Semínko pochyb (1971) [TV epizoda]

Semínko pochyb (Dead Weight)
74.3 %
 
 

Dead Weight

Další název: Columbo - Mord unter sechs Augen

    Žánr: krimi
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 90 min.
„Peter Falk ve zmačkaném baloňáku, s věčně nedokouřeným doutníkem, ve své nejslavnější roli samotářského a svérázného detektiva.“
POZOR SPOILER

Maj. Gen. Martin J. Hollister má nečekanou návštěvu. Je to jeho spolupracovník a přichází jej varovat. Martin usoudí, že bude jen na překážku a odpráskne jej.

Přesně v tom okamžiku kolem plují matka a dcera Stewartovy. Dcera to vidí a také nahlásí. Přijíždí sem Columbo, ale nic nenajde. Tím méně mrtvolu. Martin hledá svědkyně svého zločinu. Když je vypátrá, tak začne dceři blbnout hlavu. Ta už pak odmítá spolupracovat s Columbem a ten si musí poradit jinak.
Poručík tedy vyslýchá nenápadně Martina i na jeho lodi při zkušební plavbě. Nakonec nalézá vražednou zbraň…  Autor: Pitryx

režie:
Jack Smight
 
 
hraje:
Peter Falk (poručík Columbo), Eddie Albert (Maj. Gen. Martin J. Hollister), Kate Reid (paní Waltersová), Suzanne Pleshette (Helen Stewartová), Val Avery (Harry Barnes), Timothy Carey (Bert), John Kerr (plukovník Roger Dutton), Glen Vernon (důstojník), Clete Roberts, Bobby Gilbert, Ron Castro (Sanchez)
 
 
scénář:
John T. Dugan, Richard Levinson (autor), William Link (autor)
 
 
kamera:
Russell Metty
 
 
hudba:
Gil Melle
 
 
střih:
Richard M. Sprague
 
 
zvuk:
David H. Moriarty
 
 
výtvarník:
Archie J. Bacon
 
 
dabing:
Petr Haničinec (poručík Columbo), Otakar Brousek (Maj. Gen. Martin J. Hollister (2. dabing)), Martina Hudečková (Helen Stewartová (2. dabing)), Dana Syslová (pani Waltersová (2. dabing)), Ivan Richter ((2. dabing))
 
 
výkonný producent:
Richard Levinson, William Link
 
 
producent:
Everett Chambers
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.