Duben
ohodnotit

Komisař Rex [TV seriál]

Kommissar Rex

Další název:
Komisár Rex (SK); Rex: A Cop’s Best Friend
Žánr:
Rok:
1994
Délka:
45 minut, 119 dílů
„Komisař Richard Moser a jeho věrný pes Rex.“

Komentáře k filmu Komisař Rex

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 25
veverka-zrzka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.1.2008
Opravdu vynikající seriál.   Oblibu si u většiny diváků   získal hlavně kvůli   zvířecímu miláčkovi   Rexovi. člověk by ani   netušil, jak dokáže být   zvíře chytré a vyzrát nad   zločinci. Kdo tento seriál   ještě neviděl, mohu vřele   doporučit. Vhodné pro   milovníky akce, napětí a   hlavně pejsků.
PS:   taky pěkných chlapů :-)
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.8.2009
VELMI POVEDENÝ SERIÁL MNĚ   OSOBNĚ DOST MILE PŘEKVAPIL   PŘI UVEDENÍ DO TELEVIZE   NEJLEPŠÍ JE PRVNÍ ŘADA
Luluvampík
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.2.2009
Ten pejsek je   úúúžasný..to jak vždycky   nakloní tu svou hlavičku...K   tomuto seriálu mě přivedla   moje babička,od té doby   tenhle seriál miluju.Ale   myslím,že ta poslední   řada,která se odehrává v   Římě je hrozná....ani   Rexík to nezachránil! :o(
lineak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.10.2012
Rex
Tenhle serial je můj   oblibený.Ze tři hlavních   herců se mi v tomhle serialů   libí Tobias Moretti(Richard   Moser).
delfínek8
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.3.2010
delfínek8
Tento kriminální seriál mě   pomerne dost zaujal od   začátku do konce . Vidiet   policajného psa vyšetrovat   různe kriminální zločiny   to vidím poprví.
Skalak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.9.2010
Velmi povedený seriál o   pejskovi, který řeší   případy spolu s jeho   páníčky (kteří se mu   pořád střídají).
Mohu vřele doporučit   také milovníkům Německých   ovčáků (jimž jsem i já) a   těm, co mají v   kriminálních seriálích   rádi spíše vraždy.
Snad zbývá ješě dodat,   že díly v Rakousko -   Německé produkci jsou   vynikající ale v Italské to   již nemá smysl.
Přeji příjemné   pokoukání!
261972
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.2.2013
Rexíka jsem sledovala už   odmalička. Je to dobrej   seriál na to, že je německo   - rakouský. Nejvíce mě   baví díly s Alexem a Beckem.   Taky scény, kdy Rex dělá   lumpárny jsou srandovní a   zábavný.
Agostino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.12.2009
Skvelý kriminálny seriál s   vynikajúcim Rexom v hlavnej   úlohe. Najviac sa mi páčili   úvodné časti, kde ešte   účinkovala stará známa   trojka Moser, Hollerer a   zábavný Stockinger.
Epizódy na seba dejovo   nenadväzovali. Dej bol   zaujímavý a napínavý. Pri   sledovaní bola celkom dobrá   atmosféra.
Rocky4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.5.2008
Můj oblíbený krimi seriál.   Celkem jednoduché zápletky,   skvěle se u toho relaxuje.   Rex je velmi chytrý a   zábavný, komisař Moser   sympaťák. Jak ho na   začátku 4 série zastřelí,   seriál už není co býval i   když na Gedeona se taky dá   dívat.
MaKy92z
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.3.2010
Tento krimi-seriál má   pomerne dosť zaujal od už od   svojich úvodných časti.   Vidieť policajného psa   vyšetrovať rôzne   kriminálne zločiny nevidieť   príliš veľmi často.
JanaOss
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.12.2008
Komisař Rex - nádherný   vlčák, s nadpřirozenou   inteligencí - jako ostatně   všechna zvířata ve   filmech.
Když se   rozhlédnu po svém okolí,   přesto, že jde o detektivku,   tento seriál je spíše   doménou menších dětí -   proč? No přeci kvůli   Rexovi. Který pes se nestane   miláčkem našich dětí?   Dokonce i staří čtyři   tankisté a pes, na který   jsem se já dívala jako   dítě a předpokládala, že   mé děti ani nezaujme, je   nejoblíbenějším právě   kvůli vlčákovi Kuličce -   Šarikovi. Stejně je tomu i u   tohoto seriálu.
Dospělejší obecenstvo   zaujme dobře propracovaný   scénář a zajímavá parta   vyšetřovatelů. Jsou   přátelé, jež se na sebe   mohou spolehnout, jsou   schopní. Seriál má spád a   ukazuje práci policie asi   takovou, jakou si ji   představujeme. Ne příliš   akční, ale také ne nudnou.
miláček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.12.2009
Dobrý oddechový   seriál,úžasný   inteligentní Rexík.Ale   bohužel-stejná bolest u   dlouhotrvajících   seriálů,poslední   série,odehrávající se v   Římě byla o ničem.Všichni   známí zmizí,jen Rex   zůstává.Jen trapné   nastavování a ničení   toho,co krásně začalo.
jarda53
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.3.2010
Tobias Moretti opět na   obrazovce rozplétá   příběhy a k tomu mu   pomáhá čtyřnohý přítel   Rex.Seriál s Moserem je   příjemné koukání. Když   Moser zemře,zemře i seriál   ale nikdo to ještě neví.   Při nástupu Brandtnera je to   o stupeň sešup.
miklus
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.8.2014
Seriál o psím detektivovi   byl zpočátku velkým hitem,   logicky se pak točily další   a další díly. Pěkně   zpracovaná kombinace krimi   příběhů i vtïpných   kousků s Rexem. Sice se daná   témata časem opakují -   drogy, peníze, rodinné   problémy, stále se na   příběhy dá koukat. Jedná   se naštěstí o jeden z těch   kvalitnějších seriálů, co   k nám dorazily z německé   produkce.
superfilmar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.1.2012
Rex nikdy neomrzí
Komisař Rex patří k těm   nejkvalitnějším seriálům   rakouské a německé   produkce. Většinu dílů   jsem viděl několikrát a   ještě mě neomrzely... Rex   je skvělý pes. Příběhy   sice občas nejsou nic moc,   ale vždy se pobavím u scén,   kdy Rex krade housky a   straší Stockingera.
Mě osobně se nejvíc   líbí díly s Brandtnerem,   který do seriálu dodal víc   akce a nový nádech. Vlastně   celý tým okolo Brandtnera se   mi nakonec zdál lepší...
Nejhorší bylo, když   zastřelili Mosera, u toho   dílu jsem kdysi dost brečel.   Díly s ním jsou tak na   70%.
Díly s Markem už   vcelku nudily, držel to jen   Rex. A když se seriál   přestěhoval do Říma, znovu   mě to začalo bavit.
Hodně nadprůměrný   kriminální seriál se   spoustou humoru. Celkové   zhodnocení 80%.
payo1555
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.3.2012
Rex je prokletím televize,   musím uznat,že i já jsem   byl unešen tím psím poldou.   A první řada s Tobiasem   Morettim jako Richardem   Moserem byla perfektní. Byl   tam Stockinger,
ten   ,kterého Rex přímo miloval.   Rex byl vynikající pátrač   a psycholog a měl rád   housky se salámem. Další   nastavované "kaše"   byly odvarem a ukazovaly Rexe   ve skvělé formě a věčně   mladého.Ne,to už bylo   utrpení.
hejtman
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.2.2007
Já si nemůžu pomoct,ale mě   se seriál líbí na rozdíl   od většiny.Hlavně první   série byla dobrá za tu bych   dal i 9,čím déle točili   tím horší nápady i   herecké   obsazení,kriminální nápady   a zápletky i jejich   vyústění jsem nikdy moc   neřešil.Suma sumárum   solidní oddechovka s   perfektním pejskem.
green-tea
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.4.2010
Původně to nebyl až tak   špatný seriál, ale jak se   říká - v nejlepším   přestat a čeho je moc, toho   je příliš. Filmy se   zvířaty (zvláště pak psy)   mám opradu ráda, ale musejí   vyznívat alespoň   částečně realisticky.     Jóóó, Rexík   policejní, nad kterýho   nejni... prostě kádr pes! A   tak dobrá, něco mu   slevíme... těch šest   bodíků si určitě   zaslouží. (i když on by asi   radši housku se salámem)   :-))
Kuvik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.3.2010
Na tomto seriály je   zaujímavá skôr len   prítomnosť cvičených   policajných psov a nie   samotný dej jednotlivých   epizód. Ale na druhej strane   práve to, že pes tu urobil   viac policajnehj práce, ako   vyšetrovatelia pôsobí dosť   rozporuplne. Najlepšiu   úroveň u mňa mali epizódy,   v ktorých hral komisára   Tobias Moretti, tie neskoršie   už na mňa pôsobili tuctovo   a stereotypne.
Krikri
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.12.2017
Pominu-li fakt, že seriály   se zvířaty a tím méně s   čokly v hlavní roli nemusím   a že jde o dílo nechvalně   proslulých skopčáků, tak   má tento detektivní krimi   seriál jedno obrovské a   neodpustitelné mínus a to je   vyzrazení pachatele hned v   prvních minutách dílu. Na   copak tedy má divák zbylých   40 minut čučet a jaké   napětí má očekávat? Jak   pár chlapů z vídeňské   kriminálky v čele s jejich   čoklem žerou housky se   salámem a dlouho pátrají po   pachateli, jehož identitu   včetně motivu a do detailu   provedeného činu již   shlédl? Navíc je téměř v   každém dílu trapné   klišé, jak Rex kromě   zadržení pachatele ještě   stačí zachránit další   potenciální oběť sotva   pár vteřin před vraždou.   Slabé 4 * dávám jenom   proto, že jsem na to kdysi   pravidelně koukal, tedy   alespoň na první řady s   Moserem a Brandtnerem, pak mě   to s těmi novými policisty   přestalo bavit úplně. A za   pár poměrně zajímavých   dílů, jež byly čestnou   výjimkou v tom, že pachatel   nebyl divákům naservírován   hned na začátku dílu. 35%
Dawid199
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.5.2009
Když jsem byl malé dítě,   tak jsem hltal každý díl   rexe, ale když se to poté   začalo vše stále opakovat   dokola, tak se mi ten pes   značně zhnusil a dnes už to   nemůžu ani vidět, cejtit,   slyšet.......
Verik
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.6.2005
Komisař s houskou se salámem
Tenhle seiál se mi celkem   líbí.Nejraději mám hlavní   postavu Rexe.Vždy dokáže   rozesmát a tím oživit celý   děj.Určitě se alespoň na   jeden díl podívejte a zkuste   vyřešit obtížné vraždy
Petra.Barbie
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 31.5.2008
Kromě pejska naprosto nic zajímavého...
...možná bych měla napsat   kromě PEJSKŮ, protože   samozřejmě Rexe hrálo více   představitelů ze psí   říše. Oceňuji tedy   cvičitelské výkony, které   jsou v seriálu patrné u   "psích" herců,   byť představujících jedno   jediné zvíře. Ale toť asi   tak vše. Jinak jde o naprosto   nezajímavý seriál a ač   mám ráda detektivní   příběhy, preferuju spíše   onen klasický styl nikoliv   trapnost pro děti   obdivující krásného   vlčáka, ale s naprosto   bezduchým dějem.
Bartson
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 19.1.2015
Myslím že krimi seriálů je   v poslední době až až.   Sám v tom mám lehkej bordel   který seriál patří do   kterého města,las   vegas,miami apod. To že se   Prima rozhodla pokračovat i s   tímto krimi seriálem z   Vídně nevim nevim jestli   udělala nejlepší tah na   bojišti přetahování se o   kriminálního diváka.
Houf
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 2.6.2011
Klasický rakouský seriál.   Nic idiočtějšího jsem snad   ani neviděl. To i Kobra 11 je   lepší. Prej "sriál z   hezkým pejsánkem!"

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih42537minih42537Stíny minulosti (2006) [Video] 
Shadow Man n
minih38261minih38261Lví král 3: Hakuna Matata (2004) [Video] 
Lion King 3: Hakuna Matata n
minih6784minih6784Dotek medusy (1978) 
The Medusa Touch n
minih36699minih36699Troja (2004) 
Troy n
minih17565minih17565Půlnoční běh (1988) 
Midnight Run n
minih12623minih12623Mladé pušky (1988) 
Young Guns n
minih23881minih23881Zlaté oko (1995) 
GoldenEye n
minih4053minih4053Bílí muži neumějí skákat (1992) 
White Men Can´t Jump n
minih39489minih39489A co když je to pravda? (2005) 
Just Like Heaven n
minih46166minih46166Rin Tin Tin (2007) 
Finding Rin Tin Tin n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Rex (2017) [TV seriál]

 Rex (2017) [TV seriál]
Rex n
 
Žánr: krimi
Země: Slovenská republika
Režie: Peter Bebjak, Róbert Šveda

(remake)

Návrat komisaře Rexe (2008) [TV seriál]

 Návrat komisaře Rexe (2008) [TV seriál]
Návrat komisaře Rexe n
Il commissario Rex
Žánr: krimi
Země: Itálie
Režie: Marco Serafini

(pokračování)

Komisař Rex, mladá léta (1997) [TV film]

 Komisař Rex, mladá léta (1997) [TV film]
Komisař Rex, mladá léta n
Baby Rex - Der kleine Kommissar
Žánr: krimi / komedie
Země: Spolková republika Německo / Rakousko
Režie: Oliver Hirschbiegel

(spin-off)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697849
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178285

Poslední komentáře

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani