Duben
ohodnotit

Lovci duchů [TV seriál]

Supernatural

Další název:
Hrozba z temnoty (SK)
Žánr:
Rok:
2005
Délka:
60 minut

Komentáře k filmu Lovci duchů

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 16
Peykka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.12.2009
Tento seriál je nejlepší   duchařský seriál, co jsem   kdy viděla. V USA patří k   nejsledovanějším tv show a   má spoustu fanoušků.   Zajímavé na to je, že je   založen na lidských   povídačkách a opravdových   pověstech, viz Bloody Mary,   nebo legendární zbraň Colt   vyrobena Samuelem Coltem. Je   škoda, že v ČR je tento   seriál málo známý, i když   ve Státech běží už pátá   série :( Jinak Jensen Ackles   podle mě je dobrý herec,   možná lepší než Jared   Padalecki. Doufám, že se z   něj vyklube ještě něco   víc. Doporučuji např. film   Devour (Cesta ke zlu) nebo My   Bloody Valentine 3D!!! Seriál   je bezkonkurenční, se sexy   herci a se zajímavým   poutavým námětem.

Momentálně   upravuji komentář, který   jsem napsala před devíti   lety. :D Seriál dosáhl své   13. série a na podzim se   rozjede 14. řada!! Sleduju to   už od roku 2005, kdy vyšla   první řada, a koukám   dodneška! Je to srdcovka,   která se jen tak neopouští.   ;)
michaelka.m
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Stojí za vidění
Musím uznat, že jsem už   pár seriálů shlédla.. a   tenthle patří mezi jedny z   nejlepších. Jared Paladecki   je sexy a samotný děj se   šine, že se nemůžete   dočkat dalšího dílu..   Navíc po Čarodějkách   další seriálek plný magie   a duchů.. :-)Už se těším   na další řadu!!
How_Up
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.7.2010
Vtáhne vás to do jiného   světa, ve kterém se děje   spousta nadpozemských věcí   a vytáhne vás odsud   blonďatý krasavec...Jeden z   nejlepších seriálů, někdy   tak skutečné, že v   některých pasážích tomu   fakt věříte. Nejsem   milovník ani všeználek   takovýchto seriálů, jen si   vyberu ty, které mě chytnou   a to Lovci duchů na 100 %   splnili. Škoda jen, že   české televize občas na ty   lepší seriály rády   zapomínají.
supernatural
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.4.2012
Som veľkým fanušikom tohto   skvelého seriálu. Jared   Padalecki a Jensen Ackles   vytvorili veľmi
zohratu a sympaticku   bratsku dvojku ktorá je   všade tam kde sa deju   záhadné, nadprirodzené a   často
veľmi desivé   události. Cely seriál je   postavený na   legendách,poverách ,   prízrakoch , tajomných
bytostiach , bosorkách ,   démonoch, strašidlách,   duchoch a podobných   potvorách. Moja srdcovka!
LoveMovies
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.7.2015
Supernatural (Lovci duchů)
Vzhledem ke skutečnosti, že   jsem zvládla za pouhé 2 a   půl měsíce zhlédnout   všechny dosavadní epizody,   což u mě vlastně   přihlídnutě k mé   chamtivosti po pokračování   není až tak neobvyklé, jsem   se konečně rozhodla   vyjádřit se k celému tomuto   dílku. Nejdříve si to tedy   shrňme: Supernatural mají   všechno. Život, smrt, nebe,   peklo, vtip, zklamání,   dokonce i apokalypsu, zase   smrt a samozřejmě to   neopomenutelné bratské pouto   našich nejhlavnějších   postav Sama a Deana. Když už   jsme u toho, přejděme tedy k   těm postavám. Za zmínku   nestojí jen charaktery, jež   bychom označili jako "ti   dobří" (i když to dost   často není zcela   jednoznačné), ale svým   nepopiratelným charismatem   Vás očarují i ti takzvaní   "záporáci". Po   deseti neuvěřitelných   sériích, kdy jsem měla   téměř nalepený nos na   obrazovce a pomalu nevnímala   nic jiného, než každičký   citátek, vtip, nebo   narážku, které jsem hltala   až dokud se na obrazovce   neobjevily závěrečné   titulky, mi vůbec   nepřipadá, že by kvalita   seriálu, nějak rapidně   klesla. Takže i po   přibližně deseti letech, co   se seriál stále natáčí,   nemám, co vytknout. Co k tomu   tedy dodat? Kripke se   jednoduše překonal.
Lucy_withbought
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.5.2019
Dean, Sam a Castiel jsou   super.. Mám ráda i Crowley   ten je taky super.. Taky   skvělý seriál.. Už má   spousty epizod, což je moc   dobře.. ❤️????
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.10.2009
Moc povedení seriál mně   osobně se tento seriál moc   líbil
je to   skvěle natočeno.Děj   jednotlivých dílu je dělán   velmi slušně a použité   efekty jsou skvělé.
payo1555
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.4.2012
Mě tato duchařina moc baví.   Líbí se mi ta představa,   že kolem mě jsou jen samí   nadpřirození živlové. Dva   bráchové, kteří neustále   s někým a s něčím   bojují. Já si to užívám a   hlavní představitelé jsou   fajn.
martas_v
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.2.2008
Tento styl napětí mám moc   rád, občas je to docela   laciné, ale občas je to dost   napínavé. Každá série má   svého padoucha, jsem   zvědavý, jak dopadne 3.   série. Hlavně si tenhle   seriál na nic nehraje.
maciii
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.12.2011
Moje srdcová záležitost,   která dokázala naplnit   všechny mé potřeby, od   těch nejprimitivnejších až   po ty nejdůstojnější.   Nezabývá jen městskými   legendami, ale také si vcelku   odvážně hraje s mytoligií   křesťanství a velmi   netradičně křesťanských   prvků využívá. Dokáže v   sobě dokonale skloubit   mysteriózní tématiku,   smíchanou s lehkou dávkou   kontroverze pro americký   seriál nepříliš typické,   dramatické vyprávění   odlehčuje ironickým humorem   a vtipně využívá osobní   sebereflexi (např.   Supernatural LARP). A neméně   důležité je atraktivní   herecké obsazení s výborně   napsanými charaktery postav,   které, ačkoliv jim na   bedrech leží osud celé   planety, chybují a jsou   stejně nedokonalé a   zranitelné jako každý z   nás. Ať už může být   tematika „reálného   nadpřirozena“ jakkoliv   přitažená za vlasy, v tomto   dokonalém koktejlu zábavy a   poučení je v každém   případě velmi opojná. A   Jensenův Dean je vážně k   nakousnutí.
ICEMAN1979
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.6.2008
Dost good
Téma sice okoukané   příběhy přetažené z   jiných filmu ale jinak mě to   fakt dostalo pojato docela   jinak humor tu nechybí bál   jsem se taky dost.A teď to   nemyslím špatně taková   těžco oddechová blbost   zasmějete se budete se bát   tak asi přesně to co od toho   čekáte:o)mám serii 1,2 tak   pokud by někdo chtěl dejte   vědět.
Ryan_Phillippe
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.3.2008
Milujem horory.A uplne ma   nadchlo ked som tento serial   uvidel po prvykrat.Dnes ho mam   komplet na DVD a je mojim   najmilsim...Sice nie je uplne   dokonaly (nic v zivote nie je   dokonale), ale aj tak   vzbudzuje velmi dobry dojem.   Herci su vynikajuci, scenar   fantasticky (hlavne originalne   americke nadavanie)a vyborne   spracovanie.Nie je co dodat...
aduliatko
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.6.2007
fascinujuci pribeh dvoch   bratov, ktorych matku zabil   demon, a ich otec sa ju do   konca zivota snazil pomstit,   zaujme. obidve serie su velmi   zaujimave, v ktorych sa bratia   snazia pokracovat v otcovom   remesle - loveni priser a   demonov. videla som uz   niekolko serialov, ale   supernatural u mna parti medzi   pat najlepsich.
efCZa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.4.2008
Líbí se mi to. asi jen z   toho důvodu, že se mi to   líbí - není žádný extra   důvod. Je to horror - aspoň   pro mě - a těžte to   snáším, ale zatím to   nepřekročilo únosnou mez,   takže se dívám dál.
První série je dobrá -   samozřejmě zajímavá   několik prvních dílů tím,   jak poznáváme oba kluky,   pardon vlastně muže a co a   proč dělají. Další   následují jejich přátelé,   lásky, a pod...Vše v   neotřelém hávu tajemna,   trošky hrůzy a páru   lekaček. Zajímavé, ale v   podstatě ničím nové.   Vystačí to tak akorát na   to, aby udrželi diváky tu   první sérii.
Lynette
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.2.2012
Seriálový průměr
Tématicky zajímavý seriál   se zajímavými příběhy a   náměty, obzvláště   zpočátku se mi díly velmi   líbily, ale jak to už tak   bývá, s každou další   novou sérií šla kvalita   kamsi, škoda.:-/ Velkou   sledovanost a popularitu   ovšem seriálu i po těch   letech zajišťují dva herci   neherci v hlavních rolích   /píšu herci neherci proto,   že ať je vidím kdekoliv   jinde, jedou ve stejné   herecké poloze jako v tomto   seriálu, zvládají tak dva,   tři herecké výrazy a   šlus/, nemohu si pomoci, ale   seriáloví bratři Sam a Dean   mi připomínají takové dva   jinochy ze skautského oddílu   /např. Rychlé šípy/ ale na   americký styl, přičemž   Dean je jako Mirek Dušín a   Sam jako Jarka Metelka :-D,   asi je to těmi účesy   atd.:-D Nicméně tvůrcům se   podařil husarský kousek, do   hlavních rolí obsadil dva   zcela odlišné mužské typy   jak svou vizáží tak   povahou, kteří se umí před   kamerou dobře doplňovat a   seriálu to tak zajistilo davy   slintajících fanynek, které   si toto dílko pustí už jen   z důvodu, že tam   hraje(hrají) její   idol(y).;-) Hodnotím známkou   6/10.
Leeslie
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.8.2009
No,ono to není zrovna   originální.Spousty   záhad,duchů,démonů,magie..   ..kde jsem to viděl?Jo,už   vím-např. v   Buffy,Čarodějkách,Hex...a   desítkách dalších   seriálů.To ovšem   neznamená,že by se jednalo o   podprůměrný seriál.To   rozhodně ne.Má to svoji   atmosféru.Zakládá si to na   mytologii stejně jako   Akta-X,ale co mi trochu vadí   je stereotyp.Hodně často se   to opakuje.Co se týká   postav,tak bych řekl,že   hlavní postavy nejsou   kdovíjak propracovány.Máme   tu jednoho občas   sympatického hocha (Deana) a   druhého nemastného-neslaná   bratříčka Sama,který mě   trochu irituje (Možná je to   i tím hercem,který mě vadil   již v Gilmorovic   děvčatech).Sečteno a   podtrženo-tak postavy jsou   pouze průměrné   charaktery,které se objevují   v každém druhém   seriálu.Nicméně vtipu moc   není (Docela se divim,že   většina komentářů   vynáší tento seriál do   nebes kvůli vtipným   hláškám a situacím,které   se objevují jednou za čas a   mnohdy nejsou ani   vtipné).Zatím jsem na konci   1.série,takže uvidíme,co   bude dál.Podle všeho to   nejlepší teprve   příjde.Uvidíme v dalších   řadách,ale zatim je mé   hodnocení 7/10.

UPDATE:Ten stereotyp je   čím dál více   nesnesitelný-snižuji   hodnocení 5/10

PODOBNÉ   SERIÁLY:Akta-X,Buffy,Čarodě   jky,Hex...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih37514minih37514Zkrocená hora (2005) 
Brokeback Mountain n
minih40047minih40047Underworld: Evolution (2005) 
Underworld: Evolution n
minih53867minih53867Kniha přežití (2009) 
The Book of Eli n
minih69882minih69882Králova řeč (2010) 
The King's Speech n
minih82840minih82840V zemi krve a medu (2011) 
In the Land of Blood and Honey n
minih34746minih34746Zrůda (2003) 
Monster n
minih29647minih29647Neříkej ani slovo (2001) 
Don't Say a Word n
minih56808minih56808Hezké vstávání (2010) 
Morning Glory n
minih49005minih49005Hanebný pancharti (2009) 
Inglourious Basterds n
minih39669minih39669Nenávist (2004) 
The Grudge n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Předpověď počasí, Sportovní zp...

12:20 - 12:30

5 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Krajem Čingischána po řece Orc...

11:55 - 12:40

30 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:20 - 13:35

5 minut již uběhlo
70 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

55 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190482
Osobností: 697719
Fotografií: 763681
Plakátů: 376285
Obsahů a biografií: 178178

Poslední komentáře

Velký Jake (1971)

Velký Jake
Johna Wayne já jaksi   nemusím, ale jako Big Jake,   zřejmě díky dobrému   scénáři, jsem visel očima   na obrazovce. Ve filmu hrál i   jeho syn Patrick, spolu   natočili 11 filmů...

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Andělské oči (1994)

Andělské oči
Tenhle film je dokladem toho,   že 90.léta byla z hlediska   naší kinematografie hodně   podivnou dekádou.Kvalitní   Hrabalova literární   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Těžká Barbora (1960) [TV divadel...

Potěšení

Těžká Barbora
Herecké výkony a hudební   doprovod Orchestr Karla Vlacha   vdechují tomuto kousku   neopomenutelný život.

Autor: Rostislav-Bartosz

Ohnivý máj (1974) [TV inscenace]

Ohnivý máj
Jedna ze série hodně   povedených televizních   inscenací z naší dávné   historie, které vznikly v   roce 1974. Tentokrát   církevní koncil v více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Šťastné a krvavé (2023)

Šťastné a krvavé
O tom, že existují skřítci   Elfové pro země, které o   vánočních svátcích   vyznávají reklamní postavu   Santa Clause společnosti   Coca-Cola, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10