reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Ztracen

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.10.2009
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.8.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.7.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.8.2016
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.5.2015
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.11.2007
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
30.7.2009
macavelli
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.8.2009
Spider.sk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
superman27
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.5.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih67853minih67853Vem si mou duši (2010) 
My Soul to Take n
minih49008minih49008Adolf Eichmann (2007) 
Eichmann n
minih48772minih48772Kapesné (1976) 
L'argent de poche n
minih21313minih21313Lamiel (1967) 
Lamiel n
minih69914minih69914Tři mušketýři (2011) 
The Three Musketeers n
minih11543minih11543Lolita (1997) 
Lolita n
minih43702minih43702Vražedná terapie (2001) 
Session 9 n
minih40572minih40572Madagaskar 2: Útěk do Afriky (2008) 
Madagascar: Escape 2 Africa n
minih43375minih43375Prokletí domu slunečnic (2007) 
The Messengers n
minih86461minih86461Druhá šance (2012) 
Hope Springs n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
5   - Prasoid
7   - Mlapiska
7   - rosta12
8   - dederon
10 - Gremmie
8   - michaela11
2   - Kloby
6   - macavelli
7   - Spider.sk
10 - superman27

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:05 - 15:50

25 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Vorga

15:20 - 16:30

10 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

30 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

14:35 - 15:35

55 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139601
Osobností: 599605
Fotografií: 517409
Plakátů: 250443
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zlo nikdy nespí (2016)

co to je?

Zlo nikdy nespí
všechno takové umělé,   nepřirozené, pomalé...až   by z toho člověk usnul,   kdyby ho občas neprobralo   nějaké to zadunění,   prásknutí více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 6 / 10

Sebevražedný oddíl (2016)

Ujetá šílenost

Sebevražedný oddíl
Nevím kdo co čekal, ale já   moc nečekal. A tak jsem nebyl   zklamán, naopak velmi   pobaven. Ano, je to   šílenost, a toho si cením,   páč více >

Autor: roox | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.328/0.309