Zari
ohodnotit

Hercule Poirot [TV seriál]

Únos ministerského předsedy (1990) - 8. díl (2. série)

The Kidnapped Prime Minister

Další název:
Únos premiéra (SK)
Žánr:
Rok:
1990
Délka:
51 minut
„Geniální detektiv není pomalý, je jen důkladný.“
 

Obsah filmu Únos ministerského předsedy

 
Cestou ze svého sídla na nádraží byl přepaden vůz ministerského předsedy. Díky duchapřítomnosti svého šoféra utrpěl premiér jen drobný šrám a po rychlém ošetření mohl pokračovat v cestě do Francie na mezinárodní konferenci o odzbrojení. Jenže útočníci sice uprchli, ale nevzdali se. Ve Francii byl na ministerského předsedu vzápětí spáchán druhý útok, při kterém byl premiér unesen. Situace je vážná. Jeho neúčast na konferenci by nahrála zbrojním plánům Německa a mohla by tak ohrozit stabilitu celého kontinentu. O pomoc není požádán nikdo menší, než slavný belgický detektiv. A zatímco je celá Evropa v krizi, Poirot přemýšlí. Za mnohem...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Distributor v ČR:
Česká televize
 
 
Typ:
[TV ]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
stereo
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Únos ministerského předsedy >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

superfilmar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.3.2012
Musím říct, že Únos ministerského předsedy   mě nejen velmi překvapil, ale dokonce je to   jeden z nej dílů. K této epizodě jsem četl i   povídku, ta ovšem za moc nestála. A proto i   tady došlo k větším či menším změnám, ty   jsou ale rozhodně k lepšímu. Příběh je   pěkně natočený, opět tu je velkým tahákem   působivá atmosféra i zajímavé finále.   Příjemným doplňkem je pár vtipných scén a   výborných hlášek, které mám ještě teď v   paměti. Takže opt suprový Poirot, další   skvělá ukázka toho, jak má vypadat pravá   detektivka. 90%.
hledaseniki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.3.2012
The Kidnapped Prime Minister
Únos premiéra sice nepatří mezi mé oblíbené   díly, ale rozhodně není špatný, on snad   žádný ze všech dílů není hloupý, každý   má něco do sebe. A zde Hercule Poirot opět   dokazuje, že je jedničkou ve svém oboru.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama