reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Ztraceni navěky

Lost in Yonkers

Další název:
Stratení naveky (SK); Ztraceni navždy
Žánr:
Rok:
1993
Délka:
114 minut

Celkové hodnocení filmu Ztraceni navěky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.9.2009
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.2.2008
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.12.2015
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.3.2008
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.1.2016
Ladik80
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45113minih45113Kamenný orchestr (1981) [TV inscenace] 
Kamenný orchestr n
minih27923minih27923Spravedlnost ulice (1996) 
Street Corner Justice n
minih16060minih16060Dr. Jekyll & Mr. Hyde (2006) 
The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde n
minih16991minih16991Proces (1992) 
The Trial n
minih10188minih10188Když v ráji pršelo (1987) 
n
minih81726minih81726Reportéři ČT (2012) [TV cyklus] 
Reportéři ČT n
minih34758minih34758Wonderland masakr (2003) 
Wonderland n
minih24855minih24855Známost sestry Aleny (1973) 
Známost sestry Aleny n
minih32903minih32903Zachránce (2001) 
Hostage Negotiator n
minih41592minih41592Německo v roce nultém (1948) 
Germania anno zero n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.7 %
6   - curil
7   - Mlapiska
6   - Petak69
7   - michal33
8   - MysteryIll
6   - Ladik80

TV Program

ČT1 - Zvon Lukáš (2003) [TV inscenac...

13:05 - 14:00

5 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

13:00 - 13:25

10 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

12:35 - 13:35

35 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Big Ben (1996) [TV seriál]

12:45 - 14:50

25 minut již uběhlo
100 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599409
Fotografií: 517141
Plakátů: 250312
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.765/0.737