Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Holky versus obleky

 
Ted začal randit s doktorantkou Cindy, ale školní řád zakazuje styk učitelů se studenty. To Barney se rozhodl, že se vyspí se sexy barmankou, ale ta nesnáší chlapy v oblecích? Dokáže Barney odložit oblek, který je pro něj ochoten položit život? A poruší táta Ted nařízení, když zahlédne kotník vaší matky, děti?

Autor: Petantino
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.6.2013
Holky versus obleky
Stá epizoda seriálu Jak jsem potkal vaši matku.   A jak jinak, Ted stále ještě manželku nemá.   Ale tak trošku se k ní v tomto díle   přiblížíme. A jedna zajímavost, kterou si   dovolím citovat z Wikipedie:

Tento díl je   stou epizodou seriálu. Proto se tvůrci rozhodli   vložit do něj muzikálové číslo. Týká se   rozhodnutí, které musí Barney udělat, vybrat   si holky, nebo obleky. Píseň Nothing Suits Me   Like a Suit, kterou nazpíval Neil Patrick Harris,   byla dokonce nominovaná na Primetime Emmy Award   za nejlepší hudbu a text písně v seriálu   (http://cs.wikipedia.org/wiki/Holky_versus_obleky)   .

Hudební číslo opravdu výborné,   doporučuji shlédnout na Youtubu v originále, i   když doufám, že ani česká verze neexistuje,   protože zkazit něco tak úžasného Barneyho   dabérem by bylo horší než vražda (teď   doufám že přeháním).
Jednou ze stálých   postav je i Tedův syn, kterého hraje David   Henrie. Nic o něm nevíme, ani jméno, ani věk,   nic. Sem tam uslyšíme že řekne něco jako CO?   a podobné citoslovce, ale to je asi tak vše...
Petantino
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.4.2013
Uběhlo pouhých 100 epizod seriálu HIMYM a už o   matce víme, co ráda čte, co poslouchá za   hudbu, že hraje na baskytaru a viděli jsme její   nožku. Já bych tedy čekal trošku víc, ale   této epizodě toho nelze příliš vyčíst. Je   velmi vtipná a Barneyho oblekové taneční   číslo je naprosto exkluzivní.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Matthew Vaughn

Vaughn Matthew

Naposled navštívené:
Matthew Vaughn

Vaughn Matthew