Duben
ohodnotit

Amazing Spider-Man 2 [2k digital]

The Amazing Spider-Man 2

Další název:
The Amazing Spider-Man 2: Rise Of Electro
Žánr:
Rok:
2014
Délka:
142 minut
Premiéra v ČR:
24.4.2014
„Jedině Spider-Man může ochránit Newyorčany před zákeřnými padouchy.“

Obsah filmu Amazing Spider-Man 2

 
Být Spider-Manem (Andrew Garfield) je skvělé. Peter Parker nezná úžasnější pocit než se prohánět mezi mrakodrapy, být skutečným hrdinou a trávit čas s Gwen (Emma Stone). Být Spider-Manem ale má také svou cenu: jedině Spider-Man je schopen ochránit ostatní Newyorčany před pozoruhodnými padouchy, kteří město ohrožují. Když se na scéně objevuje Electro (Jamie Foxx), je Peter nucen čelit nepříteli, který je mnohem silnější než on sám. A když se vrací i jeho starý přítel Harry Osborn (Dane ...
 
Související odkazy
 
Recenze: (The) Amazing Spider-Man 2

Kam se hrabe Captain America …   číst dál

 
 
RECENZE: Amazing Spider-Man 2. Prostě ještě větší triky

Půlnočními projekcemi pro fanoušky vtrhne v noci ze středy na čtvrtek do našich kin premiérový Amazing Spider-Man 2. Holým oznámením by se dalo rovnou i skončit. Protože druhý díl nové série starého komiksu spadá do kategorie děl, opakováno s klasikem, "umím si představit". číst dál

Hodnocení: 60 %

 
 
The Amazing Spider-Man 2: Úžasný Spider-Man se vrací

V roce 2012 začala další nová, omlazená kapitola příběhů pavoučího superhrdiny. Snímek The Amazing Spider-Man utržil ve světových kinech přes 750 milionů dolarů, a tak se Spider-Man brzo vrátil bojovat se zločinem i s životem (ne)obyčejného teenagera. číst dál

 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Marc WebbMarc Webb  
hraje:
Andrew GarfieldAndrew Garfield..... Peter Parker / Spider-Man [30]   
Emma StoneEmma Stone.....Gwen Stacyová [25]   
Jamie FoxxJamie Foxx.....Max Dillon / Elektro [46]   
Dane DeHaanDane DeHaan.....Green Goblin/Harry Osborn [28]   
Colm FeoreColm Feore.....Menken [55]   
Felicity JonesFelicity Jones.....Felicia [30]   
Paul GiamattiPaul Giamatti.....Aleksei Sytsevich / Rhino [46]   
Sally FieldSally Field.....teta May [67]   
Embeth DavidtzEmbeth Davidtz.....Mary Parkerová [48]   
Campbell ScottCampbell Scott.....Richard Parker [52]   
Marton CsokasMarton Csokas.....dr. Ashley Kafka [47]   
Martin SheenMartin Sheen.....strýc Ben [73]   
Chris CooperChris Cooper.....Norman Osborn [62]   
Sarah GadonSarah Gadon.....Kari [27]   
Stefanie BarbatoStefanie Barbato.....Mallory [33]   
Charlie DePewCharlie DePew.....Philip Stacy [17]   
scénář:
Roberto OrciRoberto Orci  
Alex KurtzmanAlex Kurtzman  
James VanderbiltJames Vanderbilt  
Jeff PinknerJeff Pinkner  
námět:
Stan LeeStan Lee.....stejnojmenný komiks nakl. Marvel [91]   
Steve DitkoSteve Ditko.....stejnojmenný komiks nakl. Marvel [86]   
hudba:
Alicia KeysAlicia Keys....."It's On Again" [34]   
Johnny MarrJohnny Marr.....provedení [50]   
Hans ZimmerHans Zimmer  
Pharell WilliamsPharell Williams.....provedení   
The Magnificent SixThe Magnificent Six  
kamera:
Daniel MindelDaniel Mindel  
střih:
Elliot GrahamElliot Graham  
Pietro ScaliaPietro Scalia  
dvd obal trailer
Distributor v ČR:
Falcon
 
 
Typ:
[2k digital]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Formát:
IMAX
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
dabováno, 3D dabováno, s titulky, 3D s titulky
 
 
Zvuk:
Dolby Atmos
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Amazing Spider-Man 2 >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

majkronyk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.3.2024
Spoustu se toho nepovedlo.
Druhý film této série je definitivně horší   než ten první. Ale zase upřímně. U Sony má   Spiderverse nastarost holt někdo, kdo k tomu   evidentně nemá vztah. Na druhou stranu třeba ve   srovnání se třetím Spider-manem od Raimiho   (konečně jsem se podíval, jak se to píše, a   kupodivu jsem se minule nespletl), tak tady v tom   se alespoň lidi nechovali jako úplný hlupáci   větší část filmu.
red.mann
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.11.2020
Po technické stránce, vizuálně a hudebně je   to výborné. Co se týká obsahu a napětí, tak   je to o hodně slabší až nudné.
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.12.2019
Jak jsem byla spokojená s prvním obnoveným   Spidermanem, tak ten druhý mi nějak vadil.   Roztahaný příběh na vice frontách, Peter   pořád Gwen chtěl, nechtěl, chtěl a hlavně to   pořád omílal, připadalo mi jako by ani   nechtěl dospět, protože to znamená   odpovědnost a té se bál. Příběh zase   klasický, výprava dobrá, efektům není co   vytknout, ale ten konec, to jsem nepobrala. Na   hollywoodský spektákl dost drsné. Kdybych   viděla film bez dabingu, možná bych byla trochu   shovívavější. Hlavně dabing Spideyho mi   vadil, zněl mi hrozně ukníkaně.
pigal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.2.2019
Spidey je stale vo forme...
Druhy Spidey nesklamal.Dvojica Garfield-Stone sa   skvele doplnuje a Stone k tomu pridava vysoky   esteticky zazitok.Humorne prvky su paradne a   ozivuju pribeh, ktory pozname vsetci   nazpamat.Elektro sice pripominal Dr. Manhattana z   Watchmen, ale narozdiel od The Lizarda z prveho   dielu mal smrnc.Green Goblin bol sice slabsi,ale   motivacie k premene na zloduchov boli   uveritelne.Vyborny komiks.
Film jednoznacne   doporucujem.
Izzy8635
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.2.2019
Tak to, co mi vadilo na jedničce, tenhle film   vylepšil. Navazuje na první díl a má hladký a   jasný, sice sem tam nudný, ale občas akční   děj. Celkem se mi líbil konec. Vizuální efekty   jsou jako obyčejně velmi dobré a i zloduši   vypadají reálněji. Povedený Spiderman.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.9.2018
Nový trend je, zdá se, obsadit co   nejnesympatičtější hrdiny a když se jedná o   superhrdinu, tak musí zachránit co nejvíc   různých ras a národností. Můžu říct, že   zlatej Pavka Korčagin...tam to aspoň bylo podle   pravdy.
T2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.8.2018
║Rozpočet $200miliónov║Tržby USA   $202,853,933║Tržby Celosvetovo $708,982,323▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA $25,611,264║   Tržby za predaj DVD v USA $21,178,248║ V prvom   rade treba dať poklonu tvorcom ohľadne využitia   3D efektu, opäť potvrdili že v tomto smere   môže film vyniknúť k lepšiemu dojmu a práve   táto nová séria Spider-man dokázala ako jedna   z mála filmových 3D verzii skutočne dodať ten   pravý dojem poriadného priestorového efektu,   takže v tomto ohľadne veľké plus pre film.   Príbeh je klasický schématický, bez nejakých   prekvapivých zvratov, dosť sa tu vsádza na   romantickú notu a mladým hercom to aj ide a   sekne ale čo je moc to je moc a časom to začne   zbytočne brzdiť dej a práve hlavný zloduši   tým pádom majú menší priestor, priestor   ktorý mohli lepšie vystužiť rozsiahlejšou   komunikáciou s Petrom Parkerom/ Spider-manom,   lebo tie spoločné úseky z mladým Harrym   Osbornom a Maxom/Elektrom boli veľmi intenzívne,   vtiahli do deja, zaujali, bolo cítiť napätie,   dokonca aj tie humorné frky tam sedeli, veru   škoda že sa tvorcovia viac nearanžovali v tomto   smere. Bonbónik boli opäť Spider-manové   efektné premety, skoky, záchranné akcie,   súperenie, komické vsuvky zo zachránenými,   fakt delikatesa, dokonca aj pubertálny podtón a   správanie postavy Spidermana sa dá zniesť, je   to proste iná séria než od Raimiho ktorú mám   len o niečo málo radšej než túto, ktorá má   samozrejme čosi do seba, na záver Hans Zimmer je   aktuálne najlepší skladateľ, opäť zložil   úžasný heroický motív, je to hudobný klenot.   /videl v kine 3D verziu: 80%/
AdamTorpis
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 7.3.2018
BOŽE MÔJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Keď som si pred 3 rokmi pozrel tento film, tak sa   mi strašne páčil. Potom som si ho pustil asi   pred mesiacom a potom som zistil aký som   kretén.Ten film má tak dementný príbeh, Gwen   sa celý film chová ako zamilovaná krava. Film   má dementného záporáka Electra ktorý vyzerá   oveľa horšie ako Spectularovi. Ďalej sa mi   nepáči že GG (Green Goblin) nedostal viac   priestoru. Najhoršia komiksovka EVER !!!!!!!! A   ešte horšie ako Thor: Dark World a to už je čo   povedať.
Karius
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.9.2015
U prvního počinu Marca Webba s názvem   ,,Amazing,, jsem se o něm zmiňoval jako o   režisérovi bez závratné budoucnosti. Druhý   díl můj názor nezměnil. Mark Webb je   regulérní looser. Svěřit remake jednoho ze   tří nejslavnějších superhrdinů režisérovi   hudebních videoklipů? Obsadit do remaku jednoho   ze tří nejslavnějších superhrdinů céčkové   herce včetně DeHaana, kterej by mohl z fleku   ztvárnit nacistu v životopisným filmu o   Hitlerovi? Ty vole, tady asi někdo žere drcený   brufeny, bo to nechápu absolutně! Jamie Foxx mě   taky zklamal. Chápu, že vydělávat na chleba se   musí, ale 2 roky po úspěchu v Djangovi me jeho   role chodící energizer baterky přišla pod jeho   úroveň. Nicméně i přesto je tento díl o   maličko lepší. Ale asi jen proto, že tady   není prvních 50 minut brutální nudy alá   Beverly Hills nová generace jako v prvním díle.   Když to srovnam s Nolanovo Batmanem nebo   relativně slabém Snyderovo Mužem z oceli, tak   je Amazing Spiderman asi nejzbytečnější a   nejtrapnější remake poslední dekády. 50%   dávám pouze za hlavního protagonistu, kterej mi   po prvním díle už trošku přišel k chuti a za   zvláštní efekty...jinak to je výblitek roku   2014
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.1.2015
přesto, že jsem tomu nevěřil tak stále trvám   na tom že Amazing Spiderman posunul Spidermana   zase o kousek výš. Jako vždy fajn efekty, děj   ok a zvraty taky nečekané - já doporučuji.
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih54274minih54274Miloš Forman: Co tě nezabije... (2009) 
n
minih16568minih16568Poslední mohykán (1947) 
Poslední mohykán n
minih34742minih34742Král zabijáků (1998) 
Sat sau ji wong n
minih49712minih49712V plamenech (2008) 
Incendiary n
minih25689minih25689Světlo z ohně (1997) 
Firelight n
minih143642minih143642Neon Demon (2016) 
The Neon Demon n
minih128081minih128081Pach krve 6: Krvavý hotel (2014) 
Wrong Turn 6: Last Resort n
minih46592minih46592Žiješ jednou, zemřeš dvakrát (2006) [TV film] 
Live Once, Die Twice n
minih86152minih86152Byzantium – Upíří příběh (2012) 
Byzantium n
minih20186minih20186Šílená jízda (1999) 
Drive Me Crazy n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Amazing Spider-Man (2012)

 Amazing Spider-Man (2012)
Amazing Spider-Man n
The Amazing Spider-Man
Žánr: akční / fantasy / komiks / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Marc Webb

(pokračování)

Amazing Spider-Man 2 (2014) [2k digital]Amazing Spider-Man 2 (2014) [2k digital]Amazing Spider-Man 2 (2014) [2k digital]Amazing Spider-Man 2 (2014) [2k digital]
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697849
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178285

Poslední komentáře

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani