Zpátky ve hře (2005)

Zpátky ve hře (Rebound)
66.3 %
 
 

Rebound

Další název: Rage Control; Späť v hre (SK)

    Žánr: komedie / rodinný / sportovní
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 103 min.
Trenér Roy kdysi býval naprostým esem v koučování univerzitních basketbalových týmů. V poslední době se však více soustředil na další vítězství než na samotnou hru. A co víc - díky své výbušné povaze byl dočasně vykázán z univerzitní soutěže. Vrátit se může pouze v případě, že bude schopný “prokázat způsobilost” – jinými slovy – nevybuchne bezprostředně po příchodu na hřiště.
Roy čeká – a čeká – na zajímavou trenérskou nabídku, která však nepřichází. A tak mu nezbyde než se spokojit s týmem nešťastníků ze střední školy Mount Vernon. Roy jej zdráhavě vezme pod svá křídla v naději, že během několika týdnů na škole prokáže své dobré záměry a bude se moci vrátit k životu na vysoké noze, který coby uznávaný univerzitní trenér kdysi vedl.
Když se však stará škola potká s tou střední, trenér Roy zjišťuje, do čeho se to pustil. Svěřeným mladíkům se smůla lepí na paty, chybí jim atletické nadání a prakticky vůbec nechápou základní principy basketbalu. To se však změní, když se Ray rozhodne kluky naučit pár nových pojmů – jako je přihrávka, doskok, driblování a skórování. Když se Royovi za použití všech jeho trenérských kouzel podaří Smelters dostat na místo dosud nepoznané – tedy vedoucí stranu výsledkové tabule – nachází v sobě dávno zapomenutou lásku k basketbalu.

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: dabing
Premiéra: 27.12.2007 HBO

režie:
Steve Carr
 
 
hraje:
Martin Lawrence (Roy McCormick/kazatel Don), Wendy Raquel Robinson (Jeanie Ellis), Breckin Meyer (Tim Fink), Horatio Sanz (Mr. Newirth), Megan Mullally (ředitelka Walsh), Kimora Lee (reportérka), Ayla Kell (roztleskávačka), Tara Mercurio (Bethanne), Patrick Warburton (Larry Burgess Sr.), Steven Christopher Parker (Wes), Steven Anthony Lawrence (Ralph), Gus Hoffman (kuliočko), Amy Bruckner (Annie), Alia Shawkat (Amy), Dennis Cockrum (rozhodčí Freddy), Cody Linley (Larry Burgess Jr.), Mark Griffin (fotograf), Angela Oh (reportérka), Tom Arnold (sám sebe), Tara Lynne Barr (studentka), Justin Rodgers Hall (fanoušek), Freddie Johnson (fanoušek), Mikael Sharafyan (fanoušek), Logan McElroy (Fuzzy), Oren Williams (Keith Ellis), Stella Croxon (fanynka), Fred Stoller (rozhodčí Carl), Kash Hovey (student)
 
 
scénář:
William Wolff, Ed Decter, John J. Strauss, Jonathan Lucas, Scott Moore
 
 
kamera:
Glen MacPherson
 
 
hudba:
Teddy Castellucci, William Goodrum (písně), Ali Dee Theodore
 
 
kostýmy:
Salvador Pérez
 
 
zpěv:
The Black Eyed Peas ("Hands Up"), Janina Gavankar ("Jump")
 
 
vizuální efekty:
John Bunt
 
 
výprava:
Jaymes Hinkle
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.