reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Zvířátka a lupiči

Los cuatro musicos de Bremen

Žánr:
Rok:
1988
Délka:
80 minut
Premiéra v ČR:
1.3.1991
„Španělský animovaný film na motivy pohádky bratří Grimmů.“

Celkové hodnocení filmu Zvířátka a lupiči

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 93.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.7.2011
Tristan_
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.6.2008
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.7.2011
Slamáček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.1.2012
Mr.Craven
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.10.2010
Niella
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.3.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih84204minih84204Elka (2007) 
Elka n
minih56176minih56176Všechnopárty (2006) [TV pořad] 
Všechnopárty n
minih70787minih70787Lékárníkových holka (1996) [TV seriál] 
Lékárníkových holka n
minih27116minih27116Velmi nebezpečné známosti (1999) 
Cruel Intentions n
minih41277minih41277Král temné síly (2003) 
King of the Ants n
minih27465minih27465Univerzální voják: Zpět v akci (1999) 
Universal Soldier: The Return n
minih131757minih131757Král Škorpion: Cesta za mocí (2015) [Video] 
The Scorpion King: The Quest of Power n
minih12996minih12996Mrtvý muž (1995) 
Dead Man n
minih11787minih11787Magická hlubina (1988) 
Le Grand bleu n
minih74683minih74683Dvojitý drak (1994) 
Double Dragon n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

93.3 %
9   - rimeon
10 - Tristan_
9   - miroslav22
9   - Slamáček
9   - Mr.Craven
10 - Niella
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599610
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.213/0.191