Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Zvláštní jednotka Echelon 8

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
martin.stusak.9
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 28.2.2016
Zpočátku to vypadalo, že se   tvůrci inspirovali po   obrazové stránce seriálem   ´24 hodin´, ale jelikož   spolu s nějakou akcí   probíhala dojemná scéna jak   vystřižená ze špatné   telenovely, kde žena žádá   muže o ruku, který se jí   vzápětí přizná o svém   povolání tajného agenta,   jde všechno do kopru. I ta   obrazová okýnka rychle   zmizí. Tvůrci to mysleli   dobře, ale bohužel, vyrovnat   se americké tvorbě se jim   prostě nepodařilo. Děj   není plynulý a naopak je v   mnoha aspektech velice   zbrklý. Akční scény   vypadají velice amatérsky a   tím pádem naprosto   nevěrohodně. Výpravě   viditelně chyběl potřebný   rozpočet a tak byla snaha   vytlačit z tématu co se   dalo. Bezúspěšně. Vznikl   velice zmatečný a duchem   prázdný akční thriller,   který podobně zaměřeným   snímkům dělá jenom ostudu.
curil
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.2.2021
Tak tento filmeček je opravdu   výjimečná blbina. Snad   ještě horší než filmy   neblaze proslulé produkční   společnosti   "Asylum". Ani   amatérští filmaři   nenatočí podobnou snůšku   nelogičností. Herci mi   připadají komplet jako   loutky, navíc jsou vesměs   toporní, jejich mimika je   kapitola sama pro sebe.   Tvůrci se pouští bez   rozpaků do událostí kolem   11. září 2001, ale toto   závažné téma by při svém   umění měli obejít   obloukem. Akční scény   postrádají napětí,   technické triky na bídné   úrovni. Jeden příklad   nevěrohodnosti a amatérismu:   Zvláštní jednotka se   chystá překvapit teroristy v   jejich úkrytu a jsou bez   neprůstřelných vest,   ochranných přileb, v   košilkách s krátkými   rukávy a v polobotkách.   Jejich výzbrojí se pouze   revolver, žádné jiné   zbraně jako útočná puška   nebo brokovnice. Do celkového   rámce příběhu zapadá to,   že je kryjí
odstřelovači, ale   laboratoře a sídlo   zločinců je v podzemí nebo   jakémsi jeskynním komplexu   či ve štole. Prostě ztráta   času sledovat tento film..

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Na forbíně TM (2012) [TV pořad...

00:25 - 01:10

43 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Mořští vlci (1980)

00:20 - 02:15

48 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

NOVA - Kluk od vedle (2015)

00:55 - 02:45

13 minut již uběhlo
97 minut zbývá do konce

Prima - Dech života (1987)

00:30 - 03:25

38 minut již uběhlo
137 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Vladimir Talaško

Talaško Vladimir

Naposled navštívené:
Vladimir Talaško

Talaško Vladimir