Duben
ohodnotit

Zpětná reakce

The Trigger effect

Žánr:
Rok:
1996
Délka:
94 minut
„O rozsáhlém výpadku proudu a tenké slupce civilizace, pod kterou se ukrývá divoch.“

Komentáře k filmu Zpětná reakce

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
curil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.12.2008
Doplňuji údaje: režie David   Koepp, scénář Jill Savitt,   produkce Michael Grillo,   1996.
Hrají: Kyle   MacLachlan, Elisabeth Shue,   Michael Rooker, Bill   Smitrovich, Delrot Mulroney,   Richard T. Jones, Philip   Bruus.
Celkem   průměrný katastrofický   film s dobrým obsazením na   skoro béčko. Bodík navíc   dávám za krásnou Elisabeth   Shue v průsvitné podprsence.
martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.4.2018
Snímek vypráví příběh co   by se stalo, kdyby náhle   dlouhodobě nastal blackout   (rozsáhlý výpadek dodávky   elektřiny). K takovému   námětu se tvůrci vrátili   např. i v roce 2012, kdy   vznikl televizní seriál   ´Revoluce´ pojatý však   daleko více apokalypticky.   Tento skromnější   nízkorozpočtový filmík je   však přeci jen daleko   reálnější. Moderní doba   se nikde neobejde bez   elektroniky a ta zase bez   elektřiny, takže když   vypadne, nelze uplatnit   službu. Nastane chaos a   beznaděj. Nikdo si ani neumí   představit, že by najednou   nedostal v lékárně   potřebný lék pro malé   brečící nemocné dítě,   jako se to stalo rodičům,   které děj sleduje. A jak to   vyřešili? Snímek neoplývá   lecjakou porcí akčnosti, jak   bývá obvyklé. Tady se lidé   chovají zcela přirozeně ve   svém rozhodování co je   správné či legální a co   ne v zájmu přežití v   nastalé situaci, takže   žádné napětí, žádná   temná atmosféra, žádné   tlačení na pilu divákovi za   každou cenu předhodit   různorodé brutální   násilnosti. Snímek tedy   spíše pro diváky mající   raději jednoduchý děj.
Tomosuful
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.5.2011
Jaké to vlastně bylo?
Úvodní scéna mě k filmu   pobídla, abych se na něj   podíval. Bylo až úžasné,   jak bylo krásně znázorněno   jak to ve městě vypadá.   Potom, ale bum a celou dobu   jsem čekal, že se to nějak   rozvine. V tom byl ten   problém, jediná akční   scéna byla na opuštěné   silnici proti chlapovi, který   se chtěl prostě svéz. A to   vlastně byl i konec filmu.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190553
Osobností: 697848
Fotografií: 763975
Plakátů: 376580
Obsahů a biografií: 178280

Poslední komentáře

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10