Josefina Vilsmaier

Povolání:
Národnost:
Věk:
27
Narození:
8.12. 1992
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Josefina Vilsmaier je mladá nemecká herečka. Narodila sa 8. decembra 1992. Je najmladšou dcérou nemeckého režiséra Josepha Vilsmaiera a nedávno zosnulej známej českej herečky Dany Vávrovej.

Často vystupovala vo filmoch svojho otca po boku svojej mamičky. Prvýkrát sa vo filme objavila v roku 1995 - Schlafes Bruder. V jednej z hlavných úloh ju môžeme vidieť vo filme Marlene (2000) a Bergkristall v roku 2004. Ďalšiu hlavnú úlohu dostala v televíznom filme Mein Vater, seine Neue und ich v roku 2005.

Má dve sestry, Janinu a Teréziu, ktoré sa tiež vydali na dráhu herectva. V roku 2005 ju nominovali na cenu Undine Award, tj. cenu pre najlepšiu mladú charakterovú herečku.

Filmografia :

1995: Schlafes Bruder
2000: Der Bär ist los
2000: Marlene 2000
2004: Bergkristall 2004
2005: Alles außer Sex (TV)
2005: Mein Vater, seine Neue und ich (TV)
2008: Männer lügen nicht! (TV)

Autor: cicis

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:15 - 04:45

31 minut již uběhlo
119 minut zbývá do konce

ČT2 - Zatopené osudy

02:35 - 02:55

11 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba: Ne...

01:55 - 03:05

51 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

02:40 - 03:40

6 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 167986
Osobností: 664534
Fotografií: 658034
Plakátů: 316240
Obsahů a biografií: 154774
foto

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Revue za šest korun (1985) [TV f...

Revue za šest korun
Hudební televizní film,   který má být asi komedií.   Paní Jitku Němcovou mám   rád jako člověka i jako   filmařského profesionála   ale tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Život Leonarda da Vinci (1971) [...

Život Leonarda da Vinci
Hodně povedená koprodukční   životopisná minisérie.   Velmi početný   italsko-španělský tým   tvůrců ve svém výpravném   eposu zachytil nejen více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Framom främsta linjen (2004)

Framom främsta linjen
Drsná realita války   tentokrát z Finska a to o   konfliktu, na který z oblasti   válečných filmů nejsme   zrovna zvyklí. Finsko je   napadeno více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Cesta do Palomy (2014)

Cesta do Palomy
Moderní western o vykonání   pomsty za vraždu matky,   pronásledování FBI, vzniku   přátelství a hlavně o   spravedlnosti. Moderní   western, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Interview s upírem (1994)

Interview s upírem
Tom Cruise a Brad Pitt jsou   silná dvojce aby tenhle film   dostatečně tahla. Mezi   upiřími filmy je to klasika,   ve který není ani Rumunský   Dracula.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 8 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Josefina Vilsmaier

Vilsmaier Josefina

Naposled navštívené:
Josefina Vilsmaier

Vilsmaier Josefina

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení