Duben
ohodnotit

Teorie velkého třesku [TV seriál]

The Big Bang Theory

Další název:
Teória veľkého tresku
Rok:
2007
Délka:
23 minut, 279 dílů (2007-2019)

Komentáře k filmu Teorie velkého třesku

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 71
SvoKar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.4.2015
Ač některým mono- či   dialogům vůbec nerozumím   (asi jako Penny), snad v   každém díle jsem aspoň 1x   vybuchl smíchy. Zejména v   pozdějších sériích ale   často jedou na vážnější   notu, čemuž se bohužel   nevyhne snad žádný sitcom,   a docela to škodí (stejně   tak změna dabingu, za niž   bych kopal do zadku)(na druhou   stranu, asi nejlepší   okamžik pro mě byl posl.   díl 2. řady, kdy Penny za   zavřenými dveřmi řekla to   o "chybění").   Zajímavé jsou názory na   filmy; zmiňují zde časovou   nesmyslnost Terminatora, o   níž sám píšu u 2. dílu   (velcí myslí stejně:).
green-tea
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.4.2022
Při prvním shlédnutí jde o   supervtipný seriál, plný   osobitých hlášek a skečů,   ovšem s odstupem času je   znát jistá únava a   opotřebení stylu i postav.   Pořád to sice je solidní   sitcom s neuvěřitelně   protivným Sheldonem a jeho   poťapanými kamarády, ale   ten umělý smích tam je   opravdu trapný.
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.7.2021
Ze začátku jsem seriál   míjel a vůbec mě to   nezajímalo, ale po pár   dílech jsem to díky tomu,   že to Nova 2 porád opakuje   začal sledovat pěkně od   první série a prvního   dílu. Dnes mám některé   díly viděné i 4x, ale   poslední řekněme 4. série   už nemají tu kadenci vtipu a   je to malinko okoukané, tak   ty tolik nevyhledávám. Je to   jako v reálném životě   zprvu máte partu, paříte,   popíjíte, je legrace, ale   přijdou vážné známosti,   svatby, poté děcka a všecko   je jinak což dobře ukazuje i   seriál, ale vytrácí se ta   lehkost i vtip, holt jiné   starosti a člověk má víc   rozumu. To nastalo i zde   myslím, seriál se prostě   přirozenou cestou musel   postupně vydávat trochu   tímto směrem a už to   ztrácí na síle a vtipu.   Nicméně i tak si myslím   seriál při 12 sériích   uchoval jakous takous kvalitu.   Takže nakonec celkově 80% a   klidně znovu uvidím rád   pár i více dílů:-)
Justik66
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.1.2009
Perfektní po všech   stránkách. Dokonce i moje   přítelkyně se vždy dobře   pobaví. Oba máme nejraději   Sheldona - je to správný   exot .)
Petantino
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.2.2013
Nekonečné IQ, zvlášť   když je rozvíjeno   nezodpovědným   vzděláváním, vytváří z   lidí nepraktické idioty.   Pokud se čtyři takoví   inteligenčně nadřazení   zetasamci střetnou s   myšlením standardní   blondýny, tak se to občas   nedá smíchy rozdýchat.
Duri86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.12.2011
Super seriál o vedcich kteri   ziji relativne normalni zivot.   jednoho nezajima nic jineho   nez jeho genialita,druhy se   zamiluje do nove prichozi   sousedky,treti trochu uchyl,   ctvrty nemuze mluvit pred   zenami ,jen kdyz je opily to   zvlada.
261972
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.8.2011
Je to tak trochu seriál o   šprtech, ale ty jejich   chytrý řečičky jsou zde v   zábavné formě. Takže se   pobavíte a něco novýho se   dozvíte
volam.sa.pistik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.11.2011
A som normálny, mama ma dala testovať
Komentár po zhliadnutí   štyroch sérií. Výborný   seriál, ktorý dnes tak   trocha v seriálovej tvorbe   udáva tempo. Celkom pojem, a   čaká sa na každú jednu   časť, ako sa budú osudy   postáv vyvíjať. Nápad   vytvoriť podobný seriál je   výborný. Mám pocit ale, že   taká polovica je zásluhou   Shelyho, pretože takého   magora len tak ľahko   nevidieť. Jeho postáva   výrazne udáva tempo i smer.   Práve jeho troška menší   "ice time" v 3. a 4.   sérii (je to logické,   pribúdajú nové postavy)   možno niektorých privádza   na myšlienky, že novšie   série sú slabšie. Sto   ľudí, sto chutí. U mňa   prvé dve série výborné,   tretia akoby troška strácala   dych, štvorka akoby mala   slabšie a naproti tomu zas   niektoré geniálne časti. To   však musí posúdiť každý   sám. Z postáv jednoznačne   vedie Wil Wheaton, ktorý hrá   sám seba a v seriáli je   vlastne úhlavným   nepriateľom Shelyho. Je to   taký riadne prefíkaný a   podrazácky záporak, až ho   začnete mať radi. Síce hral   tuším iba v troch   epizódach, ale vždy keď tam   bol on, stáli za to. V   budúcnosti dúfam ho budeme   vidieť častejšie. No a   ešte poznámka k toľko   kritizovanému slovenskému   dabingu. Ja osobne tiež mám   radšej dabing, pri titulkách   niekedy nestačíte sledovať   čo sa deje na obrazovke a   niekedy to je na škodu,   pretože niečo prehliadnete.   A práve pri TBBT som mal pri   titulkoch problém, že často   musíte premýšľat čo bolo   povedané a druhý problém,   reč postáv išla tak rýchlo   niekedy, že ste ich   nestíhali vnímať. No a k   tomu slovenskému dabingu.   Nemyslím si, že to je taká   katastrofa. Zo začiatku to   škrípalo, hlasy akoby   splývali, ale časom mám   pocit, že dabléri sa s   postavami už zoznámili,   vžili sa do nich a ten   markizácky dabing (za tento   seriál má Markíza plus) má   kvalitatívne vzostupnú   tendenciu (dabing Penny sa mi   páči veľmi, a to už od   začiatku). No a na záver len   dúfam, že ďalšie série   budú len napredovať a ešte   nám prinesú plno podarených   epizód
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.7.2009
dost skvělé bál jsem se že   to bude blbost  
ale dopadlo to   slušně a to velmi dost jsem   se pobavil
Chrustyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.1.2011
Málokdy se mi stává abych   přehodnotil své dojmy z   nějakého filmu nebo seriálu   ale v tomto případě nemohu   jinak. Po první sérii jsem   nebyl z té podivné   intelektuální dvojky, jejich   energické sexy sousedky a   dvou podivných přátelích   moc nadšený ale během té   druhé jsem se tak   neuvěřitelně bavil, že   jsem se stále těšil na   další a další díl tohoto   zábavného a nápaditého   sitcomu. Nevím jestli to bylo   tím, že jsem druhou sérii   viděl v originále nebo   prostě tím, že byla o tolik   lepší ale hodnocení zvedám   o stupeň výše.
Karius
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.8.2012
Pár sérií už jsem s   bráchou viděl a jedno je   jisté...o zábavu a úsměv   na rtech,mám postaráno v   každém díle :)
superfilmar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.1.2012
Věda může být i zábavná
Tento seriál je nejlepší ze   všech. Zábavný seriál,   který nabízí legraci na   entou a spoustu   inteligentních vtipů.   Nejlepší je geniální Jim   Parsons jako Sheldon, bez něj   by to nebylo ono. Doporučuji   všem ctitelům vědy a   sitcomů.

Bazinga!
Pecik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.3.2011
Úžasný seriál, který v   tandemu s HIMYM zabírá   většinu mého volného   času. Jeho občas až   příliš intelektuální   scénář mě nejen baví, ale   i nutí nad probíranými jevy   a skutečnostmi přemýšlet   či je vyhledávat. Jak lépe   formulovat celý tento seriál   než jedním slovem - BAZINGA
T2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.7.2018
__The Big Bang Theory:   kompletná 1.sezóna ▐   Tržby za predaj DVD v USA   $724,412 //počet predaných   kusov 38,147║ __The Big Bang   Theory: kompletná 2.sezóna   ▐ Tržby za predaj DVD v USA   $14,271,691 //počet   predaných kusov 522,273 ║   __The Big Bang Theory:   kompletná 3.sezóna▐ Tržby   za predaj DVD v USA   $11,127,166 //počet   predaných kusov 382,522║ po   prvých 4 dieloch v celku v   pohode, zvykám si, pozreté   po 6sériu /80%/
roox
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.10.2015
Kultovní seriál
Perfektní podívaná, u   které si člověk odpočine,   pobaví a překvapivě i mozek   prokrví... on totiž mistní   humor je tak trochu jinde a je   potřeba trochu zapnout   závity v šedé kůře   mozkové, aby to člověk   vůbec pobrat :-). Pikantní   je, že mám doma tak trochu   "šáhlýho" syna a   tímpádem nabírají na   rozměru hlášky typu   "Člověče, vy musíte   být blázen!" /   "Ne, moje matka mne   nechala otestovat!" a   skvělý "Kámen,   nůžky, papír, tapír,   Spock".
payo1555
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.3.2012
Sleduji tuto sérii   pravidelně a bavím se   skvěle. Myslím, že hodně   tomu pomáhá taky český   dabing, protože spousta   vtipů tak ještě víc   vynikne. Jsou to správní   mimonˇové.Není nad dobrý   sitcom.
charlie1612
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.6.2022
Ze začátku skvělý, vtipný   a svižný seriál. Jenže   trval již hodně dlouho a   vzhledem k pokračujícímu   stáří protagonistů,   ztrácel na věrohodnosti.   Ulítlé chování bych   ještě pochopil či omluvil u   Sheldona Coopera (Jima   Parsona), který byl celkem   nezávisle diagnostikován   jako typický autista, u   ostatních bych už byl více   kritický, vzhledem k jejich   narůstajícímu (a   zřetelnému) věku.   Nicméně, i po letech seriál   pobaví.
Opět trochu   zklamal dabing, či lépe   řečeno výběr.
Máša13
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.7.2012
Zatím můj nej.seriál
Nejsem žádný puberťák,ale   tento seriál mě naprosto   uchvátil.Není díl, kdy bych   se nesmál.Je zajímavé,že   tento seriál buď milujete   nebo nenávidíte.Slabší   4.série,ale pětka je už   zase dobrá
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.10.2011
Opravdu hodně povedený   seriál u kterého jsem se   dosytosti nasmál. Skvěle   vykreslené postavy a až   téměř k dokonalosti   dovedené gagy.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.3.2016
Super!
Zatim jsem nevidel dil, ve   kterem bych se aspon jednou   nezasmal. Skveli silenci   vymysli takovou hromadu   kravinek, ze jim obcas clovek   zavidi. I kdyz je ve skole   sikanovali, Sheldon je mnohdy   na zabiti a Penny k sezrani.   Dohromady tvori bezchybny   stroj na zabavu.
bobo336
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.7.2014
The Big Bang Theory aneb seriál plný humoru
Tento seriálik pozerávam   kazdý den a vzdy sa skvelo   pobavím.Vzdy sa nájde   nejaký gag na ktorom sa   smejem aj 10 minút. Milujem   tento seriál.
Cllementine
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.10.2008
Další povedený seriál,   tentokrát od   amíků...Zpočátku se   zdálo, že Sheldon bude jen   další vyšinutý génius,   ale po několika dílech se   ukázalo magor takového   kalibru...nemyslela jsem, že   se to někdy stane, ale v   Sheldonovi se rodí velká   konkurence našemu známému   Arnoldu Jidáši   Rimmerovi...ano taky jsem tomu   nemohla uvěřit. Takto   dokonale asociální a   nesnesitelný jedinec se v   seriálovém světě objevuje   velice zřídka. A když se   objeví, nesmí mi to uniknout   a tak BBT sjíždim už   potřetí:)
Georgie2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.12.2009
Chvíli to trvalo, ale nakonec   nás jeden kamarád donutil   dívat se tak dlouho, až nás   to začalo bavit (což je   neobvyklý postup, u IT Crowd   a Black Books nás uchvátil   už pilotní díl...).   Zvláštní je, že seriál   má tak širokou diváckou   základnu, zjevně bez ohledu   na výši IQ a dosaženého   vzdělání... Což je dobře.   Víc fyziky do televize!
ValaMalDoran
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.2.2008
Tento serial jsem si moc   oblibila.A je velka škoda,že   stávka v Hollywoodu znamenala   přerušení natáčení.   Humor je velice jednoduchý a   proto se mi moc libí.4   kluci,jedna holka,dvě   místnosti,jedna chodba a   bohatě to stačí k pobavení   diváka.
Doudis19
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.11.2011
Partička těch   nejzábavnějších pošuků,   umě sekunduje a leckdy i   převyšuje, mnohem   profláklejší seriálové   kolegy. Hlavní zbraní je   jejich netipičnost, narozdíl   od přátel nebo dalších   sitcomů, jsou zde hrdinové   outsideři, žijící ve   vlastním světě a   dorozumívající se řečí,   obyčejnému člověku leckdy   nepříliš srozumitelnou. V   konfrontaci s blondýnou Penn   od vedle, do které se   všichni zamilovali, se snad   ani nejde divit postavení   seriálu v topce.
lynn
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.2.2008
Musím říct, že už jsem   dlouho neviděla nic tak   povedeného, jako tento   seriál. Podle mě nejlepší   díl je o tom, jak Sheldon   dostane padáka na univerzitě   a jelikož nemá co dělat,   jde nakupovat s Penny do   supermarketu.

Celkově jedinečný   seriál. Zatím sice jen 8   dílů, ale jestli to takto   půjde dál a seriál si   udrží svou kvalitu, bude to   u mě velký konkurent   nepřekonatelného Červeného   trpaslíka.
movie-freak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.12.2012
Naprosto boží seriál,   který mě kolikrát až   dovede k slzám smíchu a   křečím bránice. Úžasný   lék na zimní deprese.
majkronyk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.3.2017
Prostě ezba. Pravda že   devátá řada už je trochu   horší a protože koukám v   cz, tak půlka sedmé řady   díky stávce dabérek je   opravdu tragická (je vidět,   že si prostě ty peníze,   které za ten dabing chtějí,   opravdu zaslouží). Ale   celkově je to prostě   nejlepší sitkom, jakej jsem   kdy viděl a to už na něj   koukám poněkolikáté.
Brikca
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.5.2009
Dneska jsem viděla poseldní   díl druhé série a jsem z   tohoto seriálu velmi   nadšená. Nic jsme od něj   nečekala a tak mile mě   překvapil. Ani si nevybavím   díl, u kterého bych se od   srdce nesmála. Všechny   postavy jsou perfektní.   Doufám, že budou pokračovat   ve stejném duchu a stejné   kvalitě.
leunka592
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.1.2010
Jen v anj!!!
Velmi dobrý seriál, ale   dívat se na něj v českém   znění dřív něž v   angličtině s titulkami, tak   ho raději vypnu.
Nejen   že se hlasy k hrdinům vůbec   nehodí, ale také to zní   jako by text pouze   předčítali a vůbec se do   toho nedokážou vcítit.
Nymeria
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.11.2011
perfektný seriál, celá   pätica úžasne zapadá do   seriálu, nikto nie je navyše   :) Penny, Leonard, Sheldon,   Howard a Raj...proste   super..naozaj odporúčam :D   aj keď samozrejme to má aj   slabé chvíľky, ako každý   seriál...
Honey0105
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.2.2011
K tomuhle seriálu jsem se   dostala na lekcích   angličtiny. Pouštěli jsme   si jednotlivé epizody a poté   jsme se o nich bavili a učili   se nová slovíčka.
Seriál se mi opravdu   zalíbil. Velké plus dávám   hlavně první sérii! Ta je   podle mě nejlepší! Druhá   ještě také jde, ale už to   trochu upadá a ve třetí už   jsou podle mě všechny fóry   vyčerpané, což je opravdu   škoda. Samozřejmě se vždy   najde nějaký díl u kterého   se člověk nasměje, ale pak   jsou i díly, kde se nic   zvláštního neděje a je to   vcelku nuda.
Docela   mě potěšilo obsazení.   Kaley Cuoco jsem si docela   oblíbila a dále mám také   ráda roli Leonarda a Raje.
Nejsem zrovna velký fanda   seriálů, ale když běží v   televizi tenhle, tak ho někdy   docela ráda naladím. A   musím se přiznat, že   epizody z první série jsem   některé viděla i   vícekrát.
Také se   ale někdy najde velice   nevtipný Americký humor,   naštěstí to není taková   hrůza jako v jiných   amerických seriálech.
Ještě chválím úvodní   písničku. Ta mě zaujala už   napoprvé a teď jí zvládnu   odříkat skoro celou sama :D
Nikotyna
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.2.2011
Řekla jsem si podívám se a   uvidím co to bude, a hned   jsem si tenhle seriál   zamilovala. Inteligentně   vtipný. Žádný přehnaný   scény. Bomba !
sismik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.10.2010
Hodně jsem o tomhle seriálu   nebo spíš sitcomu slyšela,   ale trvalo mi celkem dlouho,   než jsem se dokopala k tomu   se na něj podívat. A musím   říct, že jsem udělala   dobře. Hned první díl mě   úlně dostal a s každým   dalším dílem se mi postavy   dostávali víc a víc pod   kůži. Hlavně Sheldon vás   naprosto dostane. Výjmečné   dílo, které ovšem naprosto   těží u hlavních   představitelů. A jak už   bylo řečeno v některých   předchozích příspěvcích,   rozhodně doporučuju na   seriál koukat v originále s   titulkama.
Gretel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.3.2011
Nejlepší seriál!!   Komentáře pode mnou jsou   vyčerpávající ;) Opravdu   se na něj nedívejte v   češtině, přijdete o   veškerou legraci. Ten tón,   jakým Shedon mluví, je   prostě nenahraditelný.   Bavím se při každém díle   a seriál neztrácí humor s   každou další sérií, jak   to u některých seriálů   bývá. Jsem zvědavá, kdy se   Leonard a Penny k sobě   vrátí :)
Helled
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.9.2013
Je to skvělé jak různě   provádějí zábavné akce   třeba hrajou hry World of   Warcraft nebo Halo! nebo jak   Leonard v díle Lívancová   animálie se pokoušel dostat   do bytu bez toho aby ho   Sheldon našel
callaghan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.4.2009
Pro mě velké překvapení.   Nevěřil jsem, že jsou   Američani schopní udělat   takhle kvalitní sitcom.   Červenému trpaslíkovi sice   konkurovat nemůže, ale i tak   je to parádní podívaná,   která bezesporu pobaví. Mám   za sebou několik dílů a jen   doufám, že postupem času   nějak rapidně neklesne   úroveň, jak to u většiny   seriálů bývá.
Blackhawk13
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.3.2015
Zábavný serial plný vtipů   i jiných humorů, které mě   vždycky pobaví. Líbí se mi   jak vždy Sheldon zaklepe   třikrát. Tenhle ten serial   mě prostě baví. Už nevím   co bych k tomuhle serialu   dodal.
Lucanus001
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.12.2011
Tento seriál je jeden zmých   nejoblíbenějších. Né   jenom že se uněho   neskutečně dobře pobavím   ale i něco nového se dozvým   a to mě pak nutí se dívat   po internetu a po těch   věcech hned hledat nějaké   skutečnosti. Tomuto seriálu   bych dal 100% procent už   jenom za zábavu, ale kdyby   bylo možné tak bych dal   dalších 100% procent za   přispěvky k vědomosti.
A proto je tento seriál   aspoň pro mne jeden z   nejlepších seriál této   doby. :-)
ricky4
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.1.2014
Seriál se mi líbí víc než   HIMYM... Je zde větší   sranda a možná je to právě   díky těm šprtům, kteří   tomu všemu dodávají šmrnc.   Sheldon je jednička, něco   jako Barney v HIMYMU... S ním   rapidně klesá a stoupá   úroveň jednotlivých dílů.   Raj a Howard jsou naopak vždy   nadržení mládenci, kteří   nevypadají na to, že by   pobrali moc rozumu. Leonard je   někde mezi, má slabší i   silnější výkony... Ale   vždy dokáže svou roli   zahrát na průměrnou   známku. Penny je super, nejen   hezká, ale i její grimasy   dokáží člověka rozesmát.   Myslím si, že seriál vcelku   vystihuje současnou americkou   mládež- vše se točí kolem   komiksů, videoher a jídel z   rychlých občerstvení. 95%
ondrech
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.4.2010
Narozdíl od jiných sitcomů,   které si zakládají na   přehnaném hereckém projevu,   big bang theory je skvěle   napsaná a naprosto geniálně   zahraná podívaná. Pokud   jste zanevřeli na sitcomy,   doporučuji si pustit pár   dílů Toerie velkého třesku   a přejde vás to...
giggle
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.9.2010
Výborný seriál, u nějž   snad není nikdo a nic, kdo/co   by mi vadilo. Hlášky jsou   trefné, neobvyklé, Sheldon,   ač značně přehnán   (doufám:-)), je dokonalý   freak:-) Jen souhlasím   úplně s leunka592 a to:   rozhodně si pusťte   originální verzi s   titulkama, český dabing je   hrůzný - přesně jak to   leunka592 popsala.
Knell
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.8.2016
Čo sa týka srandičiek, je   to vysoko nad všetky   emerické pitomosti s gaučom   prostred obývačky vrátane   Ela Bundu, infantilných   frends aj nekonečného   čakania na matku detí   ňujorského trcipajka   Mousbyho.
Už titulná   pieseň je fakt skvelá a   nikto mi tu nepodsúva krok za   krokom morálne ponaučenia,   za čo som tvorcom nesmierne   vďačný.
Číra   zábava a v prípadnej ankete   o najstrašnejšiu kreatúru   filmovej histórie u mňa   vedie Šeldn Kúpr tesne pred   Votrelcom a Penny tesne pred   Kelly Bundovou v ankete o   najsexi vypatlanú blondínu   sveta sitcomu.
PS:   Zďaleka sa vyhnite   slovenskému dabingu!
tommaxis
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.3.2020
Skvělý seriál. Opravdu snad   nebyl dil kde bych se   nezasmál. Trošku mě od   páté řady začal nudit   Leonard a vůbec byl   nejslabší z celé party.
mimac13
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.4.2009
Věřte nevěřte
Zatím všechny díly (tedy do   série 2 díl 19) jsem viděl   5krát a ač se to zdá k   nevíře stále se u tohoto   podle mě geniálního   seriálu skvěle bavím.
Jen na okraj podotýkám   že tomu kdo se chce u skvostu   sitcomů pořádně zasmát at   je zapovězena rodná řeč   česká a raději si   perfektní hereckě výkony   hlavních hrdinů vychutná v   angličtině (na netu je   titulků spousta)
Viki9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.1.2011
Tak tohle napsala velice   šikovná partička s velmi   širokým rozhledem ...   inteligentní a vtipný   seriál na úrovni kultovních   Black Books a Červeného   trpaslíka. Skvěle se bavím   a hltám každou hlášku.
Dymytry
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.11.2011
seriál, který je v dnešní   době velice oblíbený a já   se ani nedivím. Vynikající   humor, oblíbil jsem si   chování Šeldna. Rozhodně   doporučuji
elaphe
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.11.2012
+ další 3* za český dabing
Miluju sitcomy, a tenhle je   nejlepší. Někdo říká,   že je v originále lepší,   ale já anglicky neumím a   číst titulky na anglické   technické termíny je brutus   a český dabing se mi líbí.
LetztesBiest
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.1.2014
Sheldon: "Ve smyslu   obecného rozkazu Hvězdné   Flotily číslo 104, sekce a),   jsi považován za   nezpůsobilého a tak ti   odebírám velení."   Leonard: "Rozkaz číslo   104, sekce a) se netýká   této situace." Sheldon:   "Dej mi jediný dobrý   důvod, proč ne."   Leonard: "Protože tohle   není Star Trek!!!" Jeden   z důvodů, proč tenhle   seriál zbožňuji, je zcela   prostý - v lidech, kteří v   jednom kuse hrotí Star Trek a   další sci-fi či fantasy,   sbírají komiksy a okolními   lidmi jsou považovány za   podivíny se zkrátka úplně   vidím a s kýmkoli z té   čtveřice bych si nejspíš   rozumněl víc než s   "normální" Penny   (čímž ale netvrdím, že ji   nemám rád). Sheldona (jehož   postava je sice vyloženě   přehnaná, ale tím i vtipná   a TBBT by bez něj nebyla   tím, čím je) ale považuji   za cvoka i já a zprvu jsem ho   neměla ani moc rád   (člověk, který se vloupe   někomu do bytu jen proto, aby   mu tam uklidil mi přijde   docela děsivý - zvlášť   proto, že sám moc   neuklízím), ale časem -   nevím jestli začal být   snesitelnější nebo jsem si   jen zvykl - jsem si oblíbil i   jeho. S přibývajícím   počtem nakoukaných dílů   rostla moje závislost a TBBT   tak získala zasloužené   místo v mé TOPce.
MarNej
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.10.2011
Jeden z nejlepších   novodobých komediálních   seriálů. O zábavu není   nouze a povedené jsou nejen   vtipy verbální, nýbrž i   situační. Poprvé si   dovoluji dát plných 100 %,   snad toho nebudu litovat =).
roman1211
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.11.2011
Skvělý seriál,který se   snadno vyrovná Přátelům   nebo Jak jsem poznal vaši   matku.I herecké obsazení je   velice kvalitní. Ale 4.řada   už není tak vtipná jako   předchozí řady
Phylm
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.8.2014
Muhehe
Kultovní záležitost. Super   vtipy a scénky. Pro ženský   i pro chlapy. Miluji tento   styl humoru. Vždy se těším   na další díl. Nejlepší   jsou díly kolem 3. série.   Lidé tomu buď dají 10, nebo   0, nic mezi.
lucka5
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.1.2011
úžasný seriál <3 nikdy   nudný, mazané hlášky a   prostě všechno! nejlepší   Sheldon a jeho   "bazinga" :D :D
Nekula
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.6.2011
Opravdu povedený seriál,   třetí řada se překonala a   jsem zvědav na řadu další.   Podle nepodložených   informací je plánováno   minimálně 7 řad, ale podle   průzkumu sledovanost klesala.
Slavino11
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.1.2020
Jeden z najlepších seriálov   súčasnosti. Ak nie   najlepší. Nie je čo dodať.   Nemám, čo vytknúť. Dobré   nápady, dialógy, super   obsadenie.
milujufilmy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.12.2016
jeden z nejlepších seriálu
Seriál plný Dobrých   vtípků naschvalum a   životních problémech o tom   je celý seriál... sem tam se   změnil dabing ale za par dilu   se zas vratil dabing do   starych koleji tento serial   nikoho neurazi ale spis   prekvapí vsechny série jsou   doprovazeny humorem a nejen s   nim ale taky o vědě,sw,dc   comics a teoriích. zaručuji   že vas seriál pobaví
pueblan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.6.2016
Jeden z nejlepších seriálu   za poslední roky. Tihle tři   vědci a Howard, jsou prostě   super. U každého dílu se   vždy skvěle bavím a ani   český dabing to nijak   zvlášť nekazí (až na pár   dílů, kde došlo ke změně   dabérů, naštěstí ne na   dlouho)
vrnatadavid
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.3.2012
"The Big Bang   Theory" je nejlepší   seriál ze všech má jen   jednu chybu málo   dílů.Nejlepší ze seriálu   je Sheldon.
Matthews
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.10.2008
Opravdu dobrych sitcomu je   jako safranu.. Proto bychom si   meli vazit takovyhle perel..   Inteligentni,vsak ohrome   lidske.. Je uzasne videt,jak   si inteligencne prumerna Penny   vychutnava situace,kde se   stretava svet IQ a sladke   prumernosti:-)
TeaTime
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.2.2013
Seriál na spůsob Přátelé   a nebo Jmenuju se Earl, ale   tento seriál je o moc   vtipnější. Seriál je o   šílených a velmi   legračních vědcích,   kteří zažívají pořá   nějaké zábavné historky.   :D
dzudina
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.8.2015
nádhera
Je to dost dobrý a hlavně   série 1, 2, 3 a 4. Potom se   to, jako všechny seroše   začíná zhoršovat, protože   ze začátku nejde o nic, a   potom přijdou klasické   životní problémy a to už   tolik nebaví.
Foxie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.8.2009
Genialni
Nejsem zrovna serialovy fanda,   jelikoz nerada sleduju   "radoby" vtipne   historky. Ted jsem byla rada   ze sem byla takrka donucena   sledovat jeden z dilu a od te   doby jsem velkou fanynkou   BBT!!! Myslim ze humor v tomto   serialu je zcela genialni a   nejlepsi ze v serialu je velka   koncentrace vtipu, takze se   nemate sanci nudit.   Doporucuji!!
misavrnata
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.3.2012
Teorie velkého třesku je   absolutně nejlepší seriál   a nemohu se dočkat 5.řady v   češtině,no abych to shrnul   je to úžasný sitcom,seriál   a moc se povedl.
zino
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.7.2012
10 hviezdičiek!
Tu nie je o čom   premýšľať... Jednoznačne   najlepší seriál, ktorý sa   momentálne natáča. To ako   sú postavy napísané, ako   sú zahrané, ako to stále   rovnako (a to kráľovsky)   vtipné a vôbec všetko.   Tento seriál si zaslúži   maximálne hodnotenie.   Pretože keď už nie TBBT, no   tak čo iné potom?

PS: Ľudia pozerajte veci   v originále, nie v dabingu.   Sú veci, ktoré dokáže   dabing zlikvidovať. Netvrdím   že český dabing je zlý,   nie je. Ale originál, ten je   len jeden...
Zabr
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.9.2017
zabr
Dokonalý a znovukoukatelný   seriál. Promyšlené   zápletky. Humor u kterého se   člověk prostě musí válet   smíchy.
Goody
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.11.2009
Jeden z nejlepsich sitcomu   vubec. U nekterych scenek se   proste zasmeje kazdy. Jo a   lepsi je se divat v anglickem   zneni s titulky nez na   nadabovanou verzi.
vercaambrosova
Hodnocení:
Přidáno: 30.5.2015
Dobrý sitcom
Teorie velkého třesku je   super sitcom. Já koukám   hlavně na sitcomy a tenhle je   jeden s mých oblíbených.   Hlavně Sheldon nemám chybu.
monche_haall36
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.3.2011
The Big Bang Theory
Upozornění na začátek:   Sledujte to v originále!   Česká verze dabingu je   mírně odfláknutá, na   české poměry až   neuvěřitelné...

TBBT to je jemný a   chytrý humor plný sarkasmů   a ironie střídajících se s   šíleně dlouhými replikami   o temné hmotě a teorii strun   (z dobrých zdrojů), na   jejichž koncích se nebudete   zděšeně koukat jeden na   druhého, ale dobře se   zasmějete!!!

Do toho se objeví   nádherná blondska a "co   že to je Kvantová   mechanika??"

Žádná sprostá slova a   přitom tak ostré   hlášky...


Herci, kteří nejenže   byli schopni si tyto hlášky   zapamatovat, ale také se u   nich neuvěřitelným   způsobem tvářit, si   zasluhují veškerou úctu a   obdiv.

Taky   proto byl tento dnes již   kultovní sertiál nominovám   a hlavní postava oceněna   cenami Grammy a mezi   ostatními seriály si vydobil   čestné místo.

To musíte vidět!!!
Lukasek2464
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.12.2019
Nejlepší nerd seriál aneb jak jsem našel sám sebe
Ve skratce, jelikož mi v   rodině říkají Sheldone a   já to vidím stejně, je to   seriál plný nerdovského a   vědeckého humoru který je   skvělý, český a slovenský   dabing je lepší než   originál a některé scény   jsou legendární.
Takže závěrem: BAZINGA   všem.
kika_h
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.5.2018
Neuvěřitelně vtipný   seriál s dobrým hereckým   obsazením. I po 11. sérii je   pořád na co se koukat. Snad   u každé epizody nové a   naprosto originálně   zpracované vtipy, hlašky a   situace, kterým se nedá   nezasmát.
Ijacek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.4.2009
Je to super a néééé že néééé :)
Tenhle serial me dostava uz   skoro rok. Az do tohoto utery   jsem ho znala jen v anglicke   verzi. Nechapu, kde reziser   nasel takovouhle dokonalou   kombinaci hlavnich hrdinu,   kazdy je uplne jiny a kontrast   postav dava tomuhle kousku   naboj. Jenze je mi lito vsech,   kdo uvidi Big Tresk jen v   ceskem zneni, protoze to, co   sem videla tohle utery na   jedne z televizi bylo jedno   velke "daberske"   fiasko. A ja se tak tesila.   Postavy jsou nadabovane tak   desne, ze se clovek ani   nezasmeje... Vsechno kouzlo,   energie v originalnich hlasech   a vtip se vytratil. Proboha,   kdo to namluvil? Vzdyt ti lide   ten serial snad ani   neznaji?!!! Sheldon mluvi   monotonne a nudne, Penny druha   hruza. Ach jo... Takhle to   zmatlat... To snad i já bych   Penny namluvila líp... No   nic... skoda mluvit...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih20880minih20880Lesní duch (1981) 
The Evil Dead n
minih24948minih24948Země policajtů (1997) 
Cop Land n
minih98218minih98218Kick-Ass 2 (2013) 
Kick-Ass 2 n
minih24800minih24800Větrné moře (1973) 
n
minih3698minih3698Bažina (2006) 
The Marsh n
minih28124minih28124Vřískot 3 (2000) 
Scream 3 n
minih96143minih96143Hlídač č. 47 (1951) 
Pickup n
minih37536minih37536Malý pitaval z velkého města (1982) [TV seriál] 
Malý pitaval z velkého města n
minih122793minih122793Young Ones (2014) 
Young Ones n
minih29584minih29584Mizerové II (2002) 
Bad Boys II n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Malý Sheldon (2017) [TV seriál]

 Malý Sheldon (2017) [TV seriál]
Malý Sheldon n
Young Sheldon
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Howard Deutch, Mark Cendrowski, Michael Zinberg

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190572
Osobností: 697863
Fotografií: 764000
Plakátů: 376644
Obsahů a biografií: 178297

Poslední komentáře

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10