Duben
ohodnotit

Ztraceni [TV seriál]

Lost

Další název:
Nezvestní (SK)
Rok:
2004
Délka:
45 minut, 121 dílů, 2004-2010

Komentáře k filmu Ztraceni

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 75
veverka-zrzka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.6.2008
Zajímavý seriál. Letadlo   ztroskotá na opuštěném   ostrově, kde se nachází   spoustu nástrah a   nebezpečí. Na neštěstí se   trosečníci z letadla   rozdělí na dva tábory,   aniž by o tom věděli. Ale   to se vyvrbí až později.
efCZa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.11.2007
seriál, který odstartoval   vlnu "perfektních"   seriálů. Poutavý příběh,   děj nestagnuje, sledujeme   osudy spousty lidí...atd,   však už to známe.
V   porovnání s následovníky   však musím říci, že kdyby   měl pouze 2 série, dostal by   ode mne minimálně 2 bodíky   navíc. Takto je sérií   příliš, připadá mi, že   děj se již tříští, jsou   tam zbytečné kličky, které   díly natahují zcela   zbytečně.
Co bych   ale vypíchla, je v první   sérii práce s atmosférou -   s děsem z neviděného   zla...opravdu jsem se se   bála, což u seriálu   nebývá obvyklé. Také   charaktery postav jsou   výborně propracované.
Jediným mínusem je   prostě ta délka..
hledaseniki
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.6.2009
Ztraceni
Jsem podstivej fanda, koukám   na tenhle seriál od jeho   vzniku, každý prázdniny   trpím pouzou a těším se na   únor kdy se zase začíná   vysílat. Tenhle seriál   sleduju s nadšením a baví   mě stále stejně, ba více.   Bezkonkurenčně nejlepší   seriál všech dob. Na   americkém trhu je sice   spousta seriálu, ale jen o   polovině a to možná ani ne,   můžete říct, že to jsou   skvělý seriály. Ale LOST je   prostě nejlepší seriál.   Jsem podstivej fanda, koukám   od
MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.3.2010
Ztraceni
1. série - 8/10
Zatím   jsem viděl pouze první   sérii, ale jsem dost nadšen.   Ztraceni odstartovali vlnu   drahých seriálů, jsou   originálem. Před tím nikdy   nic podobného snad nebylo.
Ale k postavám. Úplně   nejradši mám Sawyera, i   když hraje zápornou roli, je   mi sympatický. Za ním je   Charlie a Boon. Na druhou   stranu mi moc nesedí Jack,   přesto že je hlavním   hrdinou, dost mi vadí.   Další neoblíbenci jsou Lock   a Michael... (už se těším   až začnu sledovat druhou   sérii, vše dopadlo jak jinak   než napínavě)

2. série - 9/10
Musím uznat, že druhá   řada byla ještě o něco   lepší než ta první   (zvyšuji hodnocení z osmi na   devět). Vše se víc a víc   zamotává, staré postavy   odcházejí a nové   přicházejí (např. Michelle   Rodrigueze, z té mám opravdu   radost) a nelze se přestat   dívat. Pořád slyším ze   všech stran, že kvalita   seriálu postupem času   upadá, co se ale týče této   série, tvrdím úplný opak a   nemám nejmenších výhrad   (až na poslední hodinu a   půl dlouhý díl, který   skončil ... napínavě).   Takže vzhůru do dalších   epizod, jsem zvědav co se z   toho všeho nakonec   vyklube...

3.   série - 10/10
Třetí   série si už začátkem, kdy   Sawyer, Jack a Kate   dostávají pěkně na frak od   těch druhých, zařadila mezi   mou nejoblíbenější. V   pekelném tempu pokračuje bez   jediného škobrtnutí   (zvyšuji hodnocení z devíti   na deset). Přichází nové a   nové postavy, staré   odcházejí, mno, upřímně   mi to nedalo spát. Škoda jen   posledního dílu, který   nutí začít koukat na   další řadu, ale z recenzí   jí už nevěřím a nerad   bych si zkazil iluze, tak už   radši koukat nebudu. Ale   jinak tyto první tři vřele   doporučuji...
martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.1.2014
Seriál se stal fenoménem.   Pilotní film byl ohromným   překvapením svou výpravou.   Každého zajímalo, jak si   přeživší pasažéři   spadlého letadla budou   počínat. Bylo tady do té   doby něco nevídaného.   Ostrov plný tajemství a   nástrah, a to takových,   jakých by nikdo ani ve snu   nečekal. Každým dílem jsem   hltal veškerá   dobrodružství a nemohl se   dočkat dalšího dílu.   Jenomže záhy došlo k   vystřízlivění. Již ve   třetí sérii je   nezpochybnitelný fakt   umělého natahování a   zašmodrchání příběhu   tak, že se tvůrci na konci   předposlední série rozhodli   divákům zrekapitulovat   veškeré dění a vše   náležitě vysvětlit. Málo   kdo tomu všemu totiž   porozuměl. Kupříkladu   vzpomeňme, kolik   nekonečných dílů se   mluvilo jenom o 'Těch   druzích'. A nikdo pořádně   nevěděl kdo to vlastně je.   Ano, bylo to jisté tajemno.   Ale proč tolik dílů?   Zakončení seriálu je   rozhodně nečekané a   značně kýčovité.   Jednodušší to asi už být   nemohlo. A tak tu je seriál,   který začal megalomanský,   ale skončil velice stupidně.   A je to velká škoda.
PROCESOR
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.9.2017
PROCESOR!
Seriál mě chytil hned od   začátku. Postupem času mi   ale přišli některý   pasáže překombinovaný a   jiný zase nedotažený. A   závěrečná série a hlavně   konec je to ,proč musím   vzít hvězdičku. Vlastně   nevím jaký geniální   vysvětlení toho všeho jsem   čekal. Třeba to byl záměr   pro další spekulace. Jen tak   mezi námi kdo z Vás sází   ty čísla.... Jestli se   dožiju důchodu a budu   duševně fit tak to budu   smažit možná znova. Třeba   mi ten konec nakonec docvakne.
beneva
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.1.2014
Makačka na bednu
Tento seriál není pro ty,   kdo neradi přemýšlejí. A   je třeba mít velkou dávku   představivosti a menší   povědomí o teorii   paralelních světů. Kdo je   trpělivý, nakonec všechny   záhady rozmotá a může si   pak ještě dlouho pohrávat s   představou, co s ním může   být po smrti. A zpytovat   svědomí... Za sebe tento   seriál hodnotím velmi   pozitivně.
Prasoid
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.7.2008
Fenomén,
který ovšem netrpělivé   diváky může odradit stále   se prohlubujícími záhadami   a natahováním počtu dílů.   I tak jde ale o koncept,   který je schopen takřka od   začátku strhnout.
Petra.Barbie
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 5.6.2008
Totálně nepřirozené.
Tento seriál sleduje hodně   lidí z mého okolí a kdekdo   si ho chválí. Jsem asi   výjimka, nelíbí se mi.   První díl byl pro mne   naprosté fiasko, protože tak   nepravděpodobný a   vymyšlený příběh opravdu   nemůže existovat. Přesto   jsem se rozhodla dát seriálu   ještě šanci a zkusila pár   dílů sledovat. Ne, nešlo   to...kdyby se alespoň   příběh seriálu nějak   snažil přiblížit možné   realitě, ale všechno je tak   převymyšlené a víme, že   to takhle by nikdy nemohlo   pobíhat, pokud by se   skutečně zachránil větší   počet lidí po pádu letadla.   Ano, je to možné - viz   skutečný příběh ve filmu   Přežít - ale tohle je   opravdu jen vymyšlenost   americké televize. Dávám   dva body za výpravu, jinak   nic.
Duri86
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.9.2015
1. série 70%. Některý díly   zajímavý, napínavý i   děsivý. Co mě vyloženě   nebaví jsou ty flashbacky,   obzvlášť některý který   jsou úplně nic   neříkající a zbytečný.   2. série : Byla teda o něco   lepší, střet s těmi   druhými, kteří vlastně   byli těmi třetími byl   dobrý. Nějaké ty zvraty a   intriky. V první sérii jsem   měl nejradši Johna Locka,   postupně se mi víc a víc   začínal líbit Sayid a   přidal se v této sérii Pan   EKO. 3. série : Teď už jedu   třetí sérii, kde teda ta   ZOO nebo co to je už je   hodně ujetá, ale tak   člověk to musí brát tak.   Díly jsou napínavý akorát   se rozplynul uplně ten   původní pocit o   ztroskotání na pustém   ostrově. Ale Sayid je teď   můj největší oblíbenec.   4.-5. série už stojí skoro   za odpad, zajímavý scény a   děj už by vydal tak na dva   díly dokopy, ne na dvě   série. Jedu tu poslední,   cestování v čase, a   otravný flashbacky se zvrtly   v to co by bylo kdyby nebylo a   to už je i na mě moc.   Nakonec poslední série   lepší než ty dvě   předchozí, teda od 10. dílu   který byl celý o Richardovi   a tam to začalo být o hodně   zajímavější. Ale tak   nějak nemám odpověď na   všechno : Co teda ty   prokletý čísla? Měli s   tím něco společnýho nebo   co?? Co tam vlastně teda   dělala ta Dharmská   iniciativa?? Byli ti všichni   mrtví už od začátku a   všechno to bylo jen ukázky z   pekla?? Nebo umřeli až na   nebo po odjetí z ostrova?? Co   tam teda dělali Linus a ta   jeho skupina?? A že mu tam   přistál dr. Jack aby ho   odoperoval byla náhoda nebo   co?? Tvůrci si ukousli   větší sousto než mohli   spořádat. Všehovšudy 65%
BinLADIN
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.6.2010
Ztraceni je velmi dobrý   seriál obsazení je na velké   úrovni
ale podle   mně zbytečně a časté   skoky do minulosti.Jinak je to   skvělé.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.3.2015
Seriál, kde x sezón jen   chodí po lesích a hledaj   houby. Ošálení diváka je   fajn, ale opakované   křížení reality, snu a   halucinace, zprzněno o prvky   scifi = žáden fantasy   dobrodružný seriál na   motivy Sira Arthura Conana   Doylea, nýbrž zhmotněná   schizofrénní porucha   scénáristů s odklepnutou   ústavní léčbou.   Neskutečná krávovina -   nechápu zdejší umístění.
Barney94
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.1.2017
Sice, jak se zdá, jsem jeden   z mála, který děj   Ztracených nakonec pochopil,   ale musím říct, že to bylo   až moc zmatený. chvílemi   jsem se ztrácel, co je   realita, co alternativní   realita nebo co halucinace.   Těch záhad tam nemuselo být   tolik, ale i tak je to jeden z   mála seriálů, u kterých   jsem nevynechal ani jeden   díl. Ono možná kdybych   vynechal, tak to nejspíš   nepochopím tak, jak jsem to   pochopil.
karlosphonic
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 22.3.2009
Nekonečné nastavování srazil skvělý seriál
Z první série jsem byl   neskutečně ohromen a u   každého dílu jsem byl   doslova přikován na židli a   nemohl se dočkat dalšího   dílu.Kdyby Ztraceni skončili   po první sérii,byl by to   zajisté jeden z nejhezčích   seriálů všech dob-díky   okolnímu tajemnu a strachu z   neznáma.
Když se ale   neustále nastavuje   scénář,aby se na tom co   nejvíce vydělalo díky   sledovanosti,pak to takto   dopadá.Nuda,parodie sama sebe   a zase nuda a konec v   nedohlednu...Věčná   škoda!!!
mildaaxe
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.2.2009
Asi takhle, s realitou to   opravdu nemá nic   společnýho, ale vzhledem k   tomu, že na televizi koukám,   abych se odreagoval a pobavil,   tak tuhle funkci plní   skvěle.Je to opravdu až   brutálně zamotaný, ale   aspoň se tam pořád něco   děje.Teda někdy až   přehnaně moc:-)stačí   vynechat jeden díl a už   netušim o co   de...Každopádně dobrej   nápad a dokonale   zrealizovanej.
MildaX
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 13.4.2007
Nadšení ze seriálu mě   velmi rychle opustilo.   Pilotní díl byl zajímavý,   druhý nadějný, třetí   podivný a další už   komplikovaný i nudný   zároveň a bylo mi rázem   jasné jaká to bude   nastavovaná kaše a že u   jedné série to neskončí a   že se nikdy nic   nedozvím.....zlatá Akta X.   Scifi klon AktX a Robinsona   Crusoe. Škoda. :-(
RwlBem
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 8.5.2016
Zprvu zajímavý
seriál se s bezuzdně   přibývajícími dalšími a   dalšími sériemi postupně   mění na chaos   nesouvisejících a leckdy se   vylučujících záhad,   přičemž tvůrci místo aby   se starali o nějaké   řešení, raději přihodí   navrch dalších pár   nejasností, aby divák   nepoznal, že v celkovém   obrazu nemá chaos jen on, ale   zcela bezradně chaotický je   i scénář. Když se teď   ohlédnu na všechny ty   série, zůstává mi v hlavě   jen změť nezodpovězených,   a patrně nezodpověditelných   otázek, poslepovaná nějakou   tou sociálně povrchně   napínavou, leč přesto   bezvýchodnou vatou.
mikee007
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.12.2013
Pohádka o ostrovu, kam logika jezdí na dovolenou..
ZMATENI.
-------
...by se taky mohl tenhle   seriál jmenovat. Protože   zmatení byli diváci, ale   často i tvůrci.
Překrásná příroda,   sympatičtí protagonisté,   poutavý příběh plný   tajemna...
To jsou   důvody, proč se Ztraceni   stali takovým fenoménem.
Tvůrci předkládali   divákům tajemství a   zároveň je rozšifrovávali.   Pokaždé, když byl nějaký   rébus vyřešen, přidali   tvůrci jiný, nebo rovnou   dva.
Celý tento   koncept ale silně brzdí   díry v logice...
Ne   dírky... Díry, jako do   pekla, se kterými si autoři   vůbec,ale vůbec nelámali   hlavu...A za to srážím   body.
Ale to je jedno.   Přiznávám, že je tohle   dílko návykové a taky jsem   byl dějem přinucen dokoukat   až do konce. A o to přece   šlo...
Závěrem bych   chtěl pogratulovat produkci   ke castingu. Herecké   obsazení se opravdu vydařilo   a já, jako muž jsem zejména   oceňoval, jaké kočky na tom   přiblblém ostrově   ztroskotávaly...
Pardal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.10.2006
Nestává se moc často, aby   se mi zalíbil nějaký   seriál, jediný který jsem   doteď považoval za povedený   byl Červený trpaslík, ale   díky Ztraceným už mám rád   dva, tento seriál má kouzlo   díky své tajemnosti a   spoustě záhad které se   postupně poodkrývají,   hrdinové se z každým dílem   stále vyvýjí... Díky tomu   má každý díl co nabídnout   a poutá k obrazovkám,   uvidíme jak se bude tvůrcům   dařit držet vysokou laťku a   jetli seriál zkultovní nebo   upadne do propadliště   dějin...:-))))
JVSoolen
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.9.2007
www.classic-movies.blog.cz
Jeden z mála serialu, na   ktery se da divat. Zabavny,   napinavy, dobre napsany a s   dobre obsazenymi postavami.
Faye
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.11.2007
... „Najděte způsob jak   přispět, protože každý za   sebe nebude fungovat. Ale   jestli spolu nemůžeme žít,   zemřeme sami.“ Trosky   letadla, které havarovalo   kdesi „uprostřed   ničeho“, zmatení a   zranění lidé a pomoc   nepřichází, protože 6   hodin před havárií letadlo   ztratilo spojení a otáčelo   se.“ Byli jsme tisíc mil   mimo kurz “, takže pokud je   někdo hledá. ...„Hledají   nás na špatném místě.“   Navíc na ostrově zřejmě   nejsou sami. Banální   zápletka, klasické schéma   podprůměrných filmů, ale   „Lost“ obojí použil jen,   aby uvěznil různorodou   skupinku lidí (každý z nich   má svá tajemství) na jednom   ostrově ... „Je jedno, kdo   jsme byli. Co jsme předtím   dělali. Před pádem. Před 3   dny jsme všichni umřeli.   Měli bychom začít znovu“   a k tomu přidal strach z   neznámého. A zatím to   funguje docela dobře ... I   když, mě osobně se snad   úplně nejvíc líbil Lost   Speciál, díky kterému jsem   si dohnala resty z dílů,   které jsem neviděla,   protože po prvotním   nadšení ... jsem pravidelné   sledování všech epizod   opustila ve prospěch těch   seriálů, které se mi přeci   jenom líbí ... mnohem víc.   A je jich docela dost!
Cardigan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.3.2008
Pro uzivatele andriy: A o to   práve jde. A pokud te seriál   irituje, proc na nej   koukás??? Strasne dobre vís,   o co jde, tak ono to s tím   nastváním zas tak horký   nebude, vid???
Práve   ta zmet vsech tech zvratu a   taju delá seriál tak   zajímavej, ze pokud má nekdo   moznost, ze dostane na dvd   celou sérii, nemuze se   odtrhnout. Totéz se stalo me.
davidek
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.11.2007
Zvláštní seriál, protože   když se k němu dostanu, tak   prostě nemůžu odejít od   televize a přitom zatím   nemyslím, že je tak   úchvatný. Asi se budu muset   dívat častěji:-).
Rocky4
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.2.2008
Velmi dobrý seriál,   náročný s hromadou záhad.   Hltám ho od začátku a   těším se na každý díl.   Jen už mě to někdy příjde   dost přehnaný, scenáristi   jestli v tom už taky trochu   neblouděj ale věřme   jim...
Jinak skvělé   herecké výkony, dobré je   obsazení herců, o akci a   napětí též nouze není.  
Kultovní seriál   který neosloví každého,   ale nebudete litovat když se   do něj dáte. Dávám devět,   do desítky tomu přeci jenom   něco málo chybí.
bobo336
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.5.2016
LOST
Ztratení boli a aj budú pre   mňa tým TOP seriálom a to   už asi ani nič nezmení...   poďme si to ale zhrnúť od   začiatku.

1.   Séria - 9/10

Prvá sezóna LOST-ou   priniesla niečo nové a   inovatívne, niečo čo sme v   žiadnom seriáli alebo filme   nemohli predtým nikdy   vidieť. Priniesla nám   zaujímavé a v názoroch   rozdielne postavy, rozhodli sa   ich umiestniť na pustý   ostrov (Na ktorom je už v 4.   sezóne viac ľudí než v   nejakom malom mestečku) a   povedali si, že postavy budú   musieť postupom času spolu   vychádzať a budú sa musieť   spolu naučiť Prežívať. No   a do toho sem pridali   kvalitné množstvo záhad a   otázok na ktoré dostaneme   odpoveď v budúcich sériách   (Alebo aj NIE).

2. Séria - 8/10

4 8 15 16 23 42 -   Diabolské čísla o ktorých   sa pravdepodobne nikdy ani   nič nedozvieme a len to, že   sú prekliate a keďže   minulá séria bola o tom ako   veľmi chcel pán Locke   otvoriť bunker tak tu sa mu   venujeme z vnútra a každých   108 minút stláčame tie   prekliate čísla. Touto   sériou upozorňujem, že sa   pomaly ale iste vytráca   koncept   "Prežívania" a   prebieha sa na koncept   "Záhada a Fantasy"   . Samozrejme ostrov sa nám   už začína rozrastať a tak   tu máme nové charaktery v   podobe "Tých   Druhých" (Ktoré   pribúdajúcimi sériami sú   vlastne tí 20) a samozrejme   nesmiem zabudnúť na   sympaťáka Desmonda, ktorý   má pre príbeh väčšiu   hodnotu ako by sa mohlo   zdať.

3.   Séria - 8/10

Keď som v minulej sérii   hovoril o tom, že sa vytráca   pocit Prežívania tak tu to   sa z toho definitívne   odbočilo a zostalo nám   miesto len na nové záhady,   zaujímavé charaktery a   navyše finále má donútilo   naozaj plakať a už teraz   viem, že bez Charlieho tu už   nebude ako pred tým. Celkovo   sa mi ale páčil koncept s   tým, že Desmond videl   budúcnosť a snažil sa   Charlieho zachrániť no ako   sám povedal "Nech   urobím čokoľvek, ty   Zomrieš" ,

4. Séria - 9/10

Prelomová séria   kde to už všetko začalo   byť akési zvláštne.   Nakoľko ja ale patrím medzi   ľudí ktorí milujú   prelínanie časom a všetky   hrátky s časom aké len   existujú tak za túto sériu   ďakoval bohu. Tvorcovia   taktiež šikovne nahradili   Flash-backy za Flash-forwardy   a len pozorný divák bude   rozoznávať kedy je ktorá   doba (Sú docela príjemne   pomiešané, takže veľa   šťastia). Za samotný vrchol   tejto série považujem   epizódy "The   Constant" a "There   is no Place like Home   I-III" . PS : Postava   Faradaya mi skutočne   prirástla k srdcu.

5. Séria - 10/10

5. sezóna sa dá   považovať za taký vrchol   seriálu a aj keď veľa   ľudí cestujúci ostrov v   čase a priestore neprekúsne   aj tak sa dá táto séria   považovať za tú naj. Veľmi   príjemen tvorcovia zvládali   kľbiť akčné scénky s   Flash-Forwardami, plus tam   pridali nejaký Wau momenty o   tom, že všetko čo sa stalo   sa už stalo a nedá sa to   zmeniť. Potom ale nastúpi na   scénu Faraday a povie, že   má plán ako by mohol všetko   zmeniť a keby seriál   skončil tak ako to po tejto   sérii vyzeralo, že skonči   nikto by sa neurazil a   fanúšici by boli   spokojní... a len jediná vec   je istá Finálny "The   End" sa blíži.

6. Séria (Bez   finálneho dielu) - 8/10

Jedna veľká   rozlúčka zo seriálom a z   postavy a tu mi hlavne vadilo   to dobro vs. zlo no na druhej   strane som dostal aspoň aké   také odpovede na otázky ako   kto je čierna hmla (Po 6   rokoch som sa to konečne   dozvedel) alebo prečo Richard   nestarne. Pri posledných   dieloch začínam tušiť ako   to celé skončí a bohužiaľ   mal som aj pravdu.
 
The End? Tak a máme   tu poslednú epizódku a   hodnotenie k nej píšem   hlavne kvôli ľuďom, ktorí   nevedia čo si majú o finále   našich milovaných   Ztratených myslieť. Takže   je to asi takto. Všetky   udalosti, úmrtia a mágia,   ľuďia, ktorí sa spoznali na   ostrove aj mimo neho boli   skutoční a všetko sa to na   ostrove odohralo. Bokovka,   ktorú vidíme počas celej 6   série je len na umocnenie   akéhosi Happy Endu. Je to   hlavne preto, že v pozemskom   živote nebolo nikdy dopriané   Jackovi aby bol s Kate. Sawyer   s Juleit alebo Claire s   Charliem. Ten posmrtný život   slúži ako očistec aby sa   všetci našli a následne   mohli spolu odísť so   večného svetla. Tento koniec   nie je nejako prepísknutý   ale chcelo by to viacej zo   života tých čo utiekli z   ostrova alebo by som rád   vedel ako Hugo s Benom potom   viedli ostrov. PS : Odmietam   celú teóriu o tom, že celý   ostrov bol len očistec a, že   všetko čo sa tam stalo bolo   iba pre to aby postavy mohli   ísť do neba.

DVD Epilóg "New Man   in Charge" . Ak raz ABC   vydá novú sériu budem ju   určite pozerať.
nash
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.1.2006
Seriál, který mě ze   začátku naprosto uchvátil a   strhnul a stal jsem se   závislákem. Bohužel po   prvním nadšení přišli   slabší díly, jak už to tak   bývá. Přesto byla první   série úžasná, naprostý   hit mezi seriály.   Momentálně sleduju druhou   sérii, která začla opět   velmi dobře, tak jsem   zvědav, zda si seriál   udrží velmi vysokou   úroveň.
mikee
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.4.2008
Čím více dílů se   natáčí , tím viditelněji   upadá kvalita tohoto seriálu   , který měl ze začátku   velký potenciál , ale to co   bylo nejprve zajímavé a   mysteriózní se později   stává nudné ,   překombinované , zbytečně   moc natahované a seriál má   klesající kvalitativní   tendenci . 48%
Steve997
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.5.2010
Na tenhle seriál jsem se   začal dívat s velikým   očekáváním, protože okolo   toho byl veliký poprask. No   zas taková bomba to teda   není, viděl jsem celou   první sérii a další série   už mě moc nezajímají.   První díly byly opravdu   dobré, napínavé,   dobrodružné, plné otázek a   záhad. Každý další díl   byl ale prakticky o tom   samém, stále další a   další otázky, otevřené   konce a stále žádné   odpovědi, nic, z čeho bych   aspoň trošku zmoudřel. Vše   bylo čím dál víc zamotané   a na světlo vyplouvali   další nejasnosti, které   vše ještě víc zamotávali.   Z velice slibně se   rozjíždějícího seriálu   se ke konci stala natahovaná   a vleklá nuda.
lynn
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.2.2008
Naprosto jedinečný seriál,   který je bohužel naprosto   zhyzděný českým dabbingem.   Ještě, že se dá stáhnout   v originále, protože kdybych   to měla vidět nadabované na   nově ještě jednou, tak   rozbiju televizi.

Poté, co jsem viděla   první sérii v originále,   tak jsem se těšila na   českou verzi, ale jeden díl   mě natolik znechutil, že   tento seriál na nově či v   jiném českém provedení   nepustím.
Zaplman
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.1.2008
Ztraceni
První řada skvělá :   Výborný začátek (pád   letadla) dobře udělané   flashbacky a skvělé postavy   Prostě jedinečný začátek   který měl Ztraceni   katapultovat mezi nejlepší   seriály všech dob,proto jsem   se těšil na druhou řadu a   ta nezklamala nové záhady,   nové postavy (Pan Eko,   Ana-Lucia). Dokonce bych řekl   že 2. řada je ještě   lepší než první. Po druhé   řadě ale měli skončit,   protože ta třetí naprosto   kazí celý kult Ztraceni   Druzí byli   odhaleni,atmosféra nic moc a   nudné flashbacky. Všechno   nasvědčuje,že autorům   došly nápady. Trochu se   bojí aby 4 už chystaná   řada ještě víc nezkazila   tanhle seriál .
movie-freak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.11.2010
Jeden z nejlepších   seriálů, co jsem kdy viděl.   1. a 2. serie naprosto   skvělé, ale s postupným   protahováním děje na 3., 4.   a 5. serii člověk pozvolna   upadá do pocitu znuděnosti.   Tvůrci to měli rozumně   utnout ve třetí serii a ne   se zbytečně zamotávat.   Samé skoky ze současnosti do   budoucnosti a minulosti.   Udělali z toho pěknej   maglajz. Detektivní seriály   mohou mít deset serií, ale   tady je to přehnané a   zbytečné. Ale i přesto   hodnotím 10 z deseti.
TradeCZ
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.1.2012
Pro mne první moderní   seriál, kde každá epizoda   je důležitá v pochopení   celého seriálu. Seriál,   který odstartovat moderní   seriály typu Prison Break,   Jericho, Walking Dead,   Spartakus,... Sice v seriálu   je plno hluchých míst a   konec také neřekne vše,   ovšem na to, že se seriál   začínal točit bez   vymyšleného konce, se to   myslím povedlo velic pěkně   ;-)
Izzy8635
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.5.2019
Rozhodně skvělý seriál.   Skvělý děj a postavy.   Skvělý nápad. První série   byla zhlédnuta za chvilku,   podobně druhá. Pak už mě   to trochu přestávalo bavit.   Konec byl zvláštní, úplně   se s ním neshodnu. Mnohem   lépe by to dopadlo, kdyby se   nepouštěli do příliš   velkého mysteriózna. Prostě   spadnout, přežít, zápasit   s divočinou, možná   domorodci, spřátelit se,   najít, dostat se domů. Tak   bych to asi uvítala nejvíc.
AlCapone
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Tak tenhle seriál mě ůplně   dostal,každej díl jsem   viděl na jeden nádech a jsme   moc zvědav,jak to vše   dopadne.Všem vřele   doporučuju a to nejsem   žádnej seriálovej divák...
AlbertPeta
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.12.2006
Nejsem příznivcem seriálů   protože většinou nemám   možnost je pravidelně   sledovat. Ale tento mně chytl   hned od prvního dílu a   netrpělivě očekávám   další díl. V každém   novém díle se vždy   poodkryje něco z minulých   životů zúčastněných a   něco ze života a tajemna na   ostrově. Vždy se potom   němůžu dočkat   vystupňování v dalším   díle. Pokud nechcete získat   závislost tak tento seriál   vynechte. Podle mně je jeden   z nejlepších ne-li   nejlepší vůbec.
Kaaza
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.10.2011
Víc než rozporuplné!   Všichni to vynášejí až do   nebe, no ale já vám   nevím... První řada jakože   fakt stála za to - až se   člověk nemohl odtrhnout od   koukání. Možná bych i   překousl spousty vaty v   jednotlivých dílech a o   hodně víc nových otázek   než odpovědí (i když to   už mi vadilo o dost víc),   ale to co předvádí druhá   řada je příšerné. Nevím,   nakolik si scénaristé   uvědomují, že i divák má   omezenou trpělivost a   systematické vršení   dalších a dalších záhad   spojené s ještě   systematičtějším   odmítáním cokoliv   vysvětlit, začíná spíše   otravovat než bavit a poutat   pozornost a vůli kouknout se,   jak to bude pokračovat. Když   se ohlédnu zpět, tak   zjišťuji, že se vlastně   samotný příběh rozjel až   tak v polovině druhé série   a v polovině třetí nabírá   nejvyšší obrátky. Z   čehož vyplývá, že ta   první bylo jenom mistrně   natočený příběh o   přežití a začátek druhé   jen takové plácání na   pláži a gumové natahování   námětu. 7/10*
andriy
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 18.1.2008
Všichni lidi co znám si   myslej, jak všechno o tomhle   seriálu ví, když viděli   všechny série, zatim. Nic   nevědi!!! Podle mne v tom   nemají jasno ani   snénáristi, naprostá zněť   akcí, který nedávaj smysl,   člověk je s každým dílem   nas....j, protože v tom má   zas větší bordel, a když   už si myslí, že si to   nějak srovnal přijde další   nablblej díl a je v tom zase   bordel! Nemá to hlavu ani   patu a nikdo, nikdy se stejnak   nedoví jako to bude. Protože   to završí všechno tím, že   konec bude otevřenej, aby   spousta bláznů nad tím dál   přemýšleli a znova   vyvíjeli další utopistický   teorie o tom co vůbec se tam   děje a kdo za tím je!! Fakt   mně to celý hrozně irituje   a podle mne je to největší   kravina. Jediný plus tohohle   seriálu je, že odstartoval   sérii mnohem lepších   seriálů a za to dík.

To: Cardigan (o   pár komentářů víš)
Hmm, tak jsem odhalen.   Pravda je taková, že jsem   pár dílů viděl. Ale   dohromady to možná dá, tak   kolem půl série, a to jen   kvůli tomu, že jsem tomu   dával šanci. Ale kde nic tu   nic!
Mary.Elwood
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 23.8.2008
Věc,kterou nejsem pro svou   těžkou nereálnost   sledovat!! Pro mě,naprosto   přiblblý nastavovaný   scénář,plný ještě   blbějších dialogů.
Nob.r
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.1.2008
Začátek tohoto seriálu mě   skutečně chytil, těšil   jsem se na každý nový díl,   ale velmi brzy mě čekalo   velké zklamání,   scénáristi se snažili za   každou cenu zaujmout a vznikl   z toho takový paskvil, že z   toho jde člověku hlava   kolem....
Rosomak
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.12.2005
ASi jeden z nejlepších   seriálů všech dob. Radím   vám, nekoukejte na něj,   protože po prvním díle   musíte vidět další... a   pak další, a prostě s tim   nemůžete přestat,   nemůžete fungovat, protože   budete potřebovat další   díl... je to jako čekat na   drogu.
Doporučuju   nekoukat, jinak se stáváte   dalším   "postiženým"   kterej prostě funguje jako   stroj, shlídnout každej   tejden další díl...
jinak asi milník mezi   seriálama, má to atmosféru,   která vás strhne, herecké   výkony sou pěkný a kamera   vám ukáže přesně jen to,   co je potřeba a ani o kousek   víc (i kdyby ste si to   sebevíc přáli).
kaylin
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.5.2007
Ano, ano a ještě jednou ano
Natočit seriál, který   zaujme, hlavně v dnešní   době, kdy je filmový i   televizní průmysl výrobní   linkou chrlící dílo za   dílem a brak za brakem, je   skutečně těžké, ale   přesto se najdou výjimky, a   díkybohu za ně, které jsou   jiné, nové a hlavně lepší   než všechno to ostatní, co   můžeme v televizi vidět.   Už žádný Dallas, Dynastie,   žádné telenovely, no   dobře, sice tu pořád jsou,   ale člověk se na ně nemusí   dívat, když má v televizi   něco jako jsou Ztraceni.   Akce, napětí, tajemno a k   tomu lidské osudy a spousta   emocí a všechno skloubeno   tak, že po první sezóně   vlastně vůbec nic nevíte a   navíc toho nevíte ještě   víc než po shlédnutí pár   prvních dílů. Neznámí   herci, alespoň pro nás   Čechy, ale o to   zajímavější postavy a   charaktery. A zatím vším   stojí chlapík, který se   rozhodl dát akci nové   jméno. J. J. Abrams, který   dokázal z Mission: Impossible   udělat prvotřídní   podívanou a ne pouze zábavu   pro fanoušky. Takže   seriály? Ano! Americké   seriály? Ano! Ztraceni? Ano!   Budu se opakovat, protože   tohle už jsem tu jednou   napsal, ale ať žijí   moderní americké seriály.   Hlavně ty dobré.
suil
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.12.2009
Pro mě nesmírná nuda.   Každý díl skoro o tom   samém. Možná kdyby tvůrci   seriál srazili do deseti   dílů byl by pro mě o hodně   poutavější.
weitinger
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.4.2007
Na pustém ostrově
Nebývá mým zvykem, abych   komentoval Tv seriál, ale   činím vyjímku. Navíc   některá tato, jakoby   okrajová, dílka jsou   pozoruhodná a lehce strčí   svou kvalitou do kapsy   megaspektákly, americké nebo   evropské provenience.
Tvůrci tohoto   napínavého dramatu   novodobých Robinsonů se   evidentně nechali inspirovat   klasikem žánru, totiž   samotným Julesem Vernem.   Tento nemá na svědomí pouze   vědecko-fantastické   příběhy, nýbrž i řadu   románů o trosečnících,   porůznu havarujících tu v   Grónsku, tu na kře ledové,   tu v hlubinách oceánu nebo   mimo náš svět. Proč   srovnávám zmíněné Lost s   Vernem? Cyrus Smith, hrdina   nejslavnější robinzonády,   si taktéž myslel, že jsou   sami na opuštěném ostrově.   Pekelně se mýlil. Z   povzdálí je sledoval a   držel nad nimi ochrannou ruku   hrdinný kapitán Nemo.
Ovšem naši hrdinové   jsou na tom daleko hůř. V   první sérii se zdálo, že   ztroskotali na pustém   ostrově v nekonečném   Pacifiku. Tichý oceán ano,   na ostrově taktéž, ale   pustém - ani omylem.   Počítejte se mnou:
- Partička číslo jedna   – lidé kolem Jacka, Kate,   Huga, Locka, Sawyera…
- Partička dvě – paní   Danielle, údajně z Francie,   zatím sama, kdoví kde a kdy   se objeví další její   kolegové z expedice.
- Partička tři –   Jackův kámoš z LA Desmond,   dočasně ubytovaný v   podzemním bungru.
- Partička čtyři – Ti   druzí – cestující ze   zadní části letadla. Mizí,   a nikdo neví, kam.
- Partička pět – Oni   – zatím neznámí   obyvatelé ostrova.
- Partička šest –   Piráti – možná, čirá   spekulace, jsou to jedni a   titíž s Oni.
- Navíc   zde řádí neznámý tvor,   podobající se lednímu   medvědu. Ještě neřekl   poslední slovo.
Je tam   pěkná tlačenice, pak se   řekne pustý ostrov.
Hodnocení: 3*
Berny.GB
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.4.2007
Musím přiznat, že sem byl   seriálem Lost nadšen.   Krásné prostředí   zajímavý děj,velké   množství protichůdných   postav,záhady dějící se na   "nějakém"   ostrově. Nadšení ovšem   opadávalo s dalšími   díly.Když sem se dověděl   že Ztraceni se budou   natáčet minimálně do roku   2010,tak sem na sledování   rezignoval. Aby si seriál   udržel kvalitu stačilo by   tak 20. dílu a dost. Teď se   z toho stane takový druhý   "Tak jde čas".
Panzerfaust
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.6.2009
Nechápem, ako sa niekomu   mohol tak strašne ľúbiť   seriál, že sem práskol 10   bodov! Videl som prvú sériu,   nebola až taká napínavá.   Ani z ďaleka sa to nevyrovná   seriálu prison break.
zeus12xy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.3.2014
pro mě nejvymakanější seriál
Škoda,že ho tenkrát Nova   neprezentovala jako mystický   a akční seriál s prvky   sci-fi a horroru. Robinzonské   upoutávky o ztroskotancích   na ostrově, kteří čekají   na záchranu mě nenadchly a   tím pádem jsem to   nesledovala. Naopak diváci co   čekali něco reálného a   pravdivého museli být   zklamaní, postupně ztráceli   zájem a Nova pak seriál   posunovala v čase hlouběji a   hlouběji, že vydrželi jen   skalní fanoušci. No nic,   všechno jsem dohnala, a to   maratonem dvd rychlostí pět   dílů denně. Je úžasné,   že jsem nemusela půl   roku,nebo i rok čekat na   další řadu, či týden na   další díl. A tak   shledávám,že do sebe   všechno zapadá,dialogy jsou   skvělé,charaktery postav   taky, děj originální a   celkově jsou   "Losti"   vyjímeční. Mám za sebou 5   řad, jdu na šestou a trochu   se bojím, jestli to v ní   tvůrci nezabili.   No...uvidím;-) Dokoukáno:   Tak 6. řada je opravdu   kravina. Když přiznám, že   už pátá řada trochu   kulhala, tak ta šestá měla   přímo obrnu. Nemá cenu   vyjmenovávat všechny   nelogičnosti a záhady,   které zůstaly   nevysvětlené, byl by jich   celý seznam,ztráta času. Ke   konci už jsem se musela smát   těmto větám: "dobrý,   to bude dobrý"   "Musíme se pro něj (pro   ni) vrátit".   "Musíme ho (je, ji)   zastavit". Myslím,že   tyto věty zazněly snad v   každém díle, minimálně   jednou, někdy i třikrát;-)   Ale hodnocení nechám na   desítce. Těch pět řad mě   vážně bavilo moc.
JaPa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.9.2008
určitě jeden z nejlepších   televizních seriálů, ale   bohužel s přibývajícími   díly je to čím dál tím   větší nuda. Tudíž mělo   zůstat u 1. a 2. řady a pak   měli natočit jen   závěrečnej film..
Michal1667
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.11.2006
Akta X na Ostrově???
Seriály opravdu moc nesleduji   protože mívají někdy   nekončící mrtvé a nic   neřešící plochy a někdy   se tvůrci snaží dostat z   patu nepříliš povedenými   ústrky v osudech svých   postav.
ZDE mám pocit   že jsme v sítích tvůrců   kteří mají soji práci   promyšlenou do posledního   šroubku a zatím nás   dokonale v první sérii jen   matou a předhazují nám   další osudy lidí, jejich   bývalé životy a neustále   na sebe nabalují další a   další záhady a   nezodpovězené otázky... kdo   tento seriál sleduje   dopodrobna jistě jej naprosto   pohltí a některé epizody si   přehrává dokola a dává si   sám spojitosti mezi   některými záhadami, ale o   to tvůrcům šlo udržet   naši pozornost co   nenapjatěší... Jedno je   jisté mimozemšťani za   všemi záhadami nestojí :-)   víc neprozradím :-)
TSZ
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.7.2006
Lost
Až do shlédnutí prvních   dílů jsem byl   přesvědčen,že nejlepší   seriály všech dob jsou   Futurama,Simpsonovi a   Přátelé.Teď již vím,jak   moc jsem se mýlil,Lost je   absolutní a naprostá   bomba,úžasně natočená a   napětí plná droga,se kterou   nešlo přestat.Teď se nemohu   dočkat až od října   poběží třetí série,tento   seriál mohu opravdu jen a jen   doporučit.
domusiQ543
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.8.2009
Najlepsi serial aky som kedy   videlam,ale je velmi   komplikovany.Uz sa tesim na   siestu poslednu seriu...
Leeslie
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.5.2008
Hodnocení sérií:
1.série:80%(Abramsovi   trochu trvá,než se do   seriálu vžije na 100%)
2.série:100%
3.série:75%
4.série:70%(Abych řekl   pravdu to cestování časem   bylo na mě trochu moc)
5.série:80%
6.série:10%(Kvůli   finálnímu dílu)

Mno a máme tu po finále   a mě nezbývá říct nic   víc,než že tvůrci jsou   naprostí idioti,kteří ze   seriálu Lost udělali pouze   komerční   záležitost.Ano,tvůrci si za   těch 6 let nahrabali   takových peněz,protože   neustále diváka lanařili na   to,že seriál mají už od   začátku pořádně   promýšlený a z finále si   zřejmě sednem na   zadek.Nicméně tohle jsem   fakt   nečekal!!!Zklamání,zhnusen?   ?.Chce se mě zvracet...
Pavka89
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.2.2010
Ztraceni je pro mě snad   první ze seriálů, který   mě opravdu odrovnal..ale   musím dodat že po 3. sérii   jde kvalita dolů..
dennykr
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.9.2008
J.J. Abrams....
ostrova ostrova ostrova   ostrova ostrova ostrova   ostrova ostrova ostrova   ostrova ostrova ostrova   ostrova ostrova ostrova   ostrova ostrova ostrova   ostrova ostrova ostrova   ostrova ostrova ostrova   ostrova ostrova ostrova   ostrova ostrova ostrova   ostrova ostrova ostrova   ostrova ostrova
Ancient
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.8.2008
První série? Koho podobný   styl vyprávění baví museli   Lost chytit stejně jako mě.   Pravda, že moc toho vidět   nebylo ale není někdy míň   víc? Druhá série celkem   držela kvalitu první. No a   jak tak bývá zvykem   (viz.Prison break ) třetí   zapadla do mírného   podprůměru. Čtvrtá řada   přeci jen lecos vysvětlí a   konečně trochu s dějem   pohne. I když také by se to   vešlo do poloviny dílu než   jich bylo natočeno. Hádám,   že nejsem sám kdo chce   vědět jak to tedy vlastně   všechno dopadne, takže   čekám na pátou řadu.Jinak   první řada:9,druhá   řada:7,třetí   řada:4,čtvrtá řada:6
sevao
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.9.2008
Skvělá první a druhá   série, u které jsem vydržel   sedět. Bohužel s dalšími   díly a neustále   složitějším příběhem se   seriál pro mě stal pouze   nadprůměrným.
ICEMAN1979
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.7.2008
začalo to dobře ale mám   pocit že se do toho začali   zapletat čím dál víc až z   toho vylezla kravina jako   hrom.Asi zde platilo pravidlo   v nejlepším se má   přestat.ASi se muj nazor   nebude hodně lidem libit ale   překombinovanej salát by se   hodil nejlíp.
Prema19
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.8.2010
Nechápu lidi co dávají   hodnocení 1/10 z důvodu, že   viděli jeden díl a vůbec   nevědí o co jde! Tento   serial je jeden z nejlepších   jaký jsem kdy viděl!!   Propracované, herecky   naprosto úžasné, a dějově   našláplé. Dávám 10/10.   Nevím o ničem jiném co by   mě nutilo hltat televizi jako   tento serial. Tvůrci? Děkuji   Vám!!
Thrawn
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.12.2006
Obecná popularita Ztracených   sice poslední dobou, vzhledem   k mánii spjatou s TV N@va,   pokulhává, ale podle mého   názoru, pokud si zacpete uši   a zavřete oči k okolnímu   světu a doma hezky v klidu si   pustíte pár prvních dílů   (přinejlepším v   originálním znění), tak   vás už nic nezastaví.
SakoVerife
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.4.2007
noo ze zacatku super, druha   rada dost propadak, zacatek   treti rady taky ale zacina dej   opet nabivat grady. Ale to   zalezi na vkusu kazdeho. Muj   nazor je tento :)
mijala
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Tohle je něco úplně   nového. Takovýhle seriál   tady podle mě ještě nebyl.   První díl byl opravdu dobrý   a postupně se to zlepšovalo.   Skoro v každém díle se   dozvídáme něco nového o   ostrově. Je to seriál, kde i   hlavní postavy můžou   zemřit a už se také tak   stalo. Ale přicházejí i   nové postavy. Seriál je o   normálních lidech, kterým   se během chvilky změnil   život. Je to napínavý   seriál a doporučují všem.
markus48
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.4.2007
lost
super serial, ktory ma chytil   hned odzaciatku, prvy diel som   pozrel o pol druhej rano a   musel som si hned pustit este   tri dalsie taka sila to bola,   dalsi diel som uz v tu noc   nestihol lebo som siel rano na   skusku, tak uz asi mate   predstavu aky napinavy je   tento serial
carmit
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.8.2009
najlepší seriál:)
Lost, alebo ak chcete   ztraceni, je najlepší   seriál aký som kedy videla!   Výborné postavy, veliké   záhady - no proste super!   Milujem ho:-***
jedlickaj
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Seriál jaký tu určitě   dlouho nebyl. Od ostatních se   liší svojí navazující   dějovou linkou. Nepamatuju si   v poslední době kdy by u   nás bežel seriál s pevně   navazujícími díly na sebe.   Otázkou je jak dlouho to bude   diváky bavit čekat na konec   děje. Doufám že autoři se   nerozhodnou nekonečně   seriál natahovat tak aby   ztratil spád.
petulla
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Pokud máte rádi   doprodružství a perfektní   smysluplné dlouhodobé   zápletky, tak je tento   seriál pro vás TEN PRAVÝ!   Příběhy desítek lidí,   kteří ztroskotali na   ostrově, to není nic zas tak   zvláštního, ano...ale   PROČ? to je ta   otázka...dále PROČ se tam   ději zvláštní věci, proč   každý má vidiny tak živé,   že si na ně může sáhnout,   tak skutečné...např. jak   byste vysvětlili koně   uprostřed džungle? není to   vyčerpáním? ne... v tom to   je...v tom je tento seriál   smysluplný, pln očekávání   a napětí, dále láska zde   hraje taky roli, ale narozdíl   od jiných seriálů ne tak   moc a v tom je tento seriál   vyjímečný. Pokud vynecháte   jeden díl, okamžitě   ztrácíte také smysl se   dívat na další, protože v   každém díle se stane tolik   podrobností, bez kterým   není pokračování...   nejlepší seriál... dále   skvělé, i když ne tak, ale   zase plné humoru jsou   gilmorova děvčata (gilmore   girls)! Nezapomeňte: ZÁHADA!
bandri
Hodnocení:
Přidáno: 2.5.2007
Mráz po zádech
Z tohodle seriálu mi občas   běhá mráz po zádech.   Sleduji ho pravidelně v TV.   Když jsem na něj poprvé   viděla upoutávky a reklamy v   TV, věděla jsem, že se mi   bude lbit. A po sledování v   televizi můžu říct, že ho   zbožňuji. Akorát je škoda,   že sem tam zemře nějaká   dobrá postava - př. Shannon.   A jsem zvědavá, zda Sayid   najde někdy svou ztracenou   lásku.
Aybi
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.9.2007
Dvě kompletní série za dva   týdny, i dovolenou jsem si   vzala, tu třetí už jsem   stihla při práci :-). Navíc   na ostrově jsem našla muže   mých snů Sawyer. Originál   se nedá srovnat s TV už   kvůli českému dabingu.   Nejstrašnejší hlas má   Sayid.
Jimmysk
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.1.2011
Ztraceni
Co víc si můžeme přát,   když jsem se začel dívat od   první serie říkl jesm si   jak to bude bomba, najednou   když se na to dívam po   několika měsicích řeknu si   že to zdaleka není tak jako   na začátku škoda že to   takhle dopadne :-), Dávám za   6*.
Romiq-Girl
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.12.2007
SUPER
Tenhle seriál mám mooc   ráda, protože se liší od   klasických seriálů. Myslím   tím že není z   "oblíbeného"   nemocničního prostředí a   nejedná se tu ani o žádnou   kriminálku. Je to zkrátka a   dobře o hrstce přeživších   letu 815 a čím déle jsou na   ostrově, tím víc odhalují   tajemství. Jedno z nich je   že na ostrově nejsou sami,   dále že ostrov ukrývá   několik stanic Dharmské   iniciativi, jsou tu lední   medvědi, byl tu i kůn. Vím,   že hodně lidem to připadá   jako konina a ano, je to   smyšlené, tohle by se nikdy   stát nemohlo, ale je to tak   skvěle natočené že vás to   vtáhne do děje a po každém   dílu si říkáte:   "Sakra jak to bude dál?   Jdu si zapnout   pokračování." Tenhle   seriál je prostě revoluční   :D
petka.malikova
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.1.2009
Pro mě jeden z nejhorších   seriálů, které sem kdy   viděla... Podle mě naprostá   zhovadilost.. Člověk by až   nevěřil, co všechno se   postavám během seriálu na   jinak "pustém"   ostrově podaří nalézt :-D   Někdy je to skoro až k   smíchu.
Linville
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.4.2008
Vůbec to není špatný   seriál,ale má několik   zásadních vad.Například mi   vadí že ne všechny otázky   jsou zodpovězeny,s   přibývajícími díly také   ztrácí na napínavosti atd.
Sweetheart
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.1.2009
Ztraeni jsou fajn i když   někdy se mi zdá, že už to   moc natahujou.Těším se na   5. řadu.Prostě fajn seriál,   co dodat...!!!!
Reny
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.5.2007
Opravdu jeden z   nejzajímavějších počinů   na seriálovém poli za   poslední léta. Začátek   jsem prošvihla, ale teď to   poctivě doháním. Myslím,   že je to naprosto nové   pojetí a příběh je taky   hodně zajímavý, akorát mě   docela děsí zprávy, kolik   že bude mít seriál řad,   atd. Myslím, že na jeden od   světa odříznutý ostrov a   jedno zřícené letadlo jsou   dvě řady tak akorát. Jinak   pravdou je, že opravdu   každý díl je promyšlený a   mnohdy až nemožný...bojím   se, aby páni tvůrci až   nepřekombinovali. Ale jinak   nápad chválím.
lenak
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.5.2007
Musím říct, že tenhle   seriál mě docela dost chytl.   Sleduji ho témeř pravidelně   a vždy se nedočkavě   těším na další díl. Jen   někdy připadá, že   některé scény jsou   zbytečně zdlouhavé.
nenimitojedno
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.6.2009
Lost není natahovaný
Na LOSTy jsem začal koukat na   doporučení kamaráda a chcu   říct, že před tvůrcema   smekám klobouk!!Protože   takhle propletenej příběh,   při které každá událost   přesně do sebe zapadá a   prolínání příběhu a   postav je neskutečně   promyšlený.1.série nabídla   plno nezodpovězených   otázek.Musím přiznat, že   2.serie je s těch sérií   nejnudnější, ale pořád   má něco dosebe.Dosledoval   jsem již 5.sérií a jsem s   toho nadšen,v roce 2010 už   nás čeká finální   6.sezóna.Skrátím to, čím   víc dílů Ztracených   sledujete tím víc se Vám   vysvětlují díly   předchozích   epizod(vysvětlení pro Ty co   nechápou, proč jsou s toho   fanoušci tak nadšení:)V   tomhle je právě jedna s   těch jedinečností, a když   přidám skvělé herecké   obsazení/výkony a   prolínání příběhu a   postav+flashbacky a   flashforwardy, tak Lost je   zkrátka skvost!:)PS:   Neposuzujte tento seriál s   Prison Break, tohle je za   prvé absolutně jinej žánr   a za druhé bych řekl, že   právě PB byl neskutečně   natahovanej,zkrátka   příběh, kterej by byl   vhodnej max. na 2.sezóny!!
maethy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.5.2007
Podle mého "nejlepší   seriál za poslední   dobu".Dobré obsazení   herců, skvělé prostředí   atd.Zbývají už jenom 3   epizody do konce 3 sezóny,   pak si budeme muset počkat   až do ledna 2008.Podle   posledních informací bude   mít seriál celkově 5   sezón, to znamená cca 48   dílů a bude se vysílat do   roku 2010.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih60894minih60894Bezejmenní (1999) 
Los Sin Nombre n
minih21716minih21716Únos (1997) 
Breakdown n
minih62113minih62113The Doors - When You're Strange (2009) 
When You're Strange n
minih55691minih55691Prokletí domu Slunečnic 2 (2009) [Video] 
Messengers 2: The Scarecrow n
minih20611minih20611Tango a Cash (1989) 
Tango & Cash n
minih44702minih44702Návrat na vrchol (2006) 
We are Marshall n
minih11220minih11220Le Mans (1971) 
n
minih34257minih34257Rocky VI (1986) 
Rocky VI n
minih12352minih12352Metráček (1971) 
Metráček n
minih83044minih83044Nezvaní hosté (2011) 
Intruders n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10