Duben
ohodnotit

Captain America: Návrat prvního Avengera [2k digital]

Captain America: The Winter Soldier

Další název:
Captain America: Zimný vojak (SK)
Rok:
2014
Délka:
136 minut
Premiéra v ČR:
3.4.2014

Obsah filmu Captain America: Návrat prvního Avengera

 
Po katastrofických událostech, které Avengers prožili v New Yorku, žije Steve Rogers neboli Captain America ve filmu Captain America: Návrat prvního Avengera poklidně v ústraní ve Washingtonu, D.C. a snaží se přizpůsobit modernímu světu. Když ale dojde k útoku na jeho kolegu z organizace S.H.I.E.L.D., zaplétá se do pavučiny intrik, které ohrožují celý svět. Společně s Black Widow se Captain America pokouší odhalit stále se prohlubující spiknutí a současně se na každém kroku střetává s profesionálními zabijáky, kteří byli posláni, aby ho umlčeli. Když dojde k odhalení skutečné šíře zákeřného plánu, povolávají Captain America s Black Widow na...
 
Související odkazy
 
Recenze: Captain America: Návrat prvního Avengera

Druhé samostatné dobrodružství superhrdiny s cool štítem.  číst dál

 
 
RECENZE: Kapitán Amerika je pořád suchar, i když akce zvedla obrátky

Pod názvem Captain America: Návrat prvního Avengera přišlo do kin pokračování komiksu, jehož hrdinu mohou brát vážně jen nejoddanější fanoušci. Přesto i oni mají co dělat, aby ustáli první minuty, kdy supervoják při ranním běhu potká jiného veterána a chlapácky poklábosí o ničem - v českém znění a zbytečném 3D. číst dál

Hodnocení: 60 %

 
 
Captain America – Návrat prvního Avengera: Dědečku, proč máš tak velké svaly?!

Ruku na srdce, hvězdy a pruhy už dnes nejsou, co bývaly. Ale jenom dokud si je na sebe podruhé neoblékne Captain America. číst dál

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Anthony RussoAnthony Russo  
Joe RussoJoe Russo  
hraje:
Chris EvansChris Evans.....Steve Rogers / Captain America [32]   
Samuel L. JacksonSamuel L. Jackson.....Nick Fury [65]   
Scarlett JohanssonScarlett Johansson.....Natasha Romanoff / Black Widow [29]   
Robert RedfordRobert Redford.....Alexander Pierce [77]   
Sebastian StanSebastian Stan.....James Buchanan 'Bucky' Barnes / Winter Soldier [30]   
Anthony MackieAnthony Mackie.....Sam Wilson / Falcon [34]   
Cobie SmuldersCobie Smulders.....Maria Hill [32]   
Frank GrilloFrank Grillo.....Brock Rumlow / Crossbones [50]   
Hayley AtwellHayley Atwell.....Peggy Carter [32]   
Maximiliano HernándezMaximiliano Hernández.....Jasper Sitwell   
Emily VanCampEmily VanCamp.....Sharon Carter / Agentka 13 [27]   
Toby JonesToby Jones.....Arnim Zola [46]   
Jenny AgutterJenny Agutter.....radní Hawleyová [61]   
Garry ShandlingGarry Shandling.....senátor Stern [64]   
Stan LeeStan Lee.....hlídač [91]   
Thomas KretschmannThomas Kretschmann.....Baron Wolfgang von Strucker [51]   
scénář:
Christopher MarkusChristopher Markus  
Stephen McFeelyStephen McFeely  
Brian BendisBrian Bendis  
námět:
Jack KirbyJack Kirby.....komiks nakladatelství Marvel Captain America (poprvé 1941)   
Joe SimonJoe Simon.....komiks nakladatelství Marvel Captain America (poprvé 1941)   
hudba:
Henry JackmanHenry Jackman  
Dave JordanDave Jordan.....supervize   
kamera:
Trent OpalochTrent Opaloch  
Pete RomanoPete Romano.....podvodní záběry   
střih:
Jeffrey FordJeffrey Ford  
Mary Jo MarkeyMary Jo Markey  
trailer
Distributor v ČR:
Falcon
 
 
Typ:
[2k digital]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Formát:
širokoúhlý
 
 
Jazykové verze:
anglická, francouzská
 
 
Distribuční verze:
dabováno, 3D dabováno, s titulky
 
 
Zvuk:
Dolby Digital Datasat
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Captain America: Návrat prvního Avengera >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.2.2022
Captain America ve svém druhém snímku a   jednoduše řečeno, je to pecka. Tvůrci   neponechali nic náhodě a celý koncept pojali   krapet jinak, než jak bývá u pokračování   typické. Do příběhu se naroubovalo více   dramatizace a životních etud jako takového,   což vedle, snad očekávaně, úžasných   akčních scén hodně vyniká. Co to znamená   především? Takže dané postavy nejsou   přítomny jen v rámci komiksové akce, ale   svými vnitřními charaktery navíc vyznívají   jako skutečné osobnosti plné radosti i strasti,   a to i po emocionální stránce. To pro takový   komiksový film hodně znamená. Humoru i   nadsázek je i tentokrát více než dost, což   svým způsobem do toho patří. Vše je tedy v   souladu a ať se děje co se děje, velmi dobře   to do sebe zapadá. Ale jo, pořád se jedná o   superhrdinský snímek plný ideálu o   spravedlnosti, ale v popředí zájmu je hlavně   spiknutí, intriky a špionáž. Samozřejmě   nechybí dechberoucí akce, které mají spád a   hlavně svůj vývoj, takže se nejedná jen o   bezduchou střílečku, jak je jinak u většiny   akčních filmů obvyklé. I ty dialogy plných   hlášek, vtípků i vážnosti fungují snad jako   nikdy. Takže konverzace nebo akce, mnohdy dokonce   i obojí najednou, se dá, z divácké stránky,   vše plně vychutnat. Jeden z nejlepších   komiksových snímků od Marvel? Přijde na to.   Každý komiksový film má své a to hlavně   vlivem charakterizace svého superhrdiny a to i   záporáka, takže podle toho také jednotlivě   vypadají, každopádně tohle pokračování s   porovnáním s ostatními skutečně hodně   vyniká.
Ostrovan
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.4.2020
Příjemné překvapení z dílny Marvelu,   kterému nechybí nic - akce, humor, tajemno,   napětí, dějové zvraty. Snad jen kdyby Kapitán   nebyl tak neuvěřitelně "čistej".   Jinak ale bood job. ;)
POMOthy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.9.2018
Druhý Kapitán America, rozumne presunutý do   "súčasnosti", je vážnejší a   nabitý fyzickejšou akciou. Tá sa odohráva   prevažne v uliciach (autá a streľba) a   poteší, že v najlepšej scéne jej lídruje   Samuel L. Jackson. Konšpiračná zápletka je ale   neprekvapivá a v druhej polovici sa stáva   neprehľadnou. Prvotná rôznorodosť prostredia   akčných scén sa v druhej polovici taktiež   vytratí. A moc akčným scénam nepomáha ani ich   zakončovanie odfláknuto z prstu vycucnutými   zvratmi (záchrana na poslednú chvíľu   odkiaľkoľvek / akokoľvek). Divákova zvedavosť   okolo identity zaujímavého záporáka ale   vydrží až do konca. Ten, s historickým   prepojením s Kapitánom, to celé obsahovo   zachraňuje. Ako veľkolepá komiksová zábava na   vypnutie hlavy je to OK.
T2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.7.2018
║Rozpočet $170miliónov║Tržby USA   $259,766,572║Tržby Celosvetovo $714,421,503▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA $36,875,694   //počet predaných kusov 1,743,354║ Tržby za   predaj DVD v USA $23,984,948 //počet predaných   kusov 1,199,824║ oproti prvému dielu teda   riadny skok, Chris Evans dozrel a krásne to   konečne ťahá, troška sa mi tam strácala   Scarlett Johansson ktorá mi zo svojou dominanciou   viac lahodila v Avengers ale dobre má tu   niekoľko slušných momentiek, prekvapil zas na   druhú stranu sympatickým výkonom Anthony   Mackie, príbehu nechýba dobre prepracovaná   dramatickosť, napätie a celkovo dej je až   prekvapivo ušitý na dnešnú hektickú   vladársku dobu, veľkým plusom akcia, aj keď je   dosť rýchla, moc spomalovačiek nečakajte ale   aspoň že nemá až tak zbesilý neprehľadný   strih, dá sa usledovať a v danom roztrasenom   Bourneovskom prevedení má aj patričné grády,   trikovo úžasná práca a v podstate celý film   pôsobí až nadmieru nejak sviežo, veľkolepo,   vyspelo, Marvel kráča stále vpred /videl v kine   3D verziu: 100%/ __
Izzy8635
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.4.2018
Ze začátku jsem se celkem nudila, prakticky nic   se nedělo. Pak se pokusili o epické bitvy jako v   ostatních filmech. Ale jinak zachovali vtipnost   filmu a tím to celkem zachránili. A Black Widow   měla nejhorší účes z těch, co kdy nosila a   nosit bude.
RwlBem
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.3.2018
Velmi zvláštní
film, v lecčem připomínající Hvězdnou   pěchotu. Pod krycí vrstvou akce a efektů se   skrývá děsivá dystopická obžaloba   současného a nastávajícího světa, naprosto   bez jakékoli jiskřičky naděje do budoucna.   Tvůrcům se, dle mého náhledu, dokonce   podařilo mistrně skloubit akční složku tak,   že ve spojitosti s tímto skrytým dějem   působí ještě víc zoufale a téměř   tragikomicky. Včetně toho, že o tom vlastně   nepadne jediné slovo. Za tento skvělý studijní   materiál dávám plný počet.
Máša13
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.11.2017
Celkem
povedené dílko.Sice naprosto předvídatelné a   plné US patosu,ale jinak kvalitně   natočené,děj plynul,takže na odreagování   dobrý:-)
willhelmina
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.4.2015
Ach ano , sladký Chris Evans alias Steve Rogers.   Namakaný, vysoký, mimoriadne pohľadný, naivne   spravodlivý a maximálne nedostupný Captain   America. Ono bude mať počas filmu vačšina   ženského publika dobrý pocit pretože pohľad   do jeho modrých očí je príjemný, no musím   uznať že ani dej nie je na zahodenie. Film   ponúka niekoľko fajn scén ktoré Vám nedovolia   zaspať. Trochu mi príde trápne ako chce   Scarlett J. hlavnej postave dohodiť ženskú na   rande. Naopak z "winter soldier" ide   taká mierna temnota od prvej scény. Film ako   celok je fajn. Naozaj, nie je to niečo čo budete   chcieť vidieť každý mesiac , no je to film   stvorený na pozeranie v pároch :)
bobo336
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.2.2015
Captain America: The Winter Soldier
Zimný Vojak pokračuje krátko po konci Prvého   Avengera.Musím sa priznať,že film ma zaujal   hlavne akciou,ktorá bola naozaj výborná.   Príbehom film trocha zaostáva za predchodcom ale   výborné vizuálne spracovanie a finálna   bitka(Ktorú sprevádza prekrásny soundtrack) mi   to vynahradili.
wena
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.12.2014
Film má spád! Akce střídá akci, konec   otevřený na další pokračování. Tak to má   být film mě pobavil a i jsem se zasmál.
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih66726minih66726Rio (2011) 
Rio n
minih16978minih16978Pro hrst dolarů (1964) 
Per un pugno di dollari n
minih18585minih18585Jízda sedmi statečných (1972) 
The Magnificent Seven Ride! n
minih17699minih17699Rambo 2 (1985) 
Rambo: First Blood Part II n
minih55887minih55887Trust (2010) 
Trust n
minih159583minih159583Temné osnovy (2018) 
Down a Dark Hall n
minih26041minih26041Falešná kočička (1926) 
n
minih164374minih164374Pokémon: Detektiv Pikachu (2019) 
Pokémon: Detective Pikachu n
minih150082minih150082Spravedlnost (2017) [TV minisérie] 
Spravedlnost n
minih16314minih16314Policejní akademie 3: Znovu ve výcviku (1986) 
Police Academy 3: Back in Training n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Marvels (2023)

 Marvels (2023)
Marvels n
The Marvels
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Nia DaCosta

(pokračování)

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)

 Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023)
Ant-Man a Wasp: Quantumania n
Ant-Man and the Wasp: Quantumania
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / mysteriózní / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023)

 Strážci Galaxie: Volume 3 (2023)
Strážci Galaxie: Volume 3 n
Guardians of the Galaxy Vol. 3
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn

(pokračování)

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022)

 Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022)
Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství n
Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Žánr: akční / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Sam Raimi

(pokračování)

Thor: Láska jako hrom (2022)

 Thor: Láska jako hrom (2022)
Thor: Láska jako hrom n
Thor: Love and Thunder
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Taika Waititi

(pokračování)

Ms. Marvel (2022) [TV minisérie]

 Ms. Marvel (2022) [TV minisérie]
Ms. Marvel n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / komedie / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Sharmeen Obaid-Chinoy, Adil El Arbi, Bilall Fallah

(pokračování)

Black Panther: Wakanda nechť žije (2022)

 Black Panther: Wakanda nechť žije (2022)
Black Panther: Wakanda nechť žije n
Black Panther: Wakanda Forever
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Ryan Coogler

(pokračování)

Moon Knight (2022) [TV minisérie]

 Moon Knight (2022) [TV minisérie]
Moon Knight n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / horor / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Mohamed Diab, Justin Benson, Aaron Moorhead

(pokračování)

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) [TV seriál]

 She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (2022) [TV seriál]
She-Hulk: Neuvěřitelná právnička n
She-Hulk: Attorney at Law
Žánr: akční / dobrodružný / drama / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Kat Coiro, Anu Valia

(pokračování)

Black Widow (2021)

 Black Widow (2021)
Black Widow n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Cate Shortland

(pokračování)

Eternals (2021)

 Eternals (2021)
Eternals n
 
Žánr: akční / drama / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Chloé Zhao

(pokračování)

Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021)

 Shang-Chi a legenda o deseti prstenech (2021)
Shang-Chi a legenda o deseti prstenech n
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Destin Cretton

(pokračování)

WandaVision (2021) [TV minisérie]

 WandaVision (2021) [TV minisérie]
WandaVision n
 
Žánr: akční / sci-fi / drama / fantasy / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Matt Shakman

(pokračování)

Spider-Man: Bez domova (2021)

 Spider-Man: Bez domova (2021)
Spider-Man: Bez domova n
Spider-Man: No Way Home
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

Falcon a Winter Soldier (2021) [TV minisérie]

 Falcon a Winter Soldier (2021) [TV minisérie]
Falcon a Winter Soldier n
The Falcon and the Winter Soldier
Žánr: akční / dobrodružný / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Kari Skogland

(pokračování)

Loki (2021) [TV seriál]

 Loki (2021) [TV seriál]
Loki n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Kate Herron

(pokračování)

Hawkeye (2021) [TV minisérie]

 Hawkeye (2021) [TV minisérie]
Hawkeye n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / mysteriózní
Země: Spojené státy americké
Režie: Bert , Bertie , Rhys Thomas

(pokračování)

Co kdyby...? (2021) [TV seriál]

 Co kdyby...? (2021) [TV seriál]
Co kdyby...? n
What If...?
Žánr: animovaný / akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Brian Andrews

(pokračování)

Avengers: Endgame (2019)

 Avengers: Endgame (2019)
Avengers: Endgame n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Captain Marvel (2019)

 Captain Marvel (2019)
Captain Marvel n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Anna Boden, Ryan Fleck

(pokračování)

Spider-Man: Daleko od domova (2019)

 Spider-Man: Daleko od domova (2019)
Spider-Man: Daleko od domova n
Spider-Man: Far From Home
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

Black Panther (2018)

 Black Panther (2018)
Black Panther n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Ryan Coogler

(pokračování)

Avengers: Infinity War (2018)

 Avengers: Infinity War (2018)
Avengers: Infinity War n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Ant-Man a Wasp (2018)

 Ant-Man a Wasp (2018)
Ant-Man a Wasp n
Ant-Man and the Wasp
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Cloak & Dagger (2018) [TV seriál]

 Cloak & Dagger (2018) [TV seriál]
Cloak & Dagger n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Álex García López, Paul A. Edwards, Peter Hoar

(pokračování)

Thor: Ragnarok (2017)

 Thor: Ragnarok (2017)
Thor: Ragnarok n
 
Žánr: akční / drama / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Taika Waititi

(pokračování)

Iron Fist (2017) [TV seriál]

 Iron Fist (2017) [TV seriál]
Iron Fist n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Stephen Surjik, John Dahl, Farren Blackburn

(pokračování)

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017)

 Strážci Galaxie Vol. 2 (2017)
Strážci Galaxie Vol. 2 n
Guardians of the Galaxy Vol. 2
Žánr: sci-fi / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn

(pokračování)

Spider-Man: Homecoming (2017)

 Spider-Man: Homecoming (2017)
Spider-Man: Homecoming n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Watts

(pokračování)

The Defenders (2017) [TV seriál]

 The Defenders (2017) [TV seriál]
The Defenders n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

The Punisher (2017) [TV seriál]

 The Punisher (2017) [TV seriál]
The Punisher n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Andy Goddard, Tom Shankland, Antonio Campos

(pokračování)

Runaways (2017) [TV seriál]

 Runaways (2017) [TV seriál]
Runaways n
 
Žánr: akční / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Katie Eastridge

(pokračování)

Captain America: Občanská válka (2016)

 Captain America: Občanská válka (2016)
Captain America: Občanská válka n
Captain America: Civil War
Žánr: akční / sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Anthony Russo, Joe Russo

(pokračování)

Doktor Strange (2016)

 Doktor Strange (2016)
Doktor Strange n
Doctor Strange
Žánr: komiks / dobrodružný / fantasy / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Scott Derrickson

(pokračování)

Luke Cage (2016) [TV seriál]

 Luke Cage (2016) [TV seriál]
Luke Cage n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Andy Goddard, Marc Jobst, Clark Johnson

(pokračování)

Ant-Man (2015) [DCP]

 Ant-Man (2015) [DCP]
Ant-Man n
 
Žánr: komiks / akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Peyton Reed

(pokračování)

Daredevil (2015) [TV seriál]

 Daredevil (2015) [TV seriál]
Daredevil n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké


(pokračování)

Avengers: Age of Ultron (2015)

 Avengers: Age of Ultron (2015)
Avengers: Age of Ultron n
The Avengers: Age of Ultron
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Jessica Jones (2015) [TV seriál]

 Jessica Jones (2015) [TV seriál]
Jessica Jones n
 
Žánr: akční / drama / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: David Petrarca, S.J. Clarkson, Bill Gierhart

(pokračování)

Agent Carter (2015) [TV seriál]

 Agent Carter (2015) [TV seriál]
Agent Carter n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis D'Esposito, Scott Winant

(pokračování)

Strážci Galaxie (2014) [2k digital]

 Strážci Galaxie (2014) [2k digital]
Strážci Galaxie n
Guardians of the Galaxy
Žánr: komiks / dobrodružný / akční
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: James Gunn

(pokračování)

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) [TV seriál]

 Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) [TV seriál]
Agenti S.H.I.E.L.D. n
Agents of S.H.I.E.L.D.
Žánr: akční / drama / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Iron Man 3 (2013)

 Iron Man 3 (2013)
Iron Man 3 n
 
Žánr: akční / komiks / thriller
Země: Spojené státy americké / Čína
Režie: Shane Black

(pokračování)

Thor: Temný svět (2013)

 Thor: Temný svět (2013)
Thor: Temný svět n
Thor: The Dark World
Žánr: akční / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Alan Taylor

(pokračování)

Avengers (2012)

 Avengers (2012)
Avengers n
Marvel’s The Avengers
Žánr: akční / dobrodružný / komiks / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Joss Whedon

(pokračování)

Thor (2011)

 Thor (2011)
Thor n
 
Žánr: akční / dobrodružný / drama / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Kenneth Branagh

(pokračování)

Captain America: První Avenger (2011)

 Captain America: První Avenger (2011)
Captain America: První Avenger n
Captain America: The First Avenger
Žánr: akční / fantasy / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Joe Johnston

(pokračování)

Iron Man 2 (2010)

 Iron Man 2 (2010)
Iron Man 2 n
 
Žánr: akční / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Favreau

(pokračování)

Neuvěřitelný Hulk (2008)

 Neuvěřitelný Hulk (2008)
Neuvěřitelný Hulk n
The Incredible Hulk
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Louis Leterrier

(pokračování)

Iron Man (2008)

 Iron Man (2008)
Iron Man n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Jon Favreau

(pokračování)

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) [2k digital]Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) [2k digital]Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) [2k digital]Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) [2k digital]
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376379
Obsahů a biografií: 178209

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10