Policie Modrava (2011) [TV seriál]

Policie Modrava
74.1 %
 
 
    Žánr: krimi
    Země: Česká republika
    Délka: 60 min., 40 dílů
„Hluboké lesy kryjí zločin.“
Hlavní hrdinkou seriálu TV Nova Policie Modrava je zkušená kriminalistka Jana Vinická v podání Soňi Norisové, která z osobních důvodů přichází z většího města na venkov a přijme uvolněné místo velitele policejní stanice na Šumavě. Musí se však vyrovnávat s počáteční nepřízní místních policistů, kteří se nemohou smířit s tím, že jim velí žena. Jana je vtipná, inteligentní a má veselou optimistickou povahu se smyslem pro humor. Tak se snaží řešit i jednotlivé kriminální případy, které se odehrávají v jejím regionu.

V každé epizodě řeší Jana nový kriminální případ, na jejichž pozadí prožívá i soukromé vztahy. Děj doplňují svérázné a někdy i humorné figurky horských obyvatel. Mísí se v něm napětí a tajemství s lidskými osudy a to vše v autentických reálech a exteriérech Národního parku Šumava.

zdroj: TV Nova

hraje:
Jan Hraběta (soused kameníka Pačese), Soňa Norisová (Jana Vinická), Filip Tomsa (Kamil Sedláček), Jana Boušková (Válková), Taťjana Medvecká, Jaroslav Satoranský (Václav Koutný), Martin Veliký (Olin), Jan Pohan, Martin Zahálka (Cerman), Jiří Racek (technik), Dušan Sitek, Martin Pechlát, Jindřich Žampa (13. díl - role Jonáš Hřímal), Čeněk Koliáš, Peter Varga, Jan Vondráček (Francouz), Petr Konáš (Černý), Adam Ernest (cyklista), Martin Finger (Petr Dolejš (Magická síla)), Petr Vodička, David Pospíšil (Tomáš Javorský), Florian Stadler (Petr Gabriel), Tomáš Kořének, Petr Franěk, Ondřej Volejník, Radka Stupková, Zdeněk Mucha (pracovník sběrny), Monika Timková (Kouteckého neteř Ivana), Vendula Fialová, Tereza Chudobová (0), Martina Šťastná (0), Marcela Holubcová (Andrea Zímová), Martin Jurajda (Tůma), Marie Durnová (Modrá), Ivana Milbachová, Lukáš Adam (Šimon Frühauf), Jiří Untermüller (Albrecht), Petr Červinka, Svatava Hanzl Milková (Valtrová (Posel ze světa mrtvých) / kadeřnice (Vyhaslý případ)), Mariana Prachařová, Justin Grädes (0), Zuzana Mixová (Kazdová)
 
 
kamera:
Vladimír Holomek
 
 
hudba:
Zdeněk Barták
 
 
kostýmy:
Agáta Zenklová
 
 
střih:
Dalibor Lipský, LS Film production
 
 
zvuk:
Martin Ženíšek, Roman Čadek
 
 
dabing:
Jiří Dvořák (Tomáš Javorský)
 
 
kaskadér:
Santino De Angelis (0), Jaroslav Stich (0)
 
 
asistent produkce:
Lucie Skládalová
 
 
skript:
Dina Hronová
 
 
asistent zvuku:
Zdeněk Vlk
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.