Jeden svět
ohodnotit

Smallville [TV seriál]

Další název:
Mladý Superman, Smallville: Superman the Early Years , Smallville Beginnings
Rok:
2001
Délka:
45 minut
Premiéra v ČR:
19.8.2003
Popis / Obsah / Info k filmu Smallville
Dospívání je těžké období pro každého. Je ale ještě těžší, když v sobě objevíte záhadné nadpřirozené schopnosti, jimž nerozumíte a které musíte před ostatními tajit.

DVD


Popis / Obsah / Info k filmu Smallville
Jednoho dne postihne zapadlé městečko Smallville neštěstí, déšť meteoritů změní život spoustě lidí. Syn bohatého a bezohledného Lionella Luthora, Lex, je ozářen a přijde o vlasy, malá Lana Langová ztratí oba rodiče a bezdětní a po dítěti marně toužící manželé Kentovi naleznou uprostřed kukuřičného pole malého chlapečka. Adoptují ho, přičemž už tuší, že malý Clark nepochází z této planety. Střihem se dostáváme o 12 let později, kde dospívající Clark překvapuje své okolí i sám sebe svými neobvyklými schopnostmi - svou rychlostí a silou. Začíná si uvědomovat, že je jiný, a rodiče mu odhalí tajemství jeho příchodu. Při autonehodě se seznámí s Lexem Luthorem, zachrání mu život a mezi oběma muži vzniká přátelství. Mezitím se v místní nemocnici probouzí z komatu Jeremy, hoch, který byl rovněž postižen ozářením v kukuřičném poli, když jej předtím jeho spolužáci připoutali ke kůlu jako tzv. strašáka roku. Mstí se svým bývalým kamarádům, dostává je do komatu elektrickými výboji. Jeho běsnění dokáže zastavit jen superman Clark Kent.


Popis / Obsah / Info k filmu Smallville
Ve třetí sérii se Clark vrací z Metropolisu do Smallville, aby pomohl svým adoptivním rodičům, kteří se ocitli ve finančních potížích. Je také příjemně překvapen tím, že Lex Luthor přežil havárii letadla, a tento zážitek jen posílí jejich přátelství. A Lex se snaží nalézt svou vlastní identitu...
DVD Express


Popis / Obsah / Info k filmu Smallville
Děvčata, domácí úkoly, kryptonit. V kompletní druhé sérii seriálu Maldý superman žije Clark Kent v městečku Smallville, ale v mnoha směrech jako by žil v nějakém jiném světě. Pořád se děje něco zvláštního!
DVD Express


Popis / Obsah / Info k filmu Smallville
V teto jedinecne kolekci 6DVD se poprve setkate s hrdinou, ktery nez se stal Supermanem, byl obycejnym mladikem s vyjimecnymi schopnostmi.
DVD Expres


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Léta s Jaromírem Hanzlíkem

10:05 - 11:25

73 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Rytíři

11:05 - 12:00

13 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Rizzoli & Isles - Vraždy na pi...

10:55 - 11:45

23 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:35 - 11:30

43 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190273
Osobností: 697372
Fotografií: 762979
Plakátů: 375675
Obsahů a biografií: 177914

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10