Jeden svět
ohodnotit

Čarodějky [TV seriál]

Charmed

Další název:
Čarodejnice (SK)
Rok:
1998
Délka:
42 minut, 178 epizod

Komentáře k filmu Čarodějky

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 35
Steawi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.10.2014
Vsadím se, že tento seriál   můžeme označit jako   "každý se mnou   vyrostl." Je to pravda,   není co skrývat. Co den, to   jiný díl, co díl, to jiný   příběh. Měl jsem rád   jejich triky, věřil jsem   jim, byly to moje hrdinky, Leo   byl hrdina, a tak dále. Není   třeba více rozbalovat   balíček dětství - s   láskou se na to klidně   podívám znovu.
payo1555
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.5.2012
Změnil jsem   hodnocení.protože zas tak   úplně blbý se mi to   nezdá. Je pravdou, že   Shanenn Doherty i tam   schází, protože nebyla tak   dokonalá. Ten seriál je   prostě atraktivní, jak   využít kouzla v dnešním   přetechnizovaném světě.
superfilmar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.1.2012
Další můj oblíbený   mystery seriál. Pěkný   příběh, triky, vtip,   později i dost napětí a sem   tam trochu slaďák. Mě to   bavilo a holky jsou dost   sexy... A navíc se to   odehrává v San Franciscu,   mém oblíbeném městě.   Titulní song je chytlavý a   démoni jsou často opravdu   dost pekelní... I když u   posledních dvou sérií už   to za moc nestálo a bylo to   zbytečně natahované. Mě   osobně se víc líbí díly s   Rose McGowan.
75%.
vernom
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.12.2011
10/10
Velice povedený seriál mého   mládíí :)).. ale poslední   série mi už přišly spíše   takové noo pro mě   nezáživné, první 3 série   byly nejlepší, občas nudný   díl,ale mě se to i přes to   moc líbilo.
stiff
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.10.2011
Čarodějky
Je to nejlepší   serieál,nejvíc se mi líbí   Prudence(Prue)ale je to   zajímavé a nejlepší moc   mě to   baví.P.S.Prudence(Prue)jsi   užasná.
Serpentina
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.7.2011
I když už se na opakování   nekoukám, neboť je to   pořád dokola, i tak je to   můj oblíbený seriál. Mám   ráda téma, na kterém je   stavěný. I když se tam   objevuje pár nesrovnalostí   jako je například, že vidí   v budoucnosti jednou to,   podruhé ono, nebo se tam   objeví ti, co už byli   zlikvidováni.
Honey0105
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.2.2011
Tenhle seriál jsem jako   mladší pořádně hltala!   Víceméně jsem na něj   koukala pořád, když to v   televizi běželo. Proto   nemůžu tolik kritizovat.   Musím se ale přiznat, že   pro mě seriál končil pátou   sérií. Pak jsem díly už   nesledovala, protože mi to   přišlo nekonečné a hlavně   jsem vyrostla a již jsem   ztratila zájem.
Přesto sem dřív byla   opravdu nadšená! Vím, že   se mi hodně líbil díl, kde   Prue dostala empatické   schopnosti. A také jsem měla   ráda akční scény, kde   holky někomu pořádně   nakopaly zadek.
Moje   nejoblíbenější postava   byla asi Phoebe. A úplně   zezačátku asi Prue. Že   poté Prue zemřela a   nahradila jí Paige, to mě   již tolik nezaujalo. Ale Rose   McGowan znám z jiným filmů   a tam se mi docela líbila.  
Alyssa Milano zůstalo   jednou z mých oblíbených   hereček je to také dáno   tím, že se podílí na   úžasných charitativních   akcí a vůbec je vidět, že   nemyslí pouze na sebe!
Cole mě zaujal asi   nejvíc, jako chlap v   seriálu. Moc se mi líbil!   Ale pak jak byl stále   přechodně dobrý a najednou   zase zlý, tak to bylo již   nudné. Vlastně si myslím,   že kdyby seriál skončil   nějakou tou pátou sérií,   tak by to bylo tak akorát.   Jakmile se na vás ale nahrne   nějakých dvěstě epizod,   tak už to je poměrně nudné   a okoukané.
Když jsem   viděla jednu epizodu   nedávno, tak jsem jen valila   oči, protože mi přišel   docela strašný scénář a   trochu jsem se divila, že   jsem se na to dřív koukala   tak dlouhou dobu.
Stejně ale dávám osm,   protože vím, že jsem tenhle   seriál milovala a ráda jsem   si hrála na čarodějku,   která umí lítat a odhazovat   věci.
ancaz
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.12.2010
Na tomhle seriálu jsem   takřka vyrostla a tudíž ho   nemohu hrubě kritizovat.   Některé díly byly fajn,   některé hloupé. Asi nejvíc   jsem sledovala příběh Piper   a toho hezkýho blonďáka.   Víc mě moc nebralo.
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.4.2010
Čarodějky
Skoro nekonečný seriál o   sestrách Halliweelových,   kteří bojují s démony a s   dalšími stvůrami a chrání   nevinné. Seriál mě bavil, i   dneska se na něj ráda   podívám. V prvních   seriiích byli Prue, Piper,   Phoebe ale v dalších   řadách, kdy Prue byla zabita   jí nahradila další sestra   samozřejmě se začítečním   písmenem P a to Paige.
Ell3
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.4.2010
Takový přiblblý seriál na   všední   odpoledne.Neříkám,že jsem   ho nepozorovala,ba naopak,ale   už jsem z toho asi vyrostla a   není to můj šálek.Abych   řekla nejlepší 3 serie s   předsavitelkou Prue,ta   seriál vytáhla pěkně   nahoru.Potom to šlo ke   dnu.Démoni čím dál   absurdnější.A tak.Taky   veliký plus u mě má za   celých těch 8 sérií   A.Millano,jedna z   nejzajímavějších postav   serialu.Abych nezapoměa   ještě na nesmírně sexy   herce Juliana McMahona,který   mi pár sérií   zpříjemňoval podívanou.
M.A.G.
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.3.2010
Je to spíš takový   průměrný seriál.Někdy na   něj kouknu,když se nudím a   nic jiného tam není.No ale   některé díly jsou   přehnané až hrůza to zase   jo.
Pavka89
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.2.2010
Jako teenager jsem to   milovala, ale teď, když to   dávají v Tv, tak se jen   pousměju a přepínám jinam   :-)
mildaaxe
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.2.2010
Osobně mě tohle vůbec   nechytlo.Jo, sou tam sice   pěkný holky, téma seriálu   je taky zajímavý, ale   celkový vyznění...Koukat na   to, tak bych se unudil k   smrti...
mp94
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.1.2010
Tohle je proste cool   serial.
Je to jeden z   nej serialu co jsou.
Je   to serial u ktereho se   nenudite,je   napinavy,zajimavy,,takovych   serialu je malo.
Davam   10/10 protoze si myslim ze je   to fakt BOMBA!
dOPORUCUJI to musite   ViDeT!!!!!
Agostino
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.12.2009
Úvodné časti tohto seriálu   som trocha aj sledoval. Bol to   pomerné dosť zaujímavý a   nezvyčajný seriál. Každá   jedná epizóda bola   napínavá a pútavá. Ale   postupom času má jeho   sledovanie aj dosť omrzelo.   Neskoršie diely už totiž   nedosahovali takú úroveň,   ako tie na samotnom začiatku.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.10.2009
Mně osobně se ten seriál   moc líbí je to pěkně   udělané
a   skvěle zahráno.Efekty jsou   zde na slušné úrovni,a   doufám že má stále své   fanoušky.
LiLunKa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.7.2009
kdyz vzdy prijdu domu nemam co   delat nez pujdu na trenink.Tak   se koukam na telku.nejdriv sem   se koukala na kobru 11ale pak   uz me to nudilo tak sem   objevila carodejky.Jsou fakt   super pro toho kdo nema co   delat..ale pak umrela prue a   to uz bylo takovy nic moc s   tou paige ale pak se objevila   bilie a je to zase v   pohode...a nejvic se mi libi   phoebne(alyssa milano)
Katka.H.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.6.2009
Čarodějky rozhodně patří   mezi nejlepší seriály !!   Skvělé herečky a herci,   skvělý děj a také skvělé   ukončení seriálu. Mocc se   jim povedl !!
martina24
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.5.2009
nádhernej, super seriál.   Líbí se mi, že zde nejsou   čarodějky vyobrazeny jako   škaredé a pokaždé zlé   bytosti.
Žijí skoro   jako mormální lídé. I mně   by se líbilo být takovou   čarodějkou ( nejlépe jeko   ,,Pajpr")
stela203
Hodnocení:
Přidáno: 24.8.2008
sTelAa203
Podľa mňa je to super   seriál. Vždy si ho pozriem   keď ide v nedeľu v telke.   Najviac sa mi páči postava   symaptického Chrisa, kt. hrá   Drew Fuller a dabuje Michal   Domonkoš.
Leeslie
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.5.2008
Upřímě já tenhleten   seriál miluju.Před pár lety   jsem ho doslova hltal.Charmed   mě bavili den co den,musel   jsem mít natočený každý   díl.Ovšem když se na   tenhleten seriál podívám z   druhé strany,tak mi dojde,že   má hrozně nedostatků-ne moc   extra kvalitní scénář,né   úžasné náměty,a později   se začíná hodně opakovat.I   tak jsou čarodějky moji   srdeční záležitostí,ale   musím být objektivní a   kvalitu seriálu hodnotim za   50% ze sta.Tak a teď pohled   coby fanouška tohoto   seriálu.....
A teď   pohled na série zase z   pohledu fanouška:
1.série-100%,2.série-99%   ,3.série-70%,4.série-65%,5.s   érie-80%,6.série-83%,7.séri   e-30%,8.série-55%
efCZa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.4.2008
skvělý seriál pro   náctileté - posedlé   tajemnem a magií. Dobré   herecké výkony s kvalitním   zajímavým scénářem, a to   vše napasované na rádoby   obyčejný život neobyčejné   trojice čarodějek.   originální seriál v době   svého vzniku takřka   bezkonkurenční. V příliš   mnoha sezónách se později   vytratila originalita a   určité kouzlo, ale neustále   se dalo říci, že seriál   měl co říct a rostl se   svými diváky.
Velinek
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.2.2008
Tvůrci zvolili zajímavý   námět. Tři sestry, které   jsou obdařeny   nadpřirozenými schopnostmi   bojující s démony a jinými   potvorami, které se snaží   zničit svět. Ze začátku   docela dobré ale postupem   času se z toho vyklubala jen   přehlídka hezkých slečen v   upnutých oblečcích a   silikonových vnad. Docela   škoda, nemyslíte???
veverka-zrzka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.1.2008
Čarodějky miluju, odjakživa   to byl můj nejmilejší   seriál! Ze všeho nejvíc sem   měla ráda Piper a Lea!   taková bezvadná dvojka! A   ten jejich prcek Waiet je k   sežrání rozkošnej!
sofry
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.1.2008
Skvělý seriál, patří k   mým nejoblíbenějším.   Škoda, že už nenatáčí   další řadu, ale ten   poslední díl (8.série) je   super.
Daniela91
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.1.2008
Charmed
Tenhle seriál je docela   super. Ze začátku se mi   docela líbila Prue jako   nejstarší sestra a tak mě   pak docela zaskočilo, jak   zemřela a na její místo   přišla Page. Myslím, že   seriál stojí za   zkouknutí....
beruna
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.11.2007
tento seriál patří k mým   nejoblíbenějším jen mě   mrzí že v televizi jdou   pořád dokola stejné řady   takže vidíme 10x stejný   díl,ale nové řady se asi   nedočkáme :-(
mijala
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.11.2007
Tento seriál jsem sledovala   už odmala a moc se mi líbil.   Miluju takovéhle seriály s   nadpřirozenými věcmi.   Nejlepší na tom je, že   hlavními hrdinkami jsou   ženy, je tedy vidět, že   nejen muži můžou dokázat   takovéhle věci.
martaz
Hodnocení:
Přidáno: 30.10.2007
tenhle seriál mám ráda ale   časem omrzí ale tak to e   fuk.. je celkem zábavnej a   má zajímavej námět Jde   tady o 3 sestry který čirou   náhodou přišli na to že   sou čarodějky
Vig
Hodnocení:
Přidáno: 30.10.2007
Zajímavéj a nápaditej   seriál, ale dost mne mrzí   leckdy laciné triky.
Dějové zápletky nejsou   moc stejné, což je plus.
Renie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.9.2007
Seriál se mi moc líbí.   Každý díl hltám a těším   se na ten další. Zatím jsem   viděla několik prvních   sérií a doufám, že budou   dávat i nejnovější díly.
aduliatko
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.6.2007
serial o troch sestrach z   carodejnickej rodiny je sice   posobivy, ale osem serii sa mi   zda moc. prve dve serie su   najlepsie, potom serial trosku   upada na deji, co sa snaza   autori zmenit, a v siestej   serii na ozivenie pride k   sestram syn jednej z nich z   buducnosti, aby zachranil   svet, co sa mi zda ako dobry   tah, pretoze serial by siel   stale dolu vodou. inak v celku   dobra serial, v ktorom   nestratita nit, ani ked nejaku   tu cast zabudnete pozerat.
kyushi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.5.2007
Lepší než Harry poter:-)))
No v jednom filmu tři pěkné   holky tak to už je dobrý   začátek;-) no a když jedna   bohužel umře (Brendu jsem   neměl nikdy rád;-)) tak se   tam objeví Page a hned je   zase spolek pospolu. Každá   ovládá jedno umění   čarodějné, no a postupem   času zesilují a zesilují.   Rozhodně zajímavá   podívaná a i seriál má co   do sebe;-)
kedar6
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Dobrý, originální nápad, v   dobrém provedení a   obsazení. První řady jsou   výborné, nemusíte sledovat   každý díl, aby jste   nevypadli "z   obrazu". Vyšší řady   nejsou také špatné, ale   jednotlivé díly začínají   na sebe navazovat a tak je   nutno sledovat pravidelněji
Pavla
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.6.2006
Čarodějky
Tohle je fakt super super   super seriál. Škoda že   skončil.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih43186minih43186Černé Vánoce (2006) 
Black Christmas n
minih18668minih18668Sestra v akci (1992) 
Sister Act n
minih55063minih55063Pohádka o mokrosuchém štěstí (1981) [TV inscenace] 
Pohádka o mokrosuchém štěstí n
minih27016minih27016Když se slunci nedaří (1995) [TV seriál] 
n
minih23816minih23816Zítra to roztočíme, drahoušku...! (1976) 
Zítra to roztočíme, drahoušku...! n
minih43817minih43817Unrest (2006) 
Unrest n
minih112379minih112379Piknik (2014/1) 
Piknik n
minih39008minih39008Lístek do památníku (1975) [TV film] 
n
minih57600minih57600Znamení čtyř (2001) [TV film] 
The Sign of Four n
minih13657minih13657Návrat Růžového pantera (1975) 
The Return of the Pink Panther n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Předpověď počasí, Sportovní zp...

12:20 - 12:30

5 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Roucho (1953)

10:20 - 12:30

125 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:20 - 13:35

5 minut již uběhlo
70 minut zbývá do konce

Prima - Closer (2005) [TV seriál]

12:25 - 13:25

0 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190366
Osobností: 697519
Fotografií: 763185
Plakátů: 375836
Obsahů a biografií: 177995

Poslední komentáře

Cesta za králem trollů (2017)

Cesta za králem trollů
Já mám pro dobrodružné a   fantasy filmy tak trošku   slabost, takže mě tohle   docela zajímalo. No, byť to   není žádné veledílo v   podobě více >

Autor: Karius | Hodnocení: 7 / 10

Knight Rider 2000 (1991) [TV fil...

Knight Rider 2000
Já nemůžu dát pár hvězd   ani z nostalgie, leda by tam   byl pravý, původní KITT v   černém obalu. To bych byl i   štědřejší, ale takhle?   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 1 / 10

Býčí oko (1990)

Býčí oko
Ona je to obsahově vlastně   úplná pitomost, ale je to   taky docela nápadité,   vtipné a má to správný   švih. No a když vám tu   pitomost více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Expend4bles: Postrad4telní (2023...

Návrat v dobrej forme...

Expend4bles: Postrad4telní
V nejakom článku som čítal   vyjadrenie Dolpha Lundgrena o   sklamaní zo štvrtého   pokračovania   Expendables.Určite mal na   mysli finančnú více >

Autor: pigal | Hodnocení: 8 / 10

Shromáždění starých mužů (1987) ...

Shromáždění starých mužů
Jestli máte rádi čistou   filmařskou práci, natočenou   podle výborné literární   předlohy, jste fanoušky   prvotřídního herectví v   podání více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10