Duben
ohodnotit

Komentáře k filmu Dexter

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 36
curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.3.2021
Mám zhlédnutou zatím první   sezónu a protože mám   přečtené všechny v   češtině dostupné romány   Jeffa Lindsaye s jeho   ústředním hrdinou, byl jsem   zvědavý jak se Showtime   vypořádal s televizním   zpracováním. Seriál jsem v   TV průběžně nesledoval,   čerpám z knihovny HBO a   celou sérii zkouknu během   dne (mám dost času). Nejsem   zklamán, M. C. Hall mi jako   Dexter Morgan sedí, sestru   Debru bych si představoval   jinak, ostatní postavy   trefené dobře, zejména   poručík Maria LaGuerta.   Typická mluva Debry není moc   ukázaná a vyhublá postava   je na mé představy až moc.   V první sérii je Dexter   představen jako sympatický   mladý muž s problémy v   osobních vztazích a se   zálibou v napravování   spravedlnosti a specifického   způsobu nápravy a trestání   zločinců. Všemi díly   sezńy se táhne honba za   Mrazákovým vrahem, který   "dráždí"   různými výzvami našeho   policejního forenzního   technika. Byl jsem mile   překvapen.
hvezdyn
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 24.1.2014
Sledoval jsem první díl, ale   nějak mne tento zázrak   nebere. Nevidím na tomto   seriálu nic úchvatného, ale   třeba mu křivdím.
MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.1.2009
Dexter
1. série 10/10
Tak   tenhle seriál má snad   jedinou nevýhodu. Dostal jsem   ho od kámoše zrovna při   zkouškovém období.   Jedenáct dílů, každý má   tak hodinu => jeden celý   den jsem musel obětovat   tomuto úžasnému vrahovi (to   ani jinak nejde, když to   skončí vždy tak   napínavě).
Trošku se   tedy dá odhadovat, co se tak   stane. Už od sedmého dílu   mi bylo jasné která bije,   ale i tak se těším na   druhou řadu...
Nejoblíbenější postava   samozřejmě Dexter, ale hned   za ním následuje Batista a   ty jeho super hlášky:-)

2. série 10/10
Konečně se mi do rukou   dostala druhá série, kterou   hodnotím ještě kladněji.   Narozdíl od předchozí   nevíte do poslední chvíle   co se může stát. A dokonce   jsem si oblíbil novou postavu   - starý, ale nejlepší   Masuka!!

3.   série 10/10
Dextrův   charakter se prohlubuje a   postupně začínáme   rozpoznávat náznaky emocí.   Přes to, že druhé sérii se   tato třetí nevyrovnává,   nelze ji hodnotit jinak než   maximem, protože v   porovnání s ostatními   seriály, Dexter je stále na   vrcholu všech vrcholů...
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.10.2013
Vynikající TV seriál,   který má hloubku a   působivou atmosféru.   Forenzní vyšetřovatel jen   tak nepřihlíží chybám   systému a bere spravedlnost   do svých rukou. Působivost   děje je překvapující už v   udržení si velmi vysoké   laťky. Každá postava má   svůj charakter a   nezaměnitelnou   přitažlivost. Seriál má   takovou zvláštní   atmosféru, že Dextrovi se   nedá jinak než fandit. V   soukromí milující otec, v   práci vynikající   vyšetřovatel, a jako   vedlejšák masový vrah   zločinců bez soucitu a   pokušení. Jeden z   nejlepších krimi seriálů   poslední doby.
pataamat
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.4.2009
Napísané podľa knihy Jeffa   Lindsaya a do scénaru   prepracované Jamesom Manosom   Jr.
"Anjel"   nie práve spoločensky   prijateľnej spravodlivosti   má meno DEXTER Morgan.
Tichý , uzavrený a   emocionálne prázdný ako   málokto iný .
Hlavný   predstaviteľ Michael C. Hall   nieje až tak výrazný , ale   geniálne spracovaný scénar   postupne odkýva charakter   postavy najme vďaka čierným   a ironickým hláškám v   podobe tichých monológov   .
Žije v svete skrz   naskrz potretým krvou .
Ďalšou výraznou   postavou je jeho sestra Deb ,   ktorej živoný úsek je   odzačiatku pútavo   spracovaný , ale skvele bol   aj zahratý Jennifer Carpenter   .Len škoda , že ďalšie   série už idú dole kopcom .
Duri86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.10.2012
Kodex
Dexter Morgan. Vynikající   seriál televize SHOWTIME , a   když říkám vynikající,   myslím tím opravdu   vynikající!!!! Dexter přes   den sympatický mladý muž,   pracující pro ty   "správné" u   Miamské metropolitní   policie, jako člen   forenzního týmu, přesněji   expert přes krev, nebo   chcete-li analyzátor   krevních stop. Ale v noci se   probouzí jeho stinná   stránka a ne ledajaká,   Dexter je sériový vrah, své   oběti rozčtvrcuje složí do   silnostěnných pytlů na   odpadky a vyhodí do moře.   Nemá žádné výčitky   svědomí, protože je   přesvědčený že koná   dobro a jen odklízí   svinstvo! Své budoucí oběti   si totiž pečlivě vybírá z   justičním systémem   nepolapitelných zločinců,   především vrahů. V mládí   si prožil trauma, které zde   nebudu prozrazovat abych vás   nepřipravil o strhující   zážitek a napětí, které z   každé epizody přímo   sálá. Dexter má prozatím 7   sérií, káždá série má   12 epizod, na začátku   každé řady se vždy stane   něco co se táhne přes celou   sérii, takže se nemusíte   bát že 50 dílů se bude   omýlat jedno a to samé téma   jako u telenovel, to   vůbec!!!! Těch 12 dílů   vychází akorát aby vás   dané téma nepřestalo nudit,   naopak! Byl jsem u vytržení   z úplně prvních dílů jsem   zase tolik nadšený nebyl,   ale po rozjetí a rozuzlení   zápletky jste napjatí jako   struna na kytaře Jimmiho   Hendrixe a těšíte se na   další díl. Viděl jsem   všechny, epizody a řady   které byli natočené,   některé s dabingem,   některé s titulky. I když u   všeho preferuji dabing, tak   hlas hlavního představitele   Michaela C. Halla je   vynikající a neskutečně   dodává dílům na vážnosti   a stísněném pocitu,   rozhodně dopručuji alespoň   pár dílů si shlédnout v   originále. Ze všech 7   sezón, mám nejradši tu 4.   která je opravdu místy   děsivá, se skvělým   hlavním záporákem,   výborným námětem i dějem   a drastickým rozuzlením ,   nevím jak jinak to nazvat :-D   . Dexter zkrátka opravdu   stojí za to a kdo ještě   neviděl, měl by se do něj   pustit, vydržet první dva   díly, které by vás mohli   chvílema nudit, protože   ještě nevíte o co jde. Mohu   jen DOPORUČIT a popřát vám   spoustu drasticky děsivé   zábavy!!
BinLADIN
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.7.2009
Hodně dobrý seriál opravdu   je to vlk v rouše   beránka málo kdy se mi   stane že mně seriál chytne   to se stalo
Chrustyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.1.2009
Výborný thrilerový seriál   o muži, který jako   vyšetřovatel pomáhá   policii s pátráním po   vrazích. Film se nesnaží   diváka bombardovat temnou   atmosférou ale naopak ukazuje   barevné rozjásané Miami.   Hlavní hrdina je navíc díky   výbornému Michaelu C.   Hallovi neuvěřitelný   sympaťák a vůbec nevadí,   že čas od času zabije   někoho kdo si myslí, že   přelstil systém a uniká   spravedlonosti. Skvělá   podívaná, která naštěstí   není jako ostatní seriály   moc natahovaná.
T2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.7.2018
__Dexter: 2.sezóna ▐ Tržby   za predaj DVD v USA $6,972,530   //počet predaných kusov   283,710 ║ __Dexter:   3.sezóna ▐ Tržby za predaj   DVD v USA $14,036,020 //počet   predaných kusov 558,490 ║   __Dexter: 4.sezóna▐ Tržby   za predaj DVD v USA   $25,518,738 //počet   predaných kusov 882,737 ║   Po dlhšej dobe som sa dostal   konečne k seriálu čo ma   dokázal svojou témou zaujať   a verím, že ďalšie časti   len potvrdia dobre rozbehnutý   trend. /90%/
roox
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.1.2015
Seriál, který se těžko   srovnává s jakýmkoliv   jinými aktuálně v bedně...   Už jen ta úvodní titulková   scéna je prostě   fenomenální a užívám si   ji každý díl, tak jako   kouč gag v Simpsnech nebo   úvodní titulky u Bondovek.   Dexter je vrah, který se   snaží ovládat, má proto   svůj kodex a ségru, co je   sprostá jako dlaždič.   Dexter je záporák, kterej je   tak zápornej až mu musíte   prostě fandit. Já mu teda   fandím a to tedy dost.
mikee007
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.2.2018
Dexter
Seriál Dexter jsem jednou   začal sledovat z dlouhé   chvíle a vyvinula se mi z   toho celkem slušná   závislost. Nemám takové   štěstí, jako většina   současníků, kteří mohou   vidět seriál celý a tak   jsem si vytrpěl, ano! doslova   vytrpěl, dlouhé týdny   čekání na další díly a   následně celé měsíce na   další série. Řeknu vám,   bylo to peklo, protože takto   napínavý a dech beroucí   seriál jsem do té doby a ani   potom neviděl.
Dexter   je civilní pracovník   miamské policejní stanice a   konkrétně má na starosti   vraždy. A jako koníčka pro   volný čas si našel   zabíjení desperátů,   kteří pronikli děravým   soudním systémem. V praxi   tak často vyšetřuje své   vlastní vraždy. Ano, je to   zamotané, ale slibuji vám,   že když věnujete svůj čas   pro pět dílů první série   na to, aby vás tohle dílko   chytlo, nebudete litovat. Snad   jen do krve ohryzaných nehtů   z nervozity.
A na mém   hodnocení nic nezmění ani   postupně klesající úroveň   série, ani mnoho   nelogičností. Věřte mi,   že druhá a čtvrtá série   vám to bohatě vynahradí...
Faye
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.1.2008
... „Prošel jsem ohněm a   zrodil se z prachu. Znovu.   Nikdy jsem příliš nevěřil   na vyšší moc, ale raději   bych měl věřit, že   vyšší moc je. Je tam   nahoře. A ta chce, abych   dělal dál to co dělám.“  
A já musím (a bez   mučení přiznat ), že   psychopatovi a vrahovi, který   má jasná pravidla ...   fandím a bojím se o něj.   Dokonce tak, že jsem u druhé   sezóny velmi nervózně   čekala na každý další   díl. ( Jeli jste si někdy   vyzvednout přes půl města   pokračování o půl třetí   ráno ? A to jen a jen proto   aby měla vaše dušička   klid, že váš oblíbený   vrah nesedí už za katrem a   vy můžete potom klidně   sedět v práci za stolem a   nemusíte se o něj bát ?   Já jo ! )
A abych to   tak nějak uzavřela, právě   lačně koukám na dvě knihy,   které jsem si před pár dny   objednala a konečně   dorazily. „ Drasticky   děsivý Dexter“ a „   Drasticky dojemný Dexter“.   A přemýšlím, zda bych si (   kvůli nim) neměla dobrat   starou dovolenou.
P.S.   A to se mi přitom (po   prvních třech epizodách)   zdál strašný sen plný   krve. Sen, kdy krev tekla z   těch   nejneuvěřitelnějších   míst. Sen, který jsem si   zapamatovala i poté , co jsem   se vzbudila v bezpečí svého   bytu. Jenže ... famózním   úvodním titulkům se prostě   nedalo odolat a Dextrovi   vlastně také ne :-).
movie-freak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.8.2011
Tak to tu ještě nebylo!   Hlavním hrdinou krimiseriálu   je sériový vrah bez   sebemenšího náznaku emocí   a divák je tak skvěle   vtažen do děje, že   nezbývá nic jiného než   tomu vrahounovi v každé   epizodě držet palce v jeho   konání vražd, v práci,   osobním životě. Bomba. V   posledním díle první série   jsem byl tak napnutý   očekáváním finále jako   už dloooouho ne. A druhá   série nezklamala v žádném   případě mé očekávání.   Vůbec se nedivím těm   vysokým hodnocením zde.   Tento seriál si je plně   zasluhuje. Dextře DO TOHO!!   TAHLE NOC JE ONOU NOCÍ!!
ZuzikD
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.5.2009
Seznamte se s Dexterem,   uhlazeným vlkem v roušce   beránčím...s netvorem,   kterého děsí pohled na   krev...se sériovým vrahem,   který je díky jednomu ze   svých zlatých pravidel   neodolatelně sympatický,   zabíjí totiž jen zlé lidi.   Ano, tohoto sériového vraha   si opravdu zamilujete, aspoň   u mě se tak stalo....každou   epizodu jsem se těšila na   další a další, a i když   jsem četla knihu od Jeffa   Lindsaye tak mě tento seriál   překvapil, závěrem první   sezóny a vůbec, že může   být seriál stejně dobrý   jako knížka! Michael C.Hall   je prostě boží už jako   Davida z "Odpočívej v   pokoji" jsem ho měla   ráda ale tímto seriálem u   mě boduje ještě víc.
Brikca
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.7.2009
Úžasně zahraná postava   hercem Michaelem C.Hallem.   Pokaždé když se podívá   svým vražedným pohledem tak   mě mrazí a nikdy bych   neveřila, že budu fandit   masovýmu vrahovi, aby se mu   povedlo zabít další oběť   a aby ho u toho nikdo nechytl.   Rozhodně vynikající a   originální námět.
Warden
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.10.2007
Tak sympatický vrah tu dlouho   nebyl!!!Výborný   seriál,jehož první řada   měla vysokou úroveň.A jak   to vypadá,druhá,právě   běžící série,nebude asi o   nic horší.
karolli
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.8.2011
Jeden z nejlepších   seriálů, který jsem kdy   viděla(ne-li ten nejlepší).   Hlavní hrdina masový vrah,   super děj a úžasné   napětí s každým dalším   dílem.Určitě doporučuji   všem!
Verik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.11.2007
Musím teda říct, že po   shlédnutí tohoto seriálu   sem byla nadšená. Něco   takového tu ještě nebylo.   Konečně zajímavý nápad se   skvělým hercem v hlavní   roli, který je velice   sympatický a možná bych se   od něj nechala zabít i   dobrovolně :D. Určitě můj   nejoblíbenější díl je ten   poslední. U toho sem totiž   zírala "jak kráva před   kopcem". Hrozně se   těším až uvidím druhou   řadu, i když je mi jasné,   že už to nebude ten   úchvatný Dexter, kterého   sme viděli v řadě první.   Kdo se mi taky moc líbil, je   Angel a Masuka, který měl a   snad vždy bude mít   nezapomentulné hlášky. Moc   se mi taky líbilo, když sme   se v seriálu vraceli do   Dexterova mládí. Hrozně   obdivuju Dexterova nevl. otce,   který určitě měl své   kouzlo.
sokeres777
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.8.2019
Krevní expert/sériový vrah
Seriál o sériovém vrahovi,   který v noci vraždí a ve   dne pracuje jako krevní   expert u policie v Miami. Za   mě je tento seriál jedna z   nejlepších kriminálek už   jenom díky tomu, že se   seriál nesoustředí jen na   samotné případy, ale i   dokonale mapuje Dexterův   život a co se děje uvnitř   jeho mysli. Každá série má   něco do sebe, takže nuda   nikdy moc nenastávala, za   což jsem moc rád, protože u   hodně seriálu tahle   "nuda" nastává   většinou u prvních pár   dílů, než si divák zvykne,   ale u Dextera toto zkrátka   neproběhlo, bavil jsem se od   samotného začátku až do   samotného konce. Některé   situace mi ale připadají   trochu vypjaté a nereálné,   to se dá ale tvůrcům   odpustit. Za co jsem velmi   rád, je že jsem, díky bohu,   v seriálu nenašel téměř   žádné klišé, což je dnes   vcelku rarita. Celkově   seriál působí úžasně   hlavně jedinečnou   atmosférou, jedinečným   tématem a jedinečným   hlavním hrdinou, kterého si   zkrátka zamilujete.
brizaa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.7.2011
“I should have fucking   killed you when I had the   chance."
Jak už   je patrné i z mého avataru,   s Dexterem u mě uhodili   producenti hžřebíček   přímo na hlavičku,   případně zarazili nůž   přímo do srdce :) K Dexovi   jsem se dostal vpodstatě   skoro ihned po spuštění   první série a po pár   minutách prvního dílu jsem   věděl, žě mám před sebou   trýznivé čekání na   další a další díly. Umět   cestovat časem, mám už   dávno září a hltám   šestou sérii :) Dark   passenger mi prostě nedává   spát a pokaždé se tetelím   blahem, když vypluje na   povrch, viz. citát na   začátku komentáře,   pocházející snad z   nejlepší scény z   dosavadních sérií, v níž   Trinity v plné nahotě   zjistí, s kým tančí :)
Každopádně naprostou   nutností je sledování v   originále jelikož dabing je   přímo katastrofa.Zde   šlápnula Prima o řádný   lán vedle.Až mě tak   napadá, že by nebylo úplně   od věci vzít člověka, co   je za něj zodpovědný,   připoutat ho fólií v   místnosti zahalené do   igelitu, na stěny rozvěsit   fotky dabérů v čele s   Rašilovem a...
:)
Markst
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.10.2008
Masový vrah který se řídí   kodexem svého otce je pro mě   ze sitcomem červený   trpaslík nejoblíbenější   seriál,neustálé napětí a   ta atmosféra.Michael C.Hall   je neskutečnej má obrovskou   budoucnost.
Wiikii
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.8.2018
Tento seriál bych přirovnal   k jízdě na dálnici. .. Kdy   v první série je rozjezd na   sto km/h za 3 vteřiny. Díky   čemuž normální divák bude   buď uchvácen či zděšen a   pokročilí "jezdec"   bude v sedmém nebi. Druhá   série a zrychlení na sto   třicet km/h. Také se náš   hlavní hrdina s temným   pasažérem lehce uklidní,   vraždění vystřídá   střízlivění z prvních   dvanácti dílů, ale také   vznikají nové problémy k   řešení, a to nejen ty   společenské. Třetí série   a náš jezdec na dálnici   dosahuje dvě stě km/h.   Seriál už je v plných   obrátkách. Vraždy, intriky,   přátelství, nejistota,   rodinný život. Zní to jako   blbá telenovela, ale není   tomu tak ani náhodou.   Čtvrtá série náš řidič   zapnul super turbo a najednou   už jede tři sta km/h. Jestli   jste si doposud mysleli, že   Dexter je cool, po téhle   sérii si budete myslet, že   je epic. Protože vrah Trinity   a vše kolem je   neuvěřitelně   zpracované(jakož to skoro   vždy :)). Pátá série   minulých dvanáct dílů nám   dalo neuvěřitelný příběh   se šíleným závěrem a tak   není se čemu divit, že   náš dálniční jezdec musí   trochu přibrzdit, ale jen o   trošku, na takových dvě   stě padesát km/h. Tato   série nás stále drží v   určitém tempu, které né a   né zpomalit. Šestá série   Konečně zpomalujeme na   nějakých sto osmdesát km/h.   Jenže. .. co díl to jiná   rychlost a z relativně   pomalého začátku se opět   dostáváme do zběsilého   tempa, které v úplném konci   nabírá nejvyšší rychlost   dosavadní jízdy !! Řekněme   takových tři sta padesát   km/h. Sedmá série Ať   šestka vypadala jakkoliv   zběsilá ke konci, sedmá   série se nám pohybovala ve   sto km/h na hodně   nebezpečné a hrbolaté   silnici, která nám   zodpověděla mnoho otázek,   ale stále né všechny. A   konec byl opět   neuvěřitelný, kdy se mě   jen potvrdilo jak jeJennifer   Carpenter(Debra Morganová)   kurva dobrá herečka :).   Osmá série vše se pomale   chýlí ke konci, vše se   vysvětluje, vše se   uklidňuje a i přesto nám   poslední série dává   nespočet napínavých   situací, které končí jako   vše v životě Dextra.   Kdybych to měl přirovnat k   jezdci na dálnici, tak osmá   série je temná nebezpečná,   hrbolatá cesta s nečekanými   a ostrými zatáčkami, které   nakonec končí v posledních   pár metrech tvrdou bolestivou   srážkou se zdí.   ...HODNOCENÍ: 96%
Marign
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.3.2010
no tezko napsat neco, co tu   nebylo takze muzu jen rict   WOW!!! opravdu, ale opravdu   podareny serial, ktery me   donutil videt 3 serie za 5   dnu!
medvedice00
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.3.2009
Dexter je velmi napínavý a   zvláštní seriál. Hlavni   hrdina je sice vrah a   psychopat ale tak nějak se   nemužu donutit ho zatratit.   Obyčejně jsou filmy a   serialy koncipovany tak, že   divaci fandí detektivům a   pozorují dopadení   pachatelů. Tady ale   žádného favorita mít   nemůžete. Dexter vás   prostě dostane.
mates05
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.7.2017
Teda trochu mě to vzalo , je   to napínaví,někdy trapný   rozhovory policistů , ale   hlavní postava co má po   práci u majamském oddělení   koníček,krvavý a   spravedlivý, později to   působí až trapně a každý   díl stejný a vypatlaný   čekal sem víc, ale je to   jako všechny americký   serialy dnešní doby.
Pavka89
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.2.2010
Při sledování začátku   první série jsem si   říkala, že tenhle seriál   to bude prostě něco. Ani   jedna epizoda mě nezklamala   ..doufám, že to tak i   nadále zůstane! :-)
čemelka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.1.2011
Dexter Morgan a jeho krvavý   lov neodsouzených padouchů   je pro mě jedna z   nejlepších podívaných   současnosti.Atmosféru v   drsné policejní branži,   prošpikovanou spoustou   drsných vtípků doplňuje   skvělé hlavní obsazení,   ale i výběr Dexterových   protivníků v každé sérii   byl zvolen bravurně.
Tvůrcům seriálu se   podařilo vytvořit svět, kdy   je těžké určit co je dobro   a co zlo. Všechny řady jsou   perfektní a vždy při   sledování Dextera jsem měl   zvýšenou aktivitu srdeční.   Skvělý Micheal C.Hall a   Jennifer Carpenter. :-)
McFady
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.5.2011
Dex
Dexter je snad nejlepší   seriál, co jsem kdy   viděl!
První a druhá   série je boží. Ve třetí   to už trochu pokulhává, a   nějaký díly jsou tam i   nuda, což ve druhý sérii   nebylo!
Už čekám na   čtvrtou!!!
Ivesan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.2.2011
"Tonight´s the night."
Tento seriál zaujme nejen   svým námětem, který ho   vybočuje z řady mnoha   jiných, je to také   bravurním hereckým výkonem   Micheala C. Halla a   scénářem, za který by   leckdo zabíjel. Nutno říci,   že všech (zatím) 5 řad je   skvěle zpracovaných, jak po   stránce obrazové, tak i po   stránce psychologické.   Skvělé vykreslení postav   doplňuje hlas Michaela alias   Dextera Morgana, který nám   upřesní drobné maličkosti,   například jak se chystá   někoho zabít nebo, že   netuší, jak předstírat   nějakou emoci. Příběh   pokračuje a vy postupně   zjistíte, že svět není   černobílý a že i seriový   vrah, jakým Dexter je, má   svůj kodex, který mu   pomáhá se vyhnout postihu za   své činy a neublížit   nevinným, a možná také   nějaké ty emoce a svědomí,   které neustále sám u sebe   popírá. Dexter je zkrátka   seriál plný napětí, smrti,   emocí a sebeovládání,   doplněný o nutnou dávku   černého humoru. U mě   seriál číslo jedna.
Tanith
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.10.2011
Naprosto strhujici zalezitost!   Skvely scenar a excelentni   herecke vykony. Pokud se   rozhodnete sledovat s   dabingem, tak doporucuji   slovenskou verzi - je   excelentni...
Christie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.10.2009
Jednoznacne jeden z nejlepsich   serialu posledni doby. Velice   originalni namet, vyborny   herecky vykon hlavniho   predstavitele, nechybi ani   humor, ani napeti, kazdy dil   ma svuj uceleny dej, ktery ale   zapada do uceleneho deje rady   a nezustanou vubec zadne   nevysvetlene zahady. Jednim   slovem dokonalost.
Dorotka7
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.7.2008
Je to bez připomínek.   Užívala jsem si každý díl   a dlouho už jsem něco   takového neviděla. Není tam   nic, co bych vytknula. Je mi   líto jenom to, že už to   skončilo a já viděla i   poslední díl. Skvělý herec   v hlavní roli, mnohdy jsem   zapomínala, že je to jenom   jako. Na to nejde napsat   výstižný komentář.   Stačí se jenom podívat...
kongolese
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.12.2010
Tezko rict zda je Dexter jen   serial, nebo jedno dlouhe   nekoncici drama. V kazdem   pripade ho radim mezi nejlepsi   co bylo pro pobaveni natoceno.   Prvni tri serie jsou   vynikajici, ctvrta trochu   pokulhava.
Bear
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.10.2009
Dokonalý seriál, plný   dvojzmyslov - paradoxov,   čierneho (trefného) humoru,   perfektných monológov   hlavnej postavy, s hustou   atmosférou, perfektnými   hereckými výkonmi, no hlavne   zo skvelou hlavnou postavou.   Čo viac si priať? Dexter je   pre mňa (stále) najlepším   seriálom, aký kedy bol   (svoju úroveň si drží i vo   štvrtej sérii), v ktorom   každá jedna časť má   niečo do seba! Vrelo   odporúčam každému, kto   chce fičať na novej droge!  
P.S: Tie zábery na   Miami sú naozaj krásne ;)...
Jetchelas
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.9.2012
Velmi vydařený seriál.   Zpracovaný tak geniálním   způsobem, že je napínavý   od začátku až do konce.   Hlavní postava Dexter je   kladná i když se jedná o   masového vraha. skvělý   nápad.
Macho
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.10.2008
SUPER
Totalne nadupany serial, kym   som nevidel Dextera - nemal   som rad kriminalne serialy ..   teraz je to moj najoblubenejsi   - Prave sa vysiela 3. seria a   aj ta ma zatial zaujala ...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih109844minih109844Příběh psa (1999) 
A Dog's Tale n
minih7834minih7834Gangsteři (1991) 
Mobsters n
minih36788minih36788Kruh 2 (2005) 
The Ring Two n
minih48441minih48441Obchodní dům hrůzy (1986) 
Chopping Mall n
minih20995minih20995Případ Thomase Crowna (1968) 
The Thomas Crown Affair n
minih41539minih41539Navštívenka (1967) [TV inscenace] 
Navštívenka n
minih27998minih27998Krátký film o zabíjení (1987) 
Krótki film o zabijaniu n
minih44140minih44140Ruská ruleta (2005) 
13 Tzameti n
minih46648minih46648Válka světů 2: Další vlna (2008) 
War of the Worlds 2: The Next Wave n
minih24723minih24723Šestapadesát neomluvených hodin (1977) 
Šestapadesát neomluvených hodin n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

TV Program

ČT1 - --

12:00 - 12:20

8 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Hrdinové legend

12:05 - 13:00

3 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:20

8 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

38 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178285

Poslední komentáře

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani