Zari
ohodnotit

Blonďáček

Michou d'Auber

Další název:
Blondiačik (SK)
Žánr:
Země:
Rok:
2007
Délka:
122 minut

Obsah filmu Blonďáček

 
Georges a jeho žena Gisele adoptují alžírského chlapce Michou. Georges však o jeho původu neví, protože by ho nikdo nepřijal. Gisele chlapci upraví jméno, obarví vlasy a vydává ho za Francouze. Michou si otce rychle získá a ještě pomůže zachránit rozpadající se manželství.

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
francouzská
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Blonďáček >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.5.2015
Velmi poučný snímek o xenofobii k islámu.   Nenávist vůči těmto lidem může být cílená   a to hlavně z opatrnosti, ale když se jedná o   dítě z dětského domova? Ruku na srdce, kolik   lidí by si ho vzalo domů do výchovy a přitom   tolerovalo jeho náboženské zvyky? Citlivý   námět rozpracovaný do odlišnosti názorů mezi   manželským párem. Samozřejmě nejde jen o ně,   i okolí dá o sobě patřičně vědět. Trochu   jsem čekal více umělečtější zpravování,   ale musím uznat, že toto je taktéž vcelku   povedené. Střet názorů na všech frontách a   uprostřed malý chlapec obarvený na blond, aby   nebyl jeho původ znatelný. Film může u někoho   rozšířit obzory, u někoho naopak prohloubit   vztek. Každopádně se tímto způsobem   upozorňuje na určitý problém, který by neměl   zůstat bez povšimnutí.
curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.5.2010
Zajímavá zápletka, když manželka neprozradí   svému muži, bývalému vojáku z Indočíny, že   adoptovaný syn je Arab. Obarví mu vlasy a   zfalšuje jeho diklady. George si malého Michoua   zamiluje a nakonec i změní názor na   příslušníky jiných ras. Film mě nějak   zvlášť nezaujal, snad jedině velký G.D.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Blonďáček (2007)Blonďáček (2007)Blonďáček (2007)Blonďáček (2007)
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Mimi Polk Gitlin

Gitlin Mimi Polk

Naposled navštívené:
Mimi Polk Gitlin

Gitlin Mimi Polk