Duben
ohodnotit

Komentáře k filmu Alias

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 13
Izzy8635
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.11.2018
Začala jsem se koukat a za   chvíli mě začal   neuvěřitelně bavit. První   série celkem nuda, ve druhé   se to rozjelo, třetí asi   nejlepší, čtvrtá ušla a   ta pátá ...... Myslím si,   že konec byl minimálně   zvláštní a chybělo mi tam   pár scén, které byl děj   zpestřily. Chvilkami mi vadil   i celý Rambaldi. Ale jinak   díly byly napínavé, postavy   sympatické, dokonce i   některé zlé mi přišli   sympatické. Ke konci to byla   už celkem nuda a symý   rádoby zvrat. To mě asi   zklamalo nejvíc.
chlad
Hodnocení:
Přidáno: 11.9.2015
Hrdince je nakopáno do   břicha, ledvin a hlavy.   Následně jsou jí vytrhány   zuby. Poté páchá dobro.   Typický americký seriál pro   amerického konzumenta   (tlustá kráva, která je   přesvědčena, že je země   placatá, protože jí to   řekl její reverend). Zdá   se, že i v českých zemích   máme takové blby, kteří se   dokážou dívat na takovou   zhůvěřilost.
georginaa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.8.2013
Na tomto seriálu mě moc   bavilo, že jste nikdy   nevěděli, jak to bude dál.   Plno překvapivých zvratů   až do samotného konce 5   série. Nedokázala jsem   spát, dokud jsem nedovršila   konce. Škoda, že to   skončilo s otevřeným koncem   a není další   pokračování. Obdivuji   Jennifer, že i když byla   opravdu těhotná, zvládla to   suprově.
čemelka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.1.2011
Poprvé jsem si všiml   Jennifer Garner v roli Electry   v comicsárně Daredevil,   který vyloženě propadl jak   u kritiky tak i u diváků.   Potom jsme narazil na   špionážní seriál Alias,   který začala vysílat TV   Nova a doslova mě pohltil.
Spojení super akce,   množství převleků a   kvalitních dialogů patří k   mým nejoblíbenějším, a   jako fanoušek mystických a   okultních příběhů jsem i   přivítal všecko to dění   kolem Rambaldiho. Všech 5   řad si udrželo svou dobrou   kvalitu a díky výkonům v   roli Sidney je pro mě   Jennifer Garner jednou   nejrespektovanějších   hereček. Mohu doporučit.
MARi0
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.9.2010
Alias
1. série - 7/10
J. J.   Abrams přináší nový   seriál. Dost mi místy   připomínal "Hranice   nemožného", ale v   globálu mě asi bavil víc. A   podobně jako u   "Ztracených", i zde   končí každá epizoda jak   jinak, než napínavě. Občas   je to fakt k vzteku.
Jennifer Garner jsem si   poprvé všiml v   "Dardevilovi",   respektive v jeho odnoži   "Elektře".   Strašná blbost, ale Jennifer   se zde objevuje v sexy   oblečku a já pro tuto   herečku začínám mít   vážně slabost. A to co   předváděla v Aliasu, to   bylo opravdu něco. Jeden   super kostým za druhým...
A k ději. Celkově nic   závratného, občas se dá   vše i předvídat, každému   musí být jasné, že když   se vše jeví zřetelně,   musí nastat úplný zvrat o   180 stupňů. Zakomponavat   fiktivního proroka Rambaldiho   se mi nezdá jako extra tah,   nemyslím si, že je to to   pravé ořechové. Taky   nechápu, proč se občas   objeví jako název město   (např. Moskva), někdy stát   (Rumunsko - asi by američané   neznali Bukurešť). Za hodně   zdařilý díl považuji ten s   Quentinem Tarantinem,   nejoblíbenější postava je   pak Jakc Bristow...

2. série - 6/10
Ne   že by druhá série byla o   něco horší než ta první,   ale nepřinesla nám nic   nového. Vše se stále   opakuje dokola a my tak jenom   čekáme na poslední díl,   aby se vše zase ještě víc   zamotalo...
jitush.b
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.1.2010
Alias je pro mě seriál na   který jsem se začla dívat   jen proto, že nic lepšího   jsem v jistou dobu po ruce   neměla. Myslela jsem si že   se podívám tak na tři díly   a pak to radši vzdám, ale   opak byl pravdou, nějak jsem   byla lapena do sítí SD6,   CIA, a mnoha dalších   špionážních organizací.   Nemůžu sice o tomto seriálu   říct, že by to byl nějaký   skvost, ale každopádně se s   ním dá čas příjemně   strávit. Doporučuju všem   kteří občas rádi uniknou   ze skutečného obyčejného   života a vrhají se (aspoň   přes obrazovku a fantazii) do   života plného adrenalinu,   technických vymožeností,   převleků a cestování po   všech možných i nemožných   částech světa.
*za   nejlepší považuju druhou   sérii a naopak nejslabší je   podle mě poslední pátá,   která končí klasickým   americkým happy endem, škoda
Leeslie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.9.2009
Alias je příjemný   seriál,který umí diváka   chytnout a   nepustit.J.J.Abrahams moc   dobře ví,co na diváky   zabírá a fakt,že každý   díl končí v tom   nejnapínavějším je velmi   dobrý televizní tah,jak   zvýšit sledovanost(Ztraceni   o tom vědí své).V každém   díle se podíváme   přibližně na 3 zajímavé   světové lokace díky   nějaké tajné misi,pak se se   Sydney vrátíme   zpět,práskneme všechny   špinavé praktiky z tajné   SD-6 sympatickému agentovi   CIA a večer začneme žít   normální spokojený život   po boku svých dvou   příjemných   přátel(mimochodem tahle   "normální" vsuvka   se mi v seriálu opravdu   líbí).A aby toho nebylo   málo,tak občas zajdeme do   školy,aby se neřeklo,že se   tam objevíme jednou za   měsíc.Trochu by mě   zajímalo,kde na to všechno   Sydney bere čas,ale to je   jedno...Herecké obsazení je   víc,než uspokojivé.Postavy   jsou příjemné a musím   říci,že i ti největší   záporáci jsou napsány   poměrně lidsky,takže se i s   nimi dá soucítit-což je   příjemná změna.Jennifer je   krásná a ikdyž je mojí   favoritkou,tak se nemůžu   ubránit pocitu,že tato   herečka na mně působí,jako   ledová   královna...Konec...Těch 100%   si zaslouží,i přes pokles   kvality v 4.-5.sérii.

Hodnocení   sérií:
1.SÉRIE
Velmi příjemný   začátek.Seznamujeme s   postavami-zjišťujeme kdo je   hodný a kdo zlý.Postupem   času tvůrci načnou   ústřední   zápletku,Rambaldiho.Tím už   nás tvůrci vtáhnou do toho   kolotoče zvratů,který nás   uková k židli a nenechá   nás vydechnout...90%
2.SÉRIE
Řekl   bych,že se jedná o   nejlepší rok tohoto   seriálu.Všechno je ještě   víc zamotanější,víc se   přitvrdilo,tvůrci dostali   více peněz,takže je to   vidět snad v každé akční   scéně.Navíc tvůrci   obsadili naprosto výbornou   herečku do role Iriny (Lenu   Olin),která si ukradne   každou scénu,ve které hraje   naprosto pro sebe a mě   nezbívá nic jiného,než   říct,že to byl naprosto   dokonalý tah od   tvůrců...100%
3.SÉRIE
Moje   oblíbené postavy   zmizeli-Will,Irina,Francie,co?   ? mě trochu mrzí,ale zas   nadruhou stranu díky tomuto   tahu scénáristi dostali   šanci posunout seriál trochu   jiným směrem.Ikdyž snad   celou polovinu série se   řeší posledních pět minut   konce 2.série,tak je stále   velmi napínavý seriál.Co mi   na této sérii vadí je   to,že se v prvních dílech   Sydney chová opravdu velmi   nepříjemně a svým   chováním mě mírně   vytáčela,ale pak se zase   zklidní...95%
4.SÉRIE
Tak to   byla naopak nejslabší rok   celého seriálu.Nelíbí se   mi,jakým způsobem vrátili   tvůrci hlavní postavy zpět   do seriálu(celá ta nová   organizace se mi nelíbí).A   seriálu neprospívá ani   fakt,že kromě cca 5   posledních dílů se   neřeší ani žádná hlavní   zápletka.Ikdyž poslední   díly jsou už zase velmi   povedené a přítomnost Iriny   v předposledním díle tomu   velmi napomáhá...60%
5.SÉRIE
Tahle   série se velmi zlepšila   oproti té   předchozí,přibylo spousty   postav(které jsou mi velmi   sympatické) a kolotoč znovu   začal.Ikdyž poslední díl   nebyl špatný,tak mi v něm   něco přeci jenom   scházelo.Nadruhou stranu   smekám před tvůrci,kteří   vyřešili všechny   záhady...80%

PODOBNÉ SERIÁLY:Lovci   pokladů,Ztraceni,Buffy,přemo   žitelka upírů,Hranice   nemožného...
JanaOss
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.3.2009
Seriál a dívce, studentce,   která se dostane do tajných   akcí a stane se špičkovou   agentkou je sice dobrý   nápad, ale když ten seriál   člověk sleduje déle,   zjišťuje, zvláště v   dalších řadách, že je to   všechno tak pomotané, že   při sebevětším   soustředění přijde na to,   že je to celé nesmyslná   spleť, která nedává   smysl
Jako akční   krimi dobrý, ale nesmí se u   toho moc myslet
veverka-zrzka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.2.2009
Seriál, který má něco do   sebe. Co my víme, třeba   máme v rodině někoho z   týmu. Pochopitelně to   nehrozí. Co díl, to mise.   Ovšem po třetí sérii jsem   na to přestala koukat.   Přišlo mi, že už se ty   díly nějak podezřele   podobají.
Zdendulinka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.10.2008
Úžasnej seriál plnej akce,   napětí, dobrodružství,   lásky, romance ale i fantasy.   Sloune je fakt záporák. A   Sark je úžasnej krasavec.
efCZa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.9.2008
Proč jsem dokoukala první   sérii je mi stále záhadou.   Každý díl je ohraničen   jednou misí - první série   také slouží k seznámení   se Sidney, její rodinou a   zázemím...a přesto, že se   nejedná o nic převratného,   jsou díly napínavé a   končí vždy v   nejnapínavějším okamžiku,   kdy dojde k něčemu   neočekávanému..

Další série dále   rozválí příběh.   Problémem pro mne je opět   vysílání 1 dílu týdně,   což mi dost kazí   "požitek". Přesto   i v dalších sériích   nemizí napětí, ojevují se   nečekané dějové zvraty...a   taky konečně Michael Vaughn.
ICEMAN1979
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.8.2008
bomba
Vcera jsem se prokousal k   druhé řadě.nadšení nezná   mezi ze jsem musel zvednout   hodnocení na 9.Má to děj   napětí vážně dobře   udělaný seriál.Jen se   bojím aby se další série   nezhoršila.Zatím vic než   dobrý.
elirwen
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.5.2007
Zajímavý seriál, jehož   hlavními hrdiny jsou tajní   agenti. Zápletka je   komplikovaná a potěší i   milovníky nadpřirozena.   Postavy jsou uvěřitelné a   nedělí se jen na   "dobré" a   "zlé".
Obsazení je povedené.   Rozhodně doporučuji   fanouškům Jennifer Garner -   v tolika podobách ji   nejspíš nikde jinde   neuvidíte. :)

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih57450minih57450Alexandr - Něvská bitva (2008) 
Aleksandr. Nevskaja bitva n
minih156349minih156349Marie Terezie (2017) [TV minisérie] 
Marie Terezie n
minih49898minih49898Podnájemník (2009) 
The Lodger n
minih112783minih112783Upírská akademie (2014) [2k digital] 
Vampire Academy n
minih43082minih43082Zlatý kompas (2007) 
The Golden Compass n
minih52458minih52458Status: Nežádoucí (2007) [TV seriál] 
Burn Notice n
minih39114minih39114Spartakus (2004) [TV film] 
Spartacus n
minih28561minih28561Boxeři (1999) 
Play It to the Bone n
minih43081minih43081Já, legenda (2007) 
I Am Legend n
minih140540minih140540Deadpool (2016) 
Deadpool n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

TV Program

ČT1 - Kde domov můj? (2016) [TV pořa...

18:25 - 18:55

28 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Království divočiny (2008) [TV...

18:50 - 19:15

3 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:30 - 19:30

23 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Prima - Počasí

18:52 - 18:55

1 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190568
Osobností: 697849
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178287

Poslední komentáře

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10