Jeden svět
ohodnotit

Pravá tvář vášně [TV seriál]

El rostro de Analia

Další název:
Analia's Face / Pravá tvár vášne
Žánr:
Rok:
2008
Délka:
45 minut, 178 dílů
Popis / Obsah / Info k filmu Pravá tvář vášně
El Rostro de Analía je původem americká, však ve španělštině točená telenovela televize Telemundo. Napsal ji venezuelský scénárista Humberto "Kiko" Olivieri.

Příběh začíná v Los Angeles, když tajná agenta Ana Lucia s krycím jménem Analia přijímá úkol dostat se k jednomu z nejhorších kriminálníků - k Rickymu Montanovi. Nejlepší se zdá, začít pracovat v jednom z jeho oblíbených klubů jako striptérka. Po dlouhých nocích pozorování začíná fungovat policejní plán, stane se jeho favoritkou a on ji začíná zasvěcovat do svých operací. Brzy má Analia dostatek informací, aby jej dostala za mříže.

Avšak jak to tak chodí, jeden z policistů Analii ohrozí a Ricky začíná něco tušit a začíná pátrat po její minulosti. Analia se bojí, že ji Ricky odhalí a chce mu dokázat svoji oddanost. Avšak ten přijde s požadavkem, aby pro něj zabila úspěšnou obchodnici Marianu Montielovou. Ví, že Analia-policistka by nikdy takovou výzvu nepřijala. Ona však souhlasí.

Analia se na ni tedy zaměří zrovna v den oslavy výročí, při níž Mariana zjistí, že ji manžel Daniel podvádí se sestřenicí Sarou Andradeovou a propadne depresi. Pije a opouští párty za volantem manželova auta. Tehdy ji zataví ozbrojená Analia a nastoupí. Chce ji přesvědčit, aby to na Rickyho muže, kteří ji sledují, navlékly, ale Mariana zratila vůli žít. Navede auto z vysokého útesu a při výbuchu obě zabije.

Nehodě je náhodou přítomen doktor Armando Rivera. Zbývá se klonováím buněk a je tedy schopen obnovit Marianino tělo. Analiino však není k nalezení. Nezavolá ambulanci a vyzkouší teoretický experiment na marianě, aby ji přivedl zpět k životu. Jeho touhu po napravení této nehody vedou vzpomínky na mrtvou ženu, která zahynula podobně a on nebyl schopen jí pomoci.
Operace funguje, ale Marianino tělo je znetvořno a popáleno. Není možné ji identifikovat, proto považují za zázrak, když doktorův asistent objeví u útesu peněžeku, kde je Analiina fotografie. Nic nevědíc zrekonstruují Marianinu tvář podle tváře její spolucestující. Protože porušují zákon, drží vše pod pokličkou.

Po čtyřech letech je Mariana plně uzdravená a je k nerozeznání podobná od Analie. Avšak ne vše je perfektní. Díky amnézii věří i Mariana, že je Analia, a že musí dokončit svůj úkol tajé agentky a zavřít Rickyho. Od teď musí Marana žít dvojí život, zmítaná mezi láskou a touhou po pomstě.

V druhé sérii potkává Mariana svého původního manžela a začínají spolu opět chodit. Ukazuje se také, že Daniel je slabý muž a do dávné aféry s ním vmanipulovala Sara. V Marianě však idí nebezpečí její pravá matka, která se obává, že kdyby se Daniel znovu oženil, ztratila by přístup k dědictví Montielů.
Navíc je agentka Antalia opět povolána do služby, aby se konečně postarala o Rickyho. Pod přezdívkou Ana Lucia ho opět obloudí, avšak nenadáe si začíná vzpomínat, kdo opravdu je, že není ani agentka, ani striptérka, že vlastně chodí se svým vlastním mužem.

Navíc se objevuje pravá Analia, která utekla doktoru Riverovi, který ji také zachránil pomocí stejné technologie jako Marianu, ale zamiloval se do ní a dlouhé roky ji věznil. Ukazuje se tedy, že věděl, že dává Analiin obličej jiné ženě.

Nakonec se obě Analie setkávají a dozvědí se pravdu o doktoru Riverovi. Ženy se dohodonou, že nejdůležitější je teď spolupracovat a konečně dostat Rickyho. Ten se o nich bohužel dozví a jednu - Marianu - zajme a drží jako rukojmí. Nštěstí existuje i třetí klon. Ovšem bohužel se do příběhu zamotá znovu zlá Sara i Marianina domnělá matka. Než dojdou Mariana, Analia a Daniel štěstí, dočkají se ještě mnoha zvratů a své slovo bude mít i doktor Rivera.


Autor: efCZa

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Boží mlýny (2020) [TV seriál]

20:10 - 21:05

39 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Výborná SHOW

20:00 - 20:50

49 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

20:20 - 21:40

29 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

20:15 - 21:35

34 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190378
Osobností: 697526
Fotografií: 763185
Plakátů: 375842
Obsahů a biografií: 178001

Poslední komentáře

Cesta za králem trollů (2017)

Cesta za králem trollů
Já mám pro dobrodružné a   fantasy filmy tak trošku   slabost, takže mě tohle   docela zajímalo. No, byť to   není žádné veledílo v   podobě více >

Autor: Karius | Hodnocení: 7 / 10

Knight Rider 2000 (1991) [TV fil...

Knight Rider 2000
Já nemůžu dát pár hvězd   ani z nostalgie, leda by tam   byl pravý, původní KITT v   černém obalu. To bych byl i   štědřejší, ale takhle?   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 1 / 10

Býčí oko (1990)

Býčí oko
Ona je to obsahově vlastně   úplná pitomost, ale je to   taky docela nápadité,   vtipné a má to správný   švih. No a když vám tu   pitomost více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Expend4bles: Postrad4telní (2023...

Návrat v dobrej forme...

Expend4bles: Postrad4telní
V nejakom článku som čítal   vyjadrenie Dolpha Lundgrena o   sklamaní zo štvrtého   pokračovania   Expendables.Určite mal na   mysli finančnú více >

Autor: pigal | Hodnocení: 8 / 10

Shromáždění starých mužů (1987) ...

Shromáždění starých mužů
Jestli máte rádi čistou   filmařskou práci, natočenou   podle výborné literární   předlohy, jste fanoušky   prvotřídního herectví v   podání více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10