, že jsem přišel o   většinu smyslů, včetně   hmatu.
Ulice je   škvár. Tak to prostě je.   Herecké výkony jsou na   hranici snesitelnosti a   scénář ten snad jedou   rovnou z voleje.
Jenže. Jenže oni to tak   chtějí. Chtějí aby to   působilo civilně. Aby se   herci dostali lidem pod   kůži. Byli s nimi každý   den jako sousedi v baráku.
Ulice už odkroutila   třináctou sezónu. Hrál v   ní snad každý člověk   naší malé zemičky. Bylo   natočeno 3447 po 50   minutách. Sledovanost se v   daném čase přibližuje 50%.   To je číslo, kterému se   spousta slavných tvůrců ani   nepřiblíží.
Řekněme si to   upřímně, párek v rohlíku   také nikdy nedostane   Michellinskou hvězdu a   přesto ho denně chroupou   stamiliony lidí. A vy když   půjdete ulicí, také si   nedáte Foie Gras za 500,- do   kelímku. Dáte si ten párek.   Je to blbý, ale je to tak.
Ulice taky nikdy nebude   sbírat ceny, ale je tu pro   lidi a baví je. Přijměme   to.
Krupe
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.9.2013
Další z snad nikdy   nekončících sraček, kterou   si snad pochvalují jen herci   v ní osazení. Jak jinak,   že...
Rene1
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 28.2.2008
Je to průmyslový výrobek,   bohužel cesta, kterou se   zřejmě bude ubírat   televizní tvorba v dalších   letech. A už se ubírá.   Herci, ale i další tvůrčí   profese jsou zde degradováni   na pouhé pomocné dělníky,   režisér je ničím jiným   než mistrem na dílně.S   uměním to má společného   tolik jako bahno s   diamantem.Tvůrcům jejich   profesionalitu, chladnou   profesionaliti, ovšem   neberu.a jejich honoráře jim   přeji, vím, že to nemají   zadarmo.
Ondrej_pribehar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.8.2008
Ulici bych nenazval ani   seriálem jako specifickým   projektem; jedná se o soubor   mimoběžných příběhů, z   nichž mnohé se vůbec   nekříží. Po čase byl   natolik zvýšen počet postav   (s minimálním úbytkem), že   dočasného uvolnění   některých herců si méně   všímavý divák ani   nevšimne. Postavy jsou   vytvářeny tak, aby se v   seriálu objevilo celé   společenské spektrum a   najdete jen velmi málo typů,   které by zde nebyly; o to se   více či méně dobře   snažilo mnoho seriálů, zde   je to však uděláno   specifickým způsobem -   právě s využitím   paralelních příběhů.   Například v úspěšném   seriálu Přátelé máte 6   hlavních postav, z nichž   každá je dost jiná, ale   již tam tvůrci neměli   žádnou možnost ani přidat   další hlavní prostředí.   Jako u většiny seriálů   Novy (narozdíl od Primy) se   nejedná o klasický   amerikanistický seriál, kde   se tvůrci ještě chlubí,   že prakticky neexistuje   vývoj a člověk ví o co   jde, byť neviděl třeba sto   dílů (zde samozřejmě   nemluvím o seriálech   detektivních, komediálních   a pod., kde je minimální   vývoj žádoucí a není   nedostatkem, protože   myšlenka seriálu je úplně   někde jinde).

Po letní přestávce   býval uveden film na motivy   Ulice, který býval lepší   než seriál sám:

Zlatá muška byla   úžasnou letní komedií v   hlavních rolích s Hanou   Maciuchovou a Rudolfem   Hrušínským, tedy asi   nejlepšími herci seriálu;   hlavní příběhová linie se   týká cesty právě Miriam   Hejlové (Maciuchová) a   Vlastimila Peška   (Hrušínský) krajem Peškova   mládí a nabízí spoustu   vtipných událostí...

Velká trojka   nebyla tak skvělá jako   Zlatá muška; byla to komedie   dosti odlehčená, ale   vtipná. Hlavními postavami   nyní byly děti figurující   v seriálu - v čele   samozřejmě František (ve   skvělém podání Matyáše   Valenty), hned za ním Mirek   (Josef Navrátil) a Anežka   (Nikola Hronová);   zajímavostí je, že jednu z   nižších hlavních rolí zde   dostal Jiří Lábus, který v   seriálu vůbec nevystupuje   (hraje kastelána na   ,,hradě" (na konci filmu   jsou na Český Šternberk   krásné pohledy), kde se děj   odehrává).

Začátek letošní sezony   byl bohužel filmu prostý,   ale zato autoři vymysleli   speciální velikonoční díl   věnovaný třem starším   dámám seriálu v podání   Jaroslavy Obermaierové, Zdeny   Hadrbolcové a Niny   Divíškové. Jednalo se o   povedenou lázeňskou komedii   provázanou se současným   děním v seriálu.
Jarda.ftr
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.12.2009
Umělina
Seriál má být jakýmsi   reálným obrazem života, ale   celé to nese místy až   silný nádech něčeho   umělého,nereálného,   nepřirozeného,bulvárního   tak jako je celá Nova.
Fikce s nekonečnou snahou   natahovat děj, aby bylo co   vysílat za každou cenu.
Jediní kdo za to   stojí jsou Miriam Hejlová a   pan Pešek a to díky svým   představitelům. Názorně se   tady vedle sebe staví   skvělá herecké umění   dřívější generace proti   těm dnešním, kteří jsou   nepřirození, křečovití a   nezajímaví, prostě   "rychlokvašky",   které se touží jen   zviditelňovat v té ubohé   sebestředné a sebe sama   chválící žumpě TV NOVA
Rocky4
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.1.2008
Je to takovej příjemnej   večerníček, nic moc   dramatického, odpočinkovej   seriál s celkem slušnýma   hercema. Rozhodně se ale   nemusíte koukat na každý   díl, nic moc člověku   neunikne když pár dílů   neuvidíte. Já sám na to   mrknu jednou za čas.
hlavsa5
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.2.2012
Je to seriál pro rodinu ?   Nebo pro děti ? Nikdo neví..   je to jen kulisa i když se   aktéři snaží vytvořit   iluze běžného života.   Může to být nekonečné,   ale co by český divák   nezkousl...
nash
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.3.2007
Není to kupodivu tak   hrozný,ale vážně obdivuju   lidi,co se na Ulici vydržej   dívat každej den.To je fakt   slušnej výkon.
m.king
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.12.2009
Ulice je bomba. Drží ji při   životě dvojice Hana   Maciuchová - Rudolf   Hrušínský. Každý díl   věnovaný jim nemá chybu.   Jen tak dál.
Faustka
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.4.2010
Kvalitu oddechových   podvečerek to nedosahuje, ale   jako otupující letargická   uspávanda vcelku   dostačující.. potom   příjde oživení v podobě   TN NOVA... a je opět všechno   ve vyjetých kolejích -)))
Snape
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 19.11.2008
Vrchol demence. Nic   zoufalejšího jsem snad   neviděl - asi tři roky den   co den lidé sledují, jak   Hrušínský a Maciuchová   večeří. Nehraje tu jediný   herec, který má alespoň   základní kvality.
Ivett
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.12.2007
je to sice trochu lepší než   většina českých seriálů,   ale stejně je to strašná   bída. děj je umělě   natahovanej, k tomu aby   člověk byl v obraze stačí   vidět jendou za měsíc díl.
leunka592
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.12.2009
ulice je celkem dobrej   seriál, rozhodně lepší   než ordinace v růž.   zahradě. Ale začíná to   být celkem nuda:(
AshT
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.12.2009
Vzhledem k odchodu nějakých   herců se seriál dost propadl   ale za ty první díly si   zaslouží nějaké ¨body   jako celek dávám 3 body.
Warrior7
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.10.2010
Škoda, že tady na stupnici   nejde dát nula. Toto si   totiž ani tu jedničku   nezaslouží. Kdepak, českým   tvůrcům (a zvlášťe pak   těm od NOVY) seriály nikdy   nepůjdou...
martas_v
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.12.2007
Odpad české scény, jak   hluboko lze ještě klesnout.   Seriál, kde stačí   shlédnout první a poslední   díl a o nic jste nepřišli.
p.a.
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 23.1.2018
Nebudu se pouštět do   zdrcující kritiky, protože   bych nerad urazil diváky   tohoto spektáklu. Pro mě je   toto dílo bohužel   nestravitelné. Viděl jsem   pouze několik dílů a   cíleného sledování nejsem   schopen, takže to co jsem   viděl je za ty dvě hvězdy.   Tohle zkrátka není můj   šálek kávy.
callaghan
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.1.2010
Viděl jsem dva díly.   Nedobrovolně, to vám povím.   A bohatě by stačil i jeden.   Ulice není seriál, je to   pokus o seriál. Hádal bych,   že scénář k jednomu dílu   je sepsaný na koleně za pět   minut někde v tramvaji při   cestě do města, herci   hrají, jako by ani nevěděli   jak... No prostě nemám slov.   Myslím že stejný účinek   by mělo pustit v čase   vysílání Ulice nějaké   reklamy. U těch se taky moc   myslet nemusí...
Sparta33
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.2.2009
Luke
Pro mnohé sice nenáviděný   seriál,ale pro mnohé taky   velmi oblíbený!!A já se   řadím mezi ty co se na Ulici   velmi rádi podívají!! Je   sice pravda že se tady toho   až zas tolik nemění během   týdne,ale rozhodně to není   nuda!!!Děje se tam totiž   pořád něco!! takže podle   mě fajn seriál,ale záleží   na každém jaký má vkus:)
Henry123
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 29.10.2009
Ulice je jedním z   nekončících seriálů, a   jedním ze seriálů, které   mají milion dílu. Kdybych   měl vidět každý díl, no   to už bych tu asi nebyl.   Ulice není špatná, když si   nechcete číst časopis v   úplném tichu, nebo když   nechcete pít čaj sám, proti   vypnuté televizi. Žándným   fanouškem tedy nejsem, ale   ulice také občas dokáže   zabavit. Takže, nic moc, ale   zároveň proti ní nic   nemám. 5 hvězd.
Micinka1237
Hodnocení:
Přidáno: 24.2.2016
Lepší než Ordinace...
Myslím si,že Ulice je   lepší seriál než Doktoři   z Počátků a Ordinace v   růžové zahradě. Sice tu   byli nějaké ty negativní   události,ale nebylo to tak   moc hrozné jako u výše   jmenovaných seriálů. Z   herců se mi z tohoto seriálu   nejvíc líbila Hana   Maciuchová a Michaela   Maurerová.
ondrech
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.2.2009
Ulici fandím! Protože se   natáčí 2 díly denně,   předělali kvůli tomu   fabriku a svou úrovní   převyšuje všechny dementní   ordinace. Teď v roce 2009   jsem to moc nesledoval, vím   jen, že na začátku roku si   scénáristi potřebovali   opět dodělat nějaký   základ na další příběh,   tak to bylo trochu vyhrocený,   ale třeba díl odvysílaný   24. prosince byl vážně   dobrý. Líbí se mi   mnohočetnost příběhů a   mnoho rozdílných rolí,   kontrasty(staří-mladí,   vážnost-smutek) jak mají   být. Narozdíl od   pojišťoven(místo v životě   ani nemluvě) se na ulici   občas rád podívám.
Wiikii
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 19.8.2018
Není to seriál století,   není to seriál co musíte   vidět každý díl, ani   seriál s neuvěřitelnou   atmosférou, je to seriál   normálního života několika   rodin a lidí, kteří mají   životní problémy jako   každý z nás a my se z nich   můžeme takto poučit... Nic   velkolepého ... Hodnocení -   20%
weitinger
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.5.2007
Fenomén Ulice, nekonečnost na pokračování
Tým, co má na starosti   Ulici, je na určité výši,   bezpochyby. Snaží se   přinášet další a další   příběhy, životy a rádoby   emoce do našich domácností.   Jako bysme toho měli sami   málo. To je asi potíž   postmoderního člověka: než   mít své dítě, radši psa,   to dá méně práce, než   vlastní bohatý život,   stačí život Světlany,   Lumíra, Jordánů, Pešků a   dalších aktérů nikdy   nekončící story. Z tohoto   modelu vycházejí   řemeslníci v čele s panem   Kleinem. Ani zdaleka to není   tak hrozný, jak známe ty   nekonečné telenovely   jihoamerického typu. Tahle   je, myslím, docela povedená.   Mám pocit, že i hudba je   původní.
Dawid199
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 21.5.2009
No klasická blbost, co   jiného se dá od TV Nova   čekat že?! Je tedy pravda   že se to průběhem trošku   zlepšilo, ale tedy o moc   ne.....
MarketaStara
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.9.2013
Dříve, asi tak před 4.lety   jsem tento seriál měla   ráda, ale teď ne, je to   strašný jak ta ordinace.   Pořád a pořád tam cpou   různý herce, podle mě je to   takové přeplácané. Teď   už to radši nesleduji, a   vím, že hned tak nebudu, to   bude zas nekonečnej seriál.
miláček
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.12.2009
No,Ulice...seriál,který jsem   sledovala pravidelně v jeho   začátku.Postupem času už   se to ani nedá,děj o   ničem,u některých rolí se   až divím,že se k nim   propůjčili herci.Například   Stanislav Zindulka,Nina   Divíšková,nebo i   představitelka kadeřnice   Simony.
standa.kasna
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.3.2008
Osobně mě tento serial uz   moc nechyta ze zacatku jsme si   nenechal ujit skro ani jeden   dila ale uz je to o nicem   proste uz to mam moc dílu
janek85
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.7.2008
Další z řady   stupidnějších novodobých   seriálů.Tento setiál ve mě   nevyvolává žádné emoce,   pocity, prostě nic.
Aintcha
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.12.2010
Ulice - další z řady   otravných nudných a   nekonečných seriálů. Jak s   oblibou říkám: v prvním   díle spadne hrníček ze   stolu a v posledním díle se   teprve hrníček rozbije.   Proto taky často u telenovel   a těchto seriálů koukám   právě jen na první a   poslední díl (pokud se tedy   toho posledního dílu někdy   dožiji :-))
snekousek
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.1.2014
Obsazení
Seriál spíše poslouchám   při jiné činnosti než   sleduji a zas tak špatné to   není. Dobré herecké   obsazení i děj. Mimochodem   chtělo by to zde obnovit   herce. Někteří jsou už   několik let mrtvý nejen   seriálově.
ane15
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.2.2009
je to průměrný masový   seriál, na který se můžete   dívat, když se doopravdy   nudíte.. nebo když jste   večer už ze vší práce   úplně utahaný, že   rezignuete na všechno..:-)..   ne že by to bylo úplně   špatný, ale většina   problémů, který se tam   řeší je úplně stupidní,   na hlavu, uměle   vytvořený... chce to být   jako ze života, ale nějak se   to nedaří... třeba to   novácký střílení si z   policajtů, nebo teď jak tam   řeší estébáky - to je   úplně dětinský atd... co   se mi na tom líbí, je   učitelka v podání Hany   Maciuchové:-)
Stilicho
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.9.2007
Nova se znova vytasila s   novátorským   "super" seriálem.   Prvních 5 dílů nebyla až   taková hrůza, s   následujícími díly jde,   ale úroveň velice rychle   dolu. Pan Vorlíček by měl   asi přestat točit.
Masoks
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.1.2019
Sto padesát tisíc dílů,   posaď se a sleduj od   pondělí do pátku. Ulice je   prostě jako život každého   normálního člověka, tak   nevím, proč má tohle   zapotřebí točit. Seriál   vlastně pro důchodce,   kteří už nemají co na   práci. Myslím, že kdyby   důchodci vlastnili účet na   fdb, ulice by měla tak 98   procent. Za mně je to úplný   odpad, kterého jsou české   televize plné a to je škoda.
michaela666
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.4.2008
Je to neuvěřitelný 852   díl, jenž byl včera večer   odvisílaný. Jeden by řekl,   že už se tam nemá co dít.   Všechny postavy už má   divák dokonale přečtené a   ví jak se v dané situaci   zachová. Docela mě zamrzela   zpráva o tom, že herečka   Míša Mauerová chce z tohoto   seriálu odejít a věnovat se   svému příteli a chce si   založit svojí rodinu. Tím   pádem bude muset odejít i   seriálový Marek, neboli   Ondřej Brzobohatý, na   kterého jsem se ráda   koukala.
Na druhou   stranu jsme byla ráda, že   zrcátko TÝTÝ získala paní   Maciuchová.
Už to tak   nežeru jako na začátku a   seriál ulice mám spíše   puštěný jako zvukovou   kulisu a¨by nebylo ticho, ale   na plánovanou výměnu   manželek se ráda podívám.
retrogirl
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.6.2008
Tenhle seriál nemá nijakou   hlubokou myšlenku, výkony   NĚKTERÝCH herců jsou slabé   atd... Přesto dávám 8,   protože se snažím na něm   najít to lepší. Srovnejte   například s Ordinací! Zde   jsou alespoň normální   nenásilné příběhy ze   života, někteří herci   odvádí svůj job skvěle   (Maciuchová, Hrušínský,   Hoffman...). Seriál má to   štěstí, že má dobrého   režiséra. Doufám že bude   opravdu nekonečný, ať se   odpůrci pominou ;)
jezurka42
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.10.2011
kdy to skončí?!!!!
Když byla ulice jako   novorozeně bylo to suprový,   nevěděli jste, co se stane   zítra. Ale teď?! Děs   běs!!! Nikdy nemůže být   seriál nekonečný.   Nanejvýš po 3OO dílu by to   fakt chtělo skončit...
poupatecko
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.11.2009
Serial ulice jsem zezačatku   vubec nesledovala ale tet   když jsem doma nenecham si ho   ujit a moc rada nato koukam .
Ajkir
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.3.2010
Někde jsem četl, že má   tato kravina být vysílána   snad 10let...
Takže   doufám, že první díl byl   uveden v dubnu roku 2000.
Víc opravdu nemám co   dodat
Anamorph
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 11.3.2009
A tak jako jo, sice je to   celé sice o tom, jak si   bužírují Pražáci, ale   aspoň se u toho dá   beztrestně vypnout mozek a   čumět do blba.
MikeCool
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 31.12.2012
Ulice
Ze začátku to byl docela   slušný český seriál, ale   postupem času když byli   přidělávány další a   další díly, tak šla   kvalita a humor tohoto   seriálu do kytek, ale na   druhou stranu, musím uznat,   že to není zas až tak   špatný seriál. Taková   oddychová večerní   podívaná.
kinonaj
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.12.2010
Ulice jako večerníček
Žádný seriál mě nechytnul   tak jako Ulice.Koukám na to   jako dřív na   večerníček.Jsem zvědav jak   se vše dál bude řešit.
nadalina
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.3.2016
ulice
sleduji od začátku, líbí   se mi, některé díly mi   připomínájí běžný   život můj. Fandím   Lumírovi, herec Vašek je moc   simpatický.
TheTigg
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.2.2011
Neskutečná blbost! Člověk   nevidí 10 dílů a nemusí mu   to vadit, jelikož se tam nic   nepohnulo. Nechápu jak tohle   může někdo sledovat.
How_Up
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.7.2010
Někdy postavy taky trochu na   facku, ale určitě patří k   nejlepších současným   seriálům produkovaných   obzvláště stanicí Nova.   Samozřejmě bez ní   dokážeme žít.
Normann
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.1.2010
Kouknul jsem na prvních asi   15 dílů, ale je to podobně   teda stejně blbé jako   všechny ty esmeraldy a   ordinace. Brzobohatý na   starý kolena úplně ztratil   soudnost, když se dal obsadit   do tohoto škváru. Dávám   1/10, ale jen proto, abych   ohodnotil. Na tyhle parády by   na stupnici mělo být i   mínus.
9Grace3
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.6.2011
Dřív jsem Ulici měla   ráda,ale ted´ je to   neskutečná blbost. 2005-2008   to byli roky,kdy se na Ulici   dalo koukat.
kerm
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.6.2009
Velice dobrý český seriál   pro všechny. Je občas i   velice zábavný a moc dobře   natočený. K jeho úspěchu   jistě také mohlo přispět i   jeho skvělé herecké   obsazení.
kinojan
Hodnocení:
Přidáno: 26.8.2009
ULICE...
Nikdy jsem nebyl fanda   seriálů,těch dlouhých,ale   seriál ULICE jsem si opravdu   zamiloval.Těším se až   opět bude na TV NOVA další   pokračování.Jan
KarelGabriel
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.5.2017
kravina!!
to je ta největší kravina   kterou sem kdy viděl.je to   hnusný seriál fakt o ničem   prostě je to nula seriál
Tomeczek
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.6.2018
Stvůrná břečka   nedosahující na kvality   uklízečky v   jednohvědičkovém hotelu na   vidlácké osadě, která   dostává měsíční výplatu   asi dvě stě korun českých.   Přibližně takové   množství činí rozpočet na   sto dílů tohoto   opovrženíhodného seriálu   pro důchodkyně, které již   nemají co na práci a jsou   nuceny sledovat tuto mrzkou   telenovelu, jelikož v   televizoru není lepší   zábavy. Bídné herecké   výkony příšerných herců,   kteří neznají pojmy jako   soudnost či reputace a v   reálnem životě tak musí   uvažovat jako nesvéprávný   idiot z psychiatrického   ústavu v Bohnicích. Kamera   též není žádný zázrak,   a pokud ano, tak je to výplod   černé magie ze sobotních   sabatů okultistů a   čarodějnic, kteří do   svého čarovného kotle   hází lidské orgány a   míchají ohyzdný lektvar,   který po vypití vyvolá   stázi na dalších pět   hodin. Zvuk je taktéž velice   bídný a ochuzený o   jakoukoli čistotu. Šum a   ozvěna je v ateliérech pro   natáčení tohoto zločinu   proti lidskosti denním   chlebem pro zločinné   filmaře. Scénář je jako   nepovedený pokus o výmluvu   na test z literatury, o které   zřejmě filmaři pozor   nedávali, jelikož neznají   základní pojmy a   používají protivná   klišé, a pokud se pokusí o   originalitu, vykolejí je   jejich vlastní idiocie a   skončí to jako test z   literatury onoho filmaře,   který se nenaučil základní   pojmy a propadl. Celkové   zpracování je velmi hnusné   a na pořad se nedá dívat.   Počet dílů je nepříčený   a pokud by se nějaký   masochista rozhodl pro   maraton, pravděpodobně by   zemřel vyčerpáním u jedné   čtvrtiny celkového   množství dílů, kterých je   dohromady asi jako obyvatel v   Indii. Žánr má být   rodinný, ale nikoho z rodiny   toto zplození pekla nezaujme   a navíc je dokonce nevhodné   pro děti, ale vlastně by   tuto nestvůrnost neměl   sledovat nikdo. To myslím   stačí pro popsání této   stvůrnosti a už nikdy nechci   ani zaslechnout o tomto   tajném vládním projektu za   účelem okrádání o čas   všech lidí vlastnících   televizi.
Linville
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.2.2008
I přesto že se jedná o   seriál na české poměry   ucházející, neznamená to,   že musí jít také o dobrý   seriál.Pokud by autoři   místo tísíců dílu   natočili raději jen pár,   mohlo to dopadnout lépe.
heinrich.rosenauer
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.1.2017
Viděno prakticky pouze na   návštěvách u prarodičů.   Sledovat TO je utrpení,   cítím, jak mi při TOM   umírají mozkové buňky.   Poměrně zajímaví herci   hrají pouze to, co jim   předepíše scénář. V   tomto případě mimořádně   špatný. Mimochodem TOHLE   "veledílo" má   stejně procent jako   minisérie HBO Mladý papež   (momentálně cca 45 %),   kvalitativně jsou zcela   nesrovnatelné.
lucy125
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.7.2015
Jedná se opravdu o velmi   špatný seriál s naprosto   příšerným a hloupým   dějem. Párkrát jsem se   nedobrovolně dívala na pár   dílů a měla jsem chuť   vyhodit televizi z okna.
Neuznávám tyhle   nekonečné seriály, které   už podle mě nemohou   divákovi přinést nic   nového. Zajímalo by mě, zda   Nova někdy toto veledílo   ukončí, ale dost o tom   pochybuju.
french
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.5.2010
TV Nova nás již jistou dobu   zásobuje pěknými sr*****.   Co se týče Ulice, není tomu   jinak. Některé herecké   výkony jsou tak absurdní a   očividné, že po jednom   shlédnutém díle přepínate   na COOL, kde Vás nikdy   nezklamou zaručení   Simpsonovi.
koprcol
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.3.2014
ulica
furt nekoncicy serial mohlo by   se davat neco uplne jineho co   vic dodat že už tam podle me   onic nejde.
Antonín89
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.9.2014
Ulice o hodinu čumění více
Myslím si, že seriál   běžící na televizi přes   několik tisíc dílů není   seriálem, ale pseudo životem   lidí, se kterými si   někteří lidé shodují své   životy. Začíná to být   velice trapné. Měl by být   zrušen. Podobné seriály   jsou spíše oblíbené ve   Francii, Italii, Španělsku   atd.
Angrea
Hodnocení:
Přidáno: 17.1.2013
Ulice
Ano na Ulici koukám od   začátku a bombastické.Jsem   ráda , že takovýto seriál   je.Je to opravdu ze života a   o tom to je. Měte ještě   mnoho let a hodně dílů. Pa   Andrea
ok.jh
Hodnocení:
Přidáno: 7.11.2014
Ulice, nebo raději nic.
Rád bych zde napsal pár   postřehu k seriálu Ulice,   myslím si, jako pisatel   přede mnou, že se s tohoto   seriálu začíná stávat   něco, co by se mohlo jmenovat   nejspíše trapnosti v Ulici.   V posledním díle, kdy   ,,Simona,, předvádí něco   jako ochrnutí páteře, pokud   rozšířím pohled na   ostatní díly. V dílně   Liška Hejl to není o   řemesle ale o parodii ta   truhlařinu, no a pekárna,   debatní kroužek. V divákovy   vzbuzuje údiv a možná   ještě něco daleko jiného.   O některých ostatních   postavách se to dá říci   při nejmenším také.   Myslím si, že má naše   kulturní tvorba na více,   než na něco co je okoukané   z některých Jihoamerických   novel. Proč se herci,   kteří jsou jinak velice   dobří, propůjčují k   něčemu takovému. Domnívám   se, že by bylo vhodné, tento   seriál ukončit, když už   autoři nevědí jak dál a   dělají s toho něco jako   parodii a nebo frašku na   normální život.
Lekhorka
Hodnocení:
Přidáno: 20.12.2017
Nevíte někdo kde najdu díl   2950 už jsem byla na   několika stránkách a jiný   díly ano ale tento   ne...dwkuju

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih43072minih43072Koření života (2007) 
No Reservations n
minih33867minih33867Charing Cross Road č. 84 (1987) 
84 Charing Cross Road n
minih129388minih129388Jan Žižka (2022) 
Jan Žižka n
minih66961minih66961Šašek a královna (1985) [TV inscenace] 
Šašek a královna n
minih39742minih39742Saw: Hra o přežití (2004) 
Saw n
minih47150minih47150Warlock (1959) 
Warlock n
minih25142minih25142Teror (1997) 
Under Pressure n
minih29866minih29866Blade II (2002) 
Blade II n
minih164261minih164261Agatha Christie: Vraždy podle abecedy (2018) [TV minisérie] 
The ABC Murders n
minih143405minih143405Autobazar Monte Karlo (2015) [TV seriál] 
Autobazar Monte Karlo n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Zlatá muška (2007) [TV film]

 Zlatá muška (2007) [TV film]
Zlatá muška n
 
Žánr: komedie
Země: Česká republika
Režie: Juraj Deák

(pokračování)

TV Program

ČT1 - BILANCE: Vyplácí se nám EU?

22:05 - 22:34

16 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy (2003) [TV ...

22:00 - 22:50

21 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

NOVA - Survivor Česko & Slovensko (20...

21:55 - 23:50

26 minut již uběhlo
89 minut zbývá do konce

Prima - Show Jana Krause (2010) [TV po...

21:40 - 22:40

41 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190566
Osobností: 697848
Fotografií: 763974
Plakátů: 376596
Obsahů a biografií: 178283

Poslední komentáře

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10