reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Zrcadlo pro Kristýnu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.2% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.5.2009
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.5.2014
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.5.2008
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.6.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.3.2014
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.3.2012
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
9.12.2005
vecernice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.1.2010
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.8.2015
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.8.2008
dx23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3212minih3212Argentinské tango (1992) 
Tango argentino n
minih43843minih43843Zakázané hry (1952) 
Jeux interdits n
minih39993minih39993Hitler: vzestup zla (2003) [TV film] 
Hitler: The Rise of Evil n
minih33077minih33077Cukor (1982) [TV film] 
Cukor n
minih7175minih7175Dvojí život (1939) 
Dvojí život n
minih51898minih51898Jiří Wimmer - Legendární scénky 1 (2008) [DVD] 
Jiří Wimmer - Legendární scénky 1 n
minih28200minih28200Časový kód (2000) 
Timecode n
minih120199minih120199Jistá oběť (2011) [TV film] 
Certain Prey n
minih24185minih24185Zvedejte kotvy (1945) 
Anchors Aweigh n
minih46258minih46258Čistá práce (2008) 
The Bank Job n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.2 %
5   - curil
7   - jmenuji.se
3   - Bara.40
6   - Faye
5   - melakara
10 - dederon
2   - Bape
4   - vecernice
10 - mary.charl
6   - Tominko
6   - dx23
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599608
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.497/0.471