reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Zvedejte kotvy

Anchors Aweigh

Žánr:
Rok:
1945
Délka:
140 minut

Celkové hodnocení filmu Zvedejte kotvy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 86.7% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.3.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.12.2008
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.4.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.3.2014
diamant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.2.2010
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.3.2010
Dagfra3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.12.2014
JanBlub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
10.6.2016
lanling
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih125872minih125872Život podle Václava Havla (2014) [2k digital] 
Život podle Václava Havla n
minih18509minih18509Sbohem, příteli! (1968) 
Adieu L'Ami n
minih3106minih3106Anna (1988) 
Anna n
minih114055minih114055Noc hrůzy 2 (2013) [Video] 
Fright Night 2: New Blood n
minih34201minih34201Fabian (1978) 
Fabian n
minih28541minih28541Doživotí (1999) 
Life n
minih128948minih128948McFarland: Útěk před chudobou (2015) 
McFarland, USA n
minih91638minih91638Operation Libertad (2012) [2k digital] 
Opération Libertad n
minih20742minih20742Temné spiknutí (1996) 
Shadow Conspiracy n
minih62297minih62297Padre (2001) 
The Journeyman n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

86.7 %
9   - curil
9   - clara.bow
9   - Veronika42
9   - melakara
10 - diamant
9   - antoninses
10 - Dagfra3
3   - JanBlub
10 - lanling
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140506
Osobností: 602482
Fotografií: 520544
Plakátů: 252130
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 4.684/4.658