reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Mladý Indiana Jones [TV seriál]

Kroniky mladého Indiana Jonese - Vídeň 1908, Londýn 1916 (1992) - 2. díl

The Young Indiana Jones Chronicles - London May 1916, Vienna November 1908

Další název:
Mladý Indiana Jones
Rok:
1992
Délka:
89 minut

Celkové hodnocení filmu Kroniky mladého Indiana Jonese - Vídeň 1908, Londýn 1916

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.9.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.3.2009
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.9.2009
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.8.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.1.2010
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.3.2008
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.10.2008
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.2.2010
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
7.9.2009
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.5.2007
surfmeda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.1.2012
Kromak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.11.2007
Zdenek88
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.1.2009
Spider.sk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
lucull
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.11.2007
kremenak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.6.2008
tovarnik666
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.7.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih57706minih57706Sněženka a Růženka (1979) 
Schneeweißchen und Rosenrot n
minih29720minih29720Taxi (1998) 
Taxi n
minih17907minih17907Rocketeer (1991) 
Rocketeer n
minih69496minih69496Nový život (1934) 
We Live Again n
minih17234minih17234Předčasný pohřeb (1962) 
Premature Burial n
minih5707minih5707Čtyři roční období (1981) 
The Four Seasons n
minih3439minih3439Baby Boom (1987) 
Baby Boom n
minih73053minih73053My Favorite Martian (1963) [TV seriál] 
My Favorite Martian n
minih4487minih4487Bosonohá komtesa (1954) 
The Barefoot Contessa n
minih33976minih33976Sestry v akci (2000) 
Our Lips Are Sealed n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 %
6   - clara.bow
6   - Lienocka22
6   - ignac1
5   - R.RICKIE
6   - nick4
7   - satyr
5   - michal33
9   - Blanche21
7   - POMAJZ
3   - jambroz58
5   - blackpoint
4   - surfmeda
8   - Kromak
7   - Zdenek88
10 - Spider.sk
7   - lucull
10 - kremenak
6   - tovarnik66

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 21:40

58 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

ČT2 - Valdezovi koně (1973)

20:00 - 21:40

58 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie Smrti ...

20:20 - 23:00

38 minut již uběhlo
122 minut zbývá do konce

Prima - Perfect Days - I ženy mají své...

20:15 - 22:30

43 minut již uběhlo
92 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599418
Fotografií: 517159
Plakátů: 250328
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Dva životy (2012)

Dva životy
Velice silný příběh o   ženě, kterou dostihla   minulost, která zaskočí   nejen její rodinu.   Námětově snímek velmi   připomíná Hřebejkův více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Želvy Ninja 2 (2016)

Želvy Ninja 2
Kdo by neznal kultovní   kreslený seriál o čtyrech   želvách a kryse co brání   svobodu a pomáhá slabším   proti různým zmetkům. Ten   jsem ve více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.3/0.26