Duben
ohodnotit

Prázdniny [TV seriál]

Žánr:
Rok:
2016
Délka:
45 minut, 40 dílů
Popis / Obsah / Info k filmu Prázdniny
Nikdy není pozdě na šťastné dětství. Tři bratranci Jano, Zdeno a Laco mají těžký úkol. Ukázat svým dětem, že přežít se dá i na kopaničářské chalupě bez počítače a televizoru. Jedna chalupa, dva týdny, tři chlapi, šest dětí, množství krásných i bláznivých zážitků, to jsou prázdniny, na jaké se nezapomíná. Bratranci Jano, Zdeno a Laco jsou nejen rodina, ale i nejlepší přátelé. Mají společné vzpomínky na skvělé dětství strávené v dědově chalupě na Myjavě. Na svatbě Zdena se pod vlivem nostalgie a alkoholu dohodnou, že stejné prázdniny plné zážitků dopřejí i svým dětem. Vyrazí na dvoutýdenní výpravu do lůna přírody, kde mají v plánu odpočívat a vychutnávat si ticho, pohodu a svobodu od manželek. Marika, Dáša a čerstvá novomanželka Klaudia nedávají velké šance tomu, že muži vydrží dva týdny se šesti dětmi, ale motivuje je Lacova sázka s Dášou. Pokud vyhrají, Dáša Lacovi dovolí vyklidit garáž, postavit v ní zkušebnu a oživit zašlou slávu jeho skupiny Ofsajd. Zdeno výpravu do minulosti bere jako příležitost sblížit se se svou čerstvě vyženěnou dcerou Lily a Jano věří, že jeho dětem život v lůně divoké přírody zocelí charakter. Jejich idylické představy od začátku narazí na odpor. Na chalupě není signál ani internet, děcka se nudí a celá sestava se mění na výbušnou směs těsně před explozí. Muži musí občas sáhnout na dno svých sil, aby na chalupě vydrželi dva týdny a nezbláznili se.

Zdroj: TV JOJ


Popis / Obsah / Info k filmu Prázdniny
Nikdy nie je neskoro na šťastné detstvo. Traja bratranci Jano, Zdeno a Laco majú ťažkú úlohu. Ukázať svojim deťom, že prežiť sa dá aj na kopaničiarskej chalupe bez počítača a televízora. Jedna chalupa, dva týždne, traja chlapi, šesť detí, množstvo krásnych i bláznivých zážitkov, to sú prázdniny na aké sa nezabúda. Bratranci Jano, Zdeno a Laco sú nielen rodina, ale aj najlepší priatelia. Majú spoločné spomienky na skvelé detstvo strávené v dedovej chalupe na Myjave. Na Zdenovej svadbe sa pod vplyvom nostalgie a alkoholu dohodnú, že rovnaké prázdniny plné zážitkov doprajú aj svojim deťom. Vyrazia na dvojtýždňovú výpravu do lona prírody, kde majú v pláne oddychovať a vychutnávať si ticho, pohodu a slobodu od manželiek. Marika, Dáša a čerstvá novomanželka Klaudia nedávajú veľké šance tomu, že muži vydržia dva týždne so šiestimi deťmi, no motivuje ich Lacova stávka s Dášou. Ak vyhrajú, Dáša Lacovi dovolí vypratať garáž, postaviť v nej skúšobňu a oživiť zašlú slávu jeho skupiny Ofsajd. Zdeno výpravu do minulosti berie ako príležitosť zblížiť sa so svojou čerstvo vyženenou dcérou Lily a Jano verí, že jeho deťom život v lone divokej prírody zocelí charakter. Ich idylické predstavy od začiatku narazia na odpor. Na chalupe nie je signál, ani internet, decká sa nudia a celá zostava sa mení na výbušnú zmes tesne pred explóziou. Muži musia občas siahnuť na dno svojich síl, aby na chalupe vydržali dva týždne a nezbláznili sa.

Zdroj: TV JOJ


Popis / Obsah / Info k filmu Prázdniny
Traja bratranci Jano, Zdeno a Laco majú ťažkú úlohu. Ukázať svojim deťom, že prežiť sa dá aj na kopaničiarskej chalupe bez počítača a televízora. Jedna chalupa, dva týždne, traja chlapi, šesť detí, množstvo krásnych i bláznivých zážitkov, to sú prázdniny na aké sa nezabúda.

Bratranci Jano, Zdeno a Laco sú nielen rodina, ale aj najlepší priatelia. Majú spoločné spomienky na skvelé detstvo strávené v dedovej chalupe na Myjave. Na Zdenovej svadbe sa pod vplyvom nostalgie a alkoholu dohodnú, že rovnaké prázdniny plné zážitkov doprajú aj svojim deťom. Vyrazia na dvojtýždňovú výpravu do lona prírody, kde majú v pláne oddychovať a vychutnávať si ticho, pohodu a slobodu od manželiek. Marika, Dáša a čerstvá novomanželka Klaudia nedávajú veľké šance tomu, že muži vydržia dva týždne so šiestimi deťmi, no ich motivuje Lacova stávka s Dášou. Ak vyhrajú, dovolí mu vypratať garáž, postaviť v nej skúšobňu a oživiť zašlú slávu jeho skupiny Ofsajd. Zdeno výpravu do minulosti berie ako príležitosť zblížiť sa so svojou čerstvo vyženenou dcérou Lily a Jano verí, že jeho deťom život v lone divokej prírody zocelí charakter. Ich idylické predstavy od začiatku narazia na odpor. Na chalupe nie je signál, ani internet, decká sa nudia a celá zostava sa mení na výbušnú zmes tesne pred explóziou. Muži musia občas siahnuť na dno svojich síl, aby na chalupe vydržali dva týždne a nezbláznili sa.

JOJ


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Prázdniny: Vánoční dobrodružství (2018) [TV film]

 Prázdniny: Vánoční dobrodružství (2018) [TV film]
Prázdniny: Vánoční dobrodružství n
Prázdniny: Vianočné dobrodružstvo
Žánr: rodinný / komedie
Země: Slovenská republika
Režie: Ivan Predmerský

(spin-off)

Špunti na vodě (2017)

 Špunti na vodě (2017)
Špunti na vodě n
 
Žánr: rodinný / komedie
Země: Česká republika
Režie: Jiří Chlumský

(remake)

S tebou mě baví svět (1982)

 S tebou mě baví svět (1982)
S tebou mě baví svět n
 
Žánr: komedie / rodinný
Země: Československo
Režie: Marie Poledňáková

(remake)

TV Program

ČT1 - Zdravotní škola

09:00 - 09:50

2 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

ČT2 - Afrika z výšky (2022)

08:30 - 09:25

32 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:40 - 09:40

22 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:50 - 09:20

12 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190497
Osobností: 697745
Fotografií: 763785
Plakátů: 376364
Obsahů a biografií: 178200

Poslední komentáře

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10

Tomorrow (1972)

Tomorrow
Citlivě napsaný scénář   podle skvělé literární   předlohy Williama Faulknera,   výborně vybrané exteriéry,   precizně vedená kamera a   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Čaroděj ze země Oz (1939)

Čaroděj ze země Oz
Skoukl jsem ze zvědavosti,   protože je tento snímek   často zmiňován jako   legendární počin. No na   jednu stranu hrozná   ptákovina, na druhou mě to   celkem chytlo a bavilo:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Lucy (2014) [2k digital]

Lucy
Koukatelné akční sci-fi.   Člověk o tom nesmí moc   přemýšlet a pak je to   rychle plynoucí sci-fi   příběh.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Patnácté léto (1994) [TV film]

Patnácté léto
Tak já mám asi zcela jiné   představy o humoru   všeobecně. A o komediích   také. Zde se hodinu a něco   koukáme na hádky a řev. To   je vše. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10