Poslední kapka (2002) [TV epizoda]

Obrázek není k dispozici.
50 %
 
 

Revenge Is Best Served Cold

    Žánr: krimi / thriller / mysteriózní
    Země: Kanada / Spojené státy americké
    Délka: 60 min.
V casinu, při hře pokeru, se válí v banku žetony v hodnotě 37 tisíc dolarů. Jeden hráč odpadá za druhým, zůstávají dva, kteří se vzájemně blafují. Jedním z nich je nejlepší hráč pokeru Doyle Pfeiffer, před odkrytím karet mu padá na stůl hlava, je mrtev. Koroner připouští možný infarkt, ale více se kloní k tomu, že Pfeiffer byl otráven olovem, v noze již má delší čas kulku. Později se zjistí, že smrti dopomohly oční kapky v drinku, ale kdo mu je dal?

Student lasvegaské univerzity si vyrazil zaběhat na polní letiště, spatřil kondora, který kroužil nad mrtvým tělem muže, zavolal policii a na místo přijeli kriminalisté - Catherine a Nick. Mrtvým je Jeis Felder, zemřel střelnou zbraní, je policii dobře známý, byl v roce 1998 odsouzen za drogy. Jsou nalezeny stopy dvou aut, která mezi sebou zřejmě závodila. I tento příběh má svůj konec, vrahem je osoba, která vzala pomstu do svých rukou...  Autor: jarda53

režie:
Danny Cannon
 
 
hraje:
William Petersen (Gil Grissom), Marg Helgenberger (Catherine Willows), Gary Dourdan (Warrick Brown), George Eads (Nick Stokes), Jorja Fox (Sara Sidle), Eric Szmanda (Greg Sanders), Robert David Hall (Al Robbins), Paul Guilfoyle (Jim Brass), Christopher Wiehl (Hank Peddigrew), Ian Somerhalder (Tony Del Nagro), Eric Stonestreet (Ronnie Litre), Carmine Giovinazzo (Thumpy G), Madison Mason (Doyle Pfeiffer), Brent Hinkley (Steven Masters), Gerald McCullouch (Bobby Dawson), Jeffrey D. Sams (Cyrus Lockwood), David Berman (David Phillips), Christopher Gehrman (Adam Masters)
 
 
námět:
Anthony E. Zuiker
 
 
scénář:
Anthony E. Zuiker, Carol Mendelsohn
 
 
kamera:
Michael Barrett
 
 
hudba:
John M. Keane
 
 
střih:
John Ganem
 
 
produkce:
Josh Berman, Peter Dunne, Kenneth Fink, Andrew Lipsitz
 
 
koproducent:
Chip Vucelich
 
 
výkonný producent:
Jerry Bruckheimer, Ann Donahue, Jonathan Littman, Carol Mendelsohn, Anthony E. Zuiker
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.