reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 17.1.2017 a svátek má Drahoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Zuzana je zase sama doma [TV divadelní představení]

Žánr:
Rok:
1961
Délka:
50 minut
„Představení divadla Semafor - největší hity z dílny S+Š“

Celkové hodnocení filmu Zuzana je zase sama doma

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 86.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.5.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
14.10.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.10.2011
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.11.2010
Ferdus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.8.2014
dlapi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih60823minih60823Bestie (2003/1) [TV film] 
Deep Shock n
minih11187minih11187Lásky jedné plavovlásky (1965) 
Lásky jedné plavovlásky n
minih44616minih44616Kráčející skála 3: Spravedlnost (2007) [Video] 
Walking Tall: Lone Justice n
minih40368minih40368Dveře dokořán (2006) 
Breaking and Entering n
minih43364minih43364Skóruj (2007) 
Balls of Fury n
minih42271minih42271Prosté krutosti (1993) [TV film] 
n
minih21589minih21589Učitel tance (1994) 
n
minih4511minih4511Bouřlivá jízda lodi Blue Fin (1978) 
Blue Fin n
minih59990minih59990Holky jsou fajn, ale pes je pes (2007) 
Heavy Petting n
minih39959minih39959Karate Dog (2004) [TV film] 
The Karate Dog n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

86.7 %
8   - melakara
9   - satyr
9   - oulisna
8   - antoninses
10 - Ferdus
8   - dlapi

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

6 minut již uběhlo
84 minut zbývá do konce

ČT2 - Město mého srdce

12:20 - 12:55

16 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Dva a půl chlapa (2003) [TV se...

12:30 - 12:55

6 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Siska (1998) [TV seriál]

12:15 - 13:30

21 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140483
Osobností: 602430
Fotografií: 520512
Plakátů: 252090
Obsahů a biografií: 129533

Poslední komentáře

Miláček pluku (1931)

Miláček pluku
Film je dens už starý   téměř pětaosmdesát let,   ale přece jenom něco milého   ze starých časů v něm   zůstalo. Ve své době dva   čeští více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Temný válečník (2006)

Temný válečník
Ježíšek 2016:) A hodně   ulítl:( Komentuji jen proto,   aby tu nějaký komentář   vůbec byl: kdo chce akční   film, ať se tomuhle vyhne. Je   to více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 2 / 10

Claire in Motion (2016)

Claire in Motion
Claire je jistá sama sebou,   své práce a své rodiny.   Jakmile ale náhle zmizí   její manžel, objeví se   kolem něho tajemství a   záhady, že více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Ultraviolet (2006)

Ultraviolet
Já ti nevim...umí Milla   Jovovich něco jinýho, než   ukazovat plochý hrudníček,   sekat hlavy, střílet zombie?   Je to pořád na jedno kopyto.   Jedinou slušnou roli měla   asi jenom v Pátém elementu.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Lítám v tom (2009)

Absolutně

Lítám v tom
žádný přínos,téměř   žádná vyloženě vtipná   scéna,předvídatelný děj a   konec,ale i přes to vše   takový "milý a příjemný"   film na koukání.A více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.748/0.725