Běžec (2003) [TV epizoda]

Obrázek není k dispozici.
65 %
 
 

The Runner

    Žánr: krimi / drama / mysteriózní / thriller
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 60 min.
Na jaře 1973 je u městského nádraží nalezen zastřelený černošský policista Washington, který zrovna jel k případu domácího násilí, ale na místo nedorazil. Chybí svědci i stopy, případ je odložen.

Po 30 letech přinese zanedbaná černoška detektivům starý magnetofon, který našla na skládce - případ zavražděného kolegy se znovu otvírá.

Z hlasového záznamu technici zjistili, že v době vraždy jel jediný noční vlak a hlas policisty volal běžce. Pátráním si detektivové u starousedlíků ověřili, že zavražděný často jezdil do oné drogové černošské čtvrti a některé dealery znal osobně.

Lilly Rush také navštívila vdovu po zastřeleném, aby zjistila, proč a kam posílal větší finanční částky. Také zašla do vězení za odsouzeným dealerem. Ukázalo se, že Washington v sedmnácti také prodával heroin, poté s falešnými doklady prošel vojenskou službou a dal se na správnou cestu. Objevila se i tajemná Sam, o které si vdova myslí, že byla jeho milenkou. Byla to však malá černoška, žijící jen se svou babičkou. Tu mladý policista chránil před Masonem, bývalým kamarádem ze školy a zároveň drogovým bossem. Když ji detektivové objeví v detoxikačním zařízení, poznává Lilly ženu, která přinesla magnetofon. Teprve ona jim objasní poslední chvíle Washingtonova života.  Autor: Angelika2808

režie:
David Straiton
 
 
hraje:
Kathryn Morris (Lilly Rush), John Finn (John Stillman), Jeremy Ratchford (Nick Vera), Thom Barry (Will Jeffries), Steve Ryan (Butch Rinaldi (2003)), Dee Freeman (Samantha Robbins (2003)), Cory Hardrict (Joe Washington), Barbara Eve Harris (Diane Washington (2003)), Rif Hutton (Mason Tucker (2003)), Matt Bushell (Butch Rinaldi (1973)), Aldis Hodge (Mason Tucker (1973)), William Stanford Davis (DeAnte Rollins (2003)), Ryun Yu (Ray Leung), C. Stephen Browder (DeAnte Rollins (1973)), Cheselka Leigh (Jessica)
 
 
námět:
Meredith Stiehm
 
 
scénář:
Veena Sud
 
 
kamera:
Eric Schmidt
 
 
hudba:
Michael A. Levine
 
 
střih:
Michael Ruscio
 
 
produkce:
Perry Husman
 
 
výtvarník:
Dawn Ascher-Trevino
 
 
výkonný producent:
Jerry Bruckheimer, Shaun Cassidy, Jonathan Littman, Meredith Stiehm
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.