Komisař Rex (1994) [TV seriál]

Komisař Rex (Kommissar Rex)
62.8 %
 
 

Kommissar Rex

Další název: Komisár Rex (SK); Rex: A Cop’s Best Friend

    Žánr: akční / krimi
    Země: Rakousko / Spolková republika Německo
    Délka: 45 min., 119 dílů
„Komisař Richard Moser a jeho věrný pes Rex.“
Všechno začíná když Rexův pán umírá při zásahu. Opuštěného psa se ujímá komisař Richard Moser z vídenské kriminálky, kde mu pomáhají kolegové Stockinger a Hellerer. Při vyšetřování jednotlivých zločinů této trojici velmi pomáhá Rex, který je opravdu skvěle vycvičen. Na konci druhé řady odchází do Salcburku Stockinger a nahrazuje ho Christian Bock. Poprvé ho vydíme v epizodě s názvem Závod smrti.
Po čtyřech dílech čtvrté série dochází k další změně, tentokrát velké. Moser je zabit psychopatem, který vraždí mladé ženy. Vídenská policie tak za odhalení vraha zaplatila vysokou cenu, v epizodě Moserova smrt.
Osiřelého Rexe se ujímá v díle s názvem Nováček, energický komisař Alex Brandtner. V následujících třech sezonách honí zločince tato dvojice, které pomáhá Bock a Hellerer. Ten seriál taktéž opouští, na konci 4 řady. Od 5 nastupuje nový kolega Fritz.
Po 6 sezoně zčistajasna mizí bez vysvětlení jak Brandtner, tak i Bock. Novými hlavními postavami se stávájí policista Mark se svou kolegyní, mezi nimiž to jiskří, Rex trochu ustupuje do pozadí a kvalita seriálu hodně klesá a po 8 řadě skončil tento seriál úplně.  Autor: Rocky4

scénář:
Peter Hajek
 
 
dabing:
Renáta Rundová (Niki Herzogová (SK dabing))
 
 
producent:
Peter Hajek
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.