Duben

TV: Filmbox tipy - červen 2015

Vydáno dne 01.06.2015
Červnová porce zábavy na kanálech Filmbox.
DOBRODRUŽNÉ
 
Sněhurka a lovec
27. června na FilmBox Premium Mocná čarodějnice Ravenna (Charlize Theron) získá královský trůn mocné říše. Její dokonalý plán však má jednu trhlinu – podle proroctví ji může ohrozit její nevlastní dcera Sněhurka (Kristen Stewart). Čarodějnice ji chce připravit o život, Sněhurka však uprchne do Temného lesa, odkud se ještě nikdo nevrátil. Ravenna za ní vyšle lovce, jeho misi však komplikují podivuhodní obyvatelé Temného lesa.
 
Pátek 12.06. 21,00 FilmBox Premium



Bitevní loď
Peter Berg, režisér snímků jako Hancock či Království, přivádí na Zem další nepřátelsky naladěné mimozemšťany. Vědecký experiment, který měl najít život ve vesmíru, uspěl. Signál vysílaný ze Země zachytily bytosti na jiné planetě a vyslaly několik průzkumných lodí. Přistály však uprostřed vojenského cvičení u Havaje, které si vyložily po svém a začaly se bránit. Osud všech pozemšťanů je v ohrožení!

Pondělí 29.06.2015 21,00 FilmBox Premium





KOMEDIE
 
 
Tato svěží komedie neurazí ani náročnějšího diváka. Spisovatelka Karen právě dopisuje svojí nejnovější knihu. Zůstává jí však ještě vymyslet, jak zabít hlavního hrdinu Harolda. Karen však netuší, že tato postava žije i ve skutečném světě a slyší, co si myslí. Fikce a realita se střetnou a zmatený Harold se snaží změnit svůj konec v knize. V hlavních rolích září Will Ferrel, Maggie Gyllenhaal, Dustin Hoffman a Queen Latifah.

Čtvrtek 04.06.2015 19,10 FilmBox HD
 
 
Horší to už nebude
Tato svěží komedie neurazí ani náročnějšího diváka. Spisovatelka Karen právě dopisuje svojí nejnovější knihu. Zůstává jí však ještě vymyslet, jak zabít hlavního hrdinu Harolda. Karen však netuší, že tato postava žije i ve skutečném světě a slyší, co si myslí. Fikce a realita se střetnou a zmatený Harold se snaží změnit svůj konec v knize. V hlavních rolích září Will Ferrel, Maggie Gyllenhaal, Dustin Hoffman a Queen Latifah.
 
Čtvrtek 04.06 19,10 FilmBox HD

 



 

Prázdniny pana Beana
Popleteného smolaře Mr. Beana v podání britského komika Rowana Atkinsona asi netřeba nikomu představovat. Je expertem na to, jak ty nejjednodušší situace řešit nejkomplikovanějším způsobem. Tentokrát se vydá na dovolenou na Francouzskou riviéru a asi nikoho nepřekvapí, že „trable” začnou ještě po cestě z Anglie, když nechtě rozdělí otce s jeho synem a potom jim musí pomoct znovu se setkat.
 
Úterý 09.06 21,00 FilmBox Premium




SPECIÁL: KEIRA KNIGHTLEY
 

Sobotní večery vám zpříjemní série filmů s hvězdnou Keirou Knightley. Komedie, drama, thriller i romance. Z carského Ruska, válečné Anglie i soudobé Ameriky.

Pokání
Červnový speciál s Keirou Knightley začínáme ve velkém stylu. Oceňované britské drama Pokání zaručeně uspokojí i toho nejnáročnějšího diváka. Bujná fantazie a nezralost třináctileté Briony Tallisové odstartuje tragický příběh, který nenapravitelně změní osudy tří lidí. Silný snímek, odehrávající se na pozadí druhé světové války, natočil režisér Joe Wright podle románové předlohy Iana McEwana. Máme se na co těšit!
 
Sobota 06.06 21,00 FilmBox Premium




Včera v noci
Manželé Michael (Sam Worthington) a Joanna (Keira Knightley) si užívají společný život, dokud se v něm neobjeví Michaelova atraktívní kolegyňe Laura (Eva Mendes). Jejich manželství podstoupí těžkou zkoušku, když Michael odjede s Laurou na služební cestu. Joanna se navíc v ten den náhodou setká se svým bývalým a přijme jeho pozvání na večeru. Začíná dlouhá noc, která bude pro oba opravdovým testem věrnosti.
 
Sobota 20. června ve 21:00 na FilmBox Premium





SPECIÁL: SOBOTA S ANIMÁKY

Sledujete s dětmi animáky? V sobotu 27. června budete mít problém dostat ratolesti od kanálu FilmBox Premium, celý den totiž budeme pouštět ty nejoblíbenější animované snímky!
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=UbPCACC0EEM
 
Sobík Niko
Velká oříšková loupež
Ptačí úlet
Žraloci na s(o)uši
Gnomeo & Julie
Alfa a Omega
Khumba
Lorax
Norman a duchové
Příšerka v Paříži
 
27. června na FilmBox Premium




U Skylinku lze Filmbox programy sledovat:

 

Filmbox – Flexi 7, Multi HD, Multi, Kombi a Komplet
Filmbox Plus - Flexi 7, Multi HD, Multi, Kombi a Komplet
Filmbox HD - Flexi 7, Multi HD, HD Plus, Mixbox a Komplet
Filmbox Premium - Mixbox a Komplet
Filmbox Family - Mixbox a Komplet

Zdroj: SPI International
Foto: SPI International
(Autor: Jakub Švejnar)
 

DVD

Recenze: Lidé pod schody

Na Blu-ray nedávno vyšla i tahle poněkud bizarní podívaná, pod kterou se podepsal jeden legendární hororový... celý článek
 
Přidat na Seznam.cz