Zari
ohodnotit

Kancl [TV seriál]

The Office

Žánr:
Rok:
2001
Délka:
29 minut, 12 + 2 delší epizody

Obsah filmu Kancl

 
Seriál Kancl stvořili Ricky Gervais a Stephen Merchant, dnes již kultovní tvůrci, kteří mají na kontě také seriál Komparz. Velmi originální je forma seriálu, Kancl je natáčen jako fiktivní dokument o pobočce firmy, která obchoduje s papírem. Nervní, rozostřená kamera, rychlé střihy, překotné, neučesané, "přes sebe" dialogy, střídající se s výpověďmi do kamery, to vše navozuje pocit, že opravdu sledujeme reálný dokument. Kancl se také oproti ostatním sitkomům obejde bez přitočených smíchů...Děj se točí kolem nesnesitelného šéfa Davida Brenta a jeho zaměstnanců. Snaživec Gareth, sekretářka Dawn, do které je nešťastně zamilovaný snílek Tim,...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Snape
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.11.2008
Ricky Gervais je nejuzasnejsi trapak v dejinach   filmu. Na tenhle serial se musite par dilu divat,   abyste vubec pochopili, ze se tu opravdu deje neco   naprosto bezkonkurencniho.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.9.2008
Celý seriál vlastně stojí i padá na postavě   Davida Brenta. Toho parchanta prostě musíte   nesnášet. Takové ztělesnění samolibosti,   arogance a trapnosti se jen tak nevidí. A proto   se s ním nemůžete ztotožnit, nejradši byste   ho nakopali. Jenže se prostě musíte smát.   "Když chcete duhu, musíte se nejdřív   vyrovnat s deštěm. Víte který filozof tohle   řekl? Dolly Parton."...Ale pak je tu taky   příběh Dawn a Tima, Gareth a všechny ty   ostatní postavičky. Škoda jen, že nemají   více prostoru.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Kancl (2014) [TV seriál]

 Kancl (2014) [TV seriál]
Kancl n
 
Žánr: komedie
Země: Česká republika
Režie: Milan Šteindler

(remake)

Reklama