Duben
ohodnotit

Brazilský masakr

Turistas / Turistas go home

Další název:
Paradise Lost, Turisti
Rok:
2006
Délka:
89 minut

Obsah filmu Brazilský masakr

 
Po úděsné autobusové nehodě, zůstane v brazilském městě poblíž pláže bez pomoci skupina dobrodruhů. Postupem doby zjišťují, že bělostná písečná pláž a nepropustná džungle kolem ukrývají temné, zatím neodhalené tajemství.

 
Související odkaz
 
Brazilský masakr

Máte rádi horory? A co takhle jeden o turistech, kteří se zasekli v malém brazilském městě, kde cizáky zrovna nemusí? číst dál

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
John StockwellJohn Stockwell  
hraje:
Josh DuhamelJosh Duhamel.....Alex [33]   
Melissa GeorgeMelissa George.....Pru [29]   
Olivia WildeOlivia Wilde.....Bea [22]   
Desmond AskewDesmond Askew.....Finn [33]   
Beau GarrettBeau Garrett.....Amy [23]   
Max BrownMax Brown.....Liam [25]   
Lucy RamosLucy Ramos.....Arolea   
Andréa LealAndréa Leal.....Camila   
Miguelito AcostaMiguelito Acosta.....Jamoru [41]   
Agles SteibAgles Steib.....Kiko   
Miguel LunardiMiguel Lunardi.....Zamora   
Jorge SóJorge Só.....řidič autobusu   
Cristiani AparecidaCristiani Aparecida.....domorodá kráska   
Diego SantiagoDiego Santiago.....Jacaré   
 Marcao Marcao.....Ranan   
scénář:
Michael RossMichael Ross  
hudba:
Paul HaslingerPaul Haslinger  
kamera:
Enrique ChediakEnrique Chediak  
střih:
Jeff McEvoyJeff McEvoy  
dvd obal trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazykové verze:
anglická, portugalská
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Přístupno:
od 18 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Brazilský masakr >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Orin002
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 12.8.2023
Pěkné holky a super scéna jak jedna z nich   spadne ze skály, jinak nic zajímavého. Účelem   bylo asi aby jsme si dávali pozor na orgány,   protože je může potřebovat někdo   jiný.
Osobně bych ale videl kombinaci s filmem   Transformers, kde by je rozebírali na levné   autodíly. :D
radegaster
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.4.2017
Brazilian stupid
Prvních třicet minut se hlavní hrdinové koupou   a popíjí na pláži, potom dvacet minut chodí v   džungli a plavou v jeskyních, a když se po   padesáti minutách konečně objeví nějaký ten   jakože hlavní záporák, hrdinové během pěti   minut utečou a zbytek filmu zase plavou v   jeskyni. WTF?! Celé to ještě podtrhuje   chlapík, který zavede hrdiny do pasti, ale po   jejich předání si rozmyslí to a vrátí se je   zachránit. Další skvělou postavou je Indián,   který dva hrdiny zabije, ale potom obrátí   zbraň proti zaměstnavateli a zbytku hrdinů   pomůže. Tohle je rozhodně jeden z   nejstupidnějších filmů roku 2006. Bože jak   já lituji toho času.. jsem pořád doufal a   doufal, myslel, že se něco stane, nebo že to   zase taková hrůza nebude, ale bylo to fakt   hrozný.
hvezdyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.2.2014
Ta americká omladina, aby se vůbec bála   cestovat. Všude je chce někdo z různých   důvodů povraždit. Ať už jsou to slovenské   hostely, či jihoamerické pustiny. Zde jede   skupina mladých autobus skrze jednu ze zemí   BRICS. Užívají si prázsnin. Jsou to anonymní   hrdinové příběhu, protože divák nemá vůbec   možnost se s hrdiny sesouznit. Organizace v   Brázílii je tak dobrá, že kdesi na cestě ten   autobus havaruje a shodou okolností je poblíž   prima pláž (takže i kozy uvidíme) a je tam bar   plný alkoholu. A ve spolupráci s tím barem jde   někdo po krku našim hrdinům. Respektive jde jim   po játech, ledvinách a dalších vnitřnostech,   které by se daly použít jinde. Věšina   příběhu se odehrává ve tmě, takže je vidět   kulový. Je to celé nepřehledné. a konec jeden   z hrdinů plácne životní moudro, že je lepší   cestovat letadlem, než vlakem.
Scénáristicky   je to bídné. Vůbec to není nápadité. Film   není ani originální a dokonce postrádá i   napětí, které bych od filmu očekával. Přesto   všechno dávám mírně nadprůměrnou známku.   Asi za ty scény u vody.
thejduk
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.11.2013
Havárie autobusu je začátkem případu, který   vypadá sice krvavě, ale nic dalšího jsem na   tom opravdu neviděl. Transplantace orgánů   zrovna není můj pravý šálek kávy a ničím   extra zvláštním mne film nezaujal, dvakrát ho   vidět nemusím, ale krve a scén zasluhujících   pozornost bylo celkem dost.
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.9.2013
Ten kdo vymýšlí distribuční názvy je   KRAVSKÉ vemeno!! Úmyslně píši, vymýšlí =   nepřekládá. Masakr? Kde to slovo v   originálním názvu viděl? No, ale je zbytečné   se rozčilovat, masakr v názvu přitáhne více   lidí než slovo turista. Nyní k filmu. No, pokud   se ožralé noci a bloncání po pralese a   nádherné přírodě dá říkat masakr… Nudný   snímek s akčním dějem ke konci filmu. Pár   minut gore, pár hezkých dívčích těl to tedy   u mne skutečně nevytrhly a snímek   „oceňuji“ tím nejhorším způsobem.   1501201185208937
261972
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.11.2012
I když jeho název vlastní slovo   "masakr", nenechte se mýlit, že se   jedná o podobný film jako "Texaský masakr   motorovou pilou". Podle mě vůbec né.   Samozřejmě to všechno začíná nehodou, pak   rájem a končí to tragédií. Myslím si ale,   že ta tragédie není tak hrozná. Narozdíl od   "Texaského masakru", přátelé sice   také utíkají z údajného "ráje",   ale zatím nikdo neumřel a hrdinové jsou   "pouze" okradení. Pak teda, s místním   přítelem Kikem, utíkají pryč a obyvatelé   jsou ještě celkem normální. Sice pak je   scéna, kdy se najde motorka Norů, kteří se s   přáteli ještě včera pěkně bavili, ale není   to zatím důkaz nějaké hrůzy. Pokračujeme.   Přátelé jdou do "bezpečí" a i když   jsou bez oblečení (jen v plavkách), tak se   dokážou ještě smát (no vlastně se nedivím,   když jsem taky uviděla ty nádherné vodopády a   jeskyně). Každopádně "druhá"   zábava končí, když se Kiko zraní   (předváděl se a když skočil z vodopádu, tak   se praštil o "šutr"). Špatné je, že   divák stále neví, kdo hrdiny vlastně hledá   (spíš honí ) za zmatek, který způsobili. I   když už jsme dávno předtím viděli ty dva z   Norska, jak byli zabiti, stále divák neví, kdo   a proč vlastně skutečně vraždí!? No nic. Jde   se dál. Přátelé dorazí do údajně   "bezpečného" domu. Kikovi dají hlavu   "dohromady" a jde se spát. Netrvá to   ani chvíli a k domu přilétá vrtulník. Do domu   vchází Kikův strýc (hrdinové o něm věděli)   a má pro ně nepříjemné překvapení...   Neprozradím ale, jaké (to by nebylo fér ). Koho   to opravdu zajímá, ten se na to jukne, jelikož   tento ilm není nijak špatný.
matej69
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.8.2012
Tak první půlhodina filmu mi ukázala situaci,   ve který bych byl děsně rád - popíjení na   pláži, plavání v krásný přírodě,   "Dokud nám nedojdou prachy nebo jim   pivo."
Po tý první půlhodině jsem ale   viděl situaci, ve který bych se za nic na   světě ocitnout nechtěl - bez dokladů, peněz,   oblečení in the middle of nowhere, kdy bych   musel hledat pomoc u vesničanů, kteří mi   vůbec nerozumí a na krk by mi dýchal magor, co   by mi chtěl ukrást ledvinu.
Docela zajímavej   film s dobrym obsazenim a pěknym pohledem na tři   kočky v bikinách.
vojtam
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.1.2012
Tenhle snímek mi v době jeho vzniku nějak   utekl,kouknul jsem na něj až ted.No čekal jsem   víc než trošku přiblblou   vyvraždovačku.Zbloudílí turisti v Brazílii   jako zdroj lidských orgánů.Aspon tam hráli   herci na které se dalo koukat v čele s mou   oblíbenou Melissou George.Víc jak šest ale dát   nemůžu,škoda.
marci22
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.6.2010
Prachobyčejný dobrodružný horor.Horor je to   hlavně z toho důvodu,že je tu pár brutálních   vražd-vypíchnuté oko,operace zaživa.
rankinfitch
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.5.2010
Taková kombinace Pláže, Krvavé hostiny...a tak   podobně. Obchod s lidskými orgány v Brazílii   dosáhl takových rozměrů, že turisti, kteří   se ztratí, se takřka nikdy nevrátí. A to se   děje i partě přátel, kteří si spletli   autobus, který naboural a oni jsou tak odkázáni   svému osudu. Průměr film, nic mimořádného a   už vůbec nic nového pod sluncem.
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih70690minih70690Dům snů (2011) 
Dream House n
minih42126minih42126Ďábel nosí Pradu (2006) 
The Devil Wears Prada n
minih38625minih38625Donnie Darko (2001) 
Donnie Darko n
minih55889minih55889Barbizonovo pokušení (1946) 
La tentation de Barbizon n
minih49515minih49515Tichá domácnost (1986) [TV inscenace] 
Tichá domácnost n
minih38063minih38063Uprchlíci (2001) 
Escapist n
minih43351minih43351Odložené případy (2003) [TV seriál] 
Cold Case n
minih41494minih41494Stopař duchů (2005) 
Chasing Ghosts n
minih33334minih33334Zůstane to mezi námi (2003) 
Zostane to medzi nami n
minih24516minih24516Život bez kytary (1962) 
n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Brazilský masakr (2006)Brazilský masakr (2006)Brazilský masakr (2006)Brazilský masakr (2006)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190568
Osobností: 697849
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178286

Poslední komentáře

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10