reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Mladý Indiana Jones [TV seriál]

Kroniky mladého Indiana Jonese - Vídeň 1908, Londýn 1916 (1992) - 2. díl

The Young Indiana Jones Chronicles - London May 1916, Vienna November 1908

Další název:
Mladý Indiana Jones
Rok:
1992
Délka:
89 minut

Celkové hodnocení filmu Kroniky mladého Indiana Jonese - Vídeň 1908, Londýn 1916

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.9.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.3.2009
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.9.2009
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.8.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.1.2010
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.3.2008
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.10.2008
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.2.2010
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
7.9.2009
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.5.2007
surfmeda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.1.2012
Kromak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.11.2007
Zdenek88
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.1.2009
Spider.sk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
lucull
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.11.2007
kremenak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.6.2008
tovarnik666
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.7.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5437minih5437Čas zabíjet (1996) 
A Time To Kill n
minih19004minih19004Slasti Otce vlasti (1969) 
Slasti Otce vlasti n
minih22533minih22533Vinnetou a Old Shatterhand v Údolí smrti (1968) 
Winnetou und Shatterhand im Tal der Toten n
minih74745minih74745Jana Eyrová (1997) [TV film] 
Jane Eyre n
minih27108minih27108Masakr v Texasu (1994) 
The Return of the Texas Chainsaw Massacre n
minih49217minih49217Miluji tě, Beth Cooperová (2009) 
I Love You, Beth Cooper n
minih42895minih42895Jen trochu štěstí (2006) 
Just My Luck n
minih35406minih35406Dálnice 60 (2002) 
Interstate 60 n
minih76694minih76694Arizonští jezdci (1965) 
Arizona Raiders n
minih9859minih9859Kaktusový Jack (1979) 
The Villain n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 %
6   - clara.bow
6   - Lienocka22
6   - ignac1
5   - R.RICKIE
6   - nick4
7   - satyr
5   - michal33
9   - Blanche21
7   - POMAJZ
3   - jambroz58
5   - blackpoint
4   - surfmeda
8   - Kromak
7   - Zdenek88
10 - Spider.sk
7   - lucull
10 - kremenak
6   - tovarnik66
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520531
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.253/0.218